BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #126621 przez Pyśkaaaa
i jeszcze niech ktoś mnie kopnie :P jutro moga odwiedzić nas moi przyszli tesciowie a u nas bałagan ze hej :P normalnie len w tyłek wlazl a jeszcze musze porozwiazywac zadania z rachunku bo za tydz mam egz :( zeby mi sie chciało jak mi sie nie chce...
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #126628 przez slowiczek
gosia, ja oryginalnie jestem z Kielc :D ale od czasu jak zaczęłam studia to mieszkam w Warszawie i już tutaj zostajemy :) będziesz rodzić w Kielcach?
13 lata 11 miesiąc temu #126638 przez mYSZA
no to ładnie nas po Polsce rozrzuciło;) a miałam nadzieję, że z Wielkopolski jednak któraś z Was też jest, a tu nic.

3mam kciuki za tą płytę. My swojej tez nie mamy jeszcze;P ale mieliśmy fotograf-kamerzystę i zdjęcia już dawno mamy a na filmie mi aż tak bardzo nie zależy;P a tak w ogóle to ślub i wesele to taki piękny czas, że aż szkoda, że trwa wszystko razem z 12 godzin tylko;/

nawiedziła mnie moja rodzinka- mieszkają 100 km od nas, i przyjechali bo tata z bratem do Paryża z Poznania jadą. Dawno nie byli a tutaj przemeblowanie i wogóle;P
mama mi poradziła, żebym do swojej promotorki wysłała mojego męża żeby pokazał L4, bo w dobie internetu i w takiej sytuacji to jakaś pomyłka, że każe do siebie przyjeżdżać i czekać w kolejkach bo oczywiście umówienie się na konkretną godzinę byłoby zbyt dużą łaską. GRRRRRRR

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #126646 przez bewipo
Mysza ja jestem, ja :) Poznań, no kawałek pod Poznaniem w sumie :)
Dziewczyny ja się własnie nasprzątałam i obiad gotuję...
Mysza z tym L4 to rzeczywiście może tak zrób. Ja się z moim promotorem głównie mailowo kontaktowałam, specjalnie nie musiałam tyle latać.
13 lata 11 miesiąc temu #126651 przez Marta M
Dziewczyny przez pol roku nie mialam z nim kontaktu bo siedzial, z fb sie dowiedzialam ze siedzi w kiciu bo myslalam ze zaginal...wyszedl w marcu i obiecuje a sie nie wywiazuje z niczego!!

Wiecie juz mnie trafia! Zadzwonil wlasnie z Wiednia, ze nie bedzie go dzisiaj i zeby mu dac adres to nam wysle zlepek tego co nagral, sam material, nie obrobiony!! Jak mu wywalilam maila, ze mu az porgozilam.. bo w sobote mial premiere swojego filmu w kinie w Zakopanem i gazety o nim pisaly ze mlody, utalentowany artysta, same superlatywy (dlatego go zatrudnilismy na slub), to mu napisalam ze chyba nie chce miec innej opini od tej ktora ukazala sie w czwartek w gazecie "...". Normalnie go utluke, porusze pieklo!!! Cwaniakowi leb zryje, normalnie!!! Jeszcze do meza przez tel nakrzyczal ze ostro z nim gada, a jak inaczej mozna?? Pytam sie! I przez telefon cwany, mysli ze sie ze mna juz nigdzie nie spotka, o nie ma tak latwo zeby mi poczta wyslal nieobrobiony material!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #126667 przez mYSZA
o kurcze Marta, nie denerwuj się tak, bo to Maleństwu szkodzi! zostaw go mężowi- niech pogada z nim po męsku...

Bewipo naprawdę?? ale super! to skąd dokładnie? Swarzędze? Murowana?

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #126668 przez bewipo
Marta szkoda twoich nerwów, chociaż rozumiem że się można strasznie wkurzyć na takiego gościa.

Mysza swarzędz
13 lata 11 miesiąc temu #126669 przez mYSZA
waaaa, mam sporo znajomych we Swaju. a sioistra mojego męża zachwilę wychodzi za mąż ze Swarzedziaka. Zaraz Tobie napiszę na priv. Może mamy wspólnych znajomych;)

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #126672 przez Pyśkaaaa
Marta pewnie nie denerwuj się:) chociaz łatwo mowić d***k jeden
Mysza ja ze swoim tez tylko mailowo się kontaktuje... pewnie wysyłaj Męża w dzisiejszych czasach to lekka przesada tym bardziej zebys w tym stanie stała w kolejkach i się denerwowała..

i ja się narobiłam wysprzątałam chyba wszystkie zakamarki... :P
13 lata 11 miesiąc temu #126678 przez basia89
ja też wielkopolska :laugh: okolice ostrowa wielkopolskiego :)
13 lata 11 miesiąc temu #126680 przez Pyśkaaaa
basia witaj :)

babeczki ja z takim pytankiem zamierzacie liczyć ruchy?? albo już liczycie?
13 lata 11 miesiąc temu #126687 przez mYSZA
Basia mój mąż pochodzi z Ostrzeszowa;)

ja miałąm ambinty plan liczyć, ale Janek się czasami rusza szybciej niż zdążę naliczyć. a czasem to czuję tylko jak pupę wypina to do nastenego ruchu zapominam który to miał być juz;/

ale chcę się za to wziąść

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #126688 przez bewipo
To jest nas wiecej wielkopolanek ;)
Pyśkaaaa ja raczej liczyć nie będę, tylko zwracać uwagę na pory aktywności. Ale nie wiem czy moja gin mi nie przykaże, bo mi się ostatnio pytała czy liczę i ile mi wyszło. Powiedziałam, że nie liczę, ale nic nie mówiła że mam liczyć.
13 lata 11 miesiąc temu #126691 przez basia89
ja tez nie licze :) i jak narazie chyba nie będę, zwracam tylko uwagę czy w danym dniu mnie misio kopie czy tez nie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia