- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
Baby no tak, niby wyciera, ale mimo wszystko ja w takiej sytuacji czułabym się skrępowana
uwierz mi, że jak Cię boli jak cholera to nie myślisz o tym, nawet w większości przypadków się tego nie zauważa...

- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

baby_55 śliczne zdjęcia

majka u mnie w szpitalu nie robią lewatywy
Jussstyś moze trudno teraz w to uwierzyc, ale przy samym porodzie jest to mało istotne

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Magdalenamksiazek trzymam kciuki i czekam na wieści!!!

Kasia775 to super, że udało Wam się wyjść wczoraj wieczorkiem. Nareszcie najbliższa rodzinka będzie mogła nacieszyć się małym, a i Ty odpoczniesz sobie od tego wstrętnego szpitala...
Dziewczyny macie śliczne brzucholki!!
Baby Twój synuś taki słodziutki blondynek, normalnie bije na głowę wszystkie dzieci z reklam

Ja wczoraj namówiłam męża na wypad w plener i pojechaliśmy do Złotego Potoku. Powiedziałam, że musimy uwiecznić ostatnie chwile naszej Oliwci po tej stronie mamy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

osobiscie gorzej sie chyba bym stresowala sama lewatywa niz porodem wiec odmowie .
kasia7775 - super ze juz was wypuscili z tego szpitala. nie ma to jak w domku .
ja ide niedlugo do fryzjera mam nadzieje ze mi sie humor poprawi . oby nie pogorszyl;p
kupilam malej spiworek do spania. Nigdy wczesniej nie wspominalam ale zanim zaszlam w ciaze bylam Niania 6 miesiecznego Aleksandra i tak patrze ze sporo wzorcow wynioslam . Ale tak sobie mysle ze chyba jakis kocyk czy kolderka bylyby wygodniesze co wy na to?
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..

swietne te zdjęcia !! a ta niebieska sukienka na zielonym tle .. dla mnie bomba !!

a brzuszek masz spory , bo z tego co pamietam my obie na 27

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Magdalnam trzymamy kciuki, pewnie jesteś już po i tulisz swoje maleństwo albo odpoczywasz po cc. Daj znać jak zbierzesz siły!
Baby, Czajusiątko ale macie łądne brzuszki, mój trochę mniejszy, ale też mam wrażenie, że Małej już ciasno. Adiś słodziutki, przystojniak z niego!

Kasia7775 świetnie, że jesteście już w domku!
Anulka z tego co pamiętam, to dziś do szpitala idziesz, daj znać co i jak, czekamy na wieśći! Chyba, że wczoraj coś się zmieniło, bo się nie odzywałaś

Majka ja jeszcze się nie zdecydowałam co do tej lewatywy, chyba też bym wolała jakieś czopki, ale ogólnie w takiej chwili, to sie chyba o tym nie myśli.
Ja wczoraj nie dotrzymałam obietnicy, którą Wam skłądałam

dobrego dnia
- Jussstyś
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*

kasia fajnie, że już w domku jesteście

czajusiątko śliczne zdjęcia

majka to fakt, że widzieli już takie rzeczy, ale wolę uniknąć takiej wpadki

magdalenam to nie jesteś sama, ja też w te wakacje nigdzie nie wyjeżdżałam, nie ma się co dołować przecież, niedługo urodzisz, a z maleństwem do następnego lata czas bardzo szybko zleci

Ja miałam koszmarną nockę, strasznie boli mnie krzyż, od 2:00 do prawie 6:00 nie spałam, normalnie koszmar

Anulka no własnie co z Tobą?

W środę mam wizyte, to może lekarz coś tam pogrzebie mi w środku i cos się ruszy heh

Miłego dzionka
- patys
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
jak byłam teraz w szpitalu to dziewczyna rodziła kila godzin aż w końcu zrobili jej cesarskie i mówiła po że to moment że tak się cieszy że jej to zrobili w końcu...no ale ona wcześniej musiała się nieźle namęczyć...
majkamusisz koniecznie jakoś odwrócić swoją uwagę od swoich rozstępów

- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

baby_55 super fotki, a synuś przesłodki, a jaki przystojniak już z niego

magdalenamksiazek Trzymamy kciuki i czekamy na wieści

majka_166 co do lewatywy, to ja raczej nie skorzystam, prędzej z czopka... chociaż mam nadzieję że organizm sam zacznie mi się oczyszczać

co do rozstępów póki co zaatakowały i to dosyć mocno moje pośladki, jak to zobaczyłam myślałam że się popłaczę, mimo że wcześniej miałam tendencje do rozstępów na udach/pośladkach, tak to mnie totalnie zaskoczyło, że nagle tyle i tak bardzo widoczne :| ale jak to moja gin powiedziała - będę miała pamiątkę po ciąży

kasia7775 super, że już wczoraj udało się wyjść, jednak nie ma to jak w domku

czajusiątko fajne foteczki, a jaki duży brzusio

MADZIA7 ja wczoraj cały dzień chodziłam przybita... już nie wspomnę, że zaczęło się od soboty wieczorem, kiedy to mój mąż pojechał na pępkowe do swojego szefa... i mówił że długo nie będzie, pewnie po 22 wróci... wrócił po 24

ufff ale pomarudziłam, przepraszam, mogłabym więcej, ale oszczędzę Wam tego wszystkiego

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19

dziewczyny co do lewatywy to ja mialam robiona.
ona bardzo pomaga na szybsze rozwarcie. ja przed nia mialam 3 cm rozwarcia a po niej juz 4 cm. po zatym po porodzie nie musialam przez 5 dni do kibelka, a potem nie bolało bo juz sie zagoiło

przepraszam ze tak pisze, ale cieezko jednoczenie dajac cyca

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- gorla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Dziewczyny, u nas tez pytaja o lewatywę same nie zrobią na siłę, cały prawie poród chodziłam po korytarzu i starczy że mi ciekła krew , a jeszcze miałabym popuścić i wołać panią zeby sprzatnęła albo ścierać sama bleeeeee

chasiami dobzre ci idzie pisanie, nawet bym nie zauważyła że robisz co innego hehe
baby faktycznie synus jak z reklamy

- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mnie też się stale ktoś pyta, czy już urodziłam i zaczyna mnie to męczyć. Faktycznie ta końcówka ciąży to już taka męczarnia i czekanie, a jak jeszcze hormony do tego dają znać, to już całkiem masakra, czasem łzy mi lecą i nawet nie potrafię powiedzieć z jakiego powodu. Może w tym tyogdniu coś sie u nas ruszy, miejmy nadzieję, bo widzę, że dziewczyny, które już urodziły jakoś lepiej się trzymają od nas

Życzę Ci, żeby na rocznicę Tymon Wam zrobił niespodziankę