BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #286173 przez gosia2324
mgielka jestes ???????
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #286174 przez magda79
beti napisał:

Słowiczek, no wiesz co???!! bezczel.... mój powiedział jeszcze jak się go zapytałam, który to tydzień wg niego i jaki termin to on na to: "ja nie wiem o co Wam kobietom chodzi z tymi tygodniami...tak się dopytujecie jakbyście codziennie z innym sypiały..." nosz kur....

dosłownie nosz kur.... co za pacan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #286176 przez gosia2324
A jestes :)

Obrazilam sie na CIEBIE :(
czemu nie powiedzialas mi o pieluchach :(
chcialam od Ciebie kupic, poszlam sie myc wracam a aukcji nie ma :((((((
13 lata 3 miesiąc temu #286180 przez slowiczek
No co Ty Beti :ohmy: :ohmy: :ohmy: ale
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #286184 przez beti
Na dodatek to był lekarz prywatny w enel med a nie z NFZ... wrrr
13 lata 3 miesiąc temu #286185 przez magda79
dobrej nocki kobitki...jutro pewnie bedzie mnia bardzo mało bo bedą goście na Darkowe urodziny ale postaram się wpaść :)
13 lata 3 miesiąc temu #286186 przez fanka
jeszcze przeczytałam i muszę odpisać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

teraz już naprawdę idę pa
13 lata 3 miesiąc temu #286188 przez iwonaNAVI
Jestem :P nadrabiam nadrabiam i tu konca nie widac gadulce :P

Bewipo sliczne macie zdjecie a Anitka sliczna delikatna panienka :)

Kacper to nasz elegancik i na dzien babci nie moglo byc inaczej :)

Wojtusiek, gratulujemy ukonczenia rehabilotacji :) oby vtak dalej :)

Dawid wykonczony przez zabawki cudowny :) spiace dziecko to aniol :) oczywiscie jak nie spia to tez ale jak spia to istne aniolki :D

Julka atakujaca gryzaka :) pewnie niedlugo i u ciebie zabki sie ujawnia:P

A te histroie o smierciach dzieci przerazajace dziekujmy Bogu ze mamy nasze cudowne dzieciaczki calutkie i zdrowe :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #286198 przez iwonaNAVI
Uciekam sie myc i spac wykonczona po szkole i lekko zdolowana po czytaniu takich strasznych rzeczy :(
13 lata 3 miesiąc temu #286202 przez slowiczek
ale mam zgagę :dry: :dry: :X
13 lata 3 miesiąc temu #286205 przez Agusia83
O jejciu, w koncu udalo mi sie Was nadrobic...a zajelo mi to jakies 40 minut...niezle naskrobalyscie stronek...

Usmialam sie ze wszystkich mowiacych przez sen i nie tylko :silly: ...nam tez sie czasem zdarzaja 4 minutowki... :silly: ale za to, jakie? :laugh:
Beti, mialam podobne przezycie do Ciebie...jeszcze na starym mieszkaniu, smacznie sobie spalam, bylam przytulona do (jescze nie M) :silly:glowe mialam na jego ramieniu i w pewnym momencie zgial reke i zacisnal mi na szyi...wiecie jak sie przestraszylam? Od razu sie obudzilam i sie poplakalam...on tez sie obudzil i zaczal mnie przepraszac...ale snilo mu sie, ze z kims sie bije...

Ten artykul mnie zbulwersowal, ze jeszcze takie sytuacje maja miejsce...doslownie lzy mialam w oczach...i nie chce juz o tym myslec...to jest chyba najokrutniejsze co sie moze zdarzyc kobiecie... :(

Jesli chodzi o golonko, to tez dostalam kilka lat temu od M depilator...no i uzywalam, a teraz to ani mysle...nie dosc, ze jest glosny, to jeszcze operacja jest bardzo bolesna :silly: juz wole maszynke...chociaz najbardziej chcialabym sobie zafundowac laser...ale to troszke kosztuje.

Anitka, masz piekna buziulke...i taki anioleczek z Ciebie...

Jaki piekny Kacperek...elegancik z niego...babcie pewnie zadowolone z bukietu :laugh:

Julcia...jaki smakowity gryzak :laugh:

Wojtus, mama musi bure od nas dostac, bo jak mozna tak rzadko pisac i pokazywac tak wspanialego chlopczyka? Edyta, wiesz ja tez w koncu zmienilam mleko z bebiko na nestle...jemy je juz ponad tydzien....ale nie widze poprawy...moze malenka :( ile musialas czekac by te suche plamki zniknely?

Dawidku, widac, ze wykonywales ciezka prace...bo na polu bitwy padles :silly: dzidzius wprost do schrupania :silly:

Kochane, dziekuje za zyczenia...byla moja mama z mezezm i tesciu...tesciowa sie rozchorowala..no i mnostwo zyczen...a teraz zmykam poswietowac z mezem...bo Emi od 19:45 juz nyna :lol: oby do rana :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #286212 przez Marta M
Ja tez juz mowie dobranoc drugi raz, lece bo szarloteczka sie upiekla, kochany mezus, kocham jego jableczniki :):) I przyniosl mi do komputera swiezy sok z jablek, mam go zaraz wypic, wiec pije i sie zegnam :):)
13 lata 3 miesiąc temu #286216 przez mgielka22
Gosia nie mowilas ze chcesz :P babka byla szybka i kupila no trudno :( ale jeszcze sprzedaje aparat cyfrowy, suknie i spodnie rozm 36 :P
13 lata 3 miesiąc temu #286218 przez Marta M
mgielka a sprzedalas suknie slubna?? Pamietam ze wystawialas...Ja musze swoja wystawic i ciekawa jestem czy znajdzie sie ktos chetny...
13 lata 3 miesiąc temu #286230 przez beti
Ja też się noszę z myślą sprzedaży mojej sukni...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia