BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #126300 przez monika1984lodz
to widze , ze nie tylko moja Nuna aktywna w okolicach godziny 5 rano hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126301 przez Agusia83
Hahaha....to w ogole nie chca spac nasze dzieci :laugh:

Dziewczynki, przypomnialam sobie, ze widzialam na necie gazetke z lidla i jesli, ktoras z Was chcialaby kupic spiworek dla maluszka, to maja promocje...bardzo ladne 2 kolory po 24,99
nawet sie pomylilam, niecale 22zl.
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_19080.htm

a dzis w biedronce kupilam jeszcze 2 paczki chusteczek nawilzajacych "dada"..mam nadzieje, ze maluch nie bedzie uczulony :silly: . Paczka 3,99 :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #126308 przez monika1984lodz
szkoda, ze w lidlu to maja tylko dwa kolory hehhe ostatnio byly sliczne reczniczki kapielowe i oczywiscie roz i blekit :P gdzie reszta kolorow pytam no gdzie ?? hehhe :silly:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126310 przez Marta M
A nowa wrzesniowke to chyba telepatycznie sciagnelam bo przy robieniu tej pierwszej stronki pomyslalam ze dawno nokt nowy do nas nie dolaczyl, takze witamy basie :):)

5 rano to staly punkt u mojej...co rano o tej porze sie budzi...po 20 minutach znow zasypia :)

A ja dawno nie jezdzilam komunikacja miejska i powiem Wam ze trafia mnie jak Ci mlodzi siedza i patrza jak ja ciezarowka stoje i trzymam sie kurczowo jakiejs poreczy...dzis ten upal, ze mnie cieknie, ciezko oddychac, w glowie mi sie kreci a kazdy udaje ze nie widzi...jak dolapalam miejsce to jakis dziadek stwierdzil ze on sobie je upatrzyl i musialam wstac..potem znow siadlam i weszla trzesaca babcia...nie mialam serca i znow wstalam...a ta mlodziez jak takie woly!! Ale mna rusza w srodku, nawet nie wiedzialam ze tak sie bede potwornie przez to czula...myslalam ze sie porycze w autobusie!!
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126311 przez Agusia83
Monia, teraz maja recznik z kapturkiem...ale dodaja jakas myjke i chca 35zl...ja na pewno zadnej myjki nie bede kupowac....wiec dla mnie troszke drogie...i sa 3 kolorki

Marta, wcale Ci sie nie dziwie. Wczoraj bylo bardzo goraco, czekalam na autobus...przystanek usytuowany w samym sloncu...lalo sie ze mnie, troche mi ciezko bylo oddychac, bo musialam prawie kilometr isc pod gore i myslisz, ze ktos ustapil mi miejsca? Bylo jedno wolne to przede mna zajela tez kobieta w ciazy...miala wiekszy brzuszek...a poza tym siedziala mlodziez, chyba licealisci, chlopak i dziewczyna...patrzyli tak by nie zobaczyc...bylo mi ciezko, a oni nic...dobrze, ze przyjechal ich autobus i moglam w koncu usiasc...niesamowita znieczulica gowniarzy
13 lata 11 miesiąc temu #126316 przez monika1984lodz
Martusia ja jak jade komunikacja miejska i nie ma miejsca a nie cuje sie najlepiej to najnormalniej w swiecie prosze o ustapienie miejsca.Mam to gdzies czy ktos bedzie na mnie krzywo parzyl czy nie... ja dbam nie tylko o siebie ale o moj najwiekszy jszcze nie narodzony cud i to jest dla mnie najwazniejsze reszta sie nie liczy

Agusia to u mnie tylko dwa kolory hihi pewnie ten trzeci wykupili szybko :P :)

Moj M. caly tydzien robi na popoludnie konczy prace o 19 i ani razu jeszcze nie wrocil o normalnej godzinie.Dodam, ze podroz z pracy samochodem zajmuje mu 10 minut wiec najpozniej 19:20 powinien byc a tu juz 20 a jego nie ma wrrrrr a ja jak zwykle glupia zobiadem czekam pf

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126317 przez basia89
hmm dzisiaj coś internet mi szwankuje i nawet nic poczytać nie można :huh: moja niestety już nie zasypia więc koło 7 już wstaje :) ale to nic :) uwielbiam jak maleństwo mnie budzi, a że jej tatusia nie ma narazie koło nas to tylko sama się tym faktem ciesze :) a jak wasze wyprawki??? ja jestem aktualnie bardzo daleko, zwłaszcza że mi każdy każe czekać, ale ja i tak kupuje co mi się podoba i lubię te zakupy :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #126318 przez pati-m
Szkoda słów na takie zachowanie Martuś. To tylko świadczy o ich kulturze, a raczej o jej braku. Ja ostatnio stałam w kolejce w supermarkecie i tam jest taka specjalna kasa dla inwalidów i kobiet w ciąży - znak wielki, że trudno go przeoczyć, więc ja też się w niej ustawiłam. No i usłyszałam tekst jakiejś spalonej solarium "damy", która mówiła do drugiej - niektóre to brzuch sobie zrobią, byleby sie w kolejke wcisnąć. Szok! Zatkało mnie zupełnie!
13 lata 11 miesiąc temu #126320 przez monika1984lodz
pati jak ja bym cos takiego uslyszala to jak bozie kocham nie wytrzymala bym normalnie.
Ja mialam ostatnio sytuacje w tesco przy kasie uprzywilejowanej jakis gosciu o malo nie nie przewrocil wciskajac sie przedemnie, odezwalam si a on nic wiec poszlam do kasy samoobslugowej.Jak od niej odchodzilam to ten gosc jeszcze stal w kolejce wiec sie odezwalam, ze ostatni bywaja pierwszymi i sobie poszlam.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126321 przez Agusia83
Ja tez jestem w szoku...ale debilka...trzeba bylo jej powiedziec, ze ta kasa jest dla kobiet w ciazy i inwalidow a ona, to chyba jest uposledzona umyslowo, skoro tu stoi....
13 lata 11 miesiąc temu #126322 przez monika1984lodz
Agusia to sie nazywa cieta riposta hihi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126323 przez bewipo
Agusia posikałam się z tego tekstu :D :D :D To trzeba zapamiętać :D
13 lata 11 miesiąc temu #126324 przez pati-m
Agusia - Ty to masz ciętą ripostę :) No ja byłam za bardzo w szoku i przyznam, że na to nie wpadłam :) A poza tym, to nie dość, że żal było słuchać tych mądrości, to i patrzeć było przykro. To był typ dziewczyn, które wg mnie nic sobą nie reprezentują i tylko trzeba im współczuć i liczyć, że je kiedyś olśni. Szkoda naszych nerwów na takie niewychowane osoby :)
13 lata 11 miesiąc temu #126327 przez Agusia83
Pati, ja Cie rozumiem...przykro sie czlowiekowi robi jak takie slowa slyszy i to jeszcze z ust kobiety, ktora przeciez kiedys tez moze miec brzuszek...a ten tekst przyszedl mi momentalnie do glowy... :silly:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126329 przez pati-m
Widzę, że Twoja riposta Agusia wywołała powszechne uznanie :)
Wiwat Agusia o ciętym języku! Brawa dla Ciebie kochana! Zapamiętam ten tekst i w razie następnej takiej sytuacji na pewno zastosuję :)
:kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka