- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295563 przez angie1713
Dziewczyny doradźcie muszę kupić Nadii body bo wyrosła z większości a byłam w pepco i u nas pustki więc jestem zmuszona zamówić na allegro ale nie wiem jaki wzór 
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2074484785.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2074487645.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2089592019.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2088227559.html
chyba że znacie jakiś sklep internetowy w którym są fajne i tanie body?

allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2074484785.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2074487645.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2089592019.html
allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2088227559.html
chyba że znacie jakiś sklep internetowy w którym są fajne i tanie body?
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #295567 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
angie ja mam te pszczolki. one sa w tesco i sa tansze

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295570 przez maja1982
angie - dobrze że w końcu trafiliście na konkretnego lekarza
Nadunia dzielna dziewczynka szybko sie wyleczy 
monia- smoczek super
takie sa cudaśne teraz smoki ale ja juz nie kupuje bo to niema sensu 
angie - wszystkie fajne ale jakbym miała dziewuszkę to chyba te ze ślimaczkami i pszczółkami bym kupiła
ale te różowe też fajowskie

monia- smoczek super

angie - wszystkie fajne ale jakbym miała dziewuszkę to chyba te ze ślimaczkami i pszczółkami bym kupiła

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295578 przez Pyśkaaaa
witam sie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzieks za koszulke
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
cieszę się że trafiliście na dobrego lekarza...
wiecie dlatego ja nie czyt. neta jak mam jakieś wyniki albo coś bo człowiek tylko się negatywnie nakręca...w ciąży czytałam az dostalam zakazod mojego...
Monia słodziakowaty
wiecie co ja jestem juz zmeczona co z tego że mi dziecko ładnie w nocy spi jak w 3 dzien marudzi znowu kupki nie robi... widać że się męczy...nie daję mu od jakiegoś czasu marchewki bo myślalamże to od tego ale chyba jednak nie
a ja i tak w nocy wstaje cycki odciągać...
dzieks za koszulke
cieszę się że trafiliście na dobrego lekarza...
wiecie dlatego ja nie czyt. neta jak mam jakieś wyniki albo coś bo człowiek tylko się negatywnie nakręca...w ciąży czytałam az dostalam zakazod mojego...
Monia słodziakowaty

wiecie co ja jestem juz zmeczona co z tego że mi dziecko ładnie w nocy spi jak w 3 dzien marudzi znowu kupki nie robi... widać że się męczy...nie daję mu od jakiegoś czasu marchewki bo myślalamże to od tego ale chyba jednak nie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295584 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Angie - to gdzie Ty mieszkasz??
Pysia tule
chyba zamowie tego smoka !
Pysia tule

chyba zamowie tego smoka !

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295585 przez Pyśkaaaa
i z tego zmęczenie napisalam wasze imona ukryte ech... wybaczcie 
dzisiaj mam zmęczenie materialu mam nadzieję że jutro bedzie lepiej

dzisiaj mam zmęczenie materialu mam nadzieję że jutro bedzie lepiej

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295607 przez Agusia83
W koncu moge cos napisac...Emi ucina sobie 2 drzemke...W nocy pobudka byla o 3...nie wiem dlaczego...no stop gadala, piszczala, nawet krzyczala
zjadla wszystko, co bylo mozliwe i musialam na chwile wziasc ja do nas do lozka, bo sama nie mogla zasnac...troszke sie uspokoila i przenioslam ja do emilkowego krolestwa pluszanek 
Angie..super, ze w koncu trafil Wam sie lekarz z powolania a nie kolejny konowal. Oby uszko doszlo do siebie a bakteria juz nigdy nie wrocila...
Jak dobrze pojdzie to wracam do pracy 12.04....nie usmiecha mi sie..wiadomo, czasem jest gorzej, czasem lepiej ale i tak wolalabym z corcia posiedziec do roczku...jednak, mus to mus
Pyskaa, co do kupki to probowalas podac troszke jablszka lub chociaz soczku rozcienczonego woda? Albo klasc synka czesto na brzuszek by go masowal? Mnie sie kilka razy zdarzylo, ze Emilka bardzo sie prezyla i stekala, mialam klopot z kupka, troszke jej pomoglam, unioslam nozki do gory, zgielam w kolankach, tym samym unioslam pupe i naciskalam delikatnie nozkami na brzuszek...to pomaga i na kupe i na pierdziochy...oczywiscie nie stosuje czesto, bo dziecie moze sie przyzwyczaic...
Monia, bardzo sie ciesze, ze za 1,5h bedziesz mogla z M wrocic do waszego domku
co do bodziakow, to mnie sie wszystkie podobaja...ale w tesco naprawde mozna kupic taniej i zdarzaja sie przeceny...np ostatnio kupilam 3 bodziaki z dl. rekawem...biale w motywy rozowe za 20,30...
Angie, jakbys chciala, to moge Ci w tesco cos kupic a pozniej wyslac poczta...pewnie za niedlugo pojedziemy na zakupy..no chyba, ze na "gwalt" potrzebujesz ich juz...?

Angie..super, ze w koncu trafil Wam sie lekarz z powolania a nie kolejny konowal. Oby uszko doszlo do siebie a bakteria juz nigdy nie wrocila...
Jak dobrze pojdzie to wracam do pracy 12.04....nie usmiecha mi sie..wiadomo, czasem jest gorzej, czasem lepiej ale i tak wolalabym z corcia posiedziec do roczku...jednak, mus to mus

Pyskaa, co do kupki to probowalas podac troszke jablszka lub chociaz soczku rozcienczonego woda? Albo klasc synka czesto na brzuszek by go masowal? Mnie sie kilka razy zdarzylo, ze Emilka bardzo sie prezyla i stekala, mialam klopot z kupka, troszke jej pomoglam, unioslam nozki do gory, zgielam w kolankach, tym samym unioslam pupe i naciskalam delikatnie nozkami na brzuszek...to pomaga i na kupe i na pierdziochy...oczywiscie nie stosuje czesto, bo dziecie moze sie przyzwyczaic...
Monia, bardzo sie ciesze, ze za 1,5h bedziesz mogla z M wrocic do waszego domku

co do bodziakow, to mnie sie wszystkie podobaja...ale w tesco naprawde mozna kupic taniej i zdarzaja sie przeceny...np ostatnio kupilam 3 bodziaki z dl. rekawem...biale w motywy rozowe za 20,30...
Angie, jakbys chciala, to moge Ci w tesco cos kupic a pozniej wyslac poczta...pewnie za niedlugo pojedziemy na zakupy..no chyba, ze na "gwalt" potrzebujesz ich juz...?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295610 przez pati-m
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Ale się wypłakałam przed chwilą. Zadzwoniła do mnie moja mama z tekstem "wiem, że nie powinnam Ci tego mówić ale Sebastian miał wypadek" - czyli mój mąż. Ja oczywiście stan przedzawałowy. Ona oczywiście nic więcej nie wiedziała, bo też dowiedziała się od T. - ta baba nawet nie raczyła do mnie zadzwonić! Dzwonię do męża a tam zajęte! No więc dzwoniłam tak z 15 min. cały czas rycząc, aż wońcu się dodzwoniłam. Okazało się, że jakiś facet wpadł w poślizg i zjechał ze swojego pasa, uderzając w bok auta S. Na szczęście nikomu się nic nie stało. Przyjechał do domu, bo poza lewym oczkiem autka wszystko ok. Ja na początku zapłakana przytuliłam i wycałowałam, a potem opieprzyłam czemu do mnie od razu nie zadzwonił! A on do mnie, że nie chciał mnie martwić bo się nic nie stało! Myślałam, że go uduszę!
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale musiałam się wygadać.
Teraz znów pojechał drugim autkiem do Łodzi bo musi sprawy firmowe pozałatwiać, a ja się boję, że znów coś się stanie
Przepraszam, że się tak rozpisałam, ale musiałam się wygadać.
Teraz znów pojechał drugim autkiem do Łodzi bo musi sprawy firmowe pozałatwiać, a ja się boję, że znów coś się stanie

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany