- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283279 przez Mała
Witam.
Noc straszna, dla odmiany poza wstawaniem co 2h na jedzenie, jeszcze walka z wyjmowaniem albo wypluwaniem smoczka,a potem ryk, że go nie ma.Chyba z milion razy wstawałam,no ale cóż
Małe sprostowanie,ja nie goliłam nóg tylko depilowałam
Śmiejcie się, a ja jestem bardzo z siebie dumna, że się w końcu ogarnęłam 
magda79 napisał:
Majeczka pucolku kochany
Nadia sto lat ślicznotko
Pati no wiesz byś miała dwójkę odchowaną za jednym zamachem
Daj znać co i jak.
Gosia aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam o dentyście, boję się okropnie.
Noc straszna, dla odmiany poza wstawaniem co 2h na jedzenie, jeszcze walka z wyjmowaniem albo wypluwaniem smoczka,a potem ryk, że go nie ma.Chyba z milion razy wstawałam,no ale cóż

Małe sprostowanie,ja nie goliłam nóg tylko depilowałam

magda79 napisał:
to nie jest lipa, tylko trzeba odpowiednio wcześnie za sexić,żeby te chłopczykowe plemniki umarły. Kamila rehabilitantka tak chce zrobić,bo ma 2 chłopaków i ze swoją ginką monitorować mają cykle, czyli chodzić co dziennie bądź co 2 dzień i robić usg, jak tam owulacja. Ale ja jakoś tego nie widzę.beti napisał:
Magda, moja siostra ma synka z takiego polowania na córeczkę
Pyśka, ale przecież sami możecie z nim iść na basen
no właśnie hehe coś mi się zdawało, że to lipaaaa![]()
Majeczka pucolku kochany

Nadia sto lat ślicznotko

Pati no wiesz byś miała dwójkę odchowaną za jednym zamachem

Gosia aż mnie ciarki przeszły, jak przeczytałam o dentyście, boję się okropnie.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 3 miesiąc temu #283287 przez Pyśkaaaa
Witam:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nadia
starszaku 
Gosia dentysta sadysta hahaha ja tez sie boje i chodzę jak muszę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Nadia

Gosia dentysta sadysta hahaha ja tez sie boje i chodzę jak muszę
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283293 przez pati-m
Nadia - sto lat starszaczku

Gosia - wg mnie kombinezon super. Kacper ma taki niebieski allegro.pl/wyprzedaz-dwuczesciowy-kombin...-80-i2043497905.html i jestem z niego zadowolona, bo mam pewność, że mi nie zmarznie
slowiczek - a czemu tak późno poszłaś spać?
maja - nie myśl, że ja zapomniałam o Tobie w tej tabelce. Jest już gotowa, tylko kurczę wyskakuje jakiś błąd serwera i nie mogę dodać
Nadia - sto lat starszaczku

Gosia - wg mnie kombinezon super. Kacper ma taki niebieski allegro.pl/wyprzedaz-dwuczesciowy-kombin...-80-i2043497905.html i jestem z niego zadowolona, bo mam pewność, że mi nie zmarznie

slowiczek - a czemu tak późno poszłaś spać?
maja - nie myśl, że ja zapomniałam o Tobie w tej tabelce. Jest już gotowa, tylko kurczę wyskakuje jakiś błąd serwera i nie mogę dodać

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez pati-m.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283311 przez iwonaNAVI
Witam sie... u nas noc ok zasnela bez wiekszych problemow i dopiero niedawno wstalysmy 
a u nas pada snieg
Nadia buziulenki
Pati 3mamy kciuki zyby wyszlo to co chcesz
Pyska ja tez nie karmie ale pewnie odciagac trzeba wiecej jak boli

a u nas pada snieg

Nadia buziulenki

Pati 3mamy kciuki zyby wyszlo to co chcesz

Pyska ja tez nie karmie ale pewnie odciagac trzeba wiecej jak boli
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283334 przez angie1713
Witam się i ja po ciężkiej nocy 
Nie wiem co to wczoraj było ale Nadia po obudzeniu na jedzenie strasznie płakała jak ja chciałam położyć na łóżko-to był wrzask a nie płacz.Nie chciała jeść ani pić herbatki.
Byłam z nią u lekarza dzisiaj na kontroli ale wszystko ok i się zastanawiam co to było.Wkładała bardzo wczoraj łapczywie rączki do buzi może to zęby
Rano była powtórka ale teraz już jest ok leży sobie grzecznie. 
Dziękujemy za życzenia
Wszystkie dzieciaczki kochane:
Natalka kochana nie mogę się napatrzeć
Anitka słodka laleczka
Nunka ślicznotko
Kasia masz super rodzinkę
Karolek jaki uśmiechnięty
Mała dzielnego masz muszkietera w domu
Maja jaką ma bujną fryzurkę super
Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam mam dobrą pamięć ale krótką
Dostałam dziś paczkę z bebilonu ze śliniaczkiem
Pyśka nie mogę ci poradzić nic bo moja Nadia to żarłoczek więc ja nie mam takiego problemu czasami w nocy mam twardsze piersi ale nie bolą.Ja bym częściej odciągała choć nie wiem czy później jeszcze bardziej ci się mleko nie będzie zbierać.Najlepiej odciągnąć tylko do omentu aż minie ból.
magda79 my na razie ni planujemy drugiej dzidzi bo musimy zmienić mieszkanie na większe
gosia kombinezon bardzo ładny i na pewno będzie ciepły

Nie wiem co to wczoraj było ale Nadia po obudzeniu na jedzenie strasznie płakała jak ja chciałam położyć na łóżko-to był wrzask a nie płacz.Nie chciała jeść ani pić herbatki.
Byłam z nią u lekarza dzisiaj na kontroli ale wszystko ok i się zastanawiam co to było.Wkładała bardzo wczoraj łapczywie rączki do buzi może to zęby

Dziękujemy za życzenia

Wszystkie dzieciaczki kochane:
Natalka kochana nie mogę się napatrzeć

Anitka słodka laleczka

Nunka ślicznotko

Kasia masz super rodzinkę
Karolek jaki uśmiechnięty

Mała dzielnego masz muszkietera w domu

Maja jaką ma bujną fryzurkę super

Jeśli kogoś ominęłam to przepraszam mam dobrą pamięć ale krótką

Dostałam dziś paczkę z bebilonu ze śliniaczkiem

Pyśka nie mogę ci poradzić nic bo moja Nadia to żarłoczek więc ja nie mam takiego problemu czasami w nocy mam twardsze piersi ale nie bolą.Ja bym częściej odciągała choć nie wiem czy później jeszcze bardziej ci się mleko nie będzie zbierać.Najlepiej odciągnąć tylko do omentu aż minie ból.
magda79 my na razie ni planujemy drugiej dzidzi bo musimy zmienić mieszkanie na większe
gosia kombinezon bardzo ładny i na pewno będzie ciepły
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283342 przez megi2501
Witam i ja,
Już po pobraniu krwi i łapaniu moczu do woreczka
Nawet mała nie zapłakała, śmiała się i było znowu super

Nadia STO LAT i szczere życzonka od cioci Madzi i Juleczki
Gosiu właśnie robię Twój przepis, ciekawe, jak wyjdzie
Kombinezon super, bardzo mi się podoba 
Pati, no no .... czekam na wieści i 3-mam kciuki za wynik, który chcesz uzyskać
Maja skąd Ty tyle masz włosków
Normalnie żadna z naszych dzidzi tyle nie ma, nawet nie wiem, czy wszystkie do kupy osiągają taki wynik
Śmieszka słodka 
Pyśka, ja też na Twoim miejscu bym w nocy wstawała i raz odciągnęła, chodź połowę. Wiem, że to męczące, ale żeby nie doszło do zapalenia...(zazdroszczę Ci, bo mój głodomor je w nocy z 3 razy)
My noc miałyśmy tragiczną, w tym mała nie mogła zasnąć od 2.30-4.30. Kupa, jedzenie, maść na zęby i później ulewanie i przebieranie. Chodzę od trzech dni, jak zombi. Chyba naprawdę te zęby idą, tylko gdzie one są
Ogłaszam konkurs, gdzie jest ząbek
Już po pobraniu krwi i łapaniu moczu do woreczka

Nadia STO LAT i szczere życzonka od cioci Madzi i Juleczki

Gosiu właśnie robię Twój przepis, ciekawe, jak wyjdzie

Pati, no no .... czekam na wieści i 3-mam kciuki za wynik, który chcesz uzyskać

Maja skąd Ty tyle masz włosków

Pyśka, ja też na Twoim miejscu bym w nocy wstawała i raz odciągnęła, chodź połowę. Wiem, że to męczące, ale żeby nie doszło do zapalenia...(zazdroszczę Ci, bo mój głodomor je w nocy z 3 razy)
My noc miałyśmy tragiczną, w tym mała nie mogła zasnąć od 2.30-4.30. Kupa, jedzenie, maść na zęby i później ulewanie i przebieranie. Chodzę od trzech dni, jak zombi. Chyba naprawdę te zęby idą, tylko gdzie one są

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283343 przez fanka
witam w środę.
Majeczka- cudna jesteś z tą czuprynką- mój M nieustannie tą Twoją czuprynką zachwycony!
Karolu- ej ta mama kłamie, że Ty maruda, jak taki uśmiechnięty;-)(mój na zdjęciach też aniołek , a w praktyce różnie to bywa).
Nadia- witamy w grupie 4- ro miesięczników!
Pati- no to z niecierpliwością czekam na wieści!
U nas noc dobra ale za to w dzień od rana znów jojczenie, ewidentnie przez zęby bo wczoraj już tak kciuki wpychał i to tam gdzie mu właśnie te zębiska już widać, pchał aż cały czerwony był.
wczoraj dowiedziałam się
Majeczka- cudna jesteś z tą czuprynką- mój M nieustannie tą Twoją czuprynką zachwycony!
Karolu- ej ta mama kłamie, że Ty maruda, jak taki uśmiechnięty;-)(mój na zdjęciach też aniołek , a w praktyce różnie to bywa).
Nadia- witamy w grupie 4- ro miesięczników!
Pati- no to z niecierpliwością czekam na wieści!

U nas noc dobra ale za to w dzień od rana znów jojczenie, ewidentnie przez zęby bo wczoraj już tak kciuki wpychał i to tam gdzie mu właśnie te zębiska już widać, pchał aż cały czerwony był.
wczoraj dowiedziałam się
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #283344 przez kasia79
Majeczka śliczna i dziękujemy za taką ilość zdjęć.
Pati trzymam kciuki za jedną kreskę na teście
My też mamy nockę super przespaną, jedna pobudka na cyca o 5
Jutro idziemy na sczepienie, już mam stresa jak zawsze, szkoda mi mojej bidulki.
Beti jak twoja yoreczka się zachowuje w stosunku do małego? Bo moja robi man cały czas na złość i nie lubi Amelki nawet na nią nie spojrzy, jest strasznie zazdrosna i sika po kątach od kiedy mała jest z nami.
Pati trzymam kciuki za jedną kreskę na teście
My też mamy nockę super przespaną, jedna pobudka na cyca o 5

Jutro idziemy na sczepienie, już mam stresa jak zawsze, szkoda mi mojej bidulki.
Beti jak twoja yoreczka się zachowuje w stosunku do małego? Bo moja robi man cały czas na złość i nie lubi Amelki nawet na nią nie spojrzy, jest strasznie zazdrosna i sika po kątach od kiedy mała jest z nami.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283441 przez Mała
Nadia ślicznie się chwalisz języczkiem.
Mnie jest szkoda takich ludzi,bo nie wiadomo co tam im w głowie siedzi. Prawda jest też taka, że Ci co pozostają mają traumę niesamowitą.
Mnie jest szkoda takich ludzi,bo nie wiadomo co tam im w głowie siedzi. Prawda jest też taka, że Ci co pozostają mają traumę niesamowitą.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Mała.
Moderatorzy: ilona