BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287560 przez megi2501
Maju ja na początku używałam te dada w dzień, a na noc się bałam. Ale zaryzykowałam po pewnym czasie i jest super. Taki sam efekt, jak pampers po nocy

A Loluś jest dzielny :ohmy: Wygląda zupełnie inaczej, jakby Ci synka podmienili :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #287563 przez magda79
megi2501 napisał:

Maju ja na początku używałam te dada w dzień, a na noc się bałam. Ale zaryzykowałam po pewnym czasie i jest super. Taki sam efekt, jak pampers po nocy

A Loluś jest dzielny :ohmy: Wygląda zupełnie inaczej, jakby Ci synka podmienili :silly:

My tak samo, a ostatnio też miałam babydream z rossmana i też są oka cenowo wychodzą prawie identycznie...3grosze różnicy na sztuce ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287565 przez gosia2324
maja1982 napisał:

No właśnie się nie bał w ogóle tak grzecznie siedział ze sami sie zdziwiliśmy, tzn wiadomo kręcił główką bo skąd niby miał wiedzieć że nie może :) ale sie udało i teraz tak inaczej wygląd, ciągle mu sie z D przyglądamy :):) taki nasz mały synek po metamorfozie :)

a gosia te pieluchy sa dobre bo nie używałam, a w sumie jestem otwarta na zmiany!!my używaliśmy huggisów ale poszły w odstawkę bo lolek przesikiwał się co noc :( teraz na noc pampery a w dzień dada (jestem pozytywnie zaskoczona) kupiłam je bo tutaj oczywiście przeczytałam ze są ok :)

Mialam paczke przy Kubie, w sumie to sa jak jak wszystkie inne :blink:
A chusteczki niezla cena!

A Lolek BOSKI i wyglada na rocznego chlopca! :kiss: :kiss:
A i moja mama by Ci powiedziala ze dziecku sie nie odcina wlosow do roku, bo nie zacznie szybko mowic !!!!Jak to slysze to mnie trzepie!!!!!!!!
Kuba mial 9 mis i byl juz u fryzjera i niemowa nie zostal :woohoo:
13 lata 3 miesiąc temu #287566 przez megi2501
Coś tyle kobitek zalogowanych, a Wszystkie milczą :dry:

Uciekam spać, bo mężuś wrócił z pracy :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287569 przez magda79
Megi a mój dzisiaj do 22iej

haha Gosia ja też to słyszałam z tymi włosami ale ogólnie tak, że nie wolno i już....zabobon jakiś :P :P
13 lata 3 miesiąc temu #287571 przez fanka
Loluś pięknie wyglądasz!!
Jula gratuluję nocnikowania!!!!
Megi? spać?? ;-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ja właśnie wygrałam licytację, prezent dla Dawida od mojej siostry, kazała mi licytować bo ona nie wiedziała czy zdąrzy z pracy i powiedziała, że zabije jak nie wygram ;-) a 1.02 przylatuje do polski ipierwszy raz live zobaczy Dawida i to taki prezent na powitanie :-)
allegro.pl/show_item.php?item=2070263384

I jeszcze na koniec zdjęcie (wiem, wiem już dziś jedno dodawałam ale matka chwalipięta), Dawid - na Dzień Babci i Dziadka!!
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #287573 przez iwonaNAVI
Lolek po metamorfozie supcio :) wyglada na starszego chlopczyka :)

a co da pamperow dady uzywam i w dzien i w nocy i wsio jest ok :)

a ja chyba niedlugo pojde przekuc malutkiej uszka :) mysle i mysle ciagle o tym a jakos nie moge sie zdecydowc :P
13 lata 3 miesiąc temu #287574 przez maja1982
a gosia zapomniałam napisać twoja sałatka z brokułami wymiata :):)

No te wszystkie zabobony mnie rozbrajają - moja babcia też ma czasem takie teksty że głowa mała, nieraz mnie juz poprostu zabiła swoim tekstem!!ale wybaczam jak ona miała dzieci to były naprawdę inne czasy!!!

ja też zmykam

A i dziękuje w imieniu Lolusia :) a i mam dla niego nową ksywkę

aha u nas jutro dopiero spóźniony dzień babci i dziadka więc będę zaglądać w miarę możliwości!!!

miłej nocki :)
13 lata 3 miesiąc temu #287575 przez iwonaNAVI
Dawidzio gdybys nie byl zajety moja Olwicia napewno by Cie schrupala :P
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287577 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

Dawidzio gdybys nie byl zajety moja Olwicia napewno by Cie schrupala :P

No no Dawidek na tym zdjeciu niezle ciasteczko :kiss: :blink:

JA lece spac. mam dosc dzisiejszego dnia ... do jutra :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #287578 przez magda79
Fanka ale DAWIDZIO PRZYSTOJNY!!!!!!

Maja
13 lata 3 miesiąc temu #287579 przez magda79
dobrej nocki Gosiu, ja też jeszcze chwilkę i zaraz będe też zmykać
13 lata 3 miesiąc temu #287588 przez mgielka22
Nie no Lolek za duzo nie starcil super wyglada :D

A tu macie jakby ktoras zainteresowana byla allegro.pl/show_item.php?item=2076431314 sprzedaje :)

Gosia mialo byc pol godzinki :P
13 lata 3 miesiąc temu #287591 przez fanka
W imieniu Dawida Dziękuję za miłe słowa. Mgiełka , a jeśli mogę zapytać to czemu sprzedajesz?? Mój Dawid miał zabawę na macie w 4 literach, a od wczoraj odkrył ją na nowo i na macie jest szaleństwo! :-)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287593 przez mgielka22
Bo Lilka sie jej boi a poza tym dostała inną od chrzestnej choć tamtej też się boi... ehh a szkoda zeby sie kurzyla u mnie wole sprzedac ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia