BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #295737 przez bewipo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Megi fota nowego osiągnięcia :) My czekamy na kubeczek i też zaczniemy ćwiczyć :laugh:
A i na nocniczek czekamy i będzie polowanie na kupę :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #295744 przez megi2501
bewipo my też czekamy na ten kubeczek. Na razie z takiego plastikowego zwykłego pije :) Zrobię fotkę z nowym kubeczkiem, jak tylko przyjdzie :)

Nam już 3-kupy wpadły do nocniczka. Ale mała ma teraz takie zastoje po 2-3 dni bez kupy. Wszystko przez nowe jedzonko, nie wiem, czy zwyczajnie już jest dla niej pora na nowe posiłki. Może jeszcze nie jest gotowa, jak uważacie :unsure:
13 lata 4 miesiąc temu #295747 przez beti
Megi, a co podawałaś?
13 lata 4 miesiąc temu #295753 przez megi2501
Marchewkę, marchewkę z ziemniakiem, dynie z ziemniakiem, zupę szpinakową i zupę jarzynową- wszystko z hippa. Jak zjada to nie ma uczulenia, wygląda na zadowoloną. Tylko te kupy...zawsze robiła 2-e dziennie, a teraz robi jedną na 2-3 dni. Taką gęstszą...
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #295759 przez slowiczek
Megi, ale mala meczy sie przy robieniu kupy? Natalka tez robi co 3 dni i kupa jest zdecydowanie inna niż wcześniej...teraz jest taka dorosła :silly:

Beti, no to cieszę się bardzo :) super, że ćwiczenia pomogły :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #295765 przez megi2501
Jak nie zrobi dwa dni to widać, że już brzusio ją boli. Stęka i ogólnie :(
13 lata 4 miesiąc temu #295767 przez slowiczek
Hmmm...to nie wiem, może spróbuj odstawić zupki na jakiś czas i zobacz czy coś się zmieni.... :unsure: nie wiem co Ci doradzić...u nas kilka razy tylko był problem z kupką, może u was trzeba więcej czasu żeby się to unormowało..
13 lata 4 miesiąc temu #295780 przez pati-m
slowiczek napisał:

Megi, ale mala meczy sie przy robieniu kupy? Natalka tez robi co 3 dni i kupa jest zdecydowanie inna niż wcześniej...teraz jest taka dorosła :silly:

Beti, no to cieszę się bardzo :) super, że ćwiczenia pomogły :kiss:

U nas jest tak samo. Kupa co 2 dni i też "dorosła" :) No i do tego 2x :)

Melduję, że zdjęcia uporządkowane w albumie. Muszę jeszcze zaraz powklejać wybrane do albumu - takiego gotowego "Pierwszy roczek maluszka" :)
13 lata 4 miesiąc temu #295789 przez iwonaNAVI
Beti super wiadomosc :) juz niedlugo skonczycie ale faknie :)
ta widzialam te smoki ale jhakos do mnie nie przemawiaja :P juz bardziej podoba mi sie ten nuby :) tylko sie zastanawiam nad kolorem bo na zjdeicach slabo widac ...chyba bede musiala za jakis czas podskoczyc do smyka

Pati moj M mi powiedzial ze on dzisiaj tez wpadl w poslizg przy wyjezdzie z naszej drogi na glowna nie wychamowal i znalazl sie na glownej w poprzek drogi na 2 pasach dzieki bogu ze nikt nie jechal

Megi ja tez zostaje ...po co mi praca jak mam was :P
a co do zupek u nas tez troche trwalo zanim sie unormowalo...jak widzisz ze ja meczy podaj herbatke na brzuszek polecam humane od razu kupal smiga
13 lata 4 miesiąc temu #295797 przez magda79
hejo :laugh: brrrr ale mrozi...

Beti zdjęcia cudaśneeeeeeeee :kiss: :kiss: a i gratulujemy zakończenia rehabilitacji...brawooooooooo!!!!

Pati będzie dobrze!!! :)

Angie dużo zdrówka i dobrze, że trafiliście na konkretnego lekarza!!! a jeżeli chodzi o bodziaki to mi te wpadły w oko allegro.pl/ff-body-z-dl-rek-5-szt-6-9-m-74-i2074487645.html

Monia wszędzie dobrze ale w domu najlepiej!!!

Mego może mała teraz tak bedzie miała z tą kupą....u nas się unormowało tylko dwa razy nie zrobił przez dwa dni a teraz jest codziennie...to może wprowadz jej jabłuszko
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #295816 przez beti
Megi, u nas było tak samo...aż zaczęłam mu do obiadków dawać wody do popicia i problemu już nie ma :D wypija max 40 ml...ok 20 ml przed i ok 20 ml po jedzeniu...wypróbuj :)
13 lata 4 miesiąc temu #295835 przez ewelinaa
beti napisał:

Ewelina, a po ile były te bluzeczki dla Synusia???:D

Po 7,99 :)

Tutaj Gosia dla wszystkich chłopców brała, więc zapytaj, czy i dla Ciebie zapasowej nie ma ;)
13 lata 4 miesiąc temu #295839 przez pati-m
beti - ja odkryłam, że u mnie w pepco też są i jutro będę więc jeśli chcesz dla Fifika to nie ma problemu :)
13 lata 4 miesiąc temu #295849 przez beti
Tak tak tak :D POPROSZĘ :D :D :D
13 lata 4 miesiąc temu #295850 przez iwonaNAVI
wiecie co dalam dzisiaj malutkiej flipsa do raczki jak slicznie zakumala o co chodzi i tak jej smokowalo ze zjadla ok 3 naraz :P a ja mialam chwile spokoju...teraz tez marudzi nie wiadomo o co jej chodzi dalam jej znowu i spokoj mam :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia