BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #143846 przez kasia79
zrobilam na nowo suwaczki ale nasze jakoś inaczej pokazują, dokładniej niż ten z okienkami. Dobrze idę się położyć może zasnę, bo zaczynam marudzić:)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #143887 przez monika1984lodz
dzien dobry :)
Wlasnie wrocilam z laboratorium z klucia buuuu zostawilam tam 60 zl... masakra jakas, dobrze, ze mama ze mna pojechala bo zabraklo by mi 10 zl hehe

Wsalam rano patrze a w duzym pokoju na lawie lezy gazeta, czytam i po chwili dzwonie do mojego M i pytam go gdzie on w poniedzialek kupil piatkowa gazete hehhe, wyobrazcie sobie jego smiech hihi Uslyszlam po chwili "glupiutki krecik i tak cie kocham"
lece sie zdrzemnac, milego dnia dziewuszki :*

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #143905 przez beti
Pati, mgiełka, wyglądacie kwitnąco
Słowiczek, ubranka świetne :-)) Ja wczoraj odebrałam znowu karton ubranek od siostry i są cuuudne...obawiam się, że większości nie zdążę założyć Filipowi nawet raz...

A ja wczoraj 2 grille zaliczyłam, wróciłam o 2 a od 8 już nie mogę spać i teraz dętka jestem :(
13 lata 10 miesiąc temu #143930 przez pati-m
Dzień dobry wszystkim :)
Właśnie wstałam i zjadłam śniadanko :) Miałam zamiar się wcześniej położyć po ostatniej imprezie do 1, ale... nic z tego nie wyszło, bo znów z koleżanką siedziałyśmy do 2 :lol: To moje dziecko przeze mnie jakieś imprezowe chyba będzie :silly:
Zaraz śmigam do miasta na zakupki, ale tym razem dla siebie - trzeba sobie kupić kilka bluzeczek na lato. Synuś ma mnóstwo rzeczy, więc o siebie muszę troszkę zadbać :)

mgielka - fotka rewelacja :) a wyjazdy na morze zazdroszczę, chętnie bym się tam obok Ciebie na fotce ustawiła, potem popluskała w wodzie :)

slowiczek - ciuszki boskie! a od tych sukieneczek to kolana miękną :) Ja chcę mieć drugie dziecko i koniecznie córkę :lol:

Miłego dnia kochane :)
13 lata 10 miesiąc temu #143962 przez katy25
dzień dobry dziewczynki:)

Ja wyjątkowo mam podłączenie do netu - mąż mi załatwił z pracy, szkoda że dopiero na koniec miesiąca eh...

beti - gratuluje wygranej!

slowieczek - ubranka super! fajna na maciupka spodniczka;)

Dawno mnie nie było i wybaczcie ale nie bede nadrabiała zaległości...
My wczoraj byliśmy w La Playa nad Wisłą, a potem siedzieliśmy do 2 u znajomych. Ineskę zostawiłam u rodziców i troche sie odpreżyłam w towarzystwie znajomych mojego męża...
Mój mąż ma "swoje" towarzystwo - taka mieszanka kulturowa i językowa - nie zawsze przepadam bo są to głónie faceci ale wczoraj było wyjątkowo miło:)

W tygodniu byłam na wizycie, z Samim wszytsko wporządku:) Kopie jak szalony. Mam 8,5kg na plusie...
19 lipca mam USG, któego już nie mogę sie doczekać! A za tydzień wyprowadzamy się z wynajmowanego a nasze jeszcze nie gotowe... jeszcze dzis dzownił facet od kuchni, że w sobote nie da rady przyjechać na montaż tylko dopiero we wtorek. To sie nazywa powaga...

Przedwczoraj robiłam sobie listę czego mi brakuje dla bąbelka i jest tego już na prawdę niewiele z czego sie ogromnie cieszę, bo finanse u nas przez budowe sa w stanie krytycznym hehehe a ubranek mam też mam już full muszę jakieś fotki porobić i wkleje Wam co nieco...

Za równe 3 miesiące powinnam rodzić, ciekawe czy Sami pojawi sie terminowo czy wcześniej? myślę, że wcześniej...

Ach zapomniałam sie pochwalić, że mam już 4 egzaminy do przodu! Jeszcze tylko 5 o zgrozo!
Ide zjeść śniadanie i biore sie za czytanie bo jutro o 9 mam jeden:)
odezwe sie pozniej dziewczynki

ach i witam wszystkie nowe wrześniowe mamusie
13 lata 10 miesiąc temu #143973 przez Mała
Witam piątkowo.

beti - gratuluje wygranej!

słowiczek- ubranka super, jak będę na 100% pewna że mamy dziewczynę to też muszę jakąś sukieneczkę kupić.

katy25 trzymam kciuki za egzaminy.

Gosia super, że szyjka dłuższa. Nie musisz już leżeć?
Ja idę w czwartek na wizytę i mam cichą nadzieję, że u mnie też będzie lepiej, z tym że z moim szczęściem to głupiego nadzieja.

Dziewczyny zdjęcia brzuszków super.

Zaczęłam 7 miesiąc juhuuu :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu #144002 przez Marta M
Pati, mgielka wygladacie bosko :)

Slowiczek, widzisz jak szybko zlecialo, juz Lukasz jest tutaj, a gust ma swietny, bo ubranka piekne :)

Katy teraz mnie czeka to wszystko czym Ty sie zajmowalas w ostatnim czasie, zazdroszcze, ze masz juz tyle za soba ;)
13 lata 10 miesiąc temu #144015 przez katy25
Marta M napisał:

Pati, mgielka wygladacie bosko :)

Slowiczek, widzisz jak szybko zlecialo, juz Lukasz jest tutaj, a gust ma swietny, bo ubranka piekne :)

Katy teraz mnie czeka to wszystko czym Ty sie zajmowalas w ostatnim czasie, zazdroszcze, ze masz juz tyle za soba ;)

oj Marta ja mam ledwo połowę za sobą, przewidywaliśmy że w półtora miesiąca nam wykończą ale nie dało rady i jak wyrobią się w 2,5 to będzie sukces. Sama łazienka na pietrze zajęła im ponad 2 tygodnie a mam na prawde dobrych majstrów! Po prostu pewnych rzeczy nie przewidzisz... na przyklad ze ściany nie schną tak szybko jakbyś chciała;) i wiele wiele innych.

Na przykład na same drzwi czekałam prawie 1,5 miesiąca - dziś dzwonili ze beda na wtorek. Na wszystko sie czeka! Ale rzeczywiście zbliżamy sie ku końcowi... i Bogu dzięki:)
13 lata 10 miesiąc temu #144034 przez monika1984lodz
:) no to sie zdrzemnelam hi ciekawa jestem co ja bede w nocy robila hehhe

Katy,MArta jak mi sie marzy wlasny dom ehhh,zazdroszce Wam tego szukania, urzadzania itd.NAm to raczej nie gorozi, ale cieszcze sie z tych naszych 35m
moze kiedys w totaka wygram...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #144062 przez Pyśkaaaa
hej babeczki:)
brzuszki macie śliczne :)
Slowiczku ubranka cudne
Katy trzymam kciuki za egz i ciesze sie że budowa idzie do przodu
MartaMjeszcze trochę i będziecie mieli swe gniazdko urządzone :)
Monia to Ci nieźle ściągnęli z kasy zlaboratorim...
a ja wrociłam z glukozy 3 razy kłuli mnie w jedną rekę... ale powiem wam że mi to smakowało
13 lata 10 miesiąc temu #144067 przez gosia2324
Monika , dobra jesteś, :) Ale ja dziś miałam to samo na 100 % byłam pewna ze jest poniedziałek :P

Slowiczu, super ubranka :) mąż się spisał :)
Ja tez dziś kopiłam trochę ubranek, za 30 zl cala siatkę na ciuchach :silly:

Mała,lekarz powiedział, ze mogę już więcej sie ruszać, ale mam bardzo uważać, nie dźwigać i długo nie spacerować.
Mowi ze do 34 tak trzeba chuchać i dmuchać !!!

Dzis o 15,00 mamy gosci, wiec zmykal ogarnac sie troche.

BUZKA :*
13 lata 10 miesiąc temu #144069 przez gosia2324
DZIEWCZYNY MA KTOS NAMIARY NA MYSZKE ???
Nie ma jej od kilku dni ...
13 lata 10 miesiąc temu #144073 przez Pyśkaaaa
Mysza chyba cos wspominała o obronie... może dlatego jej nie ma :unsure: :ohmy:
13 lata 10 miesiąc temu #144074 przez gosia2324
Hmmm wydaje mi sie zeby weszla chociaz na 5 min napisac jak sie czuje ?!
13 lata 10 miesiąc temu #144079 przez monika1984lodz
juz kilka dni temu zauwazylam, ze jej nie ma.... niestety nie podzielila sie numerem telefonu,
Zostaje nam czekac na jakis znak

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby