- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144171 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Fanka nastepnym razem nagraj meza hihi 
Ja musze swojego oduczyc jednego zachowania ktorego bardo nie lubie.Potrafi wstac z nienacka i zaczac klaskac albo sie wyglupiac, takiego mam wariata kochanego
ale osatnio mne to wnerwia najnormalniej.

Ja musze swojego oduczyc jednego zachowania ktorego bardo nie lubie.Potrafi wstac z nienacka i zaczac klaskac albo sie wyglupiac, takiego mam wariata kochanego

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144192 przez mgielka22
Pyśka nie idz na borowska, tez chcialam osc ale po tym jak poszlam tam z bratowa bo okazalo sie ze biedna poronila to w ogole sie nia nie zajeli czekala godzine zeby ja przyjac z krwawieniem gdzie kompletnie nikogo nei bylo!!!
Poza tym ostatnio mowili w telewizji ze jest tam obecnie nawieksza umieralnosc noworodkow z powodu przepelnienia, po za tym niby nowy szpital a tam tylko 18 lozek <szok> nie mowiac o tym ze polozne sa wredne bo je znam z dyrekcyjnej;/
Ja ide na brochow niby stary szpital ale mily personel i jako jedyny ma ZZO (znieczulenie), wiec naprawde nie polecam borowskiej...
Mala bolem brzuszka sie nei przejmuj bo to normalne powieksza sie w koncu:D wazne aby nei doszlo do krwawienia i mocnych skurczy macicy:)Ostatnio czytalam ze podbrzusze moze pobolewac i ze to normalne...
Fanka czekamy na ten pyszny przepis bo juz slinka cieknie:D
Kasia79 z dostawcami tak bywa niestety czekasz, czekasz i czekasz ale super ze juz bedzie:)
Ja mam pokoik gotowy w lipcu kupuje tylko wozek i mam juz wszystko:D jak bede miala chwile to zrobie zdjecia pokoiku i Wam pokaze:) sama go remontowalam z przyszlym dziadkiem:D
Poza tym ostatnio mowili w telewizji ze jest tam obecnie nawieksza umieralnosc noworodkow z powodu przepelnienia, po za tym niby nowy szpital a tam tylko 18 lozek <szok> nie mowiac o tym ze polozne sa wredne bo je znam z dyrekcyjnej;/
Ja ide na brochow niby stary szpital ale mily personel i jako jedyny ma ZZO (znieczulenie), wiec naprawde nie polecam borowskiej...
Mala bolem brzuszka sie nei przejmuj bo to normalne powieksza sie w koncu:D wazne aby nei doszlo do krwawienia i mocnych skurczy macicy:)Ostatnio czytalam ze podbrzusze moze pobolewac i ze to normalne...
Fanka czekamy na ten pyszny przepis bo juz slinka cieknie:D
Kasia79 z dostawcami tak bywa niestety czekasz, czekasz i czekasz ale super ze juz bedzie:)
Ja mam pokoik gotowy w lipcu kupuje tylko wozek i mam juz wszystko:D jak bede miala chwile to zrobie zdjecia pokoiku i Wam pokaze:) sama go remontowalam z przyszlym dziadkiem:D
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144229 przez beti
Marta M napisał:
Upppssss.....No tak...to jak to na blondynkę przystało muszę się przyznać, że nie wiem jak to sprawdzić... ;( normalnie ciemnota ciążowa ze mnie...) myślałam, że mi to gdzieś wyskoczy albo coś...poratujcie jakąś instrukcją gdzie mogę to znaleźć...
Normalnie wstyd....
beti sprawdz dokladnie, bo Ci wyslalam (data wyslania: 17 czerwiec)...mam wyswietlone jednak ze jej nie przeczytalas...tak samo katy, nie odebrala ode mnie zadnej wiadomosci (az 4)..a w wyslanych mam zapisane..
Upppssss.....No tak...to jak to na blondynkę przystało muszę się przyznać, że nie wiem jak to sprawdzić... ;( normalnie ciemnota ciążowa ze mnie...) myślałam, że mi to gdzieś wyskoczy albo coś...poratujcie jakąś instrukcją gdzie mogę to znaleźć...

Normalnie wstyd....
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #144235 przez mgielka22
Pyśkaaaa napisał:
Kochana ja chodze do dr Siembigi na biskupin wiec na drugi koniec wroclawia ode mnei ale lekarz jest naprawde bardzo w porzadku, polozna ktora jest przy nim tak samo, zawsze mi udziela odpowiedzi na wszytsko, co miesiac konieczna morfologia i mocz. Nie mam z niczym problemu:) a przede wszystkim BEZ KOLEJKI do niego:)
Nie chodze do szkoly rodzenia z tego wzgledu ze mialam praktyki na ginekologi i poloznictwie przez caly rok, bylam przy porodzie i na praktykach tez mialam opieke nad noworodkiem etc wiec mi szkola rodzenia nie potrzebna;)skonczylam pielegniarstwo i powiem Ci szczerze ze jak bylam przy porodzie to taki instynkt macierzynski mi sie wlaczyl (reszta kolezanek wyszla bo nei mogla sie patrzec) ze sama chcialam miec dzidziusia:D
A jak u Ciebie to wyglada, jak lekarz???
Migielkka? A powiedz mi do jakiego lekarza chodzisz jak nie chcesz na forum to napisz na priv a poza tym przykro mi z powodu bratowej....chodzisz gdzies do szkoly rodzenia?
Kochana ja chodze do dr Siembigi na biskupin wiec na drugi koniec wroclawia ode mnei ale lekarz jest naprawde bardzo w porzadku, polozna ktora jest przy nim tak samo, zawsze mi udziela odpowiedzi na wszytsko, co miesiac konieczna morfologia i mocz. Nie mam z niczym problemu:) a przede wszystkim BEZ KOLEJKI do niego:)
Nie chodze do szkoly rodzenia z tego wzgledu ze mialam praktyki na ginekologi i poloznictwie przez caly rok, bylam przy porodzie i na praktykach tez mialam opieke nad noworodkiem etc wiec mi szkola rodzenia nie potrzebna;)skonczylam pielegniarstwo i powiem Ci szczerze ze jak bylam przy porodzie to taki instynkt macierzynski mi sie wlaczyl (reszta kolezanek wyszla bo nei mogla sie patrzec) ze sama chcialam miec dzidziusia:D
A jak u Ciebie to wyglada, jak lekarz???
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez mgielka22.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #144243 przez Marta M
To dobrze beti ze znalazlas, choc dziwne bo jak do mnie przychodza wiadomosci to wyswietla mi sie takie pomaranczowe okienko ze dostalam prywatna wiadomosc...
nie wiem dlaczego Tobie nic takiego sie nie wyswietlilo...ale ciesze sie ze znalazlas, bo wyslalam te wiadomosc do wszystkich
nie wiem dlaczego Tobie nic takiego sie nie wyswietlilo...ale ciesze sie ze znalazlas, bo wyslalam te wiadomosc do wszystkich

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #144267 przez bewipo
Hej dziewczyny.
U mnie remont sypialni skończony i łóżeczko w końcu rozstawione
Jutro mam imprezkę rodzinną w końcu wyjdę trochę do ludzi
No i pyszne jedzonko będzie 
megi a gdzie dokladnie to wklejasz?? Profil -> Mój profil -> Podpis
Wtedy powinno działać. Albo może nie ten kod kopiujesz, musi być BBCode.
U mnie remont sypialni skończony i łóżeczko w końcu rozstawione

Jutro mam imprezkę rodzinną w końcu wyjdę trochę do ludzi

megi a gdzie dokladnie to wklejasz?? Profil -> Mój profil -> Podpis
Wtedy powinno działać. Albo może nie ten kod kopiujesz, musi być BBCode.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #144271 przez beti
Marta M napisał:
No właśnie tego bym się spodziewała, ale nic mi nie wyskoczyło
no nic, muszę po prostu zacząć tam zaglądać...
Matko, zaczęłam prasowanie rzeczy dla Fifiego, poprasowałam jakąś 1/15 i już mam dość...no nic dobrze, że do porodu jeszcze trochę, bo bym się jeszcze nie wyrobiła
Bewipo, pochwal się pokoikiem
Jutro mam wesele i jak myślicie, mogę normalnie się trochę pobawić/potańczyć??
To dobrze beti ze znalazlas, choc dziwne bo jak do mnie przychodza wiadomosci to wyswietla mi sie takie pomaranczowe okienko ze dostalam prywatna wiadomosc...
No właśnie tego bym się spodziewała, ale nic mi nie wyskoczyło

Matko, zaczęłam prasowanie rzeczy dla Fifiego, poprasowałam jakąś 1/15 i już mam dość...no nic dobrze, że do porodu jeszcze trochę, bo bym się jeszcze nie wyrobiła

Bewipo, pochwal się pokoikiem

Jutro mam wesele i jak myślicie, mogę normalnie się trochę pobawić/potańczyć??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez beti.
Moderatorzy: ilona