- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126621 przez Pyśkaaaa
i jeszcze niech ktoś mnie kopnie
jutro moga odwiedzić nas moi przyszli tesciowie a u nas bałagan ze hej
normalnie len w tyłek wlazl a jeszcze musze porozwiazywac zadania z rachunku bo za tydz mam egz
zeby mi sie chciało jak mi sie nie chce...

Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126638 przez mYSZA
no to ładnie nas po Polsce rozrzuciło;) a miałam nadzieję, że z Wielkopolski jednak któraś z Was też jest, a tu nic.
3mam kciuki za tą płytę. My swojej tez nie mamy jeszcze;P ale mieliśmy fotograf-kamerzystę i zdjęcia już dawno mamy a na filmie mi aż tak bardzo nie zależy;P a tak w ogóle to ślub i wesele to taki piękny czas, że aż szkoda, że trwa wszystko razem z 12 godzin tylko;/
nawiedziła mnie moja rodzinka- mieszkają 100 km od nas, i przyjechali bo tata z bratem do Paryża z Poznania jadą. Dawno nie byli a tutaj przemeblowanie i wogóle;P
mama mi poradziła, żebym do swojej promotorki wysłała mojego męża żeby pokazał L4, bo w dobie internetu i w takiej sytuacji to jakaś pomyłka, że każe do siebie przyjeżdżać i czekać w kolejkach bo oczywiście umówienie się na konkretną godzinę byłoby zbyt dużą łaską. GRRRRRRR
3mam kciuki za tą płytę. My swojej tez nie mamy jeszcze;P ale mieliśmy fotograf-kamerzystę i zdjęcia już dawno mamy a na filmie mi aż tak bardzo nie zależy;P a tak w ogóle to ślub i wesele to taki piękny czas, że aż szkoda, że trwa wszystko razem z 12 godzin tylko;/
nawiedziła mnie moja rodzinka- mieszkają 100 km od nas, i przyjechali bo tata z bratem do Paryża z Poznania jadą. Dawno nie byli a tutaj przemeblowanie i wogóle;P
mama mi poradziła, żebym do swojej promotorki wysłała mojego męża żeby pokazał L4, bo w dobie internetu i w takiej sytuacji to jakaś pomyłka, że każe do siebie przyjeżdżać i czekać w kolejkach bo oczywiście umówienie się na konkretną godzinę byłoby zbyt dużą łaską. GRRRRRRR
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126646 przez bewipo
Mysza ja jestem, ja
Poznań, no kawałek pod Poznaniem w sumie 
Dziewczyny ja się własnie nasprzątałam i obiad gotuję...
Mysza z tym L4 to rzeczywiście może tak zrób. Ja się z moim promotorem głównie mailowo kontaktowałam, specjalnie nie musiałam tyle latać.

Dziewczyny ja się własnie nasprzątałam i obiad gotuję...
Mysza z tym L4 to rzeczywiście może tak zrób. Ja się z moim promotorem głównie mailowo kontaktowałam, specjalnie nie musiałam tyle latać.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #126651 przez Marta M
Dziewczyny przez pol roku nie mialam z nim kontaktu bo siedzial, z fb sie dowiedzialam ze siedzi w kiciu bo myslalam ze zaginal...wyszedl w marcu i obiecuje a sie nie wywiazuje z niczego!!
Wiecie juz mnie trafia! Zadzwonil wlasnie z Wiednia, ze nie bedzie go dzisiaj i zeby mu dac adres to nam wysle zlepek tego co nagral, sam material, nie obrobiony!! Jak mu wywalilam maila, ze mu az porgozilam.. bo w sobote mial premiere swojego filmu w kinie w Zakopanem i gazety o nim pisaly ze mlody, utalentowany artysta, same superlatywy (dlatego go zatrudnilismy na slub), to mu napisalam ze chyba nie chce miec innej opini od tej ktora ukazala sie w czwartek w gazecie "...". Normalnie go utluke, porusze pieklo!!! Cwaniakowi leb zryje, normalnie!!! Jeszcze do meza przez tel nakrzyczal ze ostro z nim gada, a jak inaczej mozna?? Pytam sie! I przez telefon cwany, mysli ze sie ze mna juz nigdzie nie spotka, o nie ma tak latwo zeby mi poczta wyslal nieobrobiony material!!!!
Wiecie juz mnie trafia! Zadzwonil wlasnie z Wiednia, ze nie bedzie go dzisiaj i zeby mu dac adres to nam wysle zlepek tego co nagral, sam material, nie obrobiony!! Jak mu wywalilam maila, ze mu az porgozilam.. bo w sobote mial premiere swojego filmu w kinie w Zakopanem i gazety o nim pisaly ze mlody, utalentowany artysta, same superlatywy (dlatego go zatrudnilismy na slub), to mu napisalam ze chyba nie chce miec innej opini od tej ktora ukazala sie w czwartek w gazecie "...". Normalnie go utluke, porusze pieklo!!! Cwaniakowi leb zryje, normalnie!!! Jeszcze do meza przez tel nakrzyczal ze ostro z nim gada, a jak inaczej mozna?? Pytam sie! I przez telefon cwany, mysli ze sie ze mna juz nigdzie nie spotka, o nie ma tak latwo zeby mi poczta wyslal nieobrobiony material!!!!
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126672 przez Pyśkaaaa
Marta pewnie nie denerwuj się
chociaz łatwo mowić d***k jeden
Mysza ja ze swoim tez tylko mailowo się kontaktuje... pewnie wysyłaj Męża w dzisiejszych czasach to lekka przesada tym bardziej zebys w tym stanie stała w kolejkach i się denerwowała..
i ja się narobiłam wysprzątałam chyba wszystkie zakamarki...

Mysza ja ze swoim tez tylko mailowo się kontaktuje... pewnie wysyłaj Męża w dzisiejszych czasach to lekka przesada tym bardziej zebys w tym stanie stała w kolejkach i się denerwowała..
i ja się narobiłam wysprzątałam chyba wszystkie zakamarki...

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126687 przez mYSZA
Basia mój mąż pochodzi z Ostrzeszowa;)
ja miałąm ambinty plan liczyć, ale Janek się czasami rusza szybciej niż zdążę naliczyć. a czasem to czuję tylko jak pupę wypina to do nastenego ruchu zapominam który to miał być juz;/
ale chcę się za to wziąść
ja miałąm ambinty plan liczyć, ale Janek się czasami rusza szybciej niż zdążę naliczyć. a czasem to czuję tylko jak pupę wypina to do nastenego ruchu zapominam który to miał być juz;/
ale chcę się za to wziąść
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #126688 przez bewipo
To jest nas wiecej wielkopolanek 
Pyśkaaaa ja raczej liczyć nie będę, tylko zwracać uwagę na pory aktywności. Ale nie wiem czy moja gin mi nie przykaże, bo mi się ostatnio pytała czy liczę i ile mi wyszło. Powiedziałam, że nie liczę, ale nic nie mówiła że mam liczyć.

Pyśkaaaa ja raczej liczyć nie będę, tylko zwracać uwagę na pory aktywności. Ale nie wiem czy moja gin mi nie przykaże, bo mi się ostatnio pytała czy liczę i ile mi wyszło. Powiedziałam, że nie liczę, ale nic nie mówiła że mam liczyć.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona