BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #296931 przez magda79
mgiełka jak tam włosy????
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296933 przez magda79
fanka napisał:

allegro.pl/body-wesole-napisy-roz-80-wyr...ski-i2085182588.html dziewczyny fajne body, znaczy napisy fajne, zobaczcie sobie wszystkie przedmioty sprzedającego i tam są różne wzory, z siostrą dziś trochę obkupiłyśmy małego na allegro

ha ha fajne :silly: B)

wrzuciłam do ulubionych ;)
13 lata 3 miesiąc temu #296934 przez Mała
Oglądacie Na wspólnej? Niezły Meksyk z Gośką i Piotrem :cheer:
13 lata 3 miesiąc temu #296935 przez gosia2324
Mala a jak Kamil zachowuje sie wzgledem Oli ?

Kuba mnie dzis zaskoczył i rozczulił....
Bylam w kuchni,mala zaczęła płakać ,leżała w łóżeczku,
Kuba przybiegl do niej ze swojego pokoju, dal smoczka i pieluche,a jak mnie zobaczyl to mowil
"Mama Ciiiiiii Niunia "

Ostatnio jak tylko mala zaczyna płakać czy marudzić to zaraz krzyczy Mama choc do Nuini :)
Widzi jak my ja uspokajamy i robi to samo :)
13 lata 3 miesiąc temu #296941 przez Mała
Kamil od samego początku, jak tylko usłyszy, że Ola się kręci, bo się obudziła to woła idź ją weź,nawet nie musi zapłakać. Też jej podaje smoczek jak płacze,głaszcze po głowie. A jak zasypia, a dzwoni,któraś babcia to mówi ciii, bo Olcię obudzisz. :lol:
Ale zabawkami to nie bardzo się dzieli, bo twierdzi,że ona za mała :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #296945 przez kasia79
prosze o linka do Pana Metki, kupki u nas są różne czasem nawet takie jak u noworodka, żółte i rzadkie.
13 lata 3 miesiąc temu #296947 przez iwonaNAVI
Basia powodzenia w pisaniu...ja tez pisze ale poki co egzaminy i lezy odlogiem...fajnie ze sie odezwalas i ze u was wszystko dobrze :)

Fanka super ze uzulenie schodzi :)

a moja kochana Oliwka ostatnio przy ubieraniu po kapieli tak ryczy ze az sie zanosi...wyglada na to ze jest juz tak spiaca...ale jak probuje ja wczesniej kapac to samo...juz nie wiem o co chodzi...nawet smoczka wtedy ie chce :( jestem bezsilna :(

Ja wychodze do -10 ewentualnie -13 ale jak jest wiatr to nie a dzisiaj u nas bylo -17 to nie bylismy...teraz jest -21 szoko
13 lata 3 miesiąc temu #296948 przez gosia2324
Mała napisał:

Kamil od samego początku, jak tylko usłyszy, że Ola się kręci, bo się obudziła to woła idź ją weź,nawet nie musi zapłakać. Też jej podaje smoczek jak płacze,głaszcze po głowie. A jak zasypia, a dzwoni,któraś babcia to mówi ciii, bo Olcię obudzisz. :lol:

:) Prawdziwi starsi bracia ;)
13 lata 3 miesiąc temu #296952 przez Mała
gosia2324 napisał:

Mała napisał:

:) Prawdziwi starsi bracia ;)

hehe cieszmy się,póki się jeszcze nie biją :lol: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #296954 przez iwonaNAVI
Gosia takie chwile sa bezcenne :) nie moge sie doczekac jak u mnie tak bedzie :) ale poki co musze jezcze pocczekac na 2 :)
13 lata 3 miesiąc temu #296957 przez kasia79
na podwórko można wychodzić do -10 i tylko jak nie ma wiatru.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #296959 przez Mała
U mnie wiatr jest niemal zawsze.

Kasia znalazłaś już tego Pana Metkę allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=pan+metka
13 lata 3 miesiąc temu #296963 przez magda79
właśnie ostatnio rozmawialiśmy, że jak jest dwójka ta wiadomo jest więcej zamieszania w domu ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu i jest lepiej niż jak jest jedno...także polecam wszystkim baardzoooo...
wiecie teraz jak Majka drugą noc u dziadków to tak cicho w domu i mamuśka już tęskni...dobrze, że jutro już będzie...

tak tak iwonka masz rację bezcenne...Majka co rano pyta jak spał Domiś, czy był grzeczny, pilnuje żebym odbijała po każdym jedzeniu, a ostatnio dostała boksa od niego w policzek i mówi mu, żeby się nie martwił, bo ją to nie bolało że i tak go kocha bardzoooooo :) nie ma dnia żeby mu to nie mówiła a i ciągle by mu coś kupowała i wybierała jak jesteśmy na zakupach B) także jak narazie jest bardzo kochaną siostrzyczką :)
13 lata 3 miesiąc temu #296970 przez kasia79
nie znalazłam, dziekuje MALA
13 lata 3 miesiąc temu #296976 przez maja1982
Witam sie w końcu!!
Wczoraj i dzisiaj miałam gości jeszcze u przyjaciółki byłam i takim o to sposobem nie było mnie dwa dni!!

tak mi ciężko bez was było :( człowiek to się szybko przyzwyczaja :)

spróbuje coś nadrobić ale już m buczy żebym do niego szła ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia