BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #287602 przez monika1984lodz
Gosia :kiss:
Bewipo w szoku jestem

Dawid przystojniaku :kiss: :kiss:

Lolus bosko wygladasz po przemianie.Maja macie nowego synusia :P

Nuna spi od 20:40 poprzestawialo sie to moje dziecko eh... i nie chce juz zasypiac w lozeczku- juz nie wiem co mam zrobic, zeby znowu zasypiala jak wczesniej. :( mam cicha nadzieje, ze to tylko przez zeby albo skok :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #287605 przez mgielka22
Jacy ludzie sa jebnieci ogladam na TLC moje paranoje babk awyrywa sobie wlosy i zjada mieszki wlosowe :ohmy: masakra jakas...skad to sie bierze...
13 lata 3 miesiąc temu #287608 przez fanka
Mgiełka fajna ta Wasza mata, lepsza od naszej, no ale nie bedę drugiej kupować,.
Dobra zmykam spać, bardzo proszę o kciuki jutro bo od 8 zaczyna się egzamin mój , tylko, że to ustny to nie wiem o której wejdę ale nie nastawiam się że zdam bo nauki było bardzooooo mało.
dobranoc kochane
13 lata 3 miesiąc temu #287614 przez pati-m
Jestem na chwilkę przed spankiem :)
Lolek - cuuuuudo! Bo jak ktoś ładny to czy w długich, czy w krótkich włoskach mu ładnie :lol:

Dawidek - ciacho z Ciebie! Mamuśka pilnuj syna! :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #287624 przez iwonaNAVI
Fanka powodzenia :)

gdzie jest Beti?
13 lata 3 miesiąc temu #287630 przez beti
Cześć laseczki :kiss:
muszę Was nadrobić i nie wiem czy mi się dziś uda :( rano mieliśmy rehabilitację, potem jakieś zakupy i goście do teraz..padam trochę na pysk....

angie1713 napisał:

Dziewczynki mogę Was prosić o głosik na Nadię w konkursie? :) Można głosować codziennie :)
ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/23029

Dziękujemy :kiss:

Oddany :) przypominaj nam codziennie to codziennie będę klikać :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287635 przez beti
pati-m napisał:

A ja lubię jak mój siedzi w domu. Nawet wczoraj narzekałam, że taki fajny weekend a tu już szara rzeczywistość, bo dziś już w pracy i przyjdzie późnym popołudniem jak zawsze.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kacper, jaką Ty masz piękną czapę :kiss: Fifi też by taką chciał :) W ogóle piękny jesteś :)

Eeeeej...Ewelina, a ja nie widziałam fotki :(
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287637 przez beti
Agusia, a kojarzysz mój tryptyk?? Ja też mam fioletowy pokój :)

Fanka, trzymamy kciuki za exam :)

Wszystkie maluchy przesłodkie, gratulujemy kup i szamania stópek :)

Pati, u nas Emmanuel nadal wymiata...już ponad 2 miesiące :ohmy: jak żadna inna zabawka :)

Nadrobiłam, padam...idę spać...paaaa :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #287649 przez megi2501
Witam się, jako pierwsza, ale mój dzidzi nie da matuli pospać :dry:

Fanka powodzenia, daj znać, jak wrócisz :unsure:

Noc kiepska- chyba z 6 pobudek :( A były dwie ostatnio takie piękne nocki, ale nie chwaliłam, bo się bałam że przechwalę i tak się nie udało :(
A ja mam jutro urodzinki, więc muszę ogarnąć, jakby ktoś na kawkę się wprosił :P Zapraszam dziewczynki :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287651 przez bewipo
Witam druga.
Wstałyśmy 7.30!! I w końcu normalna noc.
Dawidek i Lolek super :)
13 lata 3 miesiąc temu #287653 przez pati-m
Witam :)
Dziś pobudka o 8 :ohmy: Mamusia dzieki temu zachwycona, Kacper też - leży najedzony w leżaczku i nawija do nóg :lol:
Zaraz śmigam się ogarnąć bo idziemy na szczepienie.
Trzymajcie kciuki.

Miłego dnia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287705 przez angie1713
Witam się :)
U nas noc super z jedną pobudką o 6 po czym spała do 9 zjadła i sobie grzecznie leży :laugh:

Ale naskrobałyście wczoraj wieczorkiem ja nie miałam wczoraj czasu już posiedzieć :dry:

Lolek pierwsza klasa przystojniak :kiss: Też słyszałąm ten zabobon że do 1 roku życia nie obcina się włosów dziecku.
fanka super zestaw zabawek sprawiła Ci siostra tz Dawidkowi :lol: .Dawidek jaki elegancki :)

Beti wstawiam jeszcze raz :lol: ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/23029 dziękuję za głosiki dziewczyny w imieniu Nadii:)

Od dwóch dni usypiam Nadię w łóżeczku i się udaje Odpukać :lol: tylko powiedzcie mi czy wasze maluchy też tak się rzucają w łóżeczkach?
Moja robi przeróżne akrobacje,mostki wierci się strasznie tak przez 20 min po czym ze zmęczenia pada :)
Ja oczywiście siedzę obok łóżeczka i pilnuję żeby jej smoczek nie wypadł a dzieje się tak bardzo często.Czy u was też tak jest? Mam nadzieję że nauczy się że ma zasypiać w łóżeczku....

Idę coś zjeść :)
13 lata 3 miesiąc temu #287716 przez iwonaNAVI
Tez sie witam. Mam dzis kolede wiec pewnie bede dopiero wieczorem
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #287760 przez angie1713
Uff moja maruda zasnęła teraz sama w łóżeczku zakładam jej pieluszkę na główkę przytula swoją szmaciankę "śpiocha" i dostała smoka i śpi po 5 minutach sama.Dzięki wam można się dużo nauczyć :)
Ja miałam z nią problem bo nie chciała smoczka i zasypiała przy mojej piersi w czasie jedzenia i nie mogłam jej tego oduczyć ale się w końcu udało :lol:
Dziękuję Wam kochane :kiss:

a tu mój śpioszek ...
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #287768 przez gosia2324
To witam sie i ja :)

Mgielka eeeee wczoraj nic nie bylo, wizyta T i odechciewa sie wszystkiego.

My juz po spacerku, ale tylko pol godzinki, Jagoda juz nie chce jeździć w gondolce, w kombinezonie i śpiworku juz nie ma sie jak ruszyć, nie mogla zasnąć wiec wróciliśmy do domu i teraz spi.

Wanienke D juz dzis wyniósł do piwnicy, kapiemy sie w brodziku :blink:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka