BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #291342 przez pati-m
maja1982 napisał:

pati- ja ofiarowałam sie dzisiaj słowiczkowi ze marudzącą nataluszkę przyjmę ale odwołuje moje dziecko mnie juz dzisiaj tez doprowadza do szału!!a przed spaniem jest taki ryk że bębenki rozsadza!!a super pokoik, pati - ty to jesteś z tych -zostań bohaterem w swoim domu :):):)

maja - :lol: :side: :silly: :kiss:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #291343 przez fanka
Gosia ja tez chciałam, wysłałam Ci wiadomość na priv , mam nadzieję, że doszła i bedą i dla mnie bluzeczki tzn dla Dawida ;-)
13 lata 3 miesiąc temu #291346 przez monika1984lodz
tez takwlasnie pomyslalam i zaczelam przeglasac alegro w poszukiwaniu idealnych lakierkow- lakierek allegro.pl/turkusowe-lakierki-platformy-...rra-i2055348341.html :D

widze, ze marudzenie zmienilo adresy.. jak juz Mala zuwazyla.

Wogole moja mama to ostatnio mistrzyni jest eh bardziej jej chyba na tym slubie i weselu zalezy niz nam :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #291348 przez pati-m
Monia - bierz! bierz! I to ze 3 pary na zapas! :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #291351 przez monika1984lodz
no wlasnie trzy pary zamowilam - tak wiesz na wszelki wypadek jak by sie lakier przetarl w tancu :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #291353 przez pati-m
maja, fanka - sms do Gosi, może jeszcze nie doszła do sklepu :)
13 lata 3 miesiąc temu #291355 przez pati-m
monika1984lodz napisał:

no wlasnie trzy pary zamowilam - tak wiesz na wszelki wypadek jak by sie lakier przetarl w tancu :P

WARIATKA :lol: :lol: :side: :side: :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #291358 przez pati-m
Obudził się!!!!!!!!!! Ratuuuuuuuuunkuuuu! Niech już ten mój chłop wraca z pracy bo siły nie mam.

Pociesza mnie tylko to, że dziś o 18 wychodzę na kijki z koleżankami, to troszkę poćwiczę, poplotkuję i odpocznę :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291359 przez maja1982
monia jaki ocz.....y kolor!!u nas było podobnie mama ekscytacja , stres itp a my luzik ale powiem ze drażniło mnie to ze tak to przeżywa!!

pati -zazdroszczę wyjścia!!ja to do kina bym poszła ale co z cyckami :)zanim z tej dziuy dotrę do kina to juz trzeba będzie wracać!!ja już też męża wypatruje!!

mały śpi, mam nadz. że obudzi sie w lepszym humorze!

czy wasze dzieci też ciągle chcą wasze uwagi??ja od paru dni niewiele moge zrobić przy nim bo jak wychodzę z pokoju to słyszę jak jojczy ale i tak te niezbędne minimum muszę zrobić!!albo najlepiej żeby go nosić przodem żeby mógł wszystko oglądać!!nie wiem czy go już rozpieściliśmy czy poprostu ma gorsze dni??!!bycie mamą to ciężka praca ;)

ależ ja jestem ostatnio maruda- ciągle tylko narzekam :( udziela mi sie nastrój syna :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291360 przez magda79
Pati śliczny pokoik.....zosia samosia jesteś!!!!! a Domi ma taką samą karuzele nad łóżeczkiem :laugh:

Monia kupuj...kupuj!!!!!! :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #291361 przez pati-m
maja1982 napisał:

monia jaki ocz.....y kolor!!u nas było podobnie mama ekscytacja , stres itp a my luzik ale powiem ze drażniło mnie to ze tak to przeżywa!!

mały śpi, mam nadz. że obudzi sie w lepszym humorze!

czy wasze dzieci też ciągle chcą wasze uwagi??ja od paru dni niewiele moge zrobić przy nim bo jak wychodzę z pokoju to słyszę jak jojczy ale i tak te niezbędne minimum muszę zrobić!!albo najlepiej żeby go nosić przodem żeby mógł wszystko oglądać!!nie wiem czy go już rozpieściliśmy czy poprostu ma gorsze dni??!!bycie mamą to ciężka praca ;)

ależ ja jestem ostatnio maruda- ciągle tylko narzekam :( udziela mi sie nastrój syna :)

maja - Kacper zachowuje się identycznie, więc pewnie to kwestia wieku :)
13 lata 3 miesiąc temu #291362 przez magda79
tak Domi też jak tylko pojawie się w okolicy łóżeczka to pełny banan na buzi :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #291363 przez pati-m
Nie zwracałam na Kacpra uwagi jak się obudził, to poleżał, powiercił się, westchnął i znów usnął. Uff...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291366 przez maja1982
pati - nie mam nr do gosi, ale najwyżej ją poproszę jak będzie przy okazji to może mi kupi a jak nie to świat się nie zawali ;)

pati - to super może wyczuł że mama na skraju wytrzymałości -mój jakby sie obudził to byłby pewnie ryk!!

ja w ogóle mam chyba jakieś zmęczenie materiału, drażni mnie wszystko dookoła :(
13 lata 3 miesiąc temu #291369 przez pati-m
maja - to normalne. Ja ostatnio też tak miałam i M. oberwało się za nic :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży