BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #144091 przez beti
O właśnie, a ja nie dostałam listy telefonów a swój wysłałam :((
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #144094 przez monika1984lodz
Beti juz wyslalam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #144106 przez Marta M
Jeszcze raz sprawdzilam czy nie mam numeru tel do Myszy, ale niestety nie...pewnie sie obroni i wroci mam nadzieje :)

Ja nie narzekam, bo ciesze sie ze tak nam sie poukladalo ;) Ale w sumie duzo na nas spadlo, urzadzanie domu, mieszkania (bo mamy mieszkanie do remontu i chcemy od wrzesnia wynajac), no i oczywiscie pierwsze dziecko :):)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #144111 przez Marta M
beti sprawdz dokladnie, bo Ci wyslalam (data wyslania: 17 czerwiec)...mam wyswietlone jednak ze jej nie przeczytalas...tak samo katy, nie odebrala ode mnie zadnej wiadomosci (az 4)..a w wyslanych mam zapisane..
13 lata 10 miesiąc temu #144118 przez pati-m
Właśnie wróciłam z miasta. Padam... Ociężały klocek się chyba robię :silly: Tak jak pisałam, poszłam z zamiarem kupienia czegoś dla siebie, ale nic z tego nie wyszło :) To co było ciążowe, mi się nie podobało, a to co mi się podobało, na mnie nie pasowało :) No więc wróciłam z kilkoma śliniakami i czapeczkami dla małego :) A dla siebie kupiłam tylko żółty lakier do paznokci - tak się obkupiłam :silly:
A dziś znów śmigam na grila - trzeci dzień z rzędu imprezka :) Ale tym razem męża zabieram, bo już marudził, że wychodzę z babami a on grzecznie w domu siedzi :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #144119 przez slowiczek
jak mnie ciągnie w pachwinach to mam wrażenie, że zaraz oszaleję :/
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #144123 przez monika1984lodz
Pati tos Ty prawdziwy imprezowicz hihi :)
Slowiczku na ciagnace pachwinki najlepiej sie polozyc na boczku z podusia miedzy nogami

znalazlam fajny sklepik na allegro :)

allegro.pl/listing.php/user?us_id=13626331&p=3

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #144129 przez pati-m
monika - korzystam póki jeszcze "na chodzie" jestem :silly:
Właśnie się biorę za malowanie paznokci u nóg, a na tym etapie ciąży to figury jakie przy tym wykonuje można śmiało do podręcznika zaawansowanej jogi dodać :silly: Trzymajcie kciuki :)
13 lata 10 miesiąc temu #144134 przez monika1984lodz
Pati jak ja Cie rozumiem hehhe ja to juz malo ruchliwa jestem tak mnie napitala wszystko, ale jak tylko bylabym bardziej na chodzie to tez bym korzystala :)
Co do malowania paznokci to trzymam kciuki wiem jaki to wyczyn jest :)

zapomnialam wam napisac, ze Nunulka postanowila zrezygnowac ze skokow po pecherzu jupi teraz najprawdopodobniej lezy sobie w poziomie hehhe i zaczela tak fajnie sie "przelewac" w brzuszku :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #144141 przez mgielka22
hehe a moja mala mi dzis na zlosc robi i tylko po pecherzu skacze:P

PatiM podziwiam malowanie paznokci ja tez wyginalam sie na wszystkie strony:D

Katy nad morzem woda byla tak lodowata ze tylko do kostek wchodzilam:P

Dzis na obiad robie makaron z serem i ze skwarkami jakos na slone mnie cos bierze:D
A glukoza tez mi smakowala, zreszta jestem maniaczka waty cukrowej oczywiscie tez musialam sobie dzis kupic, pan mi zrobil specjalnie rozowa dla mojej malej:D

Ostatnio to mi tak tancuje w brzuchu ze chodze i sie tylko smieje:D

A czy ktoras z Was bedzie rodzic we Wroclawiu???
13 lata 10 miesiąc temu #144147 przez Mała
Dziewczyny, a czy czujecie czasem taki ból jajników jakby owulacyjny? Sama już nie wiem jak go nazwać?
13 lata 10 miesiąc temu #144150 przez mgielka22
Nom czasem coś takiego u mnie się pojawiało ale z tego co wiem to to jest normalne...
13 lata 10 miesiąc temu #144151 przez Mała
mgielka22 dzięki, trochę mnie uspokoiłaś. Ja przy tej mojej szalonej szyjce to już wszystkiego się boję :dry:
13 lata 10 miesiąc temu #144159 przez monika1984lodz
Mala jajniki to Cie raczej bolec nie powinny , bo przeciez sa uspione w czasie trwania ciazy.
A te bole podobne do owulacyjnych to najprawdopodobniej skurcze Braxtona-hicksa
tu mozesz poczytac o nich bardzo fajnie jest wszystko opisane

polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10013569.html

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #144164 przez fanka
cześć dziewczynki, ja też dziś dni pomyliłam, i pewna byłam, że poniedziałek, nawet pytam Męża o której ma mecz (bo on zawsze w pon gra mecze), a ona tylko popatrzyła na mnie dziwnie i mówi, że w piątek nie ma meczu tylko w pon :-)

Ja dziś od rana wziełam się za tysiąc rzeczy naraz, a teraz odeszły mi chęci do pracy i wszystko leży zaczęte, a nie skończone :-(
Idę właśnie robić pyszny deser taki na lato, jadłam ostatnio u znajomej, strasznie mi smakował, jak mi wyjdzie to podam Wam przepis, bo łatwy, szybki, tani, a pyszny ale najpierw muszę sama wypróbować żeby wyszedł.

Mi wczoraj mąż zarzucił, że mu utrudniam kontakt z dzieckiem :-) bo postanowił na dobranoc zaśpiewać małemu kołysankę, a ponieważ oprócz melodii to nzał tylko 2-3 słowa tekstu i tyle więc sam wymyślał teks, a ja się tak śmiałam z tych jego kołysanek ,że cały brzuch mi podskakiwał i M. się oburzył, że przez to mały nie słyszy jak tata mu śpiewa i ,że kontakt z dzieckiem mu utrudniam ;-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia