BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278452 przez gosia2324
Iwona bo Jagoda mimo ze podobna do tatusia to charakterek mamusi, bedzie chodzila w spodniach, jezdzila samochodem i wbijala gwozdzie :)

Maja Moja na poczatku tez zastpiala na rekach ( przez 1,5 mies), a potem wkladalismy ja do lozeczka jak juz naprawde widzialam ze chce spac i zasypiala sama, z wlaczona poztytwka, teraz juz wie ze jak lezy w lozeczku i gra pozytywka to chyba pora isc spac :)
Nie siedze przy niej, czasem przyjde jak wypadnie jej smoczek
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #278455 przez maja1982
ale z jagodzianki wymiatacz :) a jakie ma słodkie bulitki :) licka :) znaczy sie!

mała staramy sie być konsekwentni, ale serce boli jak dziecko płacze :( ale nie poddajemy sie i powiem ci ze dzisiaj już lepiej poszło :) Tylko ja mam wrażenie że za każdym razem jak go do łóżeczka kłade to jest taki sam ryk - jest to dla mnie dziwne bo nigdy nie zasypiał z nami w łóżku, (najczęściej przy cycku) i teraz strasznie go to boli ze musi w łóżeczku zasypiać!!

Aha a powiedzcie mi czy wszystkie dzieciaki juz obracają sie na boczki??mój mały jakiś taki leniwy :( podsuwam mu zabawki z jednej i z drugiej strony a on czasami sięgnie po nią a czsami sie tylko rozgląda!!
13 lata 3 miesiąc temu #278458 przez kasia79

moje dziecko zwariowało na punkcie tej piosenki
13 lata 3 miesiąc temu #278462 przez slowiczek
A propos bycia kopnietym
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
obczajcie to hahaha :lol:

Jagodka i Amelka :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #278466 przez mgielka22
Slowiczku a jak to rozebrac?? :lol:

Jagodka sliczna i fajnie ze korzysta z brata zabawek wazne zeby sie wymieniali :P

Maja u mnei tez czasem placze i to zalezy jak czasem sie zanosi to wtedy jest na rekach zeby mi sie nei zapowietrzyla a jak widze ze placze tak jak mi sie chce to jej nei biore i odwracam jej uwage no i wlaczam konika :lol: no i dzis sama usnela i niestety Lilka ostatnio je na raty wiec co pol godziny dawalam jej butle zeby sie najadla i nie obudzila mi za 2h tylko ewentualnie w nocy badz dopiero rano...
13 lata 3 miesiąc temu #278468 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Gosia jak paczuszka dojdzie daj znać :) a dzieciaczki słodziaczki :)
Maja z usypianie m Ci nie pomogę bo Franek od poczatku zaspypia w łóżeczku a jak ma jakis problem to siedzimy przy nim albo pogłaszczę go po główce...podam smoka jak wypadnie :P co do przekręcania się to tak na jeden boczek sie przekręca na drugi mu sie nie chce kręci się dookoła własnej osi :P gada jak najętyi z brzuszka na plecki się przekręca... to tyle umie moję dziecię :P

a my dziś ważyliśmy Franka i waży 6700 klocek mały

Monia Nuna marchewkowy pysiek :*

ja Frankowi daję herbatke ale tylko jak ma problem z brzuszkiem na lepsze trawienie o i na tym koniec

kurcze któraś pisała że dziecko zbyt ruchliwe ja lekarzem nie jestem ale jak by było coś nie tak to byś dawno zauważyla

Amelka :kiss:

jak o kimś zapomniałam wybaczcie :*

a co do cycek to moje robią sie twarde serio jak Franek nie je 8 godzin(czyli w nocy)
13 lata 3 miesiąc temu #278469 przez gosia2324
Maja, moja sie nie obraca, wszystko w swoim czasie :blink: nie martw sie.
13 lata 3 miesiąc temu #278470 przez kasia79
i to jest super
13 lata 3 miesiąc temu #278478 przez iwonaNAVI
ale to na koniu to pierwsza klasa :)
13 lata 3 miesiąc temu #278480 przez gosia2324
Iwona przeczytalas moja wiadomosc na priv?

Pyska dam znac jak listonosz mnie nawiedzi :)
13 lata 3 miesiąc temu #278483 przez Pyśkaaaa
Gosia bo to poszło poleconym więc jutro albo czw powinno byc ale wiemy jak poczta nasza hula
13 lata 3 miesiąc temu #278484 przez gosia2324
A i w niedziele n 17,45 zapisalam sie do gina, a dzis odebralam wyniki TSH. norma to 0,27 a ja mam 0,008 :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278485 przez Mała
Słowiczku no właśnie jak to rozebrać?

Gosia niedoczynność tarczycy? Ty masz problemy z tarczycą?
13 lata 3 miesiąc temu #278492 przez iwonaNAVI
Kasia pierwsza piosenka super mojej sie tak podobala ze stukala reka w laptopa :D
Gosia pedze czytac :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #278494 przez gosia2324
Mała napisał:

Słowiczku no właśnie jak to rozebrać?

Gosia niedoczynność tarczycy? Ty masz problemy z tarczycą?

Ja mialam w 1995 usunieta cala tarczyce, musze brac leki do konca zycia i zawsze w ciazy poziom TSH sie zmienial i musialam ciagle sie badac i zmieniac dawke leku(zeby utrzymac ciaze)
Teraz znow musi dobrac mi leki bo wynik mam niezly.
a moj gin jest ginekolog-endokrynolog.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka