- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #146420 przez slowiczek
dziewczyny przesadzacie z tym pisaniem
!!!!!!! wyjdzie się na chwilę z domu a po powrocie tyyyyyle czytania 
kasia - brzuś super, a ubranko odlotowe <3
monia - super, że Nunulka rośnie zdrowo
bewipo - nie narzekaj na cycuchy
a mnie alergia męczy niesamowicie, dziś byłam z Łazienkach z koleżanką to była w szoku, że tak można ciągle kichać :<
ej a w ogóle ostatnio miałam taką akcję w metrze, że siedziałam,no i metro było w trakcie hamowania i jakaś gruba baba co siedziała koło mnie zaczęła wstawać i się zachwiała i jej wielkie dupsko prosto w mój brzuch - na szczęście odepchnęłam ją momentalnie i u Łukasza reakcja od razu była taka sama - inaczej by mnie zmiażdzyła, mówię wam jak to trzeba uważać i mieć oczy dookoła głowy...

kasia - brzuś super, a ubranko odlotowe <3
monia - super, że Nunulka rośnie zdrowo

bewipo - nie narzekaj na cycuchy

a mnie alergia męczy niesamowicie, dziś byłam z Łazienkach z koleżanką to była w szoku, że tak można ciągle kichać :<
ej a w ogóle ostatnio miałam taką akcję w metrze, że siedziałam,no i metro było w trakcie hamowania i jakaś gruba baba co siedziała koło mnie zaczęła wstawać i się zachwiała i jej wielkie dupsko prosto w mój brzuch - na szczęście odepchnęłam ją momentalnie i u Łukasza reakcja od razu była taka sama - inaczej by mnie zmiażdzyła, mówię wam jak to trzeba uważać i mieć oczy dookoła głowy...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146432 przez ewelinaa
Kasia - śliczny brzuszek i świetny komplecik 
Słowiczek - masz rację, w komunikacji miejskiej trzeba uważać, bo nigdy nic nie wiadomo. Mi też się kiedyś zdarzyło, że gruba baba mnie przygniotła - ja sobie siedzę, a ona pakuje się na siedzenie obok, nie mieści się i na mnie się wpycha
aż wolałam się przesiąść.
Byłam w SR, posłuchałam bicia serduszka i już jestem spokojna. Przy okazji załapałam się na zakupy w SR - jedna dziewczyna przyniosła rzeczy po swojej córeczce, w większości nowe i kupiłam śliczne spodenki za 7zł
Pewnie moje zapasy ubranek też tak skończą - że nawet niektórych ani razu nie założę
Ale to wszystko jest taaakie słodkie

Słowiczek - masz rację, w komunikacji miejskiej trzeba uważać, bo nigdy nic nie wiadomo. Mi też się kiedyś zdarzyło, że gruba baba mnie przygniotła - ja sobie siedzę, a ona pakuje się na siedzenie obok, nie mieści się i na mnie się wpycha

Byłam w SR, posłuchałam bicia serduszka i już jestem spokojna. Przy okazji załapałam się na zakupy w SR - jedna dziewczyna przyniosła rzeczy po swojej córeczce, w większości nowe i kupiłam śliczne spodenki za 7zł

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #146451 przez Mała
gosia2324 napisał:
A ja z Kamilem też miałam wysoko brzuch, a teraz mam nisko i mnie to martwi. Nawet ostatnio mamie o tym mówiłam
dokładniebewipo doczekasz sie
poczekaj na 3 dzien jak dzidzia bedzie na swiecie !!! Mleczarki zaczna dzialac
:
A ja z Kamilem też miałam wysoko brzuch, a teraz mam nisko i mnie to martwi. Nawet ostatnio mamie o tym mówiłam

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146468 przez kasia79
Oj bewipo nie narzekaj, mi też nie bardzo urósł, miałam już przed ciążą spory.
Myszka zapomniałam ci pogratulować magistra GRATULACJE i witamy z powrotem.
Ja myślę ze dla naszych dzieci już sama dzidzia będzie najlepszym prezentem, Kacper ciągle pyta kiedy już urodzę, bo mówiłam mu że jak będę miała duży brzuch, a przecież już mam
Myszka zapomniałam ci pogratulować magistra GRATULACJE i witamy z powrotem.
Ja myślę ze dla naszych dzieci już sama dzidzia będzie najlepszym prezentem, Kacper ciągle pyta kiedy już urodzę, bo mówiłam mu że jak będę miała duży brzuch, a przecież już mam

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 10 miesiąc temu #146655 przez Mała
Witam.
Ale tu dzisiaj cisza, chyba wszystkie śpią.
Ja już po laboratorium, upał się na dworze zapowiada.
Gosia my kupimy coś Kamilowi od dzici, bo my ciągle się martwimy jak on sobie poradzi z nową sytuacją i zdrowym bobasem (mam nadzieję).
Z tymi stanikami to wydaje mi się, że rozmiar taki jak teraz. Ja kupowałam jak już urodziłam Kamila i niedawno go przymierzyłam to miseczka dobra tylko trochę obwód mi się zwiększył. Ale może niech dziewczyny podpowiedzą.
Ale tu dzisiaj cisza, chyba wszystkie śpią.
Ja już po laboratorium, upał się na dworze zapowiada.
Gosia my kupimy coś Kamilowi od dzici, bo my ciągle się martwimy jak on sobie poradzi z nową sytuacją i zdrowym bobasem (mam nadzieję).
Z tymi stanikami to wydaje mi się, że rozmiar taki jak teraz. Ja kupowałam jak już urodziłam Kamila i niedawno go przymierzyłam to miseczka dobra tylko trochę obwód mi się zwiększył. Ale może niech dziewczyny podpowiedzą.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146658 przez kasia79
ja kupiłam jeden taki jak na teraz i jeden o rozmiar większy, bo nie wiadomo czy mi bardzo urosną, a po drugie to te moje staniki są tak rozciągliwe że na pewno oba będą mi służyć.
jakieś przeziębienie mnie dopadło, kicham i mam katar
a do tego wszystkiego biodra mnie dzisiaj bolą.
Dobra idę na jakieś śniadanko, i tak wpadną tu dzisiaj jakieś 10 razy
jakieś przeziębienie mnie dopadło, kicham i mam katar

Dobra idę na jakieś śniadanko, i tak wpadną tu dzisiaj jakieś 10 razy

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #146660 przez Agusia83
Czesc dziewczynki....ale dzis deszczowo, przynajmniej w krakowie....chyba nie jest az tak zimno, ale pogoda nie zacheca pojscia do sklepu a co dopiero na spacer 
oj Bewipo, jakbym chciala miec Twoj rozmiar biustonosza...ja tak samo jak beti zostalam obdarzona sporym biustem a teraz to jest masakra...
Beti, mi maz tez musi wizac buty
ja mam w brzuszku juz 114cm....zreszta pokaze Wam fotke z wypadu 
A wczoraj wieczorkiem przekrecajac sie na drugi bok zauwazylismy, ze maluch wystawil nam stope...sterczala ze 3cm po prawej stronie kolo pepka...wyobrazcie sobie jak to smiesznie wygladalo...oczywiscie zaczelam sie smiac, maz gilgotal stopke...i mowil, bym sie nie smiala bo spinam brzuszek i jeszcze uszkodze stopke malenstwu...hahah....a w tej chwili dzidzia wygina brzuch na wszystkie strony
A dzis Ewelina idzie do ginka? I kto jeszcze?
A to ja i gora zar
A to w parku w Zywcu
Kasiu, a Twoj brszus cudny
bardzo ladna tuniczke mialas....

oj Bewipo, jakbym chciala miec Twoj rozmiar biustonosza...ja tak samo jak beti zostalam obdarzona sporym biustem a teraz to jest masakra...
Beti, mi maz tez musi wizac buty

A wczoraj wieczorkiem przekrecajac sie na drugi bok zauwazylismy, ze maluch wystawil nam stope...sterczala ze 3cm po prawej stronie kolo pepka...wyobrazcie sobie jak to smiesznie wygladalo...oczywiscie zaczelam sie smiac, maz gilgotal stopke...i mowil, bym sie nie smiala bo spinam brzuszek i jeszcze uszkodze stopke malenstwu...hahah....a w tej chwili dzidzia wygina brzuch na wszystkie strony

A dzis Ewelina idzie do ginka? I kto jeszcze?
A to ja i gora zar

A to w parku w Zywcu
Kasiu, a Twoj brszus cudny

Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #146680 przez slowiczek
Agusia, super wyglądasz
moje dziecię też mi wystawia często swoje kończynki a brzuch przybiera najśmieszniejsze kształty
chyba najbardziej się śmiałam jak miałam po bokach wystające coś a środek brzucha był wklęsły 
ja mam dziś pracowity dzień, muszę do 16 się spakować bo jutro przeprowadzka, potem szkoła rodzenia a potem to już będę nie do życia zapewne
w międzyczasie muszę podjechać do drogerii i apteki i odebrać wyniki badań
i modlę się o deszcz bo inaczej wykończę się z tą alergią :<<< !!!!!!

ja mam dziś pracowity dzień, muszę do 16 się spakować bo jutro przeprowadzka, potem szkoła rodzenia a potem to już będę nie do życia zapewne

i modlę się o deszcz bo inaczej wykończę się z tą alergią :<<< !!!!!!
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 10 miesiąc temu #146693 przez Agusia83
Beti, bo mamy podobne rozmiary butelek naszych dzidz
ze tak to nazwe....gdzie bedziesz kupowala biustonosze do karmienia??bo na allegro nie ma duzego wyboru z takimi rozmiarami...
Slowiczku, tylko uwazaj na siebie, nie przemeczaj sie za bardzo...

Slowiczku, tylko uwazaj na siebie, nie przemeczaj sie za bardzo...
Moderatorzy: ilona