BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #286241 przez mgielka22
Martus wystawilam na licytacje, 5 osob obserwuje poki co...
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286248 przez beti
Słowiczeeeeeek, a czemu Ty masz zgagę??? :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #286256 przez pati-m
Witam znowu :)
Ale właściwie już niedzielnie :)
Cały dzień goście, goście. Najpierw obskoczyliśmy babcie i dziadka, a potem przyszła do nas rodzinka na dalszą część świętowania imienin M.
Dopiero o 24 wyszli. Uff...

Wszystkie nasze maluszki słodziakowate :) Przepraszam, że nie wymienię z imion, ale nie chcę żadnego pominąć i urazić :) :kiss:

Po przeczytaniu artykułu aż się popłakałam. Boże jakie ja mam szczęście, że mam cudownego, zdrowego synka :)

Jutro śmigam około południa z ostatnimi zaproszeniami na chrzest, a później ku szaleńczej radości babci i dziadka zostawiam go u nich i jedziemy z M. do kina, bo dawno nie wychodziliśy gdzieś tylko we dwoje :) Więc nie martwcie się jeśli nie będzie mnie cały dzień :)

Ach! Agusia, ja wiem że już jest niedziela, ale przyjmij spóźnione życzonka imieninowe :kiss:

Edyta - sto lat! sto lat! :kiss:

Zmykam, bo już pierwsza :ohmy:
Dobranoc :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #286264 przez pati-m
Ostatnia się żegnałam i pierwsza się witam :)
Noc spokojnie, cała przespana i pobudka o 8. Kacper po śniadanku, a teraz pora na mamusię :)

Miłego dnia wszstkim życzymy :woohoo: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286266 przez Edyta1986
Mgielka my te same cwiczenia co Beti o nich pisala bo w to same miejsce na rehabilitacje chodzimy tylko ja chyba z miesiac wczesniej :)

Agusia no wlasnie my na Gerberze tez tydzien czasu i do konca te plamy nie zniknely, smaruje mascia ale nadal sa tylko ze bledsze i takie bardziej miekkie...:/
zobacze jeszcze troche moze znikna...

Ja tez juz znikam :)
Milego dzionka dziewczyny :)
13 lata 3 miesiąc temu #286267 przez gosia2324
zNOW TRZECIA :)

miŁEGO DNIA :)
dzis ma przyjechac facet ogladac samochow, oby kupil :)
13 lata 3 miesiąc temu #286275 przez Agusia83
Hej dziewczynki, ja rowniez sie witam niedzielnie :laugh: Emi zasnela to mam troszke czasu...jarzynki obrane na rosol i ziemniaczki tez...No i moja krolewna znow przespala cala noc...ale ona jest kochana..o 7 rano piekna pobudka gawedziarska :silly:

Fajnie sie swietowalo wczoraj z mezulkiem :lol:

Pati, dziekuje za zyczonka :lol:

Edyta, sto lat, sto lat :laugh: Emi tez to troche blednie i znika, ale bardzo powoli...wczoraj dalam jej pol sloiczka marchewki...wstrabila wsio...i jeszcze buzie otwierala...ale nie chcialam dawac calego sloiczka, bo w koncu miala ponad tygodniowa przerwe od zupek...

Gosia, trzymam kciuki by kupil!
13 lata 3 miesiąc temu #286279 przez magda79
Hej dziewczynki ja się witam i zaraz zmykam :laugh:

u nas nocka fajna!!!!
Agusia to fajnie, że świętowanie się udało..... :laugh:

Gosia oby się udało...a i pochwal się co masz na oku!!!

Edyta dla Ciebie dzisiaj sto lat sto lat niech żyje żyje nam!!!!!!!!!!

miłego dnia i do wieczorka mam nadzieje :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #286289 przez mgielka22
Hejlol

Ja na chwile bo musze isc sie oporzadzic i isc do ksiedza zmienic chrzestnego zeby nie bylo ale mi sie nei chce bo paaada deszcz :(

Nocka w miare miare :P

Edyta zeby pamietala jakie to byly cwiczenia :silly: serio przypomnij mi :)
13 lata 3 miesiąc temu #286303 przez slowiczek
dzień dobry :kiss: :kiss: :kiss:

no Beti właśnie nie wiem czemu mnie ta zgaga męczy :dry: może jem za dużo ostrego :unsure:

Gosia, businesswoman, trzymam kciuki :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286312 przez Edyta1986
yyyyyy Mgielka zebym ja to umiala opisac :)

ale taka kolyska co dziewczyny mowily ze sie lapie za raczki i za nozki i na boki i takie podciaganie na bok jak dziecko ma nogi zlaczone i sie trzyma za stopy co Beti filmik dawala i wymachy raczkami a jedna na brzuszku i takie boksowanie rekami do gory i na dol i krecenie nozkami tak w bioderkach i rowerek nozkami i nie wiem co tam jeszcze :unsure: i pewnie opisalam nie skladnie haha :)

i dziekuje za zyczenia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286373 przez ewelinaa
Dzień Dobry w niedzielne popołudnie :)

Dziecko śpi, a jeszcze w dresach siedzę :dry: Jakoś nie mogę się ogarnąć, a mamy do moich rodziców jechać.

Co do fryzury - nie mam się czym chwalić, bo jestem załamana :angry: Chodzę do tej fryzjerki prawie 4 lata, zawsze wie co i jak mi z włosami zrobić, teraz mam krótkie a'la Kożuchowska i chcę odhodować trochę, wczoraj zajechałam żeby mi ciut wycieniowała żeby się lepiej układały a z długości nic nie obcinała - a ona obcięła mnie znowu na krótko :ohmy: i tył taki trochę dłuższy zostawiła :angry: a ja nie cierpię włosów na karku :S
Może jak się oswoję znowu z takimi krótkimi to się pokażę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A jeśli chodzi o przepisy to i ja mogę się czymś podzielić:
rozbijamy piersi z kurczaka, smarujemy majonezem, na to układamy podsmażone pieczarki z cebulką, na wierzch trochę ketchupu i żółty ser i do piekarnika :)
Zamiast pieczarek i cebuli dawałam pomidora i cukinię i też pycha (bo za pieczarkami nie przepadam) :)

Jeśli chodzi o ubranka Kinga nosi rozmiar 62/68 :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #286376 przez Marta M
Edytka jeszcze raz wszytskiego dobrego :lol: :lol: :lol:

Slowiczku??? Zgaga???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wlaczam sobie rano komputer i widze ze moja Maja kroluje u dziadkow na portalach...oprocz kalendarzy wyslalam jeszcze takiego mmsa:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #286379 przez Marta M
Faktycznie ewelinaa....oj to teraz Cie przypilnujemy zebys sie nam pokazala...ale oczywiscie wtedy jak Ty bedziesz miala na to ochote...znaczy masz czas do zjazdu wrzesniowek, bo musimy Cie jakos poznac..i wpuscic na ta sale ;):)

A do do Twojego przepisu robilam podobnie z pieczarkami, robilam tez serek z ananasem, tez pycha...innym razem marchew utarta i por..no i czesto lazcze z tym majonez i keczup...takze polecam Edyty danie :):)
13 lata 3 miesiąc temu #286383 przez ewelinaa
Jak ujarzmię włosy i zrobię ładne zdjęcie to się pokażę ;)

Wszystkie przepisy jakie u nas się pojawiają to sobie zapisuję, zawsze będzie coś nowego na obiad zrobić :)

Maja ślicznotka, na pewno Dziadkowie są zadowolenie z mms'a :laugh: No i włoski suuuuper :kiss: :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia