BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #281807 przez gosia2324
pati-m napisał:

magda - czyli wszystko się wyjaśniło z Lily :) Dobrze, że napisałaś :)

gosia - dzisiaj Ty królujesz u mnie w kuchni - robię kurczaka z ryżem wg twojego przepisu :)

:) Pati potem mozesz te kurczaki przelozyc na 2 strone i zostawic jeszcze ten ryz niech najdzie smakiem :)))
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281808 przez pati-m
gosia2324 napisał:

pati-m napisał:

magda - czyli wszystko się wyjaśniło z Lily :) Dobrze, że napisałaś :)

gosia - dzisiaj Ty królujesz u mnie w kuchni - robię kurczaka z ryżem wg twojego przepisu :)

:) Pati potem mozesz te kurczaki przelozyc na 2 strone i zostawic jeszcze ten ryz niech najdzie smakiem :)))

Dzięki za radę :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #281809 przez magda79
gosia2324 napisał:

magda79 napisał:

hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:

Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm

Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic :((((

Gosia to może napisz do Lily na fb
13 lata 4 miesiąc temu #281810 przez gosia2324
magda79 napisał:

gosia2324 napisał:

magda79 napisał:

hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:

Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm

Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic :((((

Gosia to może napisz do Lily na fb

pisalam do niej maila nie odpisala, to troche dziwne ze i moja i bewipo paczka by wrocila :unsure: :unsure: :unsure:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281811 przez angie1713
Domiś jakie ma wielkie oczęta :woohoo: Przystojniaczek :)

A ja nie dostałam paczki z Hippa choć wypełniałam w szpitalu broszurki :dry: wydaje mi się że położne tego dalej nie podały :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #281812 przez magda79
Kacperos ale słodko śpisz!!!!!!!!buziole
13 lata 4 miesiąc temu #281813 przez pati-m
angie1713 napisał:

Domiś jakie ma wielki oczęta :woohoo: Przystojniaczek :)

A ja nie dostałam paczki z Hippa choć wypełniałam w szpitalu broszurki :dry: wydaje mi się że położne tego dalej nie podały :dry:

Ja tak samo nic nie dostałam choć wypełniałam te broszurki. Też mam takie podejrzenia co Ty :angry: No trudno...
13 lata 4 miesiąc temu #281816 przez gosia2324
Nadia i Dominis :kiss: :kiss: :kiss:
I sto lat dla Samiego :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #281817 przez magda79
ja też nic nie dostałam!!!!!!!!!!!! :( :(
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281818 przez Mała
Fanka ja tez popieram, dzień bez zdjęć to dzień stracony :lol:

Kacperek, ale ty już duży jesteś.

Nadia śmieszku :kiss:

Dominik jakie wielkie, śliczne oczy.

Marta jak ja bym chciała,żeby Ola chociaż przez chwilę stała się Twoją leżącą Mają.Normalnie ja już nie wiem co jej jest,wszystko jest łee na rekach nie, leżeć nie,bawić się nie, cuda na kiju też nie, głodna nie (już jej nawet butlę pepti zrobiłam). Ręce mi opadają, serio :(

Dobrze, że u Jaśka Lily dobrze. Przed wyjazdem mogła skrobnąć, że jej nie będzie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281821 przez pati-m
Mała - cudna fotka! A Kamilek jaki zadowolony :kiss: Kim jest trzeci bobas? Mała czy my o czymś nie wiemy? :silly: :woohoo:
Olcia - cuuuuuuuudo, śmieszka kochana :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281824 przez gosia2324
Pati, a chciali by Ci sie zrobic nowa tabelke dzieciakow tych mam ktore z nami sa i pisza do nas ???
Bo doszlo ich troche :)
i juz nie terminami porodow tylko od najstarszego,latwiej byloby sprawdzic kto kiedy swietuje :) :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #281825 przez Marta M
Mara piama, haha, ale sie usmialam...no tak, moze juz nie pamietacie o co mi chodzi...heh...bo ja dopiero 50 stron za wami...

Tak megi, nic wiecej nie zalecila, noszenie przodem i kladzenie na boczkach naprzemiennie...
13 lata 4 miesiąc temu #281826 przez Agusia83
I ja sie dzis witam :laugh:
Dziewczyny, moja Krolewna dzis mnie zaskoczyla bardzo pozytywnie...jak zasnela o 20 to obudzila sie dopiero o 7 rano :laugh: zaczela tak gaworzyc i piszczec, ze chyba caly blok ja slyszal :silly:
Nie bylam u lekarza, ale poszlam do apteki...wytlumaczylam pani mgr to, co ma na raczce i powiedziala, ze faktycznie moze to byc od mleka, ale nawet lekarz nie powie na 100%, ze to wlasnie to uczulenie...natomiast kazal wszystko ograniczyc i dawac jej po kolei i sprawdzac, czy jej nie uczula...a z ta glowka to byc moze ciemieniucha nalozyla sie z tym uczuleniem i dlatego tak ja swedziala ta glowka...dzis prawie w ogole nie drapie sie...na wypadek kupilam jej mydlo szare i nim bede ja myla..

Kacperku, Ty przystojniaczku :laugh: oj mama musiala harce wyczyniac, ze taka zdziwiona minka:P

Megi, bardzo ladne krzeselko...rozowe akurat pasuje dla ksiezniczki:)

Angie...ae masz cudowna wiercipietke...a jaka smieszka :laugh:

Marta, wspolczuje tego zamieszania...ale jak juz sie urzadzicie, to bedziecie mogli spokojnie usiasc na kanapie i podziwiac swoja prace...a dzieki wynajmu mieszkania, kredyt pomoze sie splacac :laugh:

Ale przystojniaczek z naszego narzeczonego :laugh: a raczej Emi...
13 lata 4 miesiąc temu #281829 przez gosia2324
pati-m napisał:

Mała - cudna fotka! A Kamilek jaki zadowolony :kiss: Kim jest trzeci bobas? Mała czy my o czymś nie wiemy? :silly: :woohoo:
Olcia - cuuuuuuuudo, śmieszka kochana :lol:

wlasnie Ola to ta laleczka w opasce :) a obok u Ciebie na rekach ??? :P

Kamil :kiss: i jak chorobsko poszlo juz sobie ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia