BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 7 miesiąc temu #187886 przez fanka
Mgiełka- mój Dawid mnie tak "traktuje" już od ponad 2 tygodni, raz nawet Mąż urlop na żądanie brał bo było ostro, a później duuupa. I w pracy się z niego śmiali, że mecz chciał oglądnąć (bo wtedy jakiś był ważny) a moim porodem się wymigał i do pracy nie poszedł!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu #187890 przez kasia79
Ja też się biję że wywołam fałszywy alarm i mój mąż tyle kilometrów na darmo przyjedzie, ale chyba po tym wekendzie już go nie puszczę do pracy, zobaczymy jak to będzie, dzisiaj miałam może z 5 razy skurcz ale nie takie regularne jak wczoraj od 16 do 19 co 8 min.
13 lata 7 miesiąc temu #187900 przez monika1984lodz
Joga pod prysznicem zaliczona, pakuje ostatnie rzeczy...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #187904 przez klatina
Ja też dziś nie miałam siły gotować. Ale mnie naszło na naleśniki z dżemem i nasmażyłam trochę. Nawet mój M mięsiarz się najadł :) :silly:
Agusia, może to jest pomysł na coś łatwego, albo spaghetti.

13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187905 przez Agusia83
Fanka, a nie moglas wczesniej pisac?
Juz udalo mi sie ugotowac pieczarkowa...i wyszla naprawde pysznie...ale kregoslup to mnie napiala niesamowicie, a jeszcze ziemniaki obrac, de volaja zrobic i mizerie .....jakos musze dac rade...

Mgielka, szkoda, ze nie widzialas, po jakich wertepach dzis jechalismy w kierunku domu....istna masakra, ciagle trzymalam sie za brzuch....bo mi sie spinal, a to juz mnie nie tyle co denerwuje, to boli...a jak Emilka jeszcze sie wypina, to juz w ogole....

Kasia, to Ciebie tez ladnie zbiera na porod....tylko dziewczyny, co z tymi naszymi skurczami? Czemu nie chca nas walnac na amen, tylko bawia sie z nami w kotka i myszke?

Klatina, wczoraj mialam spagetti :laugh: ale dziekuje za pomysl...
13 lata 7 miesiąc temu #187907 przez Mała
Ja też się boję, żeby fałszywego alarmu nie wziąć za początek porodu i nie zwołać męża z dyżuru, a jeszcze mu komplikacji w pracy narobić :dry:
13 lata 7 miesiąc temu #187908 przez mgielka22
U mnie naszczescie moaz sie dogadal z szefem ze w razie W to moze zamknac i wyjsc i zadzwonic po szefowa to przyjedzie. Qrde ja juz mialam 3 falszywe alarmy ale to glownie po poludniu i pod wieczor... ja juz pierdziele nie licze tych skurczy dzis sie meczylam z nimi od 21 do 5 rano mam to juz naprawde gdzies, czekam az bedzie jak na filmie :P
13 lata 7 miesiąc temu #187911 przez monika1984lodz
mgielka jesli bedziesz czekala az bedzie jak na filmie to bidulko mozesz sie nie doczekac hhihi :P
Tak sobie mysle, ze moze mmi oxy podlacza i wywolaja- jak myslicie??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #187915 przez mgielka22
Moniczko no moze tak byc, pewnie zrobia Ci i KTG i USG i albo beda wywolywac i Cie zostawia albo wypisza do domu i karza czekac... nie wiem jak jest w Twoim szpitalu... ale 3mam kciuki zeby wyskoczyla i to hop siup :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #187917 przez Agusia83
Monia, mnie sie wydaje, ze bez Emilki juz Cie nie wypuszcza...codziennie beda robic ktg i to kilka razy dziennie i czasem usg...a jak nadal nie bedzie oznak, to na pewno beda chcieli wywolac....

Marcie odeszly wody, ale rozwarcie nadal na 1,5cm... :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 7 miesiąc temu #187920 przez Pyśkaaaa
Marta do boju kochana :ohmy: :ohmy:
Moniczko na bank eyjdziesz juz z Nunulka :kiss:
13 lata 7 miesiąc temu #187921 przez mgielka22
Marta dajesz wypchnij Majeczke :kiss:

Ja tylko sie modle zebym w niedziele nei rodzila bo caly wrocek jest zamkniety bo jest ten chory maraton 42km biegna od 9 do 15 i akurat na tych ulicach jak mam do szpitala jechac !!! Masakra lepiej niech teraz sie pakuje i wylazi...
13 lata 7 miesiąc temu #187923 przez Agusia83
Marta napisala, ze zaczyna bolec, ale jest ok...a po Slawka zadzwonia jak bedzie wieksze ujscie...
13 lata 7 miesiąc temu #187924 przez monika1984lodz
No to Martus trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 7 miesiąc temu #187925 przez Agusia83
Napisalam jej, ze wszystkie trzymamy kciuki i ze na pewno dzis bedzie trzymala majeczke w ramionach :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia