BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286964 przez pati-m
Monia - pewnie, że ciotka sama mogla przjechać. My też wczoraj wręczaliśmy ostatnie zaproszenia i też do jednej ciotki i jej córki pojechaliśmy sami bo Kacper usnął i został z babcią. Nie chciałam go znów rozbudzać, ubierać i męczyć. Ta siostra cioteczna zdziwiona, że bez małego, bo ona go jeszcze nie widziała. No to kuczę tylko o niej świadczy - dziecko ma prawie 5m-cy a ona nie raczyła się ani razu pojawić. Ja bym się wstydziła iść na chrzciny do dziecka, którego wcześniej nie widziałam. M. też się wkurzył i powiedział, że Kacper to nie małpka z cyrku więc objazdów po rodzinie na pokaz nie będziemy z nim robić, a jeśli ktoś ma życzenie to zapraszamy do nas serdecznie. I się zamknęła :angry: Ja jestem daleko od chodowania dziecka tylko w domu. Niech ma kontakt z rodziną i nie tylko, ale nie za wszelką cenę i w miarę jego możliwości i wytrzymałości. Całodniowe maratony do kilku miejsc dziennie to dla niego jeszcze za dużo i nie mam zamiaru mu tego fundować.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286967 przez megi2501
Hej w kolejny poniedziałek,
My nocka z 3 pobudkami na jedzonko.

Monia, ale filmiki-uśmiałam się. A spodenki wymiatają, ja też się zastanawiam, jak Twój M to zrobił :P

Fanka, ale mieliście śnieg :ohmy: U nas nawet nie było 0,5 cm :(

Iwonka nie może zawsze być idealnie :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286969 przez monika1984lodz
Pati AMEN

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #286980 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

Pati AMEN

:kiss: :)
13 lata 3 miesiąc temu #286994 przez Pyśkaaaa
podpisuję się pod Monia :) Pati AMEN AMEN :D

dzisiejszy dzien ogłaszam dniem marudzenia i bolących cycek :P moje dziecie chce spać ale co z tego że chce jak siedzi ze mną i pisze z wami chyba nici z porządków i prasowania :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287012 przez monika1984lodz
Pyska :) moze Franio chce kolysenke od cioteczek :)
Ze specjalna dedykacja :)

zawsze jak slysze ta kolysanke to mam spocone oczy i gesia skorke ...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287020 przez Pyśkaaaa
Monia :kiss:
padł... przytuliłam się do niego w sypialni i padł na naszym łóżku uff...
13 lata 3 miesiąc temu #287021 przez pati-m
Słodkich snów Franuś :kiss: Wyśpij się i daj mamusi odpocząć :)
13 lata 3 miesiąc temu #287026 przez monika1984lodz
dziewuszki czy ktoras stosowala jakoas paste wybielajaca do zebow?? bo ja po tylu latach palenia fajorow :X musze je troche wybielic.Nie ma tragedii ale chce ladne zabki miec na slubie :D

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287029 przez Mała
U nas też się zapowiada dzień marudny, wstała, zjadła, marudziła, posmarowałam dziąsła i leży w łóżeczku, chyba ma zamiar spać :dry: A m na popołudniówkę, masakra
13 lata 3 miesiąc temu #287030 przez klatina
Cześć, u mnie mała zasnęła... też w naszym łóżku :) Monika ja uwielbiam tą kołysankę, zwłaszcza w wykonie Krajewskiego. Zawsze beczę. Często ją puszczam mojej Wiki do snu, albo kołysanki Turnała i Ulman. Muszę sobie kupić ich płytę, na razie puszczamy z laptopa :silly:

:ohmy: Chyba się budzi :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #287032 przez Pyśkaaaa
Mała łączę się w bolu moj po 2 tyg urlopu poszedł do roboty a się przyzwyczaiłam do dobrego hahah
13 lata 3 miesiąc temu #287036 przez monika1984lodz
Jeju jak by moj M siedzial 2 tygodnie w domu to by mnie wywiezli w kaftanie :ohmy: :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #287046 przez Agusia83
Witam poniedzialkowo :laugh: Moja Emi tez zasnela...zjadla zupke i polozylam ja w lozeczku...oj bylo krecenia sie co nie miara...az w koncu mama wziela, dala cycka i po doslownie 2 sekundach zamknela oczka...a ja zrobilam zamiane cyca na smoczek...tyle, ze juz go nie chciala :silly: i polozylam i teraz nyna :laugh: to juz druga jej drzemka..powinnam obrac sobie ziemniaczki i zrobic miesko na jutro...ale wiecie....NIE CHCE MI SIE !!!! :silly: A nocka super....pobudka dopiero o 7 rano :laugh: Od jakiegos czasu Emi stala sie budzikiem dla taty :laugh:

Klatina, my z M wyczailismy te kolysanki jak Emi miala tydzien...wowczas zagoscila u niej kolka i od 2 do 6 rano nie bylo spania, tylko non stop ryk...a przy Krajewskim zawsze rycze :silly:

Z tymi dziecmi to juz tak jest, ze wszystko zalezy od rodzicow, jak chca nauczyc czegos dzidzie to po prostu to robia a jak nie chca, sa wygodni i leniwi to niestety wszystko sie odbija na dziecku...co to znaczy by 5 latek nie pil z kubeczka? Lub 7 latek sikal do pampersa? Dla mnie to niepojete...

Fanka, swietna balwankowa rodzinka :laugh: :laugh:

Monia, szczerze, to mnie zadne pasty nie pomagaj. Nie mam bardzo zoltych zebow..no, ale wiadomo, ze starosc nie radosc :silly:

Ja tez nie lubie Emi ciagnac po znajomych ani rodzince...nie dosc, ze za duzo wrazen, ludzi, to jeszcze ona nienawidzi sie ubierac i przewaznie jest placz. A po co mam ja stresowac?

Mam prosbe, moge prosic kilka pysznych przepisow, ktore dawala Gosia i Marta? Nie zapisalam stron...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287047 przez pati-m
A ja lubię jak mój siedzi w domu. Nawet wczoraj narzekałam, że taki fajny weekend a tu już szara rzeczywistość, bo dziś już w pracy i przyjdzie późnym popołudniem jak zawsze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia