BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #287802 przez gosia2324
Mała napisał:

Mój Kamil teraz nosi taki rozmiar.

Kuba jest na 97 centylu :dry: i z 98 juz wyrasta :dry: :dry: :dry:
w 92 chodzil 1,5 mies
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #287806 przez Mała
Duży chłopak. Kamil teraz mi skoczył, wszystkie spodnie za krótkie, ale do wysokich nie należy.

Co do kuleczki Oli, mój m mnie opitala, że ona wcale nie jest grubiutka tylko buzię ma okrągłą i dlatego się tak wydaje. Ja też mam twarz, jak księżyc w pełni i mam schizę, żeby Ola była zgrabna laska jak moja sis, a nie ja taki bałwanek :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #287810 przez mgielka22
Hej Kochane

Buziaki dla Wojtusia :kiss:

U mnei noc ok o dziwo :D podobka o 22 na papu i spanko do 7:20 :P choc i tak niewyspana jestem :P

A teraz lezy i spiewa tym swoim glosikiem...:P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287817 przez maja1982
Lolek właśnie zasnął :( ale godzinę się układał, no masakra jakaś na początku płakał troszkę, potem stękał, gadał, bawił sie smoczkiem aż padł!!Boże daj mi cierpliwości worek bo czasami to mi już naprawdę jej brakuje!!dzisiaj zrobiłam tak jak pati wczoraj pisała i wyszłam z pokoju!!na szczęście sie ukokosił :)

Kubus to niezły kawaler :)

Mala - a co ty gadasz o OLusi ze buła!!niby gdzie??małe dzieciaczki tak wyglądają!!ja urodziłam sie z wagą jedynych 4 kg ;) i byłam naprawdę kuleczką jako dziecko a potem z tego błyskawicznie wyrosłam także proszę tu nie pleść bzdur!!OLusia cudeńko i nic tylko sie cieszyć z takiego słoneczka :)

beti - a gdzie sie wybieracie w góry??bo u nas śniegu ze hoho!!!my też mamy zamiar poszusować w ten weekend o ile mój cycek mi na to pozwoli :(

agusia - no mnie też
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #287819 przez beti
Maja, do poronina jedziemy ze znajomymi :)
13 lata 3 miesiąc temu #287823 przez katy25
czesc dziewczyny

ależ naskrobałyście, nawet nie próbuje Was nadrobić...

U mnie dzieciaki chore - wczoraj byliśmy u lekarza. Ines ma antybiotyk, a Sami dostał inhalacje i Zyrtec na tą swoją skóre... lekarz polecił mi kolejnego lekarza od skóry... Mały mi brzydko kaszle, ale lekarz powiedział, że antybiotyku narazie nie bedzie dawał. W czwartek mam go pokazać. Na dodatek wykupiłam te krople do inhalacji a nie mam tego całego oskprzetu do ohalatora który mi wypożyczono z przychodni...

Wczoraj byłam w 2 aptekach i nie mieli, a moj tata kupił niedobry...
dziewczyny, które inhalowałyście kupowałyście coś takiego???
Ja dzis wieczorem jak moj m wroci to pojade jeszcze do kilku aptek... ale dzien stracony bo kazał go dwa razy dziennie inhalować... w nocy mi nie kaszle na szczescie. O dziwo od 2 nocy dobrze spi:):)

mnie to juz strasznie zima dobija... do piatku jeste unieruchomiona w domu:( u nas non stop pada i pada...

dajecie juz owoce dzieciakom??
ja wczoraj kupilam kilka sloiczkow bobovity i wlasnie zaraz mam zamiar mu cos dac.
My dzis spalismy do 10.30 :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #287826 przez Mała

13 lata 3 miesiąc temu #287830 przez pati-m
My już po szczepieniu. Kacper był mega dzielny - rozpłakał się dopiero jak pielęgniarka wyjęła igłę PO szczepieniu :lol: Wogóle cały czas oczekiwania był mega grzeczny i z zaciekawieniem podziwiał namalowane na ścianach obrazki w przychodni :)
No i mamusia postanowiła namlowac synkowi coś w pokoju bo ściana nad łóżeczkiem jest goła. Chciałam postaci z Kubusia Puchatka, ale tatuś wyraził sprzeciw, no i będą auta, czyli Zygzak, Złomek itp. :silly: Jak to M. powiedział "obcym dzieciom malujesz, to swojemu tym bardziej możesz się postarać" :)
Acha! Kacper waży już 8250g :ohmy: I ma 68cm wzrostu :lol:

Wojtuś - sto lat! Sto lat! :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287831 przez megi2501
Mała większość niemowląt to kuleczki :ohmy: Taki urok tego okresu-fałdki, dwie brudki, papuśne policzki :ohmy: Coś Ty za bzdurki piszesz :angry: Oleńka jest śliczna. Kochane słoneczko.

Beti Tobie to dobrze... :laugh: Miłego wypoczynku :kiss:

Kacperek- ale chłop :ohmy: :ohmy: :ohmy: Niesamowite :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287834 przez Mała
Kacperek dzielny i waży ładnie. :lol:

Katy ale chodzi ci o wężyk i maseczkę?

Megi to pewnie ci się mordka uśmiechnęła, super :lol:

Beti zazdraszczam tych gór
13 lata 3 miesiąc temu #287842 przez megi2501
Mała jeszcze jak... :laugh: A na serduchu fajnie mi się zrobiło :)
13 lata 3 miesiąc temu #287843 przez pati-m
Beti - też zazdroszczę gór i życzę udanego odpoczynku :) My planujemy w marcu na kilka dni jechac póki jeszcze będę na urlopie, ale zobaczymy czy sie uda :)

Megi - rodzice są z Ciebie dumni :)

A mnie rozczula widok M. jak się zajmuje Kacprem :) Dzisiaj wędrował z nim po przychodni, opowiadal co na obrazku, całował :) Dorosły chłop, a jak jest przy nim mały to od razu zmienia się w opiekunczego miśka i kocham to w nim :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #287844 przez maja1982
No Kacperek wiadomo że grzeczny !! a jakże by inaczej :) a wagowo to też chyba przodownik :) mój też tyle będzie ważył - on tez z tych większych :)

megi - to fajnie takie coś usłyszeć :)

uciekam dziewczynki coś przygotować na popołudnie!!
13 lata 3 miesiąc temu #287845 przez maja1982
pati - no ja właśnie o tym samym pisałam wczoraj!!uwielbiam ich obserwować jak sie bawią :) jak D tuli, całuje maluszka - pewnie większość facetów tak ma ale ja mojego w takiej odsłonie widzę pierwszy raz :)

dobra już naprawdę idę coś zmotać do jedzenia bo goście będą jedli chleb z masłem!!

muaaa :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #287855 przez katy25
mała chodzi mi wlasnie o ten wezyk, maseczke i jakies pudełeczko - podobno
nigdy tego nie robilam ani nie kupowałam...
chyba powinno byc w kazdej aptece...??
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka