BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #114781 przez beti
O matko, jakie Ty masz tam cuuudne widoki...aż mi się za górami zatęskniło...
No i brzuszek też już kuleczka :-))
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #114798 przez Marta M
Ludzie stad nie doceniaja tych widokow bo maja je na codzien, a ja mimo ze sie tu urodzilam i wychowalam to ciagle odkrywam to piekno na nowo..:) Wczoraj z kuzynka natrzaskalysmy tyle zdjec, ze ohoho..:) Po studiach zostalam w Krk, ale na szczescie do domu nie jest daleko ;) Jak tylko mam czas wsiadam w auto i fruu w gory :D
13 lata 11 miesiąc temu #114830 przez monika1984lodz
Widoki piekne i nie mowie tylko o gorach :) pozazdroscic :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114834 przez Agusia83
Czesc dziewczynki.....ja nadal zakatarzona, ale walcze z ta przypadloscia....wczoraj w aptece zakupilam masc majerankowa pod nos i jakies kropelki dla niemowlat homeopatyczne i mozna stosowac podczas ciazy...oby pomoglo.

Beti, przesliczny fotelik...ze tez udalo sie kupic takie cudo...a busia masz niesamowitego, przesliczny :) ...szybciutko rosnie...ja tez mam juz spora kulke przed soba, powoli az ciezko mi zakladac skarpetki..haha :P

Klatkina, gratuluje coreczki...kolejna ksiezniczka w naszje liscie :)

Marta, widoki cudne, ale bus jeszcze ladniejszy.....dziewczyny, jestesmy coraz to piekniejsze....my tez sie wybieramy na te targi....moze uda sie dopchac do usg, lub wygrac jakas drobnostke? :silly: moze tez sie czegos nowego dowiemy...oby pogoda dopisala....

smiac mi sie chce teraz z tego mojego opisu pod suwaczkiem. Przy 22tc jest napisane, ze dzidzia moze miec juz 25cm dlugosci....a w koncu moja w 21tc miala juz 26cm :)
13 lata 11 miesiąc temu #114930 przez gosia2324
Klatina bardzo fajne łóżeczko, my dla Kuby mielismy drewniane, allegro.pl/arus-w-jakosc-lozeczko-z-szuf...ory-i1596139127.html Ale kojec tez bardzo sie przydal. Zabieralismy go na wczasy czy jak jechalismy do krakowa w odwiedziny ;)

Teraz Synkowi juz na stele rozłozylismy kojec,a łóżeczko schowaliśmy dla Jagódki :)

Marta M Sliczne zdjecie :)
Co tam widoki, brzuszek sliczny :kiss:

pozdrawiam brzuchorki :)

A moja Córka dzis cały dzień buszuje po brzuchu, jak kopnie w pecherz uo biegiem musze biec do lazienki ... :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #115029 przez klatina
Super fotka, ja jeszcze sobie żadnego zdjęcia z brzuszkiem nie robiłam :S
Trzeba jakieś zrobić, bo już może więcej razy nie spuchnę :silly:
Targi ciekawe o tyle, że mogliśmy pooglądać dużo modeli wózków na jednym miejscu. Widziałam też pieluszki wielorazowe, bardzo mi się podobają - na kilka się zdecyduję i zobaczymy. Chusty też mieli i pokazywali jak je wiązać. Zabrałam tonę ulotek i teraz przeglądam na necie. Tłumy były straszne więc długo nie zabawiliśmy.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115060 przez Agusia83
Na targach mnostwo ludzi...mozna bylo sie zgubic :silly: ...faktycznie duzo fajnych rzeczy pokazanych...skupialismy sie z mezem na wozkach, nosidelkach i fotelikach. Mozna wybierac i wybierac, byle by miec worek pieniedzy :silly: ...
Dostalam butelke avent-u, do 125ml dla dzidziusia...to chyba na herbatkę..niestety nie udalo sie dopchac do usg, bo to sa zapisy od rana, przed godz.10 juz na caly dzien....ale nie chce mi sie jutro jechac tak wczesnie...
Byly fajne konkursy, mozna bylo sie usmiac jak tatusiowie krecili hula hop...ktoremu sie udalo najdluzej, to chyba dostawal wozek lub nosidelko...haha...szkoda, ze nie przyjechalismy wczesniej, moze bym wcisnela meza do kolejki...ma brzuszek to mialoby sie na czym trzymac.... :lol:
13 lata 11 miesiąc temu #115334 przez beti
Ale tu dzisiaj cicho, aż wiatr hula między postami... :-)
Pewnie się wszyscy dziś na słonku wylegiwali :-))

Ja dzisiaj łapałam każdy promień wiosennego upragnionego słońca i wpadłam na pewien pomysł a oto efekty :-)))
Załączniki:
13 lata 11 miesiąc temu #115339 przez monika1984lodz
hihi jaki malunek sliczny :)

A co do tej ciszy to chyba masz racje, ze dzisiaj wszystkie wyszlysmy na sloneczko :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #115370 przez Agusia83
Ale macie piekne zdjecia :lol: ..
Beti, sliczny brzuszek, taki kolorowy :lol:

Monia, widac, wiosenne humorki :woohoo: bardzo ladnie wygladasz...
13 lata 11 miesiąc temu #115385 przez slowiczek
beti - ale z Ciebie artystka :D

monika - ładnie wyglądacie z brzuszkiem :)

powiem Wam, że moja Natalka ma strasznie ruchliwy weekend...kopie jak szalona :D
13 lata 11 miesiąc temu #115425 przez kasia79
beti, pięknie malujesz jak ci się to udało?

monika ślicznie ci z brzusiem :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #115429 przez beti
Najśmieszniejsze jest, że nigdy nie miałam talentu plastycznego i sama jestem w szoku, że coś z tego wyszło...a jak?? Kredka do oczu, paletka cieni do powiek i spore lusterko :D

Muszę Wam się przyznać, że chyba się uzależniłam od brzuszka...samo patrzenie sprawia mi już przyjemność ;)
No i widok innych kobiet w ciąży cieszy moje oczy :)
13 lata 11 miesiąc temu #115443 przez pati-m
Hej dziewczynki :)
beti - prawdziwa z Ciebie artystka :) Takie cudo namalować i to w odbiciu lustrzanym, no no no :laugh:

monia - ślicznie z tym brzuchalkiem wyglądasz :) Wiosna rozkwita w pełni i my też :D
13 lata 11 miesiąc temu #115450 przez martysia0110
W odbiciu lusterka beti no cudo :)
śliczne brzucholki dziewczynki :laugh:
Jak wam się dał weekend? U mnie bardzo słonecznie spokojnie dużo spacerków :)
A jutro na kolejne badania morfologia i obciążenie glukozą ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia