BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #126582 przez Agusia83
Na necie przeczytalam, ze 23.06 jest dzien taty....

Mysza, ja jestem z Krakowa
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #126583 przez Pyśkaaaa
Ja z Wrocławia :D
13 lata 11 miesiąc temu #126588 przez ewelinaa
Oj, to ja baaardzo daleko od Was mieszkam - Białystok, drugi koniec Polski.

A co do kosmetyków ja chyba kupię HIPP, wydaje mi się, że będą dobre.
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126592 przez Marta M
Agusia my mamy zalegle spotkanie, caly czas pamietalam, ale czasu ciagle bylo brak...to moze w przyszlym tygodniu nawiedzisz Ruczaj bo poki co nie mam wazniejszych przedsiewziec na pon i wt :)
13 lata 11 miesiąc temu #126595 przez slowiczek
ja z Warszawy :)
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126596 przez Agusia83
Marta, czemu nie...mozemy sie tez spotkac w centrum Krakowa...bedzie po rowno do domku :laugh:

Marta, dla Ciebie i dla dziewczyn z okolic Krakowa...szukam na allegro pieluch tetrowych i pampersow i kosmetykow dla maluszka...i natknelam sie na allegrowicza, ktory ma dosyc tanie rzeczy, a okazuje sie, ze odbior osobisty jest w sklepie na ul. Miodowej....
allegro.pl/listing.php/user?us_id=19243422&p=5
13 lata 11 miesiąc temu #126602 przez Marta M
To jak bedzie ladna pogoda w poniedzialek rano to sie umowimy na miescie a jak by mialo padac to zapraszam do siebie :) Ale to po weekendzie o szczegolach bo ja jade teraz z mezusiem do rodzicow do Nowego Targu..pewnie napisze dopiero w poniedzialek rano...milego weekendu zatem :)

A wiecie ze ja dzisiaj mam odebrac plytke ze swojego wesela, ktore bylo prawie rok temu?? Mielismy problemy z kamerzysta, z jego zachowaniem (siedzial troche), potem z jego nieslownoscia...mam nadzieje ze nas nie wystawi i stawi sie na Krupowkach o 19...jak nie to idziemy na policje, tak dluzej nie moze byc...
13 lata 11 miesiąc temu #126603 przez Agusia83
Mam nadzieje, ze wszsytko Wam sie uda i odzyskacie plyte....ja uwielbiam nasza ogladac :laugh: ...a widzialam juz ja ze 100 razy, bo kto do nas przychodzil, to chcial obejrzec siebie na weselichu :laugh:
13 lata 11 miesiąc temu #126604 przez monika1984lodz
ja klikam z Łodzi.
Martus no to niezly przypadeh eh.... trzymam kciuki zeby jednak sie pojawil :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #126606 przez Pyśkaaaa
Martusia no to i ja trzymam kciuki :) wesele sie ma raczej raz w zyciu i chce sie miec pamiatke... a tu taki klops...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #126607 przez gosia2324
Agusia ja uzywam dla Kuby Plynu do kapieli, kremu na pogode i na odparzenia firmy NIVEA, nic mu sie nie dzialo, wiec teraz tez bede uzywala tych kosmetykow.
Za to od oliwki Johnson's Baby mial uczulenie i to takie ze musielismy isc do okulisty bo mu oczko lzawilo. I nie tylko ja nie bylam z tej firmy nie zadowolona, kolezanki tez ( jesli chodzi TYLKO o oliwke )
13 lata 11 miesiąc temu #126609 przez katy25
hey dziewczynki,
ja jestem z Warszawy:)

Ochłodziło się, ale jakiś śpiązy dzień, wstałam po 7 bo z Ines na angielski musiałam jechać, potem do szpitala (moja babcia jest w szpitalu od środy) a teraz trochę skrobnęłam tej mojej pracy, ale sen mnie jakoś moży... eh

ja jeszcze nie wiem jakich kosmetyków bede używać ale chyba NIVEA, ten oil latum jest bardzo dobry ale na prawde sa kosmetyki zastepcze bo on jest na prawde drogi a szybko sie konczy. Moja Ines była w nim kąpana jak była maleńka bo miała i wciąż ma problemy ze skóra - ma bardzo suchą i robią sie jej liszaje... ale używałam innych preparatów równie dobrych a tańszych.

Wiecie?
Kupiłam nosidełko na allegro maxi cosi (za 150zł w super stanie), a teraz poluje na wózek quinny:) jutro kończy sie pewna aukcja i mam po cichu nadzieje, że uda mi sie go wylicytować za nie więcej niż 500zł. Moja mam wraz z mężem pochwalili mój pomysł z kupnem używanego, bo pamiętali jak ja używałam poprzedni wózek...eh... Strasznie żałuję że nie kupię graco, ale muszę kierowac sie rozsądkiem:) na to miejsce wolę zamówić ładne mebelki dla maluszka.

Ja czekam na kilka paczek z allegro z ostatnimi ubrankami i narazie nie bede wiecej kupować. Za miesiąc sie przeprowadzamy czego nie moge sie doczekać, bo tu już zaczyna braknąć miejsca...

A w środe dzien dziecka:):) Moja Ines ma jakąś wycieczkę z przedszkola, a prezent od nas juz czeka, ciekawe jak wielkie oczy zrobi jak otworzy:) :lol:

miłego dnia kochane
ja wracam do pisania a potem znowu musze rundke po budowlanych zrobic bo już z rana dzownili, że brakuje im tego, tamtego.... la lalaallaaaaaa
13 lata 11 miesiąc temu #126610 przez fanka
Cześć Dziewczynki
Ja pisze do Was z Rzeszowa, widzę, że z moich okolic to raczej nikogo nie ma.
Ja dziś spałam do 9:30!! to mój rekord w ostatnim czasie, bo mój Dawid pobudkę zarządza ok 6 codziennie, a dziś chyba ta zmiana pogody na niego zadziałała bo tylko delikatnie się poruszał i mogliśmy spokojnie spać długooo, za to teraz nadrabia poranny brak aktywności :-) na szczęście daje mi trochę odpocząć i odpuścił już sobie okładanie i wylegiwanie się na moim pęcherzu, bo przez ostatnie 2 noce do wc wstawałam 7 razy!!!! czyli co godzinę! a później w dzień chodziłam nie przytomna.

Mysza ja również jestem na etapie poprawek w mojej pracy , z tym, że ja licencjacką dopiero (nie chciało się zaraz po liceum iść na studia, tylko wymyślałam różne drogi życiowe, i teraz na "stare" lata trzeba nadrabiać). I również mój promotor jest mega upierdliwy, już poprostu niedobrze mi się robi na jego widok, bo potrafi się do takich pierdół przyczepić, że masakra i tak do niego pielgrzymujemy co rusz z następną poprawką. Właśnie się zbieram i lecę na uczelnię odebrać od niego pracę i posłuchać co tym razem jest nie tak, ale mam cichą nadzieję, że już może się zlituje i przyjmie ją ostatecznie.

Marta trzymam kciuki za płytę, i tak byliście cierpliwi czekając na nią rok. Niestety tak to bywa, my z płytą nie mieliśmy problemu, super kamerzysta, oddał w 3 miesiące w pełni taką jak chcieliśmy, natomiast z fotografem już były większe problemy, ciągle dzwonienie, upominanie się, on odwlekał ciągle termin oddania, i taka zabawa w kotka i myszkę ale w końcu się udało. Życzę i Wam powodzenia.

Miłego dnia Dziewczynki, lecę na uczelnię pa pa
13 lata 11 miesiąc temu #126612 przez gosia2324
Ja jestem z Kieleckiego ... Moze ktoras z Was mieszka w Świetokrzyskim ? :blink:
13 lata 11 miesiąc temu #126614 przez monika1984lodz
dziewczynki kopnijcie mnie w tlek zebym sie wziela za sprzatanie ehhh.... ic mi sie dzisiaj nie chce

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży