- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- Otrzymane podziękowania: 0
aha bewpio gratulacje dla ANitki
ja to już sama nie wiem jaką na niego metodę zastosować??bo lolek ma wszystko na opaksmoka nie chce, butli nie chce, konika do usypiania nie chce, jak wpadnie w taki szał płaczu to nic nie pomaga!!głaskanie, szeptanie, śpiewanie, na szczęście już zasnął - ale jestem na siebie zła bo wzięłam go na ręce żeby go uspokoić a jemu właśnie o to chodziło!!i znowu wygrał
najgorsze jest to że jak on tak płacze to ja mam milion wątpliwości czy może on tak z głodu płacze? ehh jakoś mi tak smutno teraz
chciałabym żeby sobie spokojnie zasypiał a nie takie histerie urządzał
pisałyście na temat wagi, ja już też nie chce dół lecieć ale mięśnie na brzuszku to by sie przydały
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Maja a spi z pielucha? dziecko lubi sie do czegos przytulic, poloz mu pieluche na buzie(tak zeby mogl oddychac)i daj kawalek do raczki
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jeśli chodzi o zasypianie Kinia od początku śpi sama w łóżeczku i chociaż z tym nie ma problemów. Ok. 19 kąpiel, mleczko i do łóżeczka - w łóżeczku włączmy konika, ona jeszcze ręką walnie owieczkę żeby serduszko biło

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusia - pieluszka tak a nawet dwie

beti - biedni Fifi - no raczej jakiś nowy składnik bo jakby to była skaza to juz by dawno zareagował!
u nas już chyba wiosennie się robi - bo zaczynają sie rozmowy o wadze i o zrzucaniu

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Monia napiszę Ci jutro te teksty ok?
Agusia- oby to skaza nie była bo u mojego Dawida właśnie tak się skaza objawiła, różowymi chropowatymi plamami.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Beti, ja tez mysle, ze u Ciebie moze byc jak i u nas czyli albo mleko albo skladnik zupki...
Maja, to my tez sie zaliczamy do tych maniakow...ja mam swojego laptoka a M swojego:P
Zarazilyscie mnie tymi kalendarzami i dzis przekonalam M, ze to bedzie fajny prezent na dzien babci i dziadka

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Ja właśnie wybieram krzesełko do karmienia dla lolka
muszę swe propozycje m przedstawić
ale na razie dłubie coś na kompie, my jak jacyś maniacy ja przy swoim on przy swoim
Hmmm skad ja to znam

przez te komputery to nie pamietam kiedy posiedzielismy sobie razem wieczorem i pogadali

- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
maja1982 napisał:
Ja właśnie wybieram krzesełko do karmienia dla lolka
muszę swe propozycje m przedstawić
ale na razie dłubie coś na kompie, my jak jacyś maniacy ja przy swoim on przy swoim
Hmmm skad ja to znam![]()
![]()
przez te komputery to nie pamietam kiedy posiedzielismy sobie razem wieczorem i pogadali
gosia może prąd wyłączą...a wieje u Was??? jest szansa?? to sobie posiedzicie przy świecach i pogadacie