- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147302 przez Pyśkaaaa
[hej:)
czyzbym pierwsza dzis była? :)spac nie moge chyba przed wizyta znów mam stresa standart
Slowiczku Ty tez dzis masz? trzymam kciuki
Katy ja caly czas we wro tzn do konca lipca mielismy do konca czerwca ale z praca sie memu pomieszało ... ze stolyca nie wypaliło... a wracamy do naszego miasta...
moze i ja pojde na te wyprzedaz
czyzbym pierwsza dzis była? :)spac nie moge chyba przed wizyta znów mam stresa standart
Slowiczku Ty tez dzis masz? trzymam kciuki
Katy ja caly czas we wro tzn do konca lipca mielismy do konca czerwca ale z praca sie memu pomieszało ... ze stolyca nie wypaliło... a wracamy do naszego miasta...
moze i ja pojde na te wyprzedaz
Temat został zablokowany.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 9 miesiąc temu #147308 przez Agusia83
Pyskaa, skoro Ty jestes pierwsza, to ja druga
Nie denerwuj sie wizyta, na pewno wszystko bedzie dobrze. Musisz koniecznie nam fotki pokazac 
Ja tez sie nie moge doczekac podgladania maluszka...ale sama nie wiem kiedy ono bedzie...
Ja tez sie nie moge doczekac podgladania maluszka...ale sama nie wiem kiedy ono bedzie...
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147340 przez pati-m
hej dziewczyny!
A ja się dziś wyjątkowo dziwiłam, że mam tak mało czytania i nadrabiania, bo wczoraj mnie nie było pół dnia i już się spodziewałam kilku stron jak zawsze
Ja już po śniadanku i siedzę trochę ze skwaszoną miną bo mnie tradycyjnie zgaga dopadła
Zaraz biorę się za ogarnianie sypialni, bo nawet łóżka jeszcze nie pościeliłam, no i prasowanie czeka
Jeśli dobrze pamiętam, to Agusia się pytała czy ja mam dziś wizytę - nie, ja miałam w poniedziałek, a następna dopiero 20 lipca.
Mam do Was pytanko dziewczynki. Otóz zauważyłam ostatnio, że czasami mam normalny brzuch, w miarę miękki, a czasami mam takie uczucie jakby Kacper chciał mi się przez skórę wydostać i wtedy jest dość twardy. Nawet żartowałam do lekarki, że chyba mam za mały brzuch i Kacper się nie mieści, bo mu ciasno, ale mówiła że wszystko ok. Też macie czasami takie uczucie?
A ja się dziś wyjątkowo dziwiłam, że mam tak mało czytania i nadrabiania, bo wczoraj mnie nie było pół dnia i już się spodziewałam kilku stron jak zawsze
Ja już po śniadanku i siedzę trochę ze skwaszoną miną bo mnie tradycyjnie zgaga dopadła
Zaraz biorę się za ogarnianie sypialni, bo nawet łóżka jeszcze nie pościeliłam, no i prasowanie czeka
Jeśli dobrze pamiętam, to Agusia się pytała czy ja mam dziś wizytę - nie, ja miałam w poniedziałek, a następna dopiero 20 lipca.
Mam do Was pytanko dziewczynki. Otóz zauważyłam ostatnio, że czasami mam normalny brzuch, w miarę miękki, a czasami mam takie uczucie jakby Kacper chciał mi się przez skórę wydostać i wtedy jest dość twardy. Nawet żartowałam do lekarki, że chyba mam za mały brzuch i Kacper się nie mieści, bo mu ciasno, ale mówiła że wszystko ok. Też macie czasami takie uczucie?
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #147341 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska to trzymam kciuki za wizyte 
Dzien dobry dziewczynki
Ja od rana mam same dobre wiadomosci
najpierw zadzwonila szwagierka, ze zaberze nam psa i mozemy jechac nad morze :)potem moja siostra ze zajmie sie gryzoniami 
Wiec najprawdopodobniej w niedziele wyjezdzamy
Pati ja tez tak mam czasami, to sa najprawdopodobniej skurcze tego hiksa czy jakos tak
Dzien dobry dziewczynki
Ja od rana mam same dobre wiadomosci
Wiec najprawdopodobniej w niedziele wyjezdzamy
Pati ja tez tak mam czasami, to sa najprawdopodobniej skurcze tego hiksa czy jakos tak
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147346 przez megi2501
I ja wpadłam się przywitać 
Monia to wspaniałego wypoczynku, a gdzie dokładnie się wybieracie? Pyśka wszystko będzie dobrze, bo musi być. Daj znać, jak będziesz po wizycie.
Pati też tak często mam. Nawet czasem czuję, jakby mała tańczyła twista
To w każdym Tesco taka wyprzedaż?
Monia to wspaniałego wypoczynku, a gdzie dokładnie się wybieracie? Pyśka wszystko będzie dobrze, bo musi być. Daj znać, jak będziesz po wizycie.
Pati też tak często mam. Nawet czasem czuję, jakby mała tańczyła twista
To w każdym Tesco taka wyprzedaż?
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu - 14 lata 9 miesiąc temu #147352 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi w kazdym
taka akcja ogolnopolska 
a jedziemy do Modlinka niedaleko ustki, znajomin maja tam dzialke
a jedziemy do Modlinka niedaleko ustki, znajomin maja tam dzialke
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 14 lata 9 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147360 przez Pyśkaaaa
dziewczyny ja chyba zaprzestane golić swoja Pipke... jak kobiety normalnie z takimi brzucholami sobie radzą? nawkurzałam się 
Monia ależ wam fajnie... odpoczniecie sobie troszku
Pati mój się robi twardy jak chodzę albo jak mały duzo fika to właśnie odnosze wrażenie że chce przez skóre wyskoczyć
ja wczoraj mówie do mojego że chodz se pojedziemy do sklanych miast poki blisko mamy a on do mnie że sie nie przecisnę między skałami i wiecie tak mnie to rozbawiło że chyba przez 15 min się z tego śmiałam
Monia ależ wam fajnie... odpoczniecie sobie troszku
Pati mój się robi twardy jak chodzę albo jak mały duzo fika to właśnie odnosze wrażenie że chce przez skóre wyskoczyć
ja wczoraj mówie do mojego że chodz se pojedziemy do sklanych miast poki blisko mamy a on do mnie że sie nie przecisnę między skałami i wiecie tak mnie to rozbawiło że chyba przez 15 min się z tego śmiałam
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147372 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska hehhe
nie przejmuj sie, ja tez postanowilam zaprzestac golenia, no coz pomecze sie troszke.Chociaz jak juz wczesniej pisalam wszystko przez to ze kompiemy sie w zbyt cieplej wodzie i nam sie kabiny prysznicowe i wanny kurcza

Ja to nawet nie wiedzialam , ze mamy skalne miasto w Polsce ;/ az mi glupio , ale tekst dobry z tym, ze sie nie zmiescisz hihih
Ja to nawet nie wiedzialam , ze mamy skalne miasto w Polsce ;/ az mi glupio , ale tekst dobry z tym, ze sie nie zmiescisz hihih
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147389 przez pati-m
Aaaa no to już wszystko jasne
Ja mam rodzinkę niedaleko Wałbrzycha, więc to jest jeszcze bliżej
Poza tym przez 1,5 roku robiłam podyplomówkę we Wrocławiu, więc ostatnimi czasy często tam bywałam - zakochana jestem w tym mieście
Teraz już skończyłam zajęcia i sesję, ale została mi obrona, więc po porodzie na pewno czeka mnie wycieczka do Twojego miasta
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147394 przez ewelinaa
W imieniu swojej córki dziękuję za komplementy 
Pati - ja też tak czasami mam, że raz brzuch miękki, a raz wydaje się twardy, ale to podobno normalne
Pyśka - ja przed wczorajszą wizyta zrobiłam depilację kremem, ale to już chyba też ostatni raz, ile to trzeba się nagimnastykować
Monika - zazdroszczę wyjazdu, też bym sobie chętnie gdzieś wyjechała poodpoczywać
Wstawiłam jeszcze jedno pranie ubranek, później muszę poprać naszą pościel, poprasować, a popołudniu jadę do mamy na obiadek
Dziewczynki - jak coś kupicie w Tesco to dajcie znać, ja mam co prawda tam daleko, ale może okaże się, że warto
I wczoraj moja przyjaciółka powiedziała, żebym nie kupowała laktatora, bo pożyczy mi laktator Medeli
Więc nie będę musiała kupować - bo chcę spróbować odciągac pokarm i karmić butelką, ale swoim mlekiem.
Pati - ja też tak czasami mam, że raz brzuch miękki, a raz wydaje się twardy, ale to podobno normalne
Pyśka - ja przed wczorajszą wizyta zrobiłam depilację kremem, ale to już chyba też ostatni raz, ile to trzeba się nagimnastykować
Monika - zazdroszczę wyjazdu, też bym sobie chętnie gdzieś wyjechała poodpoczywać
Wstawiłam jeszcze jedno pranie ubranek, później muszę poprać naszą pościel, poprasować, a popołudniu jadę do mamy na obiadek
Dziewczynki - jak coś kupicie w Tesco to dajcie znać, ja mam co prawda tam daleko, ale może okaże się, że warto
I wczoraj moja przyjaciółka powiedziała, żebym nie kupowała laktatora, bo pożyczy mi laktator Medeli
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #147395 przez gosia2324
Witam i ja 
Juz bylam z mezem u jego ksiegowej, pozalatwialam sprawy na miescie i mam chwile dla siebie...
Pyśkaaaa nie przestawaj
A tak serio to ja tylko gole sie teraz przed wizytami u lekarza. I tak duzo akrobacji mnie to kosztuje 
Monika fajnie ze wyjedziecie sobie odpoczac,,, tylko uwazaj na siebie w drodze i nie zapominaj tam o nas
Juz bylam z mezem u jego ksiegowej, pozalatwialam sprawy na miescie i mam chwile dla siebie...
Pyśkaaaa nie przestawaj
Monika fajnie ze wyjedziecie sobie odpoczac,,, tylko uwazaj na siebie w drodze i nie zapominaj tam o nas
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona