- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115516 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja w czwartek ide na klucie
strasznie tego nie lubie, wogole boje sie igiel. Na dodatek musialam zmienic laboratorium bo mojemu lekarzowi cos nie pasowalo w wynikach z poprzedniego laboratorium.W sumie mnie tez dziwilo, ze za kazdym razem wychodzi mi bardzo wysokie bialko w moczu.Mam kamice nerkowa ale przy moich wynikach jak to powiedzial lekarz moje nerki poprostu juz powinny przestac dzialac....
A wizyte i podgladanie niuni dopiero w przyszlym tygodniu.Juz nie moge sie doczekac i odliczam dni
nawet specjalnie zapisalam sie na wizyyte na 8 rano bo nie lubie czekac ihihi

A wizyte i podgladanie niuni dopiero w przyszlym tygodniu.Juz nie moge sie doczekac i odliczam dni

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
13 lata 11 miesiąc temu #115522 przez SYLWIA
Cześć Dziewczynki 
U mnie w Olsztynie też piękna pogoda słoneczko świeci i jest ciepełko.
Ja mam 25 maja kolejne badanie genetyczne. Ostatnio jak byłam okazało się,że łożysko dochodzi do ujścia wewnętrznego czy jakoś tak. Mam nic nie dźwigać i nie podnosić ciężkich rzeczy. Czy któraś z Was miała coś takiego? A tak to wszystko dobrze.
A dziś wybieram się na masaż dla kobiet w ciąży.
relaks się przyda

U mnie w Olsztynie też piękna pogoda słoneczko świeci i jest ciepełko.
Ja mam 25 maja kolejne badanie genetyczne. Ostatnio jak byłam okazało się,że łożysko dochodzi do ujścia wewnętrznego czy jakoś tak. Mam nic nie dźwigać i nie podnosić ciężkich rzeczy. Czy któraś z Was miała coś takiego? A tak to wszystko dobrze.
A dziś wybieram się na masaż dla kobiet w ciąży.

relaks się przyda

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115525 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku w sumie masz racje.Chociaz puki co jakos specjalnie nie boje sie porodu.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115550 przez pati-m
SYLWIA - ja też tak miałam, lekarz mi o tym powiedział i przyznam, że się przestaszyłam, ale kochane dziewczyny z forum mnie uspokoiły
Też mi nie kazał nic dźwigać, nie wykonywać jakiś gwałtownych podskoków, wspięć na palce itp, no i po prostu oszczędzać się. Teraz jak byłam 2 tyg. temu na wizycie, to się okazało, że wszystko jest oki, łożysko się cofnęło i nie ma powodu do obaw
Nie martw się tak niepotrzebnie tak jak ja bo na pewno wszystko będzie dobrze

- SYLWIA
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115562 przez beti
Ja czytam: Ciężarówką przez 9 miesięcy, co tydzień adekwatny rozdział...książka z jajem z dodatkiem informacji ciążowych + dwie książki typowo poradnikowe o ciąży
A z takich innych książek bardziej do poczytania to zależy co lubisz...ja czytam masę książek, więc jak bym zaczęła coś teraz polecać to by z 15 stron wyszło
))
A z takich innych książek bardziej do poczytania to zależy co lubisz...ja czytam masę książek, więc jak bym zaczęła coś teraz polecać to by z 15 stron wyszło

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115564 przez Pyśkaaaa
witam slonecznie 
my wczoraj zrobilismy 500 km autem i wiecie zauwazylam ze nasz maluch bardzo lubi jezdzic... fikal jak szalony
ja jutro ide na kłucie
a w czw tak jak bewipo do doktora juz sie doczekac nie moge
mam dopiero na 19 ale wytzymam 
a i sliczniusie macie brzuszki :*
beti tez mam te ksiazke jest naprawde fajna

my wczoraj zrobilismy 500 km autem i wiecie zauwazylam ze nasz maluch bardzo lubi jezdzic... fikal jak szalony

ja jutro ide na kłucie

a i sliczniusie macie brzuszki :*
beti tez mam te ksiazke jest naprawde fajna

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115567 przez Agusia83
hej dziewczynki....wstalam dzis prawa noga, humorek mi dopisuje, mam zapal do pracy i duzo energii....od rana udalo mi sie posprzatac w kuchni, umyc lodowke, wlaczyc pranie i zrobilam juz zakupki 
Serwuje dzis zupke ogorkowa i makaron z truskawkami...mam ochote na takie wiosenne dania
Sylwia, nie martw sie lozyskiem...tak naprawde o lozysku przodujacym mozemy mowic dopiero po 30tc...wczesniej macica tak szybko wzrasta, ze i lozysko zmienia swe miejsce...dlatego tez, tak jak dziewczynki napisaly. NIE MARTW SIE
Odnosnie ksiazki, swietna, czytalam ja chyba 2 lata temu....
obecnie czytam o wampirach, tak mnie wciagnela taka tematyka. Obecnie zaczytuje sie w serii P.C. Cast....zostal mi ostatni tom....
Ja tez ide jutro na badanka
a do lekarza w srode....zazdroszcze Wam tych usg...ja pewnie nastepne bede robic dopiero kolo 30tc...

Serwuje dzis zupke ogorkowa i makaron z truskawkami...mam ochote na takie wiosenne dania

Sylwia, nie martw sie lozyskiem...tak naprawde o lozysku przodujacym mozemy mowic dopiero po 30tc...wczesniej macica tak szybko wzrasta, ze i lozysko zmienia swe miejsce...dlatego tez, tak jak dziewczynki napisaly. NIE MARTW SIE

obecnie czytam o wampirach, tak mnie wciagnela taka tematyka. Obecnie zaczytuje sie w serii P.C. Cast....zostal mi ostatni tom....

Ja tez ide jutro na badanka

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Agusia83.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 11 miesiąc temu #115576 przez Mała
Ja byłam strasznie popuchnięta z Kamilem, właśnie najgorsze były nogi. Lekarz zalecił nogi do góry i usg nerek, jak się potem okazało miałam zastój moczu w lewej nerce. Kazali mi leżeć na prawym boku, żeby mocz z tej nerki miał lepszy odpływ.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115587 przez beti
Odnośnie tych książek to aż poszłam zerknąć co tam u mnie leży na półkach
)
Uwielbiam Judi Picoult ale tematyka za ciężka na ciążę, więc dopiero po ciąży polecam....
Z innych np. Marley i ja (płakałam ze śmiechu), PS. Kocham Cię (płakałam ze śmiechu i ze 2 razy ze wzruszenia)...Waris Dirie - Kwiat pustyni (trochę inna kulturowo), cały Cejrowski- kunszt turystyczno-kulturowy + super pisane, cała Szwaja, Grochola, Dorota Terakowska (ale też dopiero po ciąży), Simon Becket - kryminał/thriller ale nie dla wrażliwych ze względu na baaardzo dokładne opisy, Stephen King-Zielona Mila (klasyka, ale rewelacja i nie przeszkasza, że się Film oglądało)...jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę

Uwielbiam Judi Picoult ale tematyka za ciężka na ciążę, więc dopiero po ciąży polecam....
Z innych np. Marley i ja (płakałam ze śmiechu), PS. Kocham Cię (płakałam ze śmiechu i ze 2 razy ze wzruszenia)...Waris Dirie - Kwiat pustyni (trochę inna kulturowo), cały Cejrowski- kunszt turystyczno-kulturowy + super pisane, cała Szwaja, Grochola, Dorota Terakowska (ale też dopiero po ciąży), Simon Becket - kryminał/thriller ale nie dla wrażliwych ze względu na baaardzo dokładne opisy, Stephen King-Zielona Mila (klasyka, ale rewelacja i nie przeszkasza, że się Film oglądało)...jak coś sobie jeszcze przypomnę to napiszę

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115602 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magdamagda1988
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115606 przez magdamagda1988
No powiem Wam ze brzusie rosna z dnia na dzien a pomyslec ze jeszcze niedawno nie moglysmy sie ich doczekac...
Tez wstawie jakas fotke z moim nie jest duzy ale piekny
:p:p
A co do ksiazek to to teraz wzialam sie za romanse danielle steel
ale bardzo lubie ksiazki chmelewskiej czy cohelo. Foresst tez przezabawna ksiazka, jak beti wspomniala PS kocham Cie- super. No ale moglabym tak wymieniac caly czas bo uwielbiam ksiazki 
Juz nie moge sie doczekac do 27 maja bede miala swoje pierwsze usg genetycene i troche sie denerwuje, martwie czy wszytsko bedzie ok z moim malym...
Tez wstawie jakas fotke z moim nie jest duzy ale piekny

A co do ksiazek to to teraz wzialam sie za romanse danielle steel

Juz nie moge sie doczekac do 27 maja bede miala swoje pierwsze usg genetycene i troche sie denerwuje, martwie czy wszytsko bedzie ok z moim malym...
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #115608 przez ewelinaa
Ja niedawno kupiłam sobie w empiku "Dziecko dla odważnych" Leszka Talko - bardzo fajna, ciekawe i zabawne historyjki tatusia dwójki dzieci, naprawdę polecam. Tę książkę kupiłam też w zeszłym roku swojej siostrze jak była w ciąży - tez jej się bardzo podobało 
I jeszcze "Ciężarówką przez 9 miesięcy"
Z nie ciążowych ostatnio przeczytałam: "Merde! Rok w Paryżu", a następnie czeka na mnie "Ostatnia noc w Chateau Marmont" Lauren weisberger (autorka "Diabeł ubiera się u Prady".

I jeszcze "Ciężarówką przez 9 miesięcy"

Z nie ciążowych ostatnio przeczytałam: "Merde! Rok w Paryżu", a następnie czeka na mnie "Ostatnia noc w Chateau Marmont" Lauren weisberger (autorka "Diabeł ubiera się u Prady".
Moderatorzy: ilona