BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 7 miesiąc temu #441661 przez polunia
Sarna czapy fajne bo proste bez wszędobylskich pasków....... ale cena tez zajebista!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #441663 przez polunia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #441668 przez Dorciaition
Malina w 5-10-15 też przymierzalysmy. Lenia ma chyba dziwna lepetyne.

o tym samym pomyślałam, ze chciałaś sie nią pochwalić a ta taka małpa. Jak by nie wiadomo co było na tych zdjęciach.
Pola dobrze gada. Niech ona też nie dodaje zdjęć z Toba.

Sarna fajne te czapy, ale za ta cene to dzięki. Za stówę to 2 albo i 3 rozne dostane.

ha ha Pola w takim razie w Mikołajki pijemy "razem" drina :)

Idę spać

Dobranoc

Alanek[*] :(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #441671 przez [email protected]
Malina-o ja pierdziu!!! ale powiem CI z emojasiostra tez jak dziecko zawsze oznajmia ze ona pierwsza zdjecia dodaje i mi nie wolno!!! ale ona sie mnie niepyta i samadodaje moje fotki jak chce:/ a tak tosie okrutnie furka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Polunia-impreza suuuper ze bedzie-moj młody juz umie butle jesc wiec w grodniu pijemy przed kompami heheh. a czapki...no ja to głupek jestem i kupuje takie rzeczy, bo chociaz pożądne:) nie tracą kolorów i sie nie rozciągają ani mechacą za bardzo

12 lata 7 miesiąc temu #441691 przez Malina86

Dorcia my kupilismy w 5-10-15 taka czapke pilotke bezowa.

12 lata 6 miesiąc temu #441745 przez polunia
Cześć Dziewuszki :)

Dzieciaki jeszcze chrapią więc biegnę nadrobić zaległości :blink:

Przede wszystkim to spóźnione życzenia i buziaki dla Dziewczynek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Luka a może zwyczajnie zrób podwójne zaproszenia. Na allegro jest spory wybór(no tak myslę bo jeszcze nie zaglądałam) zaproszeń gdzie można wybierac treśc , pewnie da się coś wybrać gdzie "pierwsze skrzypce" że tak powiem odgrywał bedzie Roczek ale tez wszystkich oficjalnie poinformujesz , że jest to impreza 2w1. Ja bym rzuciła jakis niezobowiązujący teks w stylu przynies ciocia czekoladke żeby Olowi przykro nie było. Zostawisz wtedy każdemu wolna rękę , kto będzie chciał to kupi małemu jakis prezent kto nie to jego problem , nikt nie bedzie miał pretensji że nie został poinformowany o podwójnej imprezie.

Ja jak wrócę w końcu do swojej wagi(a pewnie sporo czasu mi to zajmie bo u mnie silnej woli brak :angry: ) to na bank ide pod skalpel. Brzuch i cycki!!! Nie wiem jeszcze skad na to kase wytrzepie ale jak bedzie trzeba to i spod ziemi wykopię :blink:

Malina i co , sms z zyczeniami do teścia poszedł?

Piekny czekoladkowy Daro! Jaki on juz jest duzy i wydaje mi sie , że chyba po innym tatusiu bo do Domisia w ogóle nie podobny :blink:

No i Pola spiewa w łóżeczku :woohoo: ale dopóki nie skrzeczy to nie idę :silly:

aniaa to Ty alkoholiczka jesteś , no wiesz Ty co... my tu takie porządne matki polki a Ty nam z takim czymś wyskakujesz :ohmy: Normalnie zbulwersowana jestem :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

No i na dodatek różańca w domu nie masz , toz to skandal :silly: A tak serio to chyba u chłopca książeczka wystarczy albo najwyżej od sąsiadki pozyczysz :blink:

Ooo , Grześ :blink: Moja pierwsza miłość ma na imie Grześ , ojojoj ja ja Go kochałam :blink: Normalnie nawet połowe serduszka z blachy od niego dostałam w podstawówce :side:

Sarna widzę , że Daro to tak jak moja panna amator schodów , przy niczym tak sie nie awanturuje i płacze jak przy zabieraniu od schodów. No ryk niesamowity jest , siedzi i ryczy tak załosnie , że az żal :cheer:

Może Domis w ten sposób swoja zadrośc demonstruje , matka wyrzuciła go do przedszkola a sama z Darem w domu została :dry: Ja mam nadzieje , że jak Kacper pójdzie do przedszkola to bedzie lepiej bo póki co jest okropny :dry: Oby jednak nie poszło w druga stronę bo sie wykończe nerwowo!

vestusia to teraz z Ciebie "galerianka" sie zrobi :woohoo: :kiss:

Widze , że bardzo soczyste buziaki Zuzanka daje , Pola zawsze otwiera gebę na oścież i po jednym buziaku jestem już zaśliniona ale jakos mi to nie przeszkadza :blink:

Aaa , teraz mi sie skojarzyło jak czytam o próbowaniu wszystkiego przez Zuzkę. D wczoraj napasł Polę delicja bo ta bardzo chciała i wołała am am - swoja droga to bosko jej to wychodzi , ona ma taki gruby głos i jak widzi , że ktokolwiek cos je to patrzy oblizuje sie i woła am am am , tak długo az jej nie dasz sprobować , jak jej nie smakuje to jest cisza a jak zasmakuje to jakby sie zacieła am am am... - no i po tej delicji p 10 minutach wokół ust i na brodzie wysypało ją jak smok. Cholera wie czy ta czekolada - chociaz juz próbowała pare razy i nic jej nie było - czy galaretka? Jak ja wieczorem kładłam spac to cały czas było , zobaczymy czy zeszło przez noc :dry:

No ja sie cieszę , że mogę robic cos co lubię i to to na włany rachunek ale czasami tak sobie mysle , że prosciej byłoby pójsc do pracy , wracac do domu i miec swiety spokój. Może kiedys kiedyś tak bedzie , że ludzie beda pracować a ja będę tylko przyjemnosci z tego czerpać , poki co to ludxmi sie posiłkuję a sama czrna robotę odwalam. Po takim imprezowym weekendzie jestem wywalona jak cholera , fizyczne zmeczenie swoja droga ale
ile mnie to nerwów kosztuje to tylko ja wiem. O kazde gowno musisz sie martwic sama , jak cos idzie nie tak to wszystko na twojej głowie. Czasami idzie ocipieć. Ale cos za coś. Nie od razu Kraków zbudowano...!

Nie no , powaliło mnie przysłanianie Boba przescieradlem , normalnie jak kórnicka Biała Dama :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ja bym chyba na Twoim miejscu dała Miske do żłobka(o ile dobrze kojarze to Twoja Mama pracuje w żlobku?) i poszła gdziekolwiek do pracy zeby A mogł zjechać juz do domu i żebyscie mogli w koncu byc razem.

12 lata 6 miesiąc temu #441938 przez aniaa_
Hej mamusie :)

No Wojtek śpi wiec na chwilkę można usiąść, w nocy dał popalić, bo obudził się z krzykiem i nie chciał spać, wzięłam go do nas do łóżka i co mój synek robi?? Łóżko mamy przy ścianie, więc on wstaje i uderza głową w ścianę!!!! I go to bawi, taką zabawę sobie wymyślił. Pewnie sąsiadów tez pobudził;/

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

O Malina, ja też fanka jestem "gotowych na wszysytko" i nie mogę przeboleć, że już nie będzie następnego sezonu ;/

Pola już dawno od nikogo takiej reprymandy nie dostałam, obiecuje poprawę :), a tak swoja drogą to sobotę mam wyjętą z życiorysu, nie dość, że mumierałam bo kac, to jeszcze @ mnie nawiedziła ;/ Ale watro było pocierpieć, bo uważam, że wieczór "lejdis bez dźentelmen" był bardzo udany:)
Wiesz Pola te Grześki tak już mają, moja pierwsza to też Grześ, ale to nie ten sam :)
A co do prowadzenia własnego biznesu, to ma to swoje plusy i minusy, minus to to, że właśnie trzeba sie o wszytko martwić, a plus to jest to, że robisz to dla siebie, z taka praca jest mimo wszytko jak najbardziej satysfakcjonująca.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #442022 przez Dorciaition
Dzień Dobry.

My pospałyśmy dziś do 9 :)

Polunia
opanuj się z tym skalpelem. Ależ wymyśliła :P

A u Polci to może tak właśnie galaretka zadziałała skoro czekoladę już próbowała.
Dziś też jeszcze to ma?

Aniaa ha ha to se Wojtuś zabawę znalazł. :)

Moje dziecię śpi. Byłyśmy juz na zakupach, ale chyba więcej nie wyjdziemy, bo ja wiecznie kaszle, Lenula ma katarek, wiec posiedzimy w domku, tym bardziej, że mega piździ.

Sarenko
Ty te zdjęcia poleconym wysłałas? Jeszcze ich nie ma :/

Aaa, Lenci w nowym foteliku się podoba, choć w sumie fanką jazd samochodem to ona nie jest. Jak ją wsadziliśmy po raz pierwszy to była w mega szoku :)

Alanek[*] :(

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #442031 przez vestusia
Dżem dobry! :D

Ja na opiece, więc popiszę z Wami częściej. Cieszycie się, co? :D

Zuzia kaszla przeokropnie, katar i gorączka. Zbiłam ją co prawda, ale poszłam do doktorki, żeby ją obejrzała i osłuchała. Niby nie jest źle, niczego się nie dosłuchała, ale dostała syropek (bez antybiotyku) no i do tego kardiologa mamy jechać. Dupa ze mnie, bo nie wiem jak mogłam o tym zapomnieć. Wcześniej niby skierowanie dostaliśmy, ale miała iść Zuzanka do szpitala, żeby do tego kardiologa się dostać, a że nie dała jej do szpitala, to myślałam, że już jest ok i nie trzeba będzie i zawaliłam. No ale trudno, meja kulpa. Termin do kardiologa na 17 grudnia na 8:30.

Kurka Sarna ale czapy drogie. To ja po lumpeksach chodzę i wyczajam różne rzeczy. Powiem Wam, że teraz kupiłam Zuzi bardzo fajne trzy bluzeczki z długim rękawem, do tego bodziak z taką a 'la tuniką śliczną (tylko bodziak mały, ale to w komplecie było za 10 zł więc wzięłam) i tak mi się podoba, że jej to chyba na roczek założę. Ale zobaczę jeszcze. Czapkę też Zuzi kupiłam na razie taką wiązaną pod szyją, bo każdą inną ściąga. Zimowej jeszcze nie mamy. Kurtkę mamy ze spodniami na szelkach, do tego też kombinezon jednoczęściowy. Tylko butów brakuje, ale to jak zima przyjdzie, to kupię.

Aniaa, to Ci Wojtuś miał zajęcie - uderzanie głową w ścianę! Szok!

Polunia ja mam Polsat Cyfrowy i też jestem zadowolona. Przez pół roku nie płaciłam nic a teraz 39,90 zł, więc nieźle.

Dostałam rachunek za prąd - 270 zł.
Piotrka. Ja tu kuźwa truję mu o oszczędnościach a tu proszę. Tak to jest jak się nie wyłącza komputera z prądu, jak telewizor jest włączony do rana (bo się Piotrkowi przyśnie). No kuźwa, chyba się zegnę w pół w tym miesiącu :(

Oj Polunia masz rację, chyba zostanę Galerianką za niedługo, bo już takiej lipy to nie pamiętam he, he, he :D

Byłam z Zuzią u tego lekarza, wcześniej u kumpeli i do apteki szłyśmy obydwie. Zuzia już była śpiąca, bo nie spała ani chwili od 7:30 (tak, tak, do tej godziny dziś spałam :D) więc jak przyszłyśmy, to zjadła kaszkę i bez stęknięcia zasnęła ;-)

Piotrek jeszcze odsypia nockę, więc ja piję kawkę i obejrzę sobie mieszkania, może znowu jakieś nowe oferty się pojawiły ;-)

Miłego dnia Babeńki :D Jak się cieszę, że będę miała dla Was więcej czasu :D

A, i Zuzia ma 6 zębów!!!!!!

Doktorka mi pokazała, bo ja matka ślepa jestem ha, ha, ha :D

Ma dwie górne dwójki już ;-) He, he, he :D

12 lata 6 miesiąc temu #442067 przez polunia
A może ktoś na poczcie w Zawidowie był ciekaw co to za płyty i sobie zabrał i oglądał w domu? No bo to co najmniej dziwne , ze do żadnej z nas nie doszły :dry:

O , fajny pomysł z tym zaproszeniem :)

Dorcia ja serio mówię! Brzuch może i da rade jakoś ćwiczeniami poprawić ale cycki muszą przejść konkretna korektę! Nawet nie chodzi o to żeby je powiększać ale żeby doprowadzić je do stanu pierwotnego(czyt.przed ciążami) :blink:

aniaa no faktycznie nizla zabawe sobie Wojtus znalazł :cheer: Jeszcze sasiedzi sobie pomyslą , że upojna noc mieliście , cos na styl - jak to Malina było - Sado macho smack that party??? :silly: :silly: :silly: :cheer:

Zdrówka dla Lenisławy!

Pola też była mega zdziwiona w foteliku :cheer: Rozglądała sie na każdą stronę a ju znajbardziej ucieszyl ja fakt , że Kacper siedzi obok , tak mi sie wydaje bo co na niego spojrzała to mega zaciesz miała :woohoo:

Dobra uciekam , Pola śpi to może cos zrobię. W ogóle to mam juz dosyć takiej pogody. Na tym moim wypiździejewie z domu wyjsc nie idzie bo łeb urywa. Do tega co chwile pada :( Ja z tym wiatrem u mnie nie przesadzam , kto przyjedzie to sie dziwi , że tak wieje. No jak jestem w szczerym polu to kuxwa wieje! Ostatnio u siory córeczki była lekarka i akurat tak wiało to stwierdzila , że ona by w zyciu z dzieckiem na takie wiatrzysko nie wyszła i , ze nasza dzieci sa juz chyba bardzo zahartowane na taka pogode skoro jeszcze sie nie rozłożyły(a była bo mała miała jakis wirus , leciało z niej i dołem i gora ale na szczęście obeszo sie bez szpitala :dry: ).

12 lata 6 miesiąc temu #442072 przez polunia
vestusia fajnie , że w domciu i masz wiecej czasu dla nas ale szkoda , że to na opiece dla chorej ZUzki :( Dużooooooo zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #442206 przez Malina86
Hej Babki :)

Probowalam kilka razy zasiasc do Was, ale z moim dzieckiem jest to niewykonalne. Teraz spi.

Vestusia zdrowka dla Zuzi i gratuluje zeboli :)
Ja sie ciesze bardzo, ze jestes na opiece :laugh:

Dorcia dla Leni tez zdroweczka, Miśka tez ma dalej katar, chociaz w sumie tak dziwnie, bo gili nie widac, ale w nosie jej charczy :dry:
Sarenkowe foty powinny juz dojsc nawet zwyklym listem, a priorytet jest zazwyczaj na drugi dzien.

polunia ide z Toba do chirurga robic cyce :) W Szczecinie jest najlepsza w Polsce klinika wiec zbieraj kase i idziemy razem :)

Chcialam sie pochwalic, ze moje dziecko zrobilo dzis pierwsze nocnikowe siku! :)

12 lata 6 miesiąc temu #442238 przez Malina86
O kurcze widze, ze juz jedna wrzesnioweczka w ciazy, z pazdziernika tez- pora na listopad :) Ktora rozpocznie lawine? :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #442397 przez Malina86
No to sie napisalyscie :P
Beda foty w takim razie :laugh:

Jak zwykle przesadzilam :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #442414 przez luska
hej laseczki

Ania 15 os. to wcale nie marnie!!1I nie nawazniesze to ile bedzie osób , a poprostu to , że wszyscy sa dla maluszka i z nim świętują.

hehe ty pijaczko :P

co do tej podwójnej imprezki , to z mamcia gadałam i tez powiedziała ,to co wy ,żeby zapraszac na podówjne urodziny i chyba tak zrobię

Sarenko koniecznie sie pochwal tatuażem!!!

Darus jak zwykle przeuroczy.Hhehe a jak wyczekoladowany :P Ze schodami to nie ma żartów , u nas to jest awantura jak jej się zastawi wejście do korytarza , to jest 30 minut płaczu.Uzależniona jest od schodów:dry:
Sarenko ty to sobie chyba na głowę za dużo bierzesz , ja tak myślę.Masz teraz mało czasu ,zabiegana , zalatana i Domiś pewnie dlatego taki jest .Chce jakoś przyciągnąć twoją uwagę.To jedna z możliwości.Powiem ci , że Olo mimo tego przedszkola tez jest popołudniu strasznie kapryśny i nerwowy ,ale jest padnięty , ledwo widzi na oczy.O Aureśke jest zazdrosny strasznie.S tramy się mu poświęcać coraz więcej czasu , jest dobrze.Ale widać , ze jak by mógł to by chciał nas na wyłączność.

Hhehe Vestka to sie dziewczyny dogadały z tym wstawaniem.Ale cię pociesze , Olo też taki był i nie powiem , że teraz śpi taki jak Michaśk , ale potrafi wstac nawet koło 9 jak wieczorem dłużej poimprezuję ;)

No Pola to my takie wiejskie dziołchy :P i staki nie mamy hehe .Ja mam znowu telewizje na kartę , i mi starcza , bo mało co oglądam.Ł preferuje seriale ze stanów, nie to , żeby u nas nie leciał .Ale u nas sezon 2 , a on już zaczyna 7.Ja zasiadam na książkach albo
na net i Ola bajki , widomości i muza i tyle co oglądamy.

Hhehe docia ty mie rozwalasz.Zakupocholiczko :P Ja ostaniu kupowałam smoczki do butelek i uspokajacze i takie kosmetyczne pierdoły i kilka aukcji wygrałam ze szmatkami.

pola i jakie w końcu kupiłaś.Proszę o recenzje , jak już będziesz je miała w samochodzie.

Kurna właśnie dziewczyn a propo zjazdu , ja wiadomo jak najbardziej na tak .Ale jeżeli chodzi o wiosnę , to u nas w rachubę wchodzi bardzo wczesna wiosna .Czyli do polowy marca.Później mój Ł ma tak zawalony okres , że nie ma mowy o wyrwaniu się z roboty .Tak myślę , ze za wcześnie na dokładny termin.Ale na jakiś miesiąc możne już co??Ja obstawiam na początek marca??

Pola to co idziem razem na operacje??hehe albo nie ty idź pierwsza, a jak będzie juz sprawdzona miejscówka to ja tez pójdę :P ja wiem skąd kasę wziąć :lol: Od męża , ja to Ł mówię , ze to jego wina , że ja i mój brzuch tak wyglądamy.Poświeciłam się i dzieci urodziłam , to teraz niech on się poświęca i
:P ;) mi na chirurga :lol:

Hhehe z jedzeniem , to Aureska ma tak samo jak Pola .Jak tylko widz , że Ł je to juz a wczas wymusza płacz , żeby wzioł ja na kolana i am am i czy jej smaluje czy nie to woła.z tym ,że jak jest nie dobra , to wypluwa ale i tak woła i dzioba otwiera.

Z własnym biznesme , to powiem wam , że w chwili obecnej bym sie nie pokusiła.Zraziłam się przez Ł.bo wiecznie coś , wiecznie brak czasu , nic nie idzie zaplanować .A strasznie nie lubie tak.Wolała bym sto razy w korporacji jakieś robić , czy w polo na kasie :P Ale idzę do domu i mam wywalone.
Wracam do domu i jestem w domu .A co z tego , ze tak jak on przylezie po tych 12 h to i tak w głowię praca i do tego ten jebany tel , którego mam serdecznie dosyć i kiedyś wyjebie go przez okno :dry:
Ale znou możesz robic , to co lubisz i jesteś swoim szefem :P

Docia właśnie, a wy jaki fotelik dokładnie wzieliści , bo jak mnie nie myli nic ( a mi sie jednak często myli :P ) to właśnie romera??

My chyba wcześniej tez fotelik musi kupic niż planowałam .Mała sie mieści jeszczew swoim , ale jezdzic z nia to koszmar.Nie podoba jej się pozycja i widok i ryczy ciagle , A dłuższe trasy kończą się na moich kolanach , bo wyje jak syrena :dry:

Zdrówka dla dzieciaczków

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka