- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
magda - czyli wszystko się wyjaśniło z Lily
Dobrze, że napisałaś
gosia - dzisiaj Ty królujesz u mnie w kuchni - robię kurczaka z ryżem wg twojego przepisu

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pati-m napisał:
magda - czyli wszystko się wyjaśniło z Lily
Dobrze, że napisałaś
gosia - dzisiaj Ty królujesz u mnie w kuchni - robię kurczaka z ryżem wg twojego przepisu
Pati potem mozesz te kurczaki przelozyc na 2 strone i zostawic jeszcze ten ryz niech najdzie smakiem
))
Dzięki za radę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
magda79 napisał:
hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:
Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic(((
Gosia to może napisz do Lily na fb
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
gosia2324 napisał:
magda79 napisał:
hej dziewczyny dostałam teraz wiad od LILy na fb oto ona:
Cześć Madzia. Jak tylko będę mogła to zajrze i opisze co i jak. Wyjechalismy z Jaskiem do Niemiec do tatusia i nie mamy za bardzo póki co internetu, tylko czasem mi się uda bo tu takie zadupie Ale razem jest fajnie. Mam być kucharką tu na restauracji A i wróciły do mnie sukienki od Bewipo i Gosi nieodebrane JAsio ma już 72 cm
Jak to nie odebrane ????
Do mnie nic nie doszlo, ani awizo, ani nic(((
Gosia to może napisz do Lily na fb
pisalam do niej maila nie odpisala, to troche dziwne ze i moja i bewipo paczka by wrocila

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja nie dostałam paczki z Hippa choć wypełniałam w szpitalu broszurki

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domiś jakie ma wielki oczęta
Przystojniaczek
A ja nie dostałam paczki z Hippa choć wypełniałam w szpitalu broszurkiwydaje mi się że położne tego dalej nie podały
Ja tak samo nic nie dostałam choć wypełniałam te broszurki. Też mam takie podejrzenia co Ty

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Kacperek, ale ty już duży jesteś.
Nadia śmieszku

Dominik jakie wielkie, śliczne oczy.
Marta jak ja bym chciała,żeby Ola chociaż przez chwilę stała się Twoją leżącą Mają.Normalnie ja już nie wiem co jej jest,wszystko jest łee na rekach nie, leżeć nie,bawić się nie, cuda na kiju też nie, głodna nie (już jej nawet butlę pepti zrobiłam). Ręce mi opadają, serio

Dobrze, że u Jaśka Lily dobrze. Przed wyjazdem mogła skrobnąć, że jej nie będzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Bo doszlo ich troche

i juz nie terminami porodow tylko od najstarszego,latwiej byloby sprawdzic kto kiedy swietuje

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziewczyny, moja Krolewna dzis mnie zaskoczyla bardzo pozytywnie...jak zasnela o 20 to obudzila sie dopiero o 7 rano

Nie bylam u lekarza, ale poszlam do apteki...wytlumaczylam pani mgr to, co ma na raczce i powiedziala, ze faktycznie moze to byc od mleka, ale nawet lekarz nie powie na 100%, ze to wlasnie to uczulenie...natomiast kazal wszystko ograniczyc i dawac jej po kolei i sprawdzac, czy jej nie uczula...a z ta glowka to byc moze ciemieniucha nalozyla sie z tym uczuleniem i dlatego tak ja swedziala ta glowka...dzis prawie w ogole nie drapie sie...na wypadek kupilam jej mydlo szare i nim bede ja myla..
Kacperku, Ty przystojniaczku

Megi, bardzo ladne krzeselko...rozowe akurat pasuje dla ksiezniczki:)
Angie...ae masz cudowna wiercipietke...a jaka smieszka

Marta, wspolczuje tego zamieszania...ale jak juz sie urzadzicie, to bedziecie mogli spokojnie usiasc na kanapie i podziwiac swoja prace...a dzieki wynajmu mieszkania, kredyt pomoze sie splacac

Ale przystojniaczek z naszego narzeczonego

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mała - cudna fotka! A Kamilek jaki zadowolony
Kim jest trzeci bobas? Mała czy my o czymś nie wiemy?
![]()
Olcia - cuuuuuuuudo, śmieszka kochana
wlasnie Ola to ta laleczka w opasce

Kamil