- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Lui
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- :)

śmieje się normalnie sama do siebie

Ja się jeszcze powinnam z Anulka wymienić numerami telefonów hehee bo zostałyśmy "same" we dwie po terminie hehe

MADZIA7 o ja pierniczę aż się zagotowałam, ale bym zrobiła awanturę ! jaa..
- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Madzia7 a to @#$#@? nie wiem czy by mnie nie poniosło

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Co do "tęsknot" za tym co było to chyba jest tak, że najpierw jak sie rodzi dziecko to mówimy o jak fajnie było jak dziecko było w brzuszku nie trzeba było się o to martwić czy o tamto. Dziecko dorasta a my znowu, jak kiedyś było dobrze jak ono tylko leżało i jadło cycuszka a teraz trzeba mieć oczy dookoła głowy bo wszędzie go pełno. Potem narzekamy że już wszędzie wejdzie, wszędzie wsadzi palce i głowę itp.

- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Basiek czy mi sie wydaje czy twoje maleństwo też było główka do góry??opisz jak będziesz miała chwilkę jak tam poród... SN czy CC??
ja jutro idę do gin ale nawet jak mi powie że nic się nie dzieje to jak widać nie ma co się tym przejmować

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

Andra55 Kochana czekamy na wieści! Trzymamy kciuki aby wszystko gładko poszło!

MADZIA7 Co do pediatry... rozmawialiśmy długo z moją gin na ten temat, ona jedynie co powiedziała, aby mieć tego pediatrę jak najbliżej miejsca zamieszkania, oraz żeby w danej przychodni nie był tylko 1 pediatra a kilku... bo po 1. tłuc się przez pół miasta z maluszkiem to jest uciążliwe dla obu stron... a nigdy nie wiadomo kiedy będzie trzeba podjechać... po 2. jak jest więcej lekarzy to zawsze można zmienić, jeśli ten pierwszy się nie spodoba... no albo jak nie będzie naszego aby była możliwość pójść do innego, nie czekając kiedy będzie miał dyżur ten nasz...
co do wózka to faktycznie porażka, chyba bym wyszła z siebie tyle się czeka, a oni nie wiedzą kiedy będzie ech... dziwie się bo szczerze w końcu kupiliśmy wózek tam gdzie Wy, tylko że nasz mieli od ręki na swoim magazynie, jedynie co jest jakiś problem z adapterem do fotelika... byliśmy tam u nich i co dziwne u nich bez problemu działa, a u nas trzeba trochę pokombinować, bo coś jeden nie zaskakuje i też czekamy aby im przyszły te adaptery aby wymienić na inny, bo ja nie chce odsyłać do serwisu stelaża, bo nie wiadomo kiedy by wrócili...
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Andratrzymam kciuki za szybki finał

Madzia7 ja sama do końca nie wiem dlaczego tak ma być... podejrzewam, że może chodzi o to, że jak wychodzisz do szpitala to te zrywki wyrzucisz a torba zostaje i z nią bakterie ze szpitala. Mimo wszystko jakoś nie wyobrażam sobie, że miała bym jechać do porodu spakowana w zrywki z tesco i potem każdą po kolei przeszukiwać, gdzie np. wsadziłam chapcie...

- 26joanna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Andra TRZYMAM KCIUKI ŻEBY SZYBKO I SPRAWNIE POSZŁO

Nasza tabelka ładnie zapełnia się czerwonym kolorem

Dzisiaj zauważyłam ze "kochana" córka mojej koleżanki oprócz pomalowania ściany kredkami ( ma 5,5 roku , mój mąż ja nakrył jak malowała w najlepsze

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
ANDRA, SZYBKIEGO PORODU. DAJ ZNAĆ. GRATULACJE!!!
Ależ nowiny! Macie rację, nie znamy ani dnia ani godziny kiedy się zacznie, no chyba, że ktoś z innych przyczyn, ma ustaloną cesarkę, lub wywołują jej poród.
Co do tych rad, to zgadzam się z PolaL. Kiedyś wszystko bardzo przeżywałam i zamartwiałam się, co kto powie, a dlaczego powiedział, a dlaczego zrobiła taką minę. Obecnie mam wszystko gdzieś. Jak słyszę gdy ktoś mówi, coś co jest dla mnie bez sensu albo mnie irytuje, to staram się unikać takich ludzi, nawet jak są rodziną.
Natomiast Anulka trochę mnie rozśmieszasz, rozanieleniem w ostatnich dniach błogosławionego stanu

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

U mnie nie ma żadnych wskazań. Ja dla dziecka nic nie muszę brać tylko dla siebie torbę spakowałam. Drugą spakuję żeby maż wiedział z czym ma po nas przyjść.
Właśnie do mnie zadzwoniły koleżanki z pracy i pytają co mi potrzeba dla dziecka bo chcą mi zrobić prezent. I mi ręce opadły. Kurcze na 3 dni przed pytać czy coś mi potrzeba. Z jednej strony fajnie że mają taki gest ale z drugiej to co mi było niezbędne to juz sama sobie kupiłam. I teraz wymyślaj na siłę

Jak na razie nic mi nie przychodzi do głowy a mylę od rana

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)