BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #279482 przez Agusia83
Monia, nie od sliny, bo to nie na dloniach tylko na ramionach i przedramionach...od sliny ma krosteczki na buzi...a tu sa takie rozowe plamki chropowate...dlatego mysle, ze to albo melko, albo mafefka...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #279483 przez gosia2324
maja1982 napisał:

aha bewpio gratulacje dla ANitki :)

ja to już sama nie wiem jaką na niego metodę zastosować??bo lolek ma wszystko na opak :) smoka nie chce, butli nie chce, konika do usypiania nie chce, jak wpadnie w taki szał płaczu to nic nie pomaga!!głaskanie, szeptanie, śpiewanie, na szczęście już zasnął - ale jestem na siebie zła bo wzięłam go na ręce żeby go uspokoić a jemu właśnie o to chodziło!!i znowu wygrał :( najgorsze jest to że jak on tak płacze to ja mam milion wątpliwości czy może on tak z głodu płacze? ehh jakoś mi tak smutno teraz :( chciałabym żeby sobie spokojnie zasypiał a nie takie histerie urządzał :(

pisałyście na temat wagi, ja już też nie chce dół lecieć ale mięśnie na brzuszku to by sie przydały
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maja a spi z pielucha? dziecko lubi sie do czegos przytulic, poloz mu pieluche na buzie(tak zeby mogl oddychac)i daj kawalek do raczki
13 lata 4 miesiąc temu #279488 przez ewelinaa
W imieniu Kingi dziękuję za miłe słowa :kiss: :kiss: :kiss:

Jeśli chodzi o zasypianie Kinia od początku śpi sama w łóżeczku i chociaż z tym nie ma problemów. Ok. 19 kąpiel, mleczko i do łóżeczka - w łóżeczku włączmy konika, ona jeszcze ręką walnie owieczkę żeby serduszko biło :silly: i zasypia. Wychodzimy z pokoju, zaglądamy później czy ok, czasami jęczy jak zasypia i smoczek wypadnie, więc cyk do buzi. A jak już tak śpi na dobre to sama smoczek wypluwa :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #279491 przez maja1982
dziękuje wam :) co ja bym bez was zrobiła!!wy jesteście jak "ciocia dobra rada" :):)

Agusia - pieluszka tak a nawet dwie :) jedna z jednej druga z drugiej strony :) ale i "kikunie" (pieluszki) nie pomagają ale wierze że sie nauczy :) jestem dobrej myśli dzięki wam :)

beti - biedni Fifi - no raczej jakiś nowy składnik bo jakby to była skaza to juz by dawno zareagował!

u nas już chyba wiosennie się robi - bo zaczynają sie rozmowy o wadze i o zrzucaniu :) ale 49 kg :cheer: strasznie mało !ja chyba w podstawówce tyle ważyłam :) teraz 55 przy 173 cm
13 lata 4 miesiąc temu #279492 przez magda79
beti ja czytałam ostatnio,że rozpoczynając rozszerzanie diety powinno się wprowadzać jeden nowy składnik na tydzień i obserwować....

Domi też lubi przytulić się do pieluszki..... :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #279493 przez gosia2324
Beti moze to sliwki, pisalas ze dalas mu suszone, a suszone sa po 5 mies
13 lata 4 miesiąc temu #279496 przez fanka
Dziewczyny te słoiczki kupił w pracy, za te wszystkie zapłacił 150 zł, czyli jakieś 1,5o parę za szt. Bo on na hurtowni spożywczej pracuje i takie zestawy świąteczne z bobo vity ieli i się nie sprzedały i gość z bobo vity przedstawiciel zaproponował kupno tego za pół ceny i mój M kupił z kolegą na pół , a termin ważności normalny, długi więc warto było wziąć.
Monia napiszę Ci jutro te teksty ok?
Agusia- oby to skaza nie była bo u mojego Dawida właśnie tak się skaza objawiła, różowymi chropowatymi plamami.
13 lata 4 miesiąc temu #279502 przez maja1982
Ja właśnie wybieram krzesełko do karmienia dla lolka :) muszę swe propozycje m przedstawić :) ale na razie dłubie coś na kompie, my jak jacyś maniacy ja przy swoim on przy swoim :)
13 lata 4 miesiąc temu #279503 przez magda79

Monia Mr Bean jak zwykle wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanka no pewnie super okazja - opłacało się!!!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #279507 przez Agusia83
Fanka, nawet mnie nie strasz....dopiero teraz by to wyszlo? Przeciez jak ja karmilam non stop cyckiem to jadlam i jem nadal jogurty, pije mleko itd itd...ja mam nadzieje, ze to albo bebiko...albo jakis skladnik zupek...Kurcze, przestraszylas mnie...Jutro kupie Emi nestle nan pro, ktore pila od skoczenia 2,5 miesiaca...

Beti, ja tez mysle, ze u Ciebie moze byc jak i u nas czyli albo mleko albo skladnik zupki...

Maja, to my tez sie zaliczamy do tych maniakow...ja mam swojego laptoka a M swojego:P

Zarazilyscie mnie tymi kalendarzami i dzis przekonalam M, ze to bedzie fajny prezent na dzien babci i dziadka :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #279511 przez ewelinaa

13 lata 4 miesiąc temu #279512 przez gosia2324
maja1982 napisał:

Ja właśnie wybieram krzesełko do karmienia dla lolka :) muszę swe propozycje m przedstawić :) ale na razie dłubie coś na kompie, my jak jacyś maniacy ja przy swoim on przy swoim :)

Hmmm skad ja to znam :dry: :dry: :dry:
przez te komputery to nie pamietam kiedy posiedzielismy sobie razem wieczorem i pogadali :(
13 lata 4 miesiąc temu #279517 przez ewelinaa
My też mamy dwa komputery - ja wniosłam w posagu stacjonarny, a mąż laptopa. Ale się zamieniliśmy, bo do internetu to mi laptop wystarczy, a do gier lepszy bardziej wypasiony stacjonarny :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #279521 przez magda79
jasne...ta pogoda jest piękna!!!!!!dzisiaj u nas w ciągu dnia co prawda było ładnie ale teraz wieje okropnie i pada deszcz bbrrrrrrrrrrr i głowa mnie z tyłu boli a raczej szyja - kurcze boje się, że mnie przewiało :( D mnie nasmarował i zobaczymy....mam nadz, że pomoże

13 lata 4 miesiąc temu #279522 przez magda79
gosia2324 napisał:

maja1982 napisał:

Hmmm skad ja to znam :dry: :dry: :dry:
przez te komputery to nie pamietam kiedy posiedzielismy sobie razem wieczorem i pogadali :(

gosia może prąd wyłączą...a wieje u Was??? jest szansa?? to sobie posiedzicie przy świecach i pogadacie :silly:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia