- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289034 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ej dziwne z tym indykiem po czwartym miesiace :/ no ale moze- ja tam sie nie znam.
Dzisiaj Emi jak tylko zobaczyla miseczke z zupka to normalnie cala az sie trzesla
i tak sie zastanawiam czy dac jej caly sloiczek?bo widze, ze zjadla by wiecej niz pol.Alenie wiem czy to dla niej nie bedzie zaduzo.
ok PAti bede czekala
Dzisiaj Emi jak tylko zobaczyla miseczke z zupka to normalnie cala az sie trzesla

ok PAti bede czekala

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289052 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jakas dziwna ta cala akcja z ta malutka eh... nie chce nic mowic ale tutaj cos smierdzi...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289062 przez iwonaNAVI
Monia smialo mozesz dac caly ale ten produkt ktory juz podajesz od dluzszego czasu zeby nie nowa rzecz i od razu caly sloik 
my dzis pierwszy raz brokuly z ziemniakami wcvianala az sie cala trzesla
a szpinak to caly sloiczek musialam na 3 razy podejscie robic:P az w koncu zjadla
a z tymi sloiczkami z babydream tam jest duzo rzeczy od 4 msc z mieskiem ja bym jednak sie wstrszymala skoro inne pozostale wszystkich firm miesko maja od ok 5-6 msc to cos musi w tym byc...ale podejrzewam ze ja pomalutku to pewnie nie zaszkodzi
ja sie zbieram do gotowania jarzynowej juz 2 dzien bo dynia ktora mialam zrobione juz prawie zjedzona SZOK!!
tylko najgorzej z tymi warzywami nie mam swoich bede musiala gdzies kupic tylko kto u licha wie na czym one wyrosly

my dzis pierwszy raz brokuly z ziemniakami wcvianala az sie cala trzesla

a szpinak to caly sloiczek musialam na 3 razy podejscie robic:P az w koncu zjadla

a z tymi sloiczkami z babydream tam jest duzo rzeczy od 4 msc z mieskiem ja bym jednak sie wstrszymala skoro inne pozostale wszystkich firm miesko maja od ok 5-6 msc to cos musi w tym byc...ale podejrzewam ze ja pomalutku to pewnie nie zaszkodzi
ja sie zbieram do gotowania jarzynowej juz 2 dzien bo dynia ktora mialam zrobione juz prawie zjedzona SZOK!!
tylko najgorzej z tymi warzywami nie mam swoich bede musiala gdzies kupic tylko kto u licha wie na czym one wyrosly

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289068 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Iwonko dziekuje
to jutro jej dam jeszcz pol co zostalo z dzisiaj i wyrusze po zapasy nowych sloiczkow :)po jutrze dam szpinak zobaczyn=my czy bedzie tak jak z dynie , ze byla wszedzie tylko nie w buzi.
Ja nie wim ,Wasze dzidzole poly=ubily dynie a moja to normalnie plaka jak jej dawalam, wiec juz dawac nie bede.

Ja nie wim ,Wasze dzidzole poly=ubily dynie a moja to normalnie plaka jak jej dawalam, wiec juz dawac nie bede.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289075 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bewipo wiesz co mi sie wydaje, ze Emi wyczula moja niechec do tego dania.Mnie juz sam zapach odpycha

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289081 przez iwonaNAVI
Monia Bewipo ma racje podawaj dalej ja nawet jak mi nie zje podaje przez caly dzien po trochu tyle co zje przed kazdym mleczkim...i tym sposobem nie wyrzucam jedzonka a mala sie przyzwyczaja powoli
Mgielka brokuly sa chyba tylko w rossmannie z babydream bo innych nie widzialam
Mgielka brokuly sa chyba tylko w rossmannie z babydream bo innych nie widzialam
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289088 przez iwonaNAVI
Mam pytanie do mam ktore stosuja smoczki u dzieci... moja niunia zasypia zawsze ze smokiem i potrafi spac nieraz nawet ponad godz z nim w buzi zanim go wypluje...a jak ja go jej wyciagne to nieraz spi dalej a nieraz sie obudzi...juz samam nie wiem czy go jej wyciagac i po jakim czasie czy pozwolic zeby spala z nim i czekac az sama wypluje...nie chce zeby miala zly zgryz jak ciagle bedzie z nim spala...chodzi mi glownie w dzien bo w nocy nie ma tego problemu...zasnie twardo wyciagam i spi dalej.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289091 przez Agusia83
Hejka
Noc przespana pieknie...cos kolo 6 rano Emi poplakiwala, bo jakies koszmary jej sie snily, ale cycus mamy lagodzi wszelakie dolegliwosci
. Teraz ma swoja 3 drzemke...kochane dziecko....a o 12 zjadla prawie caly sloiczek zupki jarzynowej...jak narazie ona i marchewka z ryzem sa dla niej na miejscu pierwszym...po godzinie dalam kilka lyzeczek jablszka i to poraz pierwszy...troche sie pokrzywila, troche zjadla, reszte wyplula
moze dlatego, ze to troszke kwasne 
Megi...STO LAT MLODA MAMO
niby jestem o 3 lata starsza..a i tak zazdroszcze Ci tych latek...tak wiec pociechy z meza i z coreczki...nie walcz z T i z M....i badz zawsze usmiechnieta 
Katy...wow, jestes niesamowita. Super, ze sobie dalas rade i to z dwojka maluchow
Angie, trzymamy kciuki za uszko Nadii...jak to mozliwe, ze w szpitalu pracuje tylko jeden laryngolog? Coz to za szpital?
Beti, dzieki za promolszyn...jutro nakupie Emi kilka pudeleczek...mam nadzieje, ze 1 tez maja
Monia, podawaj podawaj, Emi musi sie przyzwyczaic do konsystencji i do smaku
zobaczysz jak wyczai swoj ulubiony smak to bedzie wcinala

Megi...STO LAT MLODA MAMO

Katy...wow, jestes niesamowita. Super, ze sobie dalas rade i to z dwojka maluchow

Angie, trzymamy kciuki za uszko Nadii...jak to mozliwe, ze w szpitalu pracuje tylko jeden laryngolog? Coz to za szpital?
Beti, dzieki za promolszyn...jutro nakupie Emi kilka pudeleczek...mam nadzieje, ze 1 tez maja

Monia, podawaj podawaj, Emi musi sie przyzwyczaic do konsystencji i do smaku

Moderatorzy: ilona