- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #140216 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Paletka sliczne 
Basia dzwonilas do lekarza??
truskawy wszamane, teraz pora na kalafiora

Basia dzwonilas do lekarza??
truskawy wszamane, teraz pora na kalafiora

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140226 przez Pyśkaaaa
hej
babeczki wszystkie ubranka śliczne
brzuszki jeszcze bardziej sliczniejsze
a tak wogóle Beti masz cudaśną sukienie 
Basia koniecznie dzwoń do doktora

my wózek mamy, fotelik do auta też łóżeczko kupimy jakoś lipiec sierpień
dziewczyny ja się chyba nie nadaje na takie 8 godz podróże kregosłup mnie bolał nie omało koleś nam w tyłek wjechał i jeszcze policja nas złapała... (na szczęście obyło sie bez mandatu
)
babeczki wszystkie ubranka śliczne

brzuszki jeszcze bardziej sliczniejsze

Basia koniecznie dzwoń do doktora

my wózek mamy, fotelik do auta też łóżeczko kupimy jakoś lipiec sierpień
dziewczyny ja się chyba nie nadaje na takie 8 godz podróże kregosłup mnie bolał nie omało koleś nam w tyłek wjechał i jeszcze policja nas złapała... (na szczęście obyło sie bez mandatu

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140227 przez basia89
chyba zaczynam już panikować, w końcu nie zadzwoniłam do tego lekarza, bo to chyba mały był poprostu źle ułożony, bo jak się położyłam na tym boku co mnie bolał to czułam jak mały się przekręcać zaczoł i kopał, a za chwilę ból przeszedł
heh a już się wystraszyłam. i już jest dobrze
a ja nospy i tak nie mogę brać, bo ona na mnie nie działa tak jak powinna. w ogóle jak cokolwiek mnie boli to żadnych tabletek nie mogę przyjmować, tylko czopki lub zastrzyki

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140229 przez fanka
dziewczynki ubranka śliczne, Paletka koszulka z kamizelka "wymiata" 
ja wracając do tematu wózków to my zdecydowaliśmy sie na taki allegro.pl/wozek-dzieciecy-3-w-1-saturn-...isy-i1641978103.html
mam nadzieje, że bęzie to dobry wybór, będziemy zamawiać gdzieś końcem lipca, a przy okazji to prezent od mojego brata (i przyszłego chrzestnego)
jeśli chodzi o łóżeczko to dostaliśmy "w spadku" jest całkiem fajne i nie zniszczone więc szkoda kupować nowe, jeden zestaw pościeli mam ale bez poszewek także muszę dokupić poszewki, materac do łóżeczka, prześcieradła.
Dziewczyny dziś dzwoniła do mnie siostra , która mieszka w anglii i pisałam Wam już kiedyś, że ona oszalała na punkcie mojego dziecka, bo ona uwielbia dzieci, a sama niestety najprawdopodobniej nie będzie mogła ich mieć i teraz zakupowo szaleje dla mojego Dawida. I dzwoni i mówi, że jutro wysyła paczkę z rzeczami dla małego tylko żeby mój M był w domu jak paczka dojedzie bo to ciężkie żeby odebrał, a ja pytam jak ciężkie? a ona na to mówi, 2 pudła po 25 kg każde.I to wszystko ciuchy i zabawki dla małego.!!

ja wracając do tematu wózków to my zdecydowaliśmy sie na taki allegro.pl/wozek-dzieciecy-3-w-1-saturn-...isy-i1641978103.html
mam nadzieje, że bęzie to dobry wybór, będziemy zamawiać gdzieś końcem lipca, a przy okazji to prezent od mojego brata (i przyszłego chrzestnego)
jeśli chodzi o łóżeczko to dostaliśmy "w spadku" jest całkiem fajne i nie zniszczone więc szkoda kupować nowe, jeden zestaw pościeli mam ale bez poszewek także muszę dokupić poszewki, materac do łóżeczka, prześcieradła.
Dziewczyny dziś dzwoniła do mnie siostra , która mieszka w anglii i pisałam Wam już kiedyś, że ona oszalała na punkcie mojego dziecka, bo ona uwielbia dzieci, a sama niestety najprawdopodobniej nie będzie mogła ich mieć i teraz zakupowo szaleje dla mojego Dawida. I dzwoni i mówi, że jutro wysyła paczkę z rzeczami dla małego tylko żeby mój M był w domu jak paczka dojedzie bo to ciężkie żeby odebrał, a ja pytam jak ciężkie? a ona na to mówi, 2 pudła po 25 kg każde.I to wszystko ciuchy i zabawki dla małego.!!
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140230 przez slowiczek
chyba przeszło z Basi na mnie - coś mnie pobolewa brzuch, wzięłam nospę forte, chociaż na mnie nospa nigdy nie działa, najgorsze jest to, że mam ten egzamin dziś jeszcze...... :< zobaczymy, jakby mi nie przeszło to szkoły mam szpital...
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140231 przez basia89
tak już mi lepiej
i to o wiele, w końcu coś zjadłam a mały jest bardzo aktywny, kopie ze zdwojoną siła 
a wiecie ja jak tak sama ciągle w domu, to czasami nie wiem co mam robić, np tak jak w tej dzisiejszej sytuacji, a we wtorek idę do lekarza

a wiecie ja jak tak sama ciągle w domu, to czasami nie wiem co mam robić, np tak jak w tej dzisiejszej sytuacji, a we wtorek idę do lekarza

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #140240 przez pati-m
monia - super fotka
super wyglądasz mamusiu 
agusia, paletka - ciuszki rewelacja
Ja też mam chyba dziś jakiś gorszy dzień, bo jak wróciłam z zakupów to słabo mi się zrobiło, głowa mnie zaczęła boleć i musiałam się położyć. Dopiero teraz byłam w stanie się podnieść i skrobnąć do Was. Pewnie to wina pogody, bo pierwszy raz mi się coś takiego zadziało.
Jakby któraś chciała, w biedronce są fajne bodziaki

agusia, paletka - ciuszki rewelacja

Ja też mam chyba dziś jakiś gorszy dzień, bo jak wróciłam z zakupów to słabo mi się zrobiło, głowa mnie zaczęła boleć i musiałam się położyć. Dopiero teraz byłam w stanie się podnieść i skrobnąć do Was. Pewnie to wina pogody, bo pierwszy raz mi się coś takiego zadziało.
Jakby któraś chciała, w biedronce są fajne bodziaki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #140276 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati dziekuje 
Szkoda, ze nie mam biedronki nigdzie w poblizu
Znacie jakis sposob zeby namowic dzidziolka na przekrecenie sie i zaprzestanie kopania po pecherzu??Nunulka tak mnie torturuje od rana, ze normalnie mam pomalu dosyc hehe wyrodna matka jest chyba

Szkoda, ze nie mam biedronki nigdzie w poblizu

Znacie jakis sposob zeby namowic dzidziolka na przekrecenie sie i zaprzestanie kopania po pecherzu??Nunulka tak mnie torturuje od rana, ze normalnie mam pomalu dosyc hehe wyrodna matka jest chyba

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #140380 przez Agusia83
A mnie nogi do tylka wchodza...po obiadku pojechalismy z mezem do obi po jakies rury od gazu i do tesco, bo panstwo mlodzi zamiast kwiatow poprosili o karme dla zwierzakow
No i trzeba bylo kupic paczke smierdzielka
, kartke z zyczeniami....no a po obi jeszcze castorame odwiedzilismy i nogi juz odmawialy posluszenstwa..
Tak wiec teraz musze odpoczac a pozniej wziasc sie za paznokcie u nog i dloni
Paletka, ciuszki cacane
Basiu ciesze sie, ze Ci przeszlo...ale jak bedzie bolec to sie nie zastanawiaj tylko dzwon do lekarza

No i dziewczynki, zwolnijcie tempo, dbajcie o siebie i o wasze maluchy....
Bewipo, przyduszasz brzuszek???Boj sie Boga....

Tak wiec teraz musze odpoczac a pozniej wziasc sie za paznokcie u nog i dloni

Paletka, ciuszki cacane

Basiu ciesze sie, ze Ci przeszlo...ale jak bedzie bolec to sie nie zastanawiaj tylko dzwon do lekarza

No i dziewczynki, zwolnijcie tempo, dbajcie o siebie i o wasze maluchy....
Bewipo, przyduszasz brzuszek???Boj sie Boga....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona