- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #143887 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry 
Wlasnie wrocilam z laboratorium z klucia buuuu zostawilam tam 60 zl... masakra jakas, dobrze, ze mama ze mna pojechala bo zabraklo by mi 10 zl hehe
Wsalam rano patrze a w duzym pokoju na lawie lezy gazeta, czytam i po chwili dzwonie do mojego M i pytam go gdzie on w poniedzialek kupil piatkowa gazete hehhe, wyobrazcie sobie jego smiech hihi Uslyszlam po chwili "glupiutki krecik i tak cie kocham"
lece sie zdrzemnac, milego dnia dziewuszki :*

Wlasnie wrocilam z laboratorium z klucia buuuu zostawilam tam 60 zl... masakra jakas, dobrze, ze mama ze mna pojechala bo zabraklo by mi 10 zl hehe
Wsalam rano patrze a w duzym pokoju na lawie lezy gazeta, czytam i po chwili dzwonie do mojego M i pytam go gdzie on w poniedzialek kupil piatkowa gazete hehhe, wyobrazcie sobie jego smiech hihi Uslyszlam po chwili "glupiutki krecik i tak cie kocham"
lece sie zdrzemnac, milego dnia dziewuszki :*

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #143905 przez beti
Pati, mgiełka, wyglądacie kwitnąco
Słowiczek, ubranka świetne
) Ja wczoraj odebrałam znowu karton ubranek od siostry i są cuuudne...obawiam się, że większości nie zdążę założyć Filipowi nawet raz...
A ja wczoraj 2 grille zaliczyłam, wróciłam o 2 a od 8 już nie mogę spać i teraz dętka jestem
Słowiczek, ubranka świetne

A ja wczoraj 2 grille zaliczyłam, wróciłam o 2 a od 8 już nie mogę spać i teraz dętka jestem

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #143930 przez pati-m
Dzień dobry wszystkim 
Właśnie wstałam i zjadłam śniadanko
Miałam zamiar się wcześniej położyć po ostatniej imprezie do 1, ale... nic z tego nie wyszło, bo znów z koleżanką siedziałyśmy do 2
To moje dziecko przeze mnie jakieś imprezowe chyba będzie 
Zaraz śmigam do miasta na zakupki, ale tym razem dla siebie - trzeba sobie kupić kilka bluzeczek na lato. Synuś ma mnóstwo rzeczy, więc o siebie muszę troszkę zadbać
mgielka - fotka rewelacja
a wyjazdy na morze zazdroszczę, chętnie bym się tam obok Ciebie na fotce ustawiła, potem popluskała w wodzie 
slowiczek - ciuszki boskie! a od tych sukieneczek to kolana miękną
Ja chcę mieć drugie dziecko i koniecznie córkę 
Miłego dnia kochane

Właśnie wstałam i zjadłam śniadanko

Zaraz śmigam do miasta na zakupki, ale tym razem dla siebie - trzeba sobie kupić kilka bluzeczek na lato. Synuś ma mnóstwo rzeczy, więc o siebie muszę troszkę zadbać

mgielka - fotka rewelacja

slowiczek - ciuszki boskie! a od tych sukieneczek to kolana miękną

Miłego dnia kochane

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #143962 przez katy25
dzień dobry dziewczynki:)
Ja wyjątkowo mam podłączenie do netu - mąż mi załatwił z pracy, szkoda że dopiero na koniec miesiąca eh...
beti - gratuluje wygranej!
slowieczek - ubranka super! fajna na maciupka spodniczka;)
Dawno mnie nie było i wybaczcie ale nie bede nadrabiała zaległości...
My wczoraj byliśmy w La Playa nad Wisłą, a potem siedzieliśmy do 2 u znajomych. Ineskę zostawiłam u rodziców i troche sie odpreżyłam w towarzystwie znajomych mojego męża...
Mój mąż ma "swoje" towarzystwo - taka mieszanka kulturowa i językowa - nie zawsze przepadam bo są to głónie faceci ale wczoraj było wyjątkowo miło:)
W tygodniu byłam na wizycie, z Samim wszytsko wporządku:) Kopie jak szalony. Mam 8,5kg na plusie...
19 lipca mam USG, któego już nie mogę sie doczekać! A za tydzień wyprowadzamy się z wynajmowanego a nasze jeszcze nie gotowe... jeszcze dzis dzownił facet od kuchni, że w sobote nie da rady przyjechać na montaż tylko dopiero we wtorek. To sie nazywa powaga...
Przedwczoraj robiłam sobie listę czego mi brakuje dla bąbelka i jest tego już na prawdę niewiele z czego sie ogromnie cieszę, bo finanse u nas przez budowe sa w stanie krytycznym hehehe a ubranek mam też mam już full muszę jakieś fotki porobić i wkleje Wam co nieco...
Za równe 3 miesiące powinnam rodzić, ciekawe czy Sami pojawi sie terminowo czy wcześniej? myślę, że wcześniej...
Ach zapomniałam sie pochwalić, że mam już 4 egzaminy do przodu! Jeszcze tylko 5 o zgrozo!
Ide zjeść śniadanie i biore sie za czytanie bo jutro o 9 mam jeden:)
odezwe sie pozniej dziewczynki
ach i witam wszystkie nowe wrześniowe mamusie
Ja wyjątkowo mam podłączenie do netu - mąż mi załatwił z pracy, szkoda że dopiero na koniec miesiąca eh...
slowieczek - ubranka super! fajna na maciupka spodniczka;)
Dawno mnie nie było i wybaczcie ale nie bede nadrabiała zaległości...
My wczoraj byliśmy w La Playa nad Wisłą, a potem siedzieliśmy do 2 u znajomych. Ineskę zostawiłam u rodziców i troche sie odpreżyłam w towarzystwie znajomych mojego męża...
Mój mąż ma "swoje" towarzystwo - taka mieszanka kulturowa i językowa - nie zawsze przepadam bo są to głónie faceci ale wczoraj było wyjątkowo miło:)
W tygodniu byłam na wizycie, z Samim wszytsko wporządku:) Kopie jak szalony. Mam 8,5kg na plusie...
19 lipca mam USG, któego już nie mogę sie doczekać! A za tydzień wyprowadzamy się z wynajmowanego a nasze jeszcze nie gotowe... jeszcze dzis dzownił facet od kuchni, że w sobote nie da rady przyjechać na montaż tylko dopiero we wtorek. To sie nazywa powaga...
Przedwczoraj robiłam sobie listę czego mi brakuje dla bąbelka i jest tego już na prawdę niewiele z czego sie ogromnie cieszę, bo finanse u nas przez budowe sa w stanie krytycznym hehehe a ubranek mam też mam już full muszę jakieś fotki porobić i wkleje Wam co nieco...
Za równe 3 miesiące powinnam rodzić, ciekawe czy Sami pojawi sie terminowo czy wcześniej? myślę, że wcześniej...
Ach zapomniałam sie pochwalić, że mam już 4 egzaminy do przodu! Jeszcze tylko 5 o zgrozo!
Ide zjeść śniadanie i biore sie za czytanie bo jutro o 9 mam jeden:)
odezwe sie pozniej dziewczynki
ach i witam wszystkie nowe wrześniowe mamusie
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #143973 przez Mała
Witam piątkowo.
słowiczek- ubranka super, jak będę na 100% pewna że mamy dziewczynę to też muszę jakąś sukieneczkę kupić.
katy25 trzymam kciuki za egzaminy.
Gosia super, że szyjka dłuższa. Nie musisz już leżeć?
Ja idę w czwartek na wizytę i mam cichą nadzieję, że u mnie też będzie lepiej, z tym że z moim szczęściem to głupiego nadzieja.
Dziewczyny zdjęcia brzuszków super.
Zaczęłam 7 miesiąc juhuuu
słowiczek- ubranka super, jak będę na 100% pewna że mamy dziewczynę to też muszę jakąś sukieneczkę kupić.
katy25 trzymam kciuki za egzaminy.
Gosia super, że szyjka dłuższa. Nie musisz już leżeć?
Ja idę w czwartek na wizytę i mam cichą nadzieję, że u mnie też będzie lepiej, z tym że z moim szczęściem to głupiego nadzieja.
Dziewczyny zdjęcia brzuszków super.
Zaczęłam 7 miesiąc juhuuu

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #144002 przez Marta M
Pati, mgielka wygladacie bosko 
Slowiczek, widzisz jak szybko zlecialo, juz Lukasz jest tutaj, a gust ma swietny, bo ubranka piekne
Katy teraz mnie czeka to wszystko czym Ty sie zajmowalas w ostatnim czasie, zazdroszcze, ze masz juz tyle za soba

Slowiczek, widzisz jak szybko zlecialo, juz Lukasz jest tutaj, a gust ma swietny, bo ubranka piekne

Katy teraz mnie czeka to wszystko czym Ty sie zajmowalas w ostatnim czasie, zazdroszcze, ze masz juz tyle za soba

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144015 przez katy25
Marta M napisał:
oj Marta ja mam ledwo połowę za sobą, przewidywaliśmy że w półtora miesiąca nam wykończą ale nie dało rady i jak wyrobią się w 2,5 to będzie sukces. Sama łazienka na pietrze zajęła im ponad 2 tygodnie a mam na prawde dobrych majstrów! Po prostu pewnych rzeczy nie przewidzisz... na przyklad ze ściany nie schną tak szybko jakbyś chciała;) i wiele wiele innych.
Na przykład na same drzwi czekałam prawie 1,5 miesiąca - dziś dzwonili ze beda na wtorek. Na wszystko sie czeka! Ale rzeczywiście zbliżamy sie ku końcowi... i Bogu dzięki:)
Pati, mgielka wygladacie bosko
oj Marta ja mam ledwo połowę za sobą, przewidywaliśmy że w półtora miesiąca nam wykończą ale nie dało rady i jak wyrobią się w 2,5 to będzie sukces. Sama łazienka na pietrze zajęła im ponad 2 tygodnie a mam na prawde dobrych majstrów! Po prostu pewnych rzeczy nie przewidzisz... na przyklad ze ściany nie schną tak szybko jakbyś chciała;) i wiele wiele innych.
Na przykład na same drzwi czekałam prawie 1,5 miesiąca - dziś dzwonili ze beda na wtorek. Na wszystko sie czeka! Ale rzeczywiście zbliżamy sie ku końcowi... i Bogu dzięki:)
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144034 przez monika1984lodz
no to sie zdrzemnelam hi ciekawa jestem co ja bede w nocy robila hehhe
Katy,MArta jak mi sie marzy wlasny dom ehhh,zazdroszce Wam tego szukania, urzadzania itd.NAm to raczej nie gorozi, ale cieszcze sie z tych naszych 35m
moze kiedys w totaka wygram...
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

Katy,MArta jak mi sie marzy wlasny dom ehhh,zazdroszce Wam tego szukania, urzadzania itd.NAm to raczej nie gorozi, ale cieszcze sie z tych naszych 35m
moze kiedys w totaka wygram...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144062 przez Pyśkaaaa
hej babeczki:)
brzuszki macie śliczne
Slowiczku ubranka cudne
Katy trzymam kciuki za egz i ciesze sie że budowa idzie do przodu
MartaMjeszcze trochę i będziecie mieli swe gniazdko urządzone
Monia to Ci nieźle ściągnęli z kasy zlaboratorim...
a ja wrociłam z glukozy 3 razy kłuli mnie w jedną rekę... ale powiem wam że mi to smakowało
brzuszki macie śliczne

Slowiczku ubranka cudne
Katy trzymam kciuki za egz i ciesze sie że budowa idzie do przodu
MartaMjeszcze trochę i będziecie mieli swe gniazdko urządzone

Monia to Ci nieźle ściągnęli z kasy zlaboratorim...
a ja wrociłam z glukozy 3 razy kłuli mnie w jedną rekę... ale powiem wam że mi to smakowało
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144067 przez gosia2324
Monika , dobra jesteś,
Ale ja dziś miałam to samo na 100 % byłam pewna ze jest poniedziałek 
Slowiczu, super ubranka
mąż się spisał 
Ja tez dziś kopiłam trochę ubranek, za 30 zl cala siatkę na ciuchach
Mała,lekarz powiedział, ze mogę już więcej sie ruszać, ale mam bardzo uważać, nie dźwigać i długo nie spacerować.
Mowi ze do 34 tak trzeba chuchać i dmuchać !!!
Dzis o 15,00 mamy gosci, wiec zmykal ogarnac sie troche.
BUZKA :*

Slowiczu, super ubranka

Ja tez dziś kopiłam trochę ubranek, za 30 zl cala siatkę na ciuchach

Mała,lekarz powiedział, ze mogę już więcej sie ruszać, ale mam bardzo uważać, nie dźwigać i długo nie spacerować.
Mowi ze do 34 tak trzeba chuchać i dmuchać !!!
Dzis o 15,00 mamy gosci, wiec zmykal ogarnac sie troche.
BUZKA :*
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144079 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
juz kilka dni temu zauwazylam, ze jej nie ma.... niestety nie podzielila sie numerem telefonu,
Zostaje nam czekac na jakis znak
Zostaje nam czekac na jakis znak

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona