BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #283279 przez Mała
Witam.
Noc straszna, dla odmiany poza wstawaniem co 2h na jedzenie, jeszcze walka z wyjmowaniem albo wypluwaniem smoczka,a potem ryk, że go nie ma.Chyba z milion razy wstawałam,no ale cóż :dry:

Małe sprostowanie,ja nie goliłam nóg tylko depilowałam :lol: Śmiejcie się, a ja jestem bardzo z siebie dumna, że się w końcu ogarnęłam :blush:

magda79 napisał:

beti napisał:

Magda, moja siostra ma synka z takiego polowania na córeczkę :)

Pyśka, ale przecież sami możecie z nim iść na basen :)

no właśnie hehe coś mi się zdawało, że to lipaaaa :silly: :side:

to nie jest lipa, tylko trzeba odpowiednio wcześnie za sexić,żeby te chłopczykowe plemniki umarły. Kamila rehabilitantka tak chce zrobić,bo ma 2 chłopaków i ze swoją ginką monitorować mają cykle, czyli chodzić co dziennie bądź co 2 dzień i robić usg, jak tam owulacja. Ale ja jakoś tego nie widzę.

Majeczka pucolku kochany :kiss:

Nadia sto lat ślicznotko :kiss:

Pati no wiesz byś miała dwójkę odchowaną za jednym zamachem :silly: Daj znać co i jak.

Gosia aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam o dentyście, boję się okropnie.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #283287 przez Pyśkaaaa
Witam:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nadia :kiss: starszaku :)
Gosia dentysta sadysta hahaha ja tez sie boje i chodzę jak muszę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283293 przez pati-m

Nadia - sto lat starszaczku :woohoo: :kiss:

Gosia - wg mnie kombinezon super. Kacper ma taki niebieski allegro.pl/wyprzedaz-dwuczesciowy-kombin...-80-i2043497905.html i jestem z niego zadowolona, bo mam pewność, że mi nie zmarznie :)

slowiczek - a czemu tak późno poszłaś spać?

maja - nie myśl, że ja zapomniałam o Tobie w tej tabelce. Jest już gotowa, tylko kurczę wyskakuje jakiś błąd serwera i nie mogę dodać :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #283308 przez ewelinaa
Dzień Dobry :)
piszę jedną ręką, bo Kinia ze mną przy komputerze siedzi :P

Marta - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla Majeczki, a włosków zazdrościmy

o vgc fy hjbjyuvh 7\'][/
A powyżej pozdrowienia od Kingi dla wszystkich cioć :woohoo: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #283311 przez iwonaNAVI
Witam sie... u nas noc ok zasnela bez wiekszych problemow i dopiero niedawno wstalysmy :)

a u nas pada snieg :)

Nadia buziulenki :kiss:

Pati 3mamy kciuki zyby wyszlo to co chcesz :P

Pyska ja tez nie karmie ale pewnie odciagac trzeba wiecej jak boli
13 lata 3 miesiąc temu #283326 przez pati-m
gosia - zapomniałam zapytać jak Jagódka radzi sobie z nocnikiem? Udało jej się osiągnąć kolejny sukces? :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #283334 przez angie1713
Witam się i ja po ciężkiej nocy :pinch:
Nie wiem co to wczoraj było ale Nadia po obudzeniu na jedzenie strasznie płakała jak ja chciałam położyć na łóżko-to był wrzask a nie płacz.Nie chciała jeść ani pić herbatki.
Byłam z nią u lekarza dzisiaj na kontroli ale wszystko ok i się zastanawiam co to było.Wkładała bardzo wczoraj łapczywie rączki do buzi może to zęby ;) Rano była powtórka ale teraz już jest ok leży sobie grzecznie. :)

Dziękujemy za życzenia :kiss:

Wszystkie dzieciaczki kochane:
Natalka kochana nie mogę się napatrzeć :kiss:
Anitka słodka laleczka :)
Nunka ślicznotko :kiss:
Kasia masz super rodzinkę
Karolek jaki uśmiechnięty :)
Mała dzielnego masz muszkietera w domu :)
Maja jaką ma bujną fryzurkę super :)

Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam mam dobrą pamięć ale krótką :P
Dostałam dziś paczkę z bebilonu ze śliniaczkiem :)

Pyśka nie mogę ci poradzić nic bo moja Nadia to żarłoczek więc ja nie mam takiego problemu czasami w nocy mam twardsze piersi ale nie bolą.Ja bym częściej odciągała choć nie wiem czy później jeszcze bardziej ci się mleko nie będzie zbierać.Najlepiej odciągnąć tylko do omentu aż minie ból.

magda79 my na razie ni planujemy drugiej dzidzi bo musimy zmienić mieszkanie na większe

gosia kombinezon bardzo ładny i na pewno będzie ciepły
13 lata 3 miesiąc temu #283342 przez megi2501
Witam i ja,
Już po pobraniu krwi i łapaniu moczu do woreczka :P Nawet mała nie zapłakała, śmiała się i było znowu super :ohmy: :)

Nadia STO LAT i szczere życzonka od cioci Madzi i Juleczki :kiss:

Gosiu właśnie robię Twój przepis, ciekawe, jak wyjdzie ;) Kombinezon super, bardzo mi się podoba :ohmy:

Pati, no no .... czekam na wieści i 3-mam kciuki za wynik, który chcesz uzyskać :kiss:

Maja skąd Ty tyle masz włosków :unsure: :unsure: :unsure: Normalnie żadna z naszych dzidzi tyle nie ma, nawet nie wiem, czy wszystkie do kupy osiągają taki wynik B) Śmieszka słodka :kiss:

Pyśka, ja też na Twoim miejscu bym w nocy wstawała i raz odciągnęła, chodź połowę. Wiem, że to męczące, ale żeby nie doszło do zapalenia...(zazdroszczę Ci, bo mój głodomor je w nocy z 3 razy)

My noc miałyśmy tragiczną, w tym mała nie mogła zasnąć od 2.30-4.30. Kupa, jedzenie, maść na zęby i później ulewanie i przebieranie. Chodzę od trzech dni, jak zombi. Chyba naprawdę te zęby idą, tylko gdzie one są :unsure: Ogłaszam konkurs, gdzie jest ząbek :P
13 lata 3 miesiąc temu #283343 przez fanka
witam w środę.
Majeczka- cudna jesteś z tą czuprynką- mój M nieustannie tą Twoją czuprynką zachwycony!
Karolu- ej ta mama kłamie, że Ty maruda, jak taki uśmiechnięty;-)(mój na zdjęciach też aniołek , a w praktyce różnie to bywa).
Nadia- witamy w grupie 4- ro miesięczników!
Pati- no to z niecierpliwością czekam na wieści! :-)
U nas noc dobra ale za to w dzień od rana znów jojczenie, ewidentnie przez zęby bo wczoraj już tak kciuki wpychał i to tam gdzie mu właśnie te zębiska już widać, pchał aż cały czerwony był.
wczoraj dowiedziałam się

13 lata 3 miesiąc temu #283344 przez kasia79
Majeczka śliczna i dziękujemy za taką ilość zdjęć.

Pati trzymam kciuki za jedną kreskę na teście

My też mamy nockę super przespaną, jedna pobudka na cyca o 5 :)

Jutro idziemy na sczepienie, już mam stresa jak zawsze, szkoda mi mojej bidulki.

Beti jak twoja yoreczka się zachowuje w stosunku do małego? Bo moja robi man cały czas na złość i nie lubi Amelki nawet na nią nie spojrzy, jest strasznie zazdrosna i sika po kątach od kiedy mała jest z nami.
13 lata 3 miesiąc temu #283348 przez angie1713

Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #283355 przez pati-m
angie - Nadia urocza :) Ale ją mamuśka stroisz :)

13 lata 3 miesiąc temu #283359 przez kasia79
Fanka strasznie przykra historia, jak miłość może być silna, niesamowite!
13 lata 3 miesiąc temu #283432 przez Pyśkaaaa
Nadia :kiss: ale Ty masz długi jezyczek

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283441 przez Mała
Nadia ślicznie się chwalisz języczkiem.

Mnie jest szkoda takich ludzi,bo nie wiadomo co tam im w głowie siedzi. Prawda jest też taka, że Ci co pozostają mają traumę niesamowitą.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia