BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 2 dni temu #126332 przez Agusia83
haha...dziekuje, jestescie kochane...
Temat został zablokowany.
14 lata 2 dni temu #126393 przez beti
Dobry ten tekst, mogłam go w Ikei zastosować :-))))
A ja na wesele kupiłam sobie taką sukienusię ciążową, chcę tylko do niej dopiąć kwiat dla ozdoby :-))
Załączniki:
14 lata 2 dni temu #126405 przez gosia2324
Witam,
Juz po parapetowce...

Słowiczek to jutro razem bauljemy po weselach :)
Monika witaj w klubie mam w dzinasch :)
Ja jak mam wlozyc sukienke to wszystko mnie swedzi :P

A co do kolejek w sklepoach to ludzie sa SLEPI!!! kasa z pierszenstwem a i tak trzeba swoje odstac.
Moim zdaniem to tez wina kasjerek ze nie prosza ciezarnych czy mam z dziecmi poza kolejnoscia,
14 lata 2 dni temu #126427 przez Pyśkaaaa
Agusia jestes cudna wręcz hahah
brak słów... dlatego ja nie znoszę jeździć miejską komunikacją... cos mnie trafia jak muszę wsiąść do zatłoczonego autobusu
14 lata 1 dzień temu #126465 przez Marta M
Cos nie moge spac. Agusia normalnie musze sobie ten tekst gdzies zapisac i nosic przy sobie. Nie zawacham sie go uzyc :lol: :lol:

Dziewczynki to udanej zabawy na weselichach :woohoo:
14 lata 1 dzień temu #126466 przez gosia2324
Dzieki Marta :)
Pogoda idealna, troszke sie schłodziło.

POZDRAWIAM SERDECZNIE BRZUSZKI :kiss:
14 lata 1 dzień temu - 14 lata 1 dzień temu #126515 przez Agusia83
Dzien dobry wszystkim :lol: ale sie ochlodzilo...przez cala noc padal deszcz...ale taka pogoda jest na pewno fajniejsza dla mam, ktore dzis sie wybieraja na wesela...nie bedzie duszno, ani na polku, ani w kosciele :woohoo: ...
Ja sie obudzilam o 3:30 w nocy, oczywiscie na siku i nie moglam zasnac...dzidzia tez sie obudzila i ciagle kopala :silly:
A maz wybyl juz z domku, znow bedzie robil cos z elektrycznoscia znajomym...a ja sama w domku :( w ogole nie moglam go wypuscic z rak...jak ja lubie sie do niego przytulac :)

Beti, bardzo podoba mi sie Twoja sukienka...kolor jest sliczny
14 lata 1 dzień temu #126516 przez slowiczek
dziękuje Marta, mam nadzieję że wesele będzie udane :)

a my wczoraj byliśmy u znajomych którzy mają teraz 7-miesięcznego synka, Franka :) koleżanka mi pożyczyła motherhood.pl/produkt/kojec-motherhood.html - za nami pierwsza wspólna noc :D
poza tym duuuużo nam poopowiadali na co zwracać uwagę, dużo praktycznych rad no i przekonali mnie do szkoły rodzenia i właśnie jestem w trakcie ogarniania jakiejś :)
14 lata 1 dzień temu #126517 przez Agusia83
Slowiczku i jak Ci sie spalo z podusia? Bo ja mam ja od 2 dni i spi mi sie rewelacyjnie...

Mam pytanie: jakiej firmy bedziecie uzywaly kosmetykow dla maluszka? Slyszalam duzo dobrego o oilatum soft..ale wczoraj patrzylam na allegro, to sa bardzo drogie...
14 lata 1 dzień temu #126520 przez slowiczek
spało mi się kiepsko ale to raczej nie wina poduszki :D - wróciliśmy dopiero koło 1 w nocy zanim się umyłam i byłam gotowa do snu to była już prawie 2 (dla mnie to za późno), 2 razy budziłam się na siku a w dodatku śniło mi się że rodziłam :D

oilatum jest super - jak pracowałam jako niania kąpałam malucha z dodatkiem tego olejku i super nawilża, nie trzeba już później smarować dzieciaka niczym, ale fakt - jest dosyć drogi..
14 lata 1 dzień temu #126522 przez monika1984lodz
dzien dobry dziewczynki

oj bede miala charakterna corcie...
od wczoraj wieczorem zneca sie nademna psychicznie normalnie eh..., malo sie rusza ale jak juz sie ruszy to z takim impetem, ze szok... mam tylko nadzieje, ze to przez ta pogode

Slowiczku, Gosiu zycze Wam udanej zabawy :) wybawcie sie tez za mnie hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 1 dzień temu #126530 przez Pyśkaaaa
hej hej:)

moj Franek obudził dzis o 5.45 chyba mu się nie podobało że śpie na lewym boku... okopał mnie przewróciłam się na prawy i poszliśmy dalej spać...

Monia Franuś też od wczoraj leniuszek jak na niego...
Babeczki bawcię się dobrze na weselichu :*
Agusia mojego K tez nie ma wpadaj na herbatke :D

a tak serio to musze napisać pracę z ekonomii ale tak mi się nie chce.
14 lata 1 dzień temu #126536 przez monika1984lodz
Pyska to trzymam kciuki za Twoja prace :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 1 dzień temu #126540 przez Pyśkaaaa
Monia pewnie skonczy się na kopiuj wklej... akurat u mnie w szkole p od ekonomii nie jest zbyt wymagająca aby cos tam było :P
14 lata 1 dzień temu #126541 przez mYSZA
no została mi niby magisterka i to w sumie już napisana tylko poprawki- ale moja promotorka każe do siebie latać na poprawki i średnio kuma, że nic mi po magistrze jeżeli od tego latania urodze za wcześnie. zaczyna mnie irytować bo jak ona była 3 miesiące chora to mnóstwo czasu straciliśmy, a ja właśnie chciałam się wcześniej bronić gdyby wyszło tak jak wyszło że muszę leżeć;/

dziś mój mąż wózek przywiezie!!!;)))

wiecie co- jak wczoraj wracałam z egzaminu i to połowa facetów się na mnie oglądała;P

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży