BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

13 lata 2 tygodni temu #346231 przez agnesssa
Taaa nie dajcie się zwieść tej pogodzie :ohmy: Mnie też obudziło piękne słoneczko, nawet termometr w domku wskazywał 9 stopni, a jak wyszłam z domu to prawie zamarzłam, no i oczywiście skrobałam szybę w samochodzie bo była zamarznięta, i się okazało, że są tylko 3 stopnie, słońce świeci, a powietrze arktyczne :dry: :angry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 tygodni temu #346254 przez Anulka
:) O Makrelcia widzę, że wybraliśmy dla synków to samo imię :). My też będziemy mieli albo Julianka albo Helenkę :).

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #346272 przez makrelcia
Anulka no nie ukrywam, że po tym jak rzuciłaś tutaj na forum swoją propozycję imienia to bardzo mi się spodobało :) Ale u nas sprawa nie jest przesądzona. Wszystko zalezy od mojego męża :D Bo będzie albo Jerzy (na co mąż bardziej deklaruje) albo Julian co mi się podoba strasznie ). Tak czy siak Jurek bądź Julek ale ja i tak zawsze będę mówiła Julek :D
Dziadek jest Jerzy więc jakby co to duży będzie Jurek a mały Julek. Jakoś trzeba ich rozróżniać :)

aganioa a Twoje chłopaki nie miały mieć czasami innych imion ?? Ten Oliwier przypadł mi strasznie do gustu :D

Pytanie !! Jak wyłączyć subskrypcję? Bo tam w profilu robię usuń ładnie się wylogowuje a to dalej mi przychodzi :/

13 lata 2 tygodni temu #346280 przez Anulka
Makrelcia albo możecie dać podwójne Julian Jerzy :)

13 lata 2 tygodni temu #346317 przez makrelcia
Anulka na drugie na pewno będzie miał na imie Leon po moich dziadkach :D

13 lata 2 tygodni temu #346318 przez siteczko
Witam Was Kochane Wrześnióweczki! :)

Dawno nic tu nie pisałam, ale codziennie czytam co piszecie :)
Ja też już czuje mojego maluszka, szalenie jest to przyjemne i uspakajające :) A jak się tatuś ucieszył jak też poczuł delikatnego kopniaka :)

Nie mam żadnych dolegliwości, krwawień dziąseł czy też z nosa, nie wymiotowałam i nadal mnie to nie dopadło :) jedynie wieczorem jestem senna i zmęczona, ale to od samego początku, mogę tylko narzekać że nie mam za dużego apetytu, zachcianek w ogóle nie mam. Na dodatek przez święta w sumie przez tydzień byłam przeziębiona, totalnie zatkany nos, problemy z oddychaniem, ból gardła dodatkowo, tak więc trochę się wymęczyłam i wtedy to już całkiem nie miałam ochoty jeść, tak więc w święta się nie objadałam ;)

Ale co najważniejsze wczoraj miałam wizytę u swojej gin :) i wszystko pięknie rośnie i się rozwija :) No i co najważniejsze będzie SYNUŚ :) już na 100% :) Tak więc Pani doktor mówiąc na początku 12tyg że na 70% chłopak nie myliła się, a teraz pokazał centralnie co ma między nóżkami, hehe dowód poniżej ;)
Więc zdecydowanie przewaga w naszym gronie chłopaków :) Co do imienia, mamy dwie opcje, więc jeszcze się zastanawiamy, oby dwa imiona nam się podobają ;) Przynajmniej od samego początku wiadomo że na drugie będzie miał JAN, po dwóch dziadkach :)

[img] [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/synus.jpg
Załączniki:

13 lata 2 tygodni temu #346320 przez chłopek
siteczek gratuluje synka, ja jutro wam napisze czy sie dowiedziałam kto sie chowa w brzuszku

13 lata 2 tygodni temu #346324 przez aganio87
Maklercia tak miał być Olivier i Andrzej ale mojemu mężowi już jakoś nie podoba sie to imię ale nie mówione że do tego wrócimy... :) :) :)

siteczko gratulacje synka :) :) :)

[*] 6.11.2011

13 lata 2 tygodni temu #346339 przez agnesssa
Siteczko gratuluje synka, no zdjęcie super, jak nic chłopak :lol:

13 lata 2 tygodni temu #346341 przez siteczko
aganio87mi się bardzo podobają te imiona tzn. Ksawery i Kajetan, niestety mąż nie zaakceptował ;) zdecydowanie bym pozostała przy tej parze niż Oliwier i Andrzej, dla mnie w tej parze to są imiona z dwóch różnych bajek ;) Ale to oczywiście tylko i wyłącznie Wasza decyzja :)

Jak byłam wczoraj u Gin poleciła mi krem na rozstępy aby smarować raz dziennie brzuszek :) może którejś się przyda, a nazywa się : Gerber, krem przeciw rozstępom, 150 ml koszt około 20 zł

13 lata 2 tygodni temu #346347 przez siteczko
agnessa owszem fotka nie do podrobienia :D wiedział jak się ustawić do zdjęcia ;)
bardzo proszę do tabeleczki dopisać przy moim nicku chłopiec, oraz że data porodu 23.09 :) zmieniła mi się już na poprzedniej wizycie :) dziękuję bardzo agnessa :kiss:

13 lata 2 tygodni temu #346366 przez agnesssa
Siteczko już poprawiłam naszą tabelę :woohoo:

13 lata 2 tygodni temu #346372 przez siteczko
agnesssa dziękuję bardzo :kiss:
zdecydowanie królują tu faceci, ale może się okazać że te dzieciaczki które się nie ujawniły będą dziewczynkami :)

13 lata 2 tygodni temu #346407 przez Majowka
Czesc Wrzesnioweczki! :)

Agnessa, widzialm co pisalas po wizycie przed swietami!!!!! :)
Niestety nie moglam odpisac z komputera rodzicow przez te wirusy :(

Gratuluje z calego serduszka synusia i solidnych kopniaczkow! Niech dalej rosnie zdrowo!

Przesliczny Twoj brzusio! :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #346411 przez agnesssa
Hehe A ja Ci Majówka właśnie na staraczkach pisałam, że Twój brzusio jest cudny, i że pięknie wyglądasz w ciąży, bardzooo Ci służy :) Mam nadzieję, że wypoczęłaś, no i ciekawość mnie zjada co tam uzbierałaś za ciuszki :silly: :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka