BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #146991 przez megi2501
Ale sobie pospałam. Dziękuje dziewczyny za pociechę. Jak będę widziała małą 7.07 i lekarz powie, że jest ok to naprawdę się uspokoję. Widzę, że to ważny dzionek dla beti i małej też :laugh: Będziemy się chwalić dziewczynki!
pati-m ogólnie wszystko masz w normie! Ja już jestem specem od kiedy mi wyszła ta cukrzyca, więc się nie martw :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #146998 przez monika1984lodz
dodaje obiecane zdjecie :) poza bodziaczkami jest na nim tez kocyk dla Nunulki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #146999 przez Pyśkaaaa
sliczniusie MOnia :)
13 lata 10 miesiąc temu #147000 przez bewipo
monika super zakupki :)
13 lata 10 miesiąc temu #147001 przez pati-m
megi - dziękuję za uspokojenie :kiss:

monika - zakupy rewelacja! No i to słodkie body z napisem :)

A ja właśnie leżę, a właściwie kręcę się na łóżku i miejsca nie umiem sobie znaleźć bo mam straszne mdłości! Pierwszy raz od czasu I trymestru. Masakra jakaś! :angry:
13 lata 10 miesiąc temu #147003 przez mYSZA
niestety zdjęcia nie dodam bo do 12 nie będę w domku u siebie wiec nie mam skanera;/
mój mąż wyjechał dzis w nocy a ja zimuję u koleżanki, potem do rodziców się przeniosę.

wyjechał dzisiaj a ja już na maxa tęsknie!

też macie znowu mdłości przy jedzeniu?

mała/mysza- jedno i drugie na m;P

Janek z nami!
13 lata 10 miesiąc temu #147004 przez gosia2324
Ja jeszcze dzi wylicytowalam lezaczek dla Jagódki
sa po 260 a ja 81 wygralam :)

allegro.pl/lezaczki-i1680848698.html
13 lata 10 miesiąc temu #147005 przez pati-m
gosia - no to rzeczywiście super Ci się okazja trafiła z tym leżaczkiem :) Ja w ostatnim m-cu mam zamiar rozejrzeć się za podobnym :)

myszka - czy Ty też masz mdłości? Ja tu się już zaczęłam martwić, że może jakiś dziwak ze mnie :) Mdłości w III trymestrze - normalne to?
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #147006 przez Pyśkaaaa
Gosia fajny super cena
allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...jki-i1672993220.html
a ja się przymierzam do takiego:D

Pati ja chyba w pon albo niedz miałam takie mdłości
13 lata 10 miesiąc temu #147007 przez ewelinaa
witajcie :)

Ja rano byłam na wizycie, a później przyjechała do mnie koleżanka i tak siedziałyśmy pół dnia i przegadałyśmy.

Mój nowy lekarz - bardzo sympatyczny, konkretny i bardziej rozmowny od mojego poprzedniego lekarza :)
Potwierdził, że to dziewczynka - jako trzeci lekarz to stwierdził, więc wierzę na 100% :lol: Morfologia i mocz - wszystkie wyniki super, mam do końca wziąć opakowanie żelaza, a później wystarczą już tylko witaminy.
I miałam usg 3d - bardzo fajnie było wszystko widać, mała zasłaniała buzię rączką i cały czas ziewała :woohoo: Lekarz stwierdził, że trzeba jej jakieś rozrywki zapewnić ;)
Ułożenie miednicowe - główka jest na górze.
Waży 1487g, a jutro już zaczynam 30 tydzień, jak ten czas leci :ohmy:

Tak wygląda Kinga :kiss:
13 lata 10 miesiąc temu #147008 przez gosia2324
Pyska tez fajny :)
ja mialam dla Kuby taki jak kupilam ( tylko granatowi, i niestety pożyczany) super sie sprawdził, mozna w nim klasc juz maluszka bo jest dobrze wyprofilowany, a i potem do karmienia byl super zanim przeszlismy na krzeselko :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #147009 przez gosia2324
Ewelina wiec dziewczynka na 100% :)
Ty bedziesz miala cesarke? Czy masz nadzieje ze sie przekreci jeszcze?!

Śliczna BUZIA :*
13 lata 10 miesiąc temu #147011 przez Pyśkaaaa
Ewelina cudna księżniczka :)
to fakt czas leci jak szalony... a moj Franek chyba zmienił pozycję bo już kość dupna nie boli..:P
13 lata 10 miesiąc temu #147012 przez fanka
Cześć kobietki, zajrzałam chwilkę do Was, bo już szaleje z tym leżeniem, a to dopiero 4 dzień!!! mam nadzieję, że szybko ten mój brzusiu wróci do normy i na wizycie 7.07 powie mi ,że już mogę "normalnie" funkcjonować.

Agusia, Kasia - śliczne zdjęcia piękne mamusie i piękne brzuszki :-)
Mysza- gratuluje tytułu i dobrych wieści od lekarza.

Ja czekam z niecierpliwością bo dziś przyjeżdża paczka od siostry z Anglii z samymi rzeczami dla maluszka :-)

Któraś z Was (przepraszam, nie pamiętam która) pisała, że czuje się nieatrakcyjnie itd, ja też tak mam, strasznie mnie to dopadło, o ile do 6 miesiąca czułam się świetnie, wręcz atrakcyjniej i seksowniej niż normalnie ;-) tak teraz jest masakra. Czuję się jak wielki hipopotam, ciężka, niezdarna, brzydka. :-(
A w brzuszku już 122 cm!!
13 lata 10 miesiąc temu #147013 przez pati-m
Ewelina - śliczną córeczkę masz w brzuchalku :) U mnie też Kacper jest ułożony miednicowo, ale podobno ma jeszcze czas żeby się przekręcić, a jeśli nie to cc.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia