BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #293785 przez Mała
Ja już nie wiem. Mnie w razie czego kazała kupić pepti, w razie w cyckach by wyschło.

Lecę, bo m mnie z lapka wygania. Do jutra babeczki.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #293787 przez Pyśkaaaa
a ja juz chce do dermatologa bo mnie w tej przychodni wkurzają no takie nie kontaktowe te lakrki dobrze że mamy ta zaprzyjaźnioną to zawsze coś doradzi... ja naprawde sie ograniczam ja prawie nic nie jem....i co? i nadal cos sie dzieje dlatego chce do dermatologa niech obejrzy fachowym okiem

my tez zaczynaliśmy od ha

a wogole jak ostatnio prosiłam o pepti to lekarka do nas że może na ha sie przerzucimy ona nie bedzie musiała recepty wypisywać ( a w karcie ma zapisane że ha nie pomogło) czaicie?
13 lata 3 miesiąc temu #293789 przez megi2501
Co za cholerstwo :ohmy: Biedne maluszki :( Oby szybko im przeszło :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293798 przez maja1982
witam sie i ja wieczorkiem :)

Monia - współczuje z tymi skaczącymi dzieciakami i psiakiem!!

Fanka - zarąbiste te torty :)

Dominik - gratuluje nocnikowej kupki - przecierasz szlaki chłopakom ;)

bevpio - ja mam podobnie jak ty - odkąd jest Lolek to lubię być w domu a myśl że będę musiała go zostawić i ten ktoś będzie uczestniczył w jego wychowaniu tez mi jakoś nie leży - ale wierze że będzie dobrze!!

mała- z tym przedszkolem to jakaś masakra!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

gosia - kasiurkę przeleje dzisiaj albo z rana ok?? aha no i śliczne masz kuchciki w domku :)

Lolo śpinka od 19 :) a ja mam chwilkę dla siebie

Pyska, mała i Fanka dołączam do was z moim plamiastym synkiem - też go ostatnio wysypało z tym że jego tylko na polikach :( i najdziwniejsze jest to że czasami ma to jakby takie łagodne a czasami normalnie tak mu sie to zaognia!!wydaje mi sie że go to swędzi bo macha po buzi łapkami !1byłam dzisiaj z nim u lekarza kazała mi mleko i wszelkie jego pochodne odrzucić!!a szczerze to ja już tak niewiele jem z tych rzeczy tak wiec nie wiem czy będzie jakaś różnica!!maść jutro odbieram - mam nadz.że mu to troszkę ulży!!

jakis mały głód mnie atakuje :blush: idę sobie coś zmotać
13 lata 3 miesiąc temu #293805 przez iwonaNAVI
Sliczne Gwareczki :) a zupa napewno pyszna trzeba Kubusiowi uwierzyc na slowo :)
a ja wpieprzam chipsy i zapijam redsem :P i jak tu nie przytyc jak maz mi przyniosl pod kompa :P

Fanka moja nie ma nic uczulenia jednak jak dawalam plyn do plukania zawsze jej wywalilo na twarzy...skoro mowisz ze ma na cialku ja bym obstawiala wlasnie plyn...ja nie daje zadneg i jest ok
13 lata 3 miesiąc temu #293807 przez mgielka22
ide pizze robic glod wzial na horyzoncie :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293810 przez bewipo
Biedne te wasze maluszki z alergiami. A ja już w zasadzie jem wszystko i mam nadzieję, że mojej malutkiej nie zaszkodzę. Chyba jednak będę musiała przystopować troszkę i powrócić na dietetyczne jedzonko. A dzisiaj zrobiłam sobie czekoladę i nałogowo pochłaniam... Już nie mówiąc o drożdżówkach, których wręcz nie znosiłam, a teraz to przynajmniej raz w tygodniu. I jak tu zrzucić brzuszek po ciąży :D :D :D Muszę się zacząć ograniczać :P

A tu coś o tym, że można uczyć nocniczka niemalże od urodzenia www.ekobaby.pl/ec_wstep.php
13 lata 3 miesiąc temu #293815 przez angie1713
Witam my już wróciłyśmy :)
Pojechałam po jeansy a wróciłam z rękawiczkami :lol: We wszystkich wyglądałam strasznie tak schudłam przez tą dietę bez mleczną że wszystko na mnie wisi tyłka już nie mam :dry: masakra ale kupiłam Nadii fajną koszulę z różowym futerkiem i leginsy w smyku i zadowolona jestem bardzo.Ostatnio wole jej kupić niż sobie pewnie tez tak macie :)

Jeśli chodzi o alergie to mojej też wyskakują krosteczki ma na główce kilka i nieraz pojedyncze na buźce.Też mam mleko bebilon pepti ale czytałam ostatnio że też jest dużo dzieciaczków które są na nie uczulone.Dzisiaj wypiła 60 ml tego bebilonu.
Czy wy też tak macie że dzieciaczki nie chcą jest z piersi rzucają się i plączą a za chwile jedzą jakby nic się nie stało? Nadia robi tak bardzo często a zwłaszcza wieczorem.

Pyska słyszałam że najlepiej iść do alergologa bo oni się lepiej na tym znają.Jak mojej się nasili alergia to też do alergologa pójdę.

Czy była któraś ostatnio w pepco?Jest coś fajnego?
szukam dla Nadii body bo wyrosła :dry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293817 przez gosia2324
Dziekuje :)

Ja tez mam mega gloda... na kolacje robilam pizze, po niej juz zjadłam 2 parówki, lizaka i ciagle jestem glodna :angry:

Lece juz dziewczyny, slabo sie czuje, musze sie wykurowac :dry:
do jutra :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #293821 przez Pyśkaaaa
ja tez dzis głodna jestem... jak wilk... chyba se i ja zmotam coś

Migielka pliss.... jakiej firmy masz te krzesełko do karmienia? starsznie mi sie podoba :*
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #293825 przez gosia2324
bewipo napisał:

Biedne te wasze maluszki z alergiami. A ja już w zasadzie jem wszystko i mam nadzieję, że mojej malutkiej nie zaszkodzę. Chyba jednak będę musiała przystopować troszkę i powrócić na dietetyczne jedzonko. A dzisiaj zrobiłam sobie czekoladę i nałogowo pochłaniam... Już nie mówiąc o drożdżówkach, których wręcz nie znosiłam, a teraz to przynajmniej raz w tygodniu. I jak tu zrzucić brzuszek po ciąży :D :D :D Muszę się zacząć ograniczać :P

A tu coś o tym, że można uczyć nocniczka niemalże od urodzenia www.ekobaby.pl/ec_wstep.php

Bewipo DOKLADNIE :)
Jagoda juz 2 tyg zalatwia sie na nocnik, i wie po co tak siedzi, stęka,pruka i za każdym razem próbuje zrobic kupe :)

Agnie wlasnie teraz jest promocja na body :0 po 4,99 i 5.99
13 lata 3 miesiąc temu #293827 przez angie1713
To fajnie to jutro się przejdę :) Gosiu Ty to jesteś obeznana w tych ciuszkach i promocjach :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #293830 przez monika1984lodz
Gosia no to wypatrzylas na allegro hihi pokazalam M i chyba bedziemy licytowac :)
kuruj sie kochana :* i ucaluj kucharza Kubusia i kelnereczke JAgode :) :kiss: :kiss:

Fanka ja tez obstawiam jakis kosmetyk albo plyn do plukania.

Mgielka pytalas o hippa - ja dawalam Nunce na poczatku ten combiotyc a potem ha.Bardzo smaczne mleko :)

Wspolczuje dzieciaczkom tych uczulen eh tyle je wszystkie.

MAla babsztyl okropny z tej dyry.

My chyba jeszcze jedna noc bedziemy musieli tu zostac :( zalamka totalna.na dodoatek ja jakiegos uczulenia dostalam i nie mam pojecia na co.Jutro musze do urzedu pracy jechac.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #293832 przez fanka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #293837 przez monika1984lodz
fanka myslisz?? no ale ja tez mam psa przeciez i nic takiego mi sie nie dziej?

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży