BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 9 miesiąc temu #147302 przez Pyśkaaaa
[hej:)
czyzbym pierwsza dzis była? :)spac nie moge chyba przed wizyta znów mam stresa standart :P
Slowiczku Ty tez dzis masz? trzymam kciuki
Katy ja caly czas we wro tzn do konca lipca mielismy do konca czerwca ale z praca sie memu pomieszało ... ze stolyca nie wypaliło... a wracamy do naszego miasta...
moze i ja pojde na te wyprzedaz :P
Temat został zablokowany.
14 lata 9 miesiąc temu #147308 przez Agusia83
Pyskaa, skoro Ty jestes pierwsza, to ja druga :laugh: Nie denerwuj sie wizyta, na pewno wszystko bedzie dobrze. Musisz koniecznie nam fotki pokazac :laugh:

Ja tez sie nie moge doczekac podgladania maluszka...ale sama nie wiem kiedy ono bedzie... :(
14 lata 9 miesiąc temu #147340 przez pati-m
hej dziewczyny!
A ja się dziś wyjątkowo dziwiłam, że mam tak mało czytania i nadrabiania, bo wczoraj mnie nie było pół dnia i już się spodziewałam kilku stron jak zawsze :silly:
Ja już po śniadanku i siedzę trochę ze skwaszoną miną bo mnie tradycyjnie zgaga dopadła :angry:
Zaraz biorę się za ogarnianie sypialni, bo nawet łóżka jeszcze nie pościeliłam, no i prasowanie czeka :)

Jeśli dobrze pamiętam, to Agusia się pytała czy ja mam dziś wizytę - nie, ja miałam w poniedziałek, a następna dopiero 20 lipca.

Mam do Was pytanko dziewczynki. Otóz zauważyłam ostatnio, że czasami mam normalny brzuch, w miarę miękki, a czasami mam takie uczucie jakby Kacper chciał mi się przez skórę wydostać i wtedy jest dość twardy. Nawet żartowałam do lekarki, że chyba mam za mały brzuch i Kacper się nie mieści, bo mu ciasno, ale mówiła że wszystko ok. Też macie czasami takie uczucie?
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #147341 przez monika1984lodz
Pyska to trzymam kciuki za wizyte :)

Dzien dobry dziewczynki :)

Ja od rana mam same dobre wiadomosci :) najpierw zadzwonila szwagierka, ze zaberze nam psa i mozemy jechac nad morze :)potem moja siostra ze zajmie sie gryzoniami :)
Wiec najprawdopodobniej w niedziele wyjezdzamy :)

Pati ja tez tak mam czasami, to sa najprawdopodobniej skurcze tego hiksa czy jakos tak

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 9 miesiąc temu #147346 przez megi2501
I ja wpadłam się przywitać :laugh:
Monia to wspaniałego wypoczynku, a gdzie dokładnie się wybieracie? Pyśka wszystko będzie dobrze, bo musi być. Daj znać, jak będziesz po wizycie.
Pati też tak często mam. Nawet czasem czuję, jakby mała tańczyła twista :lol:
To w każdym Tesco taka wyprzedaż?
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #147352 przez monika1984lodz
Megi w kazdym :) taka akcja ogolnopolska :)
a jedziemy do Modlinka niedaleko ustki, znajomin maja tam dzialke :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 9 miesiąc temu #147360 przez Pyśkaaaa
dziewczyny ja chyba zaprzestane golić swoja Pipke... jak kobiety normalnie z takimi brzucholami sobie radzą? nawkurzałam się :P
Monia ależ wam fajnie... odpoczniecie sobie troszku :)
Pati mój się robi twardy jak chodzę albo jak mały duzo fika to właśnie odnosze wrażenie że chce przez skóre wyskoczyć :)

ja wczoraj mówie do mojego że chodz se pojedziemy do sklanych miast poki blisko mamy a on do mnie że sie nie przecisnę między skałami i wiecie tak mnie to rozbawiło że chyba przez 15 min się z tego śmiałam :P
14 lata 9 miesiąc temu #147372 przez monika1984lodz
Pyska hehhe :) nie przejmuj sie, ja tez postanowilam zaprzestac golenia, no coz pomecze sie troszke.Chociaz jak juz wczesniej pisalam wszystko przez to ze kompiemy sie w zbyt cieplej wodzie i nam sie kabiny prysznicowe i wanny kurcza :P :lol:
Ja to nawet nie wiedzialam , ze mamy skalne miasto w Polsce ;/ az mi glupio , ale tekst dobry z tym, ze sie nie zmiescisz hihih

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 9 miesiąc temu #147378 przez pati-m
Pyśka - a gdzie jest to skalne miasto w Polsce? Bo ja byłam w Aderspah i Teplice, ale to w Czechach, kilka kilometrów od Polskiej granicy w stronę południową, w Sudetach i było rewelacyjnie :) No i spokojnie byś się zmieściła :)
14 lata 9 miesiąc temu #147385 przez Pyśkaaaa
Pati no właśnie tam :P ale z wrocławia tak naprawde to rzut beretem hehe no może mokrym
14 lata 9 miesiąc temu #147389 przez pati-m
Aaaa no to już wszystko jasne :) Ja mam rodzinkę niedaleko Wałbrzycha, więc to jest jeszcze bliżej :) Poza tym przez 1,5 roku robiłam podyplomówkę we Wrocławiu, więc ostatnimi czasy często tam bywałam - zakochana jestem w tym mieście :) Teraz już skończyłam zajęcia i sesję, ale została mi obrona, więc po porodzie na pewno czeka mnie wycieczka do Twojego miasta :)
14 lata 9 miesiąc temu #147394 przez ewelinaa
W imieniu swojej córki dziękuję za komplementy :kiss:

Pati - ja też tak czasami mam, że raz brzuch miękki, a raz wydaje się twardy, ale to podobno normalne :)

Pyśka - ja przed wczorajszą wizyta zrobiłam depilację kremem, ale to już chyba też ostatni raz, ile to trzeba się nagimnastykować :silly:

Monika - zazdroszczę wyjazdu, też bym sobie chętnie gdzieś wyjechała poodpoczywać ;)

Wstawiłam jeszcze jedno pranie ubranek, później muszę poprać naszą pościel, poprasować, a popołudniu jadę do mamy na obiadek :)

Dziewczynki - jak coś kupicie w Tesco to dajcie znać, ja mam co prawda tam daleko, ale może okaże się, że warto :P

I wczoraj moja przyjaciółka powiedziała, żebym nie kupowała laktatora, bo pożyczy mi laktator Medeli :woohoo: Więc nie będę musiała kupować - bo chcę spróbować odciągac pokarm i karmić butelką, ale swoim mlekiem.
14 lata 9 miesiąc temu #147395 przez gosia2324
Witam i ja :)

Juz bylam z mezem u jego ksiegowej, pozalatwialam sprawy na miescie i mam chwile dla siebie...

Pyśkaaaa nie przestawaj :P A tak serio to ja tylko gole sie teraz przed wizytami u lekarza. I tak duzo akrobacji mnie to kosztuje :silly:

Monika fajnie ze wyjedziecie sobie odpoczac,,, tylko uwazaj na siebie w drodze i nie zapominaj tam o nas :)
14 lata 9 miesiąc temu #147398 przez kasia79
Monia ale wam zazdroszczę......udanego wypoczynku ;)

Pyska ja już wczoraj do mojego zagadałam że nie radzę sobie z goleniem i od razu mi zaproponował że mi pomoże, więc w weekend będzie golenie:)
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #147399 przez gosia2324
oooooooo Kasia odwazna jestes :)
Dzieciaki juz wrocily z wczasow ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby