- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- MADZIA7
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- siteczko
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)

MADZIA7 Chciałabym aby coś mnie ruszyło w tym tygodniu, ale nic szczególnego się nie dzieję póki co... no ale nigdy nic nie wiadomo

A my mamy dziś 1. rocznice kościelnego, a jutro 2. cywilnego

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Madzia nie przejmuj sie dzisiaj na pewno nastrój bedzie dużo lepszy

Anulka pewnie chciałaś sie przed pójściem do szpitala rodzicami nacieszyć

Siteczko to powiedz mamie, ze bardzo sie cieszysz jej troską ale Cie to męczy i żeby tak nie dzwoniła kilka razy dziennie, bo jeśli coś sie zacznie dziać to na pewno zadzwonisz i jej o tym powiesz, mnie moja mam wkurzyła bo pytała co słychać u "Koali" no niech sie wypcha takimi tekstami

gratuluje przy okazji rocznicy

Chasiami słodka myszeczka

Majka na FB znalazłam ostatnio coś takiego i to jest teraz moim mottem
wczoraj posiedziałam troche na piłce i dzisiaj mniej mnie boli kręgosłup więc chociaż taki plus tego jest

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Tak więc gratulacje dla następnej rozpakowanej mamusi

Dziewczyny brzuszki macie śliczne

Chasiami Alusia jest przesłodka

Baby Twój Adi też urwis kochany

I jeszcze musiałam koniecznie sprawdzić zdjęcie małego Adasia, również przesłodki przystojniak

Majka jeżeli chodzi o lewatywe to ja uważam, że nie ma co się tak przed nią wzbraniać, to nie boli, a przynajmniej jesteś spokojna, że oprócz dzidziusia nie wyjdzie ci coś jeszcze

Anulka ciekawe co u Ciebie, masz juz dzieciątko przy sobie czy jeszcze w brzuszku siedzi

Magdalena daj potem znać co tam u Ciebie, trzymamy kciuki

Kasia fajnie, że wypuścili Was do domku wcześniej i tak długo tam musieliście być

Ja się nawet wyspałam dziś i od dziś chcę być podwójnie aktywna, bo mam szczytny plan w tym tyg urodzić

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Dziewczyny rozstępami się tak nie przejmujcie, jesteśmy w o tyle dobrej sytuacji, że teraz zimą i jesienią będziemy mogły je spokojnie schować pod ciepłymi ubrankami, a do wiosny czy lata zbledną i prawie nie będzie ich widać. Więc głowy do góry

Kurcze właśnie zjadłam śniadanie i normalnie tak się objadłam, że chyba się jeszcze położę

Chasiami śliczniutka jest ta Twoja królewna

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gorla Jak tam Majeczka, już się coś rusza

Magdalena Pewnie już masz Basieńkie przy sobie, ale jak by jeszcze nie to trzymam mocno kciuki za bezproblemowy poród

Czajusiątko Super zdjęcia i śliczny brzusio. Mi brzuch opad już jakiś czas temu a zgaga się dopiero rozkręciła

Baby Super wyglądasz i masz pokaźny brzuszek

Chasiami Śliczności z Alicji

Kasia Bardzo się cieszę, że już wczoraj wyszliście do domku

Majka Skoro rozstępy już się zrobiły to nic na to nie poradzisz, możesz nadal nawilżać skórę, bo to nigdy nie zaszkodzi, ale wydaje mi się, żete drogie kremy w cale nie są lepsze od zwykłej oliwki, wszystko zależy od naszej skóry i w jakim tempie rośnie nam brzuszek

Madzia Kochana nie martw się, ja wczoraj też jakaś zdołowana chodziłam, dobrze, że mąż Cię wspiera

Jussstyś Znam te hałasy pod oknem od rana

Patys To jest scenariusz którego się obawiam najbardziej i którego bym chciała uniknąć, rodzić kilka godzin naturalnie i na koniec po męczarniach i tam mieć cesarkę

Siteczko Doskonale Cię rozumiem, średnio w ciagu dnia mam przynajmniej 4 telefony z pytaniem czy już

Ale musimy to przetrwać, a zawsze możemy nie odbierać telefonu, co czasami robię

Mała Ja też w tym tygodniu bym chciała urodzić

A ja wczoraj nie poszłam na ten basen, bo właśnie miałam te same obawy, że jak odejdą wody to nie będę wiedziała, no i czop mi odchodzi więc mogłabym złapać infekcję

Spaceruję codziennie bo jak bym tylko w domu siedziała to bym dostała w łepek. Dzisiaj stwierdziłam, że nie lubię poniedziałków, bo mąż wrócił do pracy a ja znowu sama siedzę

Anulka daj znać co u Ciebie

- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

wrzucę Wam fotki naklejek w pokoju

ogólnie kącik małej to kiedy indziej, bo na razie to w łóżeczku jeszcze małe skłądowisko różnych rzeczy jest zwłaszcza jak pranie zrobię

nad łóżkiem Adiego
nad łóżeczkiem Nikoli
nad naszym łóżkiem (bo brakowało już miejsca

- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kasienka83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula
- mala2809
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
MIALAM DO PASA A MAM DO RAMION.
Jestem strasznie niezadowolona i juz chyba nic mnie do porodu nie ucieszy ..w dodatku poklocilam sie wczoraj z mezem i to tak bardziej na powaznie, duzo rzeczy niemilych sobie powiedzielismy i spalam dzis na kanapie TAK MNIE WKURZYL .
Takze rozstepami sie juz nie przejmuje . teraz mam jeszcze beznadziejne wlosy..

baby swietne te zdjecie normalnie az sie usmiechnelam do siebie. w sumie nigdy nie pokazywalam brzucha poza wakacjami, ktore trwaja u mnie do 3 dni w roku. a mezem sie jakos nie przejmuje bo on tez ma rozstepy na plecach bo za szybko rosl ;pp
i to wieksze niz ja. A naklejki po prostu boskie

Śliczne te wasze maluchy ŁUCJA I ALICJA !!!!!!!!!!

Czajusiątko - to jesteś troche dalej niż ja , bo ja wciaz mam zgage

a brzuszek faktycznie roznie-, rozni odbieraja. Moja siostra mowi ze mala od kilku miesiecy nie rosnie , ze ten brzuch taki maly (a widuje mnie dosc rzadko) a inni za to czesto mowia ze duzy strasznie . Moze tez przez moj niski wzrost bo mam tylko 163

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Majka dzisiaj mnie ta zgaga już tak minimalnie pali, mam nadzieję, że będę miała z nią trochę spokoju. Mówią, że jak pali zgaga to dziecku rosną włosy... hehe jak by tak było to pewnie zaraz po porodzie mogłabym mojej Oliwii zapleść ze trzy dobierane warkoczyki

A włosami się nie martw- odrosną

- majka_166
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Jeszcze Cię nie znam, a już kocham ..
ja chcialam strasznie chlopca od poczatku, jak lekarz mi powiedzial ze bd dziewczynka to kazalam mu szukac jaderek na sile . a teraz to tak sie ciesze ze bedzie dziewucha . sasiadka ma dwoch chlopcow - co za potworki male !!!!!!!!!

Ja swpja zgage moge na palcach policzyc -mialam ich z 7 lacznie , ale za to takie mocne bardzo. ja jak sie urodzilam to bylam takim czarnuszkiem z dlugimi wlosami i pielegniarki mi koguciaka robily podobno . Mama mowi ze jakies wariatki

wiec moj kociak tez pewnie bedzie czarne wloski miala