BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #283127 przez Pyśkaaaa
megi MASAKRA :ohmy: aż ciary przechodzą
beti zazdraszczam basenu ja mieszkam na takim zadupiu że dopiero pojde z młodym plywać jak bedzie miał 2 lata nic tu dla dzieci nie ma :(
maja trzymam kciuki na pewno się uda tylko musisz być twarda chodz latwo mi mowić... ale wierzę że się uda :* a Lolek słodziak :*

wiecie co moj Franek prawie wogole nie płacze ale dzisiaj jakaś masakra jakiś przestraszony... telef dzwoni a on w ryk (zawsze dzwoni i nigdy nie płacze) kichnełam a on w ryk...moj zaczął kaszlec a on w ryk u ortopedy dotknął go a on w ryk... ja nie wiem co mu dziś :( na szczęście już padł...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #283128 przez slowiczek
a wiecie co, byłam dziś wieczorem u koleżanki na godzinkę i tak pogadałyśmy i chyba jednak wrócę w lutym do pracy, chociaż na 1/3 etatu, tak dla swojego zdrowia psychicznego...
13 lata 4 miesiąc temu #283130 przez gosia2324
slowiczek napisał:

a wiecie co, byłam dziś wieczorem u koleżanki na godzinkę i tak pogadałyśmy i chyba jednak wrócę w lutym do pracy, chociaż na 1/3 etatu, tak dla swojego zdrowia psychicznego...

A gdzie Ty pracujesz ? A z Nati tata zostanie ?

allegro.pl/nowosc-pieluszki-muslinowe-id...ent-i2039655161.html ale fajne :)
13 lata 4 miesiąc temu #283131 przez beti
Magda, moja siostra ma synka z takiego polowania na córeczkę :)

Pyśka, ale przecież sami możecie z nim iść na basen :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #283132 przez Pyśkaaaa
słowiczek kciukasy za pisanie pracy :) ja tez o tym myśle ja w sumie nie musze pracować... ale chce chodz na pół etatu ( ale ja dopiero w kwietniu chce iść tzn zacząć szukać bo ja już bezrobotna :P)
Majaa próbowałaś smoka?
Beti ale chodzi o wodę syf jest (jeden jest studencki zimny niesamowicie, a drugi jest dość niechlujny)
13 lata 4 miesiąc temu #283135 przez gosia2324
Mgielka, a CIebie pieronie to gdzie wywialo ??? Przez te Twoje fitnesy zaniebujesz nas :side: :blink: :silly: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #283137 przez iwonaNAVI
Anitka naprawde jestes dlugasna :) bedziesz miala super nogi :)

Nunka sliczna i ladny ma kombinezonik ;)

Kasia zdjecia twojej 4 yyyyyyyy raczej 5 bo jesio piesiek superowe :) takie zimowe zdjecia maja niesamowity urok ;)
a balwan pierwsza klasa :)

Maja Karolek na zdjeciu taki sliczniucha a za rogiem pewnie wyciaga uszka marudka :P nasze dzieci tez tak czasem maja :) a co do spania w lozeczku walcz kobito poki jeszcze nie jest za bardzo kumaty...wtedy to by zabawki lataly...chociaz wiem ze jest ciezko ale jak dziewczyny pisza oplaci sie ;)

Megi takich zbokow pelno na ulicy tylko brac nogi za pas i wiac ...

Monia ja tez dawalam marchewke z ziemniakiem... potem dynia i jablo i jak narazie wiecej nie podaje

dzis pierwsza kapiel w duzej wannie za nami :) wyciagnelam lezaczek do kapieli i mala tak pluskala nogami i tak sie cieszyla az milo :) a w tej malej wanience to nawet sie wyciagnac nie mogla :)
13 lata 4 miesiąc temu #283138 przez maja1982
Dziękuje wam kochane jesteście:)

No generalnie to synuś jest grzeczny i uśmiechnięty ale czasami jak każdy ma gorszy dzień i wtedy marudkuje troszkę a że sama cały dzień jestem to czasami sił już brak!!Ale i tak go uwielbiam nad życie :)jest moim skarbkiem najwspanialszym :)

Powiem wam że jak wy dzieciaczki pokazujecie to też mi trudno uwierzyć że ktoś o takiej słodkiej buzi może być niegrzeczny :) także te nasze dzieciaczki małe chytruski :)

słowiczek - do dzieła!!dasz radę!

megi - matko, chyba bym sie p.....a ,

mała - gratuluje ukończenia golenia!!

Dzięki dziewczyny za wsparcie :) naprawdę!!!!uciekam do D bo wrócił z delegacji :blush:
buziaki do jutra :)
13 lata 4 miesiąc temu #283142 przez iwonaNAVI
Gosia mi tez sie konczy w piatek :( na szczescie jest jeszcze dodatkowy :)

Maja korzystaj poki M w domu :P dobrze ci to zrobi na odstresowanie
13 lata 4 miesiąc temu #283144 przez magda79
beti napisał:

Magda, moja siostra ma synka z takiego polowania na córeczkę :)

Pyśka, ale przecież sami możecie z nim iść na basen :)

no właśnie hehe coś mi się zdawało, że to lipaaaa :silly: :side:
13 lata 4 miesiąc temu #283150 przez Agusia83
Megi wspolczuje..wiem o czym mowisz, bo kilka takich przypadkow mialam...ale wowczas bylam sama,...Emi jeszcze nie bylo na swiecie...wiec na pewno balas sie jeszcze bardziej....takich zboczencow chodzi mnostwo po ziemi....

A ja mam katar...i cos czuje, ze mnie kosci bola... :( zmykam do lozka...rutinoscorbin i duzo herbaty z cytryna....nawet oczy mi sie mecza od zarowki,...
13 lata 4 miesiąc temu #283152 przez kasia79
Beti, ten yoras to suczka, ma 4 latka ;)

Megi ja bym chyba umarła :ohmy:

Moje dziecko też nie chce zasypiać tak wcześnie jak zawsze, ale kładę ją do łóżeczka włączam nianię i wychodzę po kilku próbach sama zasypia :blink:

Słowiczku owocnej nocy :woohoo:

Nasz Bałwan dziękuje za komplementy …….. :silly:

Oj Majka to my już nie zatrzymujemy :silly:

Czy wasze dzieci też się tak boją obcych? Jak ktoś weźmie Amelcię na ręce to ona od razu w płacz.
13 lata 4 miesiąc temu #283155 przez slowiczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 4 miesiąc temu #283159 przez beti
Kasia, też mam yorczunię 4 letnią :D
13 lata 4 miesiąc temu #283160 przez iwonaNAVI
Mi to sie marzy praca ktora moglbym wykonywac w domku i tym samym nie tracic ani minutki spedzoenj z dzieckim... ale pewnie to niespelnione marzenia za pieknie by bylo
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia