BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #283572 przez kasia79
beti na początku ja izolowałam, sale teraz już nawet próbuje je do siebie zbliżać, ale kiara ucieka od malej :(

Monika u mnie jest to samo, ciągle na rekach, nic jej nie pasuje, teraz siedzi mi na kolanach i czyta :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #283578 przez kasia79
mój maż nie pracuje teraz wiec jak już mam dość to go wołam, bo on zawsze na podwórku ma coś do zrobienia ! :( a przyjdzie wiosna to znowu tylko na weekendy będzie w domu.
13 lata 3 miesiąc temu #283582 przez megi2501
Noc fatalna, ale za to dzień cudowny. Leży i ciągle gada, śmieje się i piszczy oraz obraca się sama na brzuszek. Wreszcie od trzech dni sama się sobą zajęła, uff...oby jak najdłużej ten stan trwał :S Ale nie spodziewam się cudu w nocy, patrząc, jak mijają ostatnie nasze dni i noce. Odbiór wyników mamy o 16.00, jak mąż nie podjedzie w pracy, bo nie da rady to muszę znowu ją ubierać i tachać. A byłyśmy już na spacerze i szczerze to mi się już nie chcę, tak jest zimno. :dry:

Ale solenizantka śliczna dziewczynka, a języczek długaśny :P

My już po tym pysznym obiadku, super przepis i jaki szybki obiad. Polecam przepisy Gosi :)
13 lata 3 miesiąc temu #283583 przez fanka
u mnie to samo, obudził się, zjadł i odrazu marudzenie, teraz siedzi na kolanach i próbuje gryzak wsadzić do buzi, ale coś mi się wydaje , że za minutę się znudzi i znów będzie ryk
13 lata 3 miesiąc temu #283586 przez kasia79
Fanka co to za "ruskie krokiety" dawaj przepis ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283601 przez Pyśkaaaa
megi my chodzimy w taka pogod e tzn nie wiem jaka u Ciebie ale u nas 2 dni było słonko i lekki mrozek ale dziś już wieje wiec siedzimy w domu...i trzymam kciukasy za wyniki badań
właśnie Fanka co to za kotlety :unsure:

u mnie dziś gulasz a Franek nawet spokojny juz ogarnęłam prasowanko, obiadek :)tylko cos sen mnie muli...

a co do moich cycek to totalnie bez sensu dziecko przesypia mi 12 godzin a ja musze i tak wstawać w nocy się odciągac ech...
13 lata 3 miesiąc temu #283602 przez gosia2324
pati-m napisał:

gosia - zapomniałam zapytać jak Jagódka radzi sobie z nocnikiem? Udało jej się osiągnąć kolejny sukces? :woohoo:

Tak kochane Ciocie DZIS ZNOW BYŁA KUPA :woohoo:
Zjadla sloik zupy i po 5 min znow zaczela sie napinac :) 15 sek na kibelku na mamy 2 kupe na koncie :blink:

Ale dzis kupa byla na osobistym nocniku allegro.pl/nocnik-hippo-nie-slizga-sie-p...zki-i2041308447.html wersja różowa z pepko :)

A u dentysty :dry:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283603 przez gosia2324
Ewelina nie na przyszla zime( zawsze robie takie zapasy ) :)

Mala ZDRÓWKA dla dzieciaków !!!!!! Oby sie nic nie rozkręciło !!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #283614 przez monika1984lodz
Zasnela uf., ciekawa jestem na ile.
ide jakies cos zjesc.
Fanka a te krokiey ruskie to nie sa przypadkiem z ziemniakow i z koperkiem albo pietrucha a lbo szczypiorkiem i pbtoczone w bulce tartej i na patelni podsmazone??
bo jak tak to sa pyyyyyszzne

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #283618 przez magda79
kurcze u nas taka piękna pogoda...świeci słoneczko i takie fajne powietrze że aż miło :laugh:

Ja ...odpukje w niemalowane....muszę pochwalić Dominisia...od paru dni taki grzeczny bobo...gada, śmieje się i dużo śpi...dzisiaj prawie cały czas tylko go nakarmie i znowu, rano sam w łóżeczku a potem we wózku bo jechaliśmy do mamy...tam dospał w domu 2 godz, zjadł...do wózka przyjechaliśmy do domu i dospał prawie 1,5 godz...i później znowu....teraz też śpi w wózku bo byliśmy drugi raz u rodziców i dosypia już prawie godzinkę :)

a kombinezony fajne....ładne kolorki
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #283620 przez pati-m
gosia - no to gratulejszyn ponowne dla Jagódki :) Zawstydza mnie ta moja synowa swoją samodzielnością :silly:

A ja siedzę i czekam na księdza, bo o 16 przychodzi po kolędzie. Ostatnio jak był w tamtym roku, to mówił że za rok chcę nas widzieć w powiększonym składzie - no i będzie widział :)
13 lata 3 miesiąc temu #283624 przez monika1984lodz
pati a za rok znowu :P hihihi

Madzia Ty nie mow tego glosno heheh bo jeszcze uslyszy i co??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #283629 przez magda79
monika1984lodz napisał:

pati a za rok znowu :P hihihi

Madzia Ty nie mow tego glosno heheh bo jeszcze uslyszy i co??

no wiem właśnie...dlatego pukałam :ohmy: :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #283630 przez bewipo
Mała no nie ma to jak depilacja na raty. A ja ci powiem, ze po takim depilowaniu na szybcika powrastały mi włoski :( Więc muszę odpuścić depilowanie na jakis czas. Zdrówka dla dzieciaczków życzę.
Marta Majeczka super dziewczyna :)
gosia kombinezon bardzo ładny.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiecie co to moje dziecko sobie wymyśliło, kupę robi tylko na przewijaku jak jej pieluszkę ściągnę... :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #283632 przez monika1984lodz
Bewipo to Anitka naprawde pomyslowa :) hihi ale zobacz na pieluchcach zaoszczedzisz.
Nunka zawsze robi w trakcie jedzenia ;/

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby