- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 11 miesiąc temu #144275 przez ewelinaa
Cześć Dziewczynki 
Wczoraj zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni, musiałam pozbyć się swojej toaletki i stoliczka żeby zmieściło się łóżeczko i komoda... Ale już wszystko jest gotowe i czeka na dzidziusia
Teraz trzeba będzie się wziąć za pranie i prasowanie ubranek dopóki w miarę blisko deski do prasowania mogę stanąć
Beti - myślę, że na weselu można potańczyć
Mała - bóle podbrzusza są normalne, jeśli nie są zbyt długi no i jeśli przechodzą gdy poleżysz lub weźmiesz no-spę - też czasami mam takie bóle jak dłużej pochodzę albo się przemęczę, ale poleżę i odpocznę i mija
Zastanawiam się nad zakupem takiej książki www.empik.com/mamo-tato-co-ty-na-to-zawi...od59024630,ksiazka-p Myślicie, że warto?
Wczoraj zrobiliśmy przemeblowanie w sypialni, musiałam pozbyć się swojej toaletki i stoliczka żeby zmieściło się łóżeczko i komoda... Ale już wszystko jest gotowe i czeka na dzidziusia
Teraz trzeba będzie się wziąć za pranie i prasowanie ubranek dopóki w miarę blisko deski do prasowania mogę stanąć
Beti - myślę, że na weselu można potańczyć
Mała - bóle podbrzusza są normalne, jeśli nie są zbyt długi no i jeśli przechodzą gdy poleżysz lub weźmiesz no-spę - też czasami mam takie bóle jak dłużej pochodzę albo się przemęczę, ale poleżę i odpocznę i mija
Zastanawiam się nad zakupem takiej książki www.empik.com/mamo-tato-co-ty-na-to-zawi...od59024630,ksiazka-p Myślicie, że warto?
Temat został zablokowany.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #144277 przez beti
Ewelina...Mam koleżankę położną i wczoraj właśnie mi powiedziała, że to najlepsza książka i jedyna, którą warto kupić, więć TAAAAAK...sama też muszę się po nią wybrać
Nie martw się, ja też muszę moją kochaną toaletkę oddać, tylko nie wiem co z tym moim całym "bajzelkiem" z niej zrobię...
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #144279 przez ewelinaa
Ja swój "bajzelek" na razie przestawiłam na komodę z przewijakiem
Będę musiała jakieś koszyczki czy coś kupić i gdzie to w łazience upchnąć, chociaż tam też za bardzo nie ma miejsca.. ehhh... przy okazji zrobię przegląd kosmetyczny i poodaję albo powyrzucam to czego już od dawna nie używam.
Właśnie też słyszałam dużo pozytywnych opinii nt. tej książki dlatego się zastanawiam
Właśnie też słyszałam dużo pozytywnych opinii nt. tej książki dlatego się zastanawiam
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #144290 przez Pyśkaaaa
Migielka ja chodze do dr Myszczyszyna odemnie a mieszkam na Klecinie obecnie to tez na 2 koncu miasta dr jak dla mnie jest rewelacyjny zawsze moge zadzw i zapytac poloznej tam u niego nie ma... Co do szkoly rodzenia to zapisalismy sie do promyku slonca nie jestem tu zameldowana wiec wchodzila w gre tylko prywatna...
Dziewczynk ja widze ze u was przygotowania pelna para...a ja jeszcze lozeczka nie mam
to jest nas 3 na ten sam termin hehe ciekawe ktora piersza sie rozpakuje
Dziewczynk ja widze ze u was przygotowania pelna para...a ja jeszcze lozeczka nie mam
to jest nas 3 na ten sam termin hehe ciekawe ktora piersza sie rozpakuje
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #144308 przez mgielka22
Beti super nie jestes sama ja tez ide jutro na wesele:D i nie zamierzam sobie odmawiac tancow:D z tego co wiem to dziecko lubi jak sie tanczy bo wtedy mu przyjemnie sie kolysze i usypia:D a co do kankana heh jak bylam u kolezanki na slubie 30 kwietnia to byl 20 tc to tanczylam kankana i jeszcze najwyzej nogi mi szly:P ale nastepnego dnia mala tak mnei skopala ze sie odplacila:P
Heh ja strasznie chce we wrzesniu urodzic najlepiej tak w polowie, wiec mam nadzieje ze mi sie uda:D
Życzę wam milej nocki, dopiero zagladne w niedziele wiec zycze milej soboty:* buziaki;)
Heh ja strasznie chce we wrzesniu urodzic najlepiej tak w polowie, wiec mam nadzieje ze mi sie uda:D
Życzę wam milej nocki, dopiero zagladne w niedziele wiec zycze milej soboty:* buziaki;)
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #144327 przez slowiczek
A ja dziewczynki zaliczyłam dziś Izbę Przyjęć na Madalińskiego.....
Tak mnie ten brzuch bolał po bokach, właśnie tak w pachwinach, wzięłam 4 nospy i w sumie zero ulgi, niby Malutka ruszała się normalnie od rana ale myślę sobie - może to nic groźnego ale jednak lepiej sprawdzić, mój lekarz dzisiaj nie przyjmuje więc podjechaliśmy z Łukaszem do szpitala...akurat fajnie się trafiło bo nikogo nie było w kolejce - potem dopiero kociołek się zrobił
poleżałam pod ktg ( w ogóle śmiesznie bo najpierw się Natalka nie ruszała, to położna mi tak potrząsnęła brzuchem i zaczęła szaleć
), zbadał mnie lekarz no i wszystko w porządeczku, lekarz powiedział, że taki ból na tym etapie ciąży to niestety standard, dzidzia rośnie i wszystko się rozciąga i na to nawet nospa ma prawo nie działać...no ale przynajmniej jestem spokojna, że wszystko jest w porządku, a że boli no to trudno
Tak mnie ten brzuch bolał po bokach, właśnie tak w pachwinach, wzięłam 4 nospy i w sumie zero ulgi, niby Malutka ruszała się normalnie od rana ale myślę sobie - może to nic groźnego ale jednak lepiej sprawdzić, mój lekarz dzisiaj nie przyjmuje więc podjechaliśmy z Łukaszem do szpitala...akurat fajnie się trafiło bo nikogo nie było w kolejce - potem dopiero kociołek się zrobił
Ostatnio zmieniany: 14 lata 11 miesiąc temu przez slowiczek.
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
14 lata 11 miesiąc temu #144332 przez beti
No to się pewnie nieźle musiałaś zestresować biedna...
Dobrze, że nic się nie działo, a na przyszłość pewnie położna Wam dziś albo w śr będzie mówiła, że najlepiej wejść do wanny, jak po 20 minutach nie przejdzie to jechać na IP, jeżeli nic poważnego to ból powinien minąć
Dobrze, że nic się nie działo, a na przyszłość pewnie położna Wam dziś albo w śr będzie mówiła, że najlepiej wejść do wanny, jak po 20 minutach nie przejdzie to jechać na IP, jeżeli nic poważnego to ból powinien minąć
- Marta M
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 11 miesiąc temu - 14 lata 11 miesiąc temu #144338 przez Marta M
Bewipo swietnie sobie ta sypialnie urzadziliscie..
Ja narazie mam sam beton, na wszystkich 6 scianach, we wszystkich pomieszczeniach, ani lozeczka, ani wozka, pranie urzadze chyba za miesiac, do torby do szpitala tez nie mam jeszcze co wlozyc...naprawde za szybko mi czas leci..
dziewczyny to udanej zabawy jutro, a apropo zabaw: dostalam wlasnie smsa od naszej Agusi i pisze ze wypoczywa z mezem w gorach, wlasnie grzeja sobie kielbaski na ognisku i serdecznie nas wszystkie pozdrawia
dziewczyny to udanej zabawy jutro, a apropo zabaw: dostalam wlasnie smsa od naszej Agusi i pisze ze wypoczywa z mezem w gorach, wlasnie grzeja sobie kielbaski na ognisku i serdecznie nas wszystkie pozdrawia
Ostatnio zmieniany: 14 lata 11 miesiąc temu przez Marta M.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 11 miesiąc temu #144360 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Slowiczku to dobrze, ze to nic powaznego.Zawsze lepiej dmuchac na zimne.
Ja dzisiaj sie troche przerazilam.Nie mam nic zupelnie nic.Czas leci jak glupi.I na dodatek ledwo chodze, wiec lazenie po skleach odpada.Jak ja to ogarne wszystko??
Ja dzisiaj sie troche przerazilam.Nie mam nic zupelnie nic.Czas leci jak glupi.I na dodatek ledwo chodze, wiec lazenie po skleach odpada.Jak ja to ogarne wszystko??
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona