- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Najbardziej mnie martwi, że drze się niemiłosiernie przy robieniu kupki

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Dośka też bardziej wrażliwa na bodźce niż Paulina. Paula mogła jeść i spać jak było głośno, gwarno, jasno a Dośka widzę że musi mieć większy spokój i ciszę bo inaczej się denerwuje.
Tosia my mam na razie z tych
allegro.pl/mambaby-smoczek-start-0-2m-ma...kow-i3713503449.html
potem zmienimy odpowiednio do wieku, a są jeszcze takie:
allegro.pl/mambaby-perfect-0-6-najciensz...tis-i3685032759.html
- Edzia04
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Największe Nasze szczęście - ZOSIA !
Kochane u Nas brzuch jakby trochę lepiej, ale niestety dalej dokucza, mała jak już zaśnie to po godzinie , półtorej budzi się z płaczem jak puści sobie bączka i wtedy noszenie na rękach i czekanie do następnego jedzenia;/ kurde ja już nie wiem jak jej mam pomóc. Któraś tu z Was pisała, że już się nie może doczekać jak minie te 3 miesiące życia dzieciaczka, ja czasami też już tak mam, bo jestem bezradna...;/
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
U nas nocka nawet ok. Pobudka o 2.00 i 5.40.
A myślałam, że nie będzie spała, bo wczoraj miała sporo atrakcji

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
A tak z innej beczki co na mikołajki kupujecie dzieciom?
- Elusia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Edzia ja na pewno mówiłam że niecierpliwie czekam na skończenie przez małą 3 miesięcy

Elusia bidulko, kuruj się kochana i wracaj szybko do zdrowia

Tosia nie wiem co mam Ci napisać lub poradzić

Może synek taki nie spokojny przez te wyniki, może to ma wpływ?
Sama nie wiem

Miłej Niedzieli

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A cod owynikow to mial przerwie prawie 2 tyg nie kluty jest dzieki BOGU
Groszku ja nie wiem co mam robik podnosze glos przekladam w nerwch z boku na bok go jak kukle kur*** i zaraz PLacze co ja robie moze on sie wystraszyc ze tak nim macham z Boku na bok i mowie spij co ci jest Boze jak ja Moge popadne zaraz w jakas depreche cos czuje jak mi kazdy bedzie zarzucal ze ja ciagle cos robie zle
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
w końcu mam chwilkę żeby napisać

ostatnio już coraz mniej śpi w ciągu dnia, przeważnie robi sobie 20-30 minutowe drzemki

Docieramy się powoli do siebie i zaczynamy rozumieć

Z D. za to jakiś kryzys (chwilowy mam nadzieję)... tzn on ma jakiś kryzys, albo skok rozwojowy

Agusiak kochana możliwe że Ci się zbliża @... u mnie spokój, z tydzień temu dopiero skończył mi się sączyć ten taki śliz połogowy, ale u karmiących ponoć długo nie ma @... co to za cudna pozytywka córci przyszła? pochwal się

Kasiaa mam nadzieję że wizyta u rodziców i chrzciny udane

Edzia jej współczuję kolek u Zosi... mój kuzyn to przechodził z synkiem, nic nie pomagało, zamiawiali różniaste specyfiki, nosili,bujali i dopiero po 3 miesiącu samo jakoś przeszło...tylko w kąpieli ten mały był spokojny ale zawsze po przez jakieś 3 godziny mieli hardocore...Tosiamoże u ciebie to też te cholerne kolki

Elusiakochana wracaj szybko do zdrowia

Myszko co do usg bioderek- nasza lekarka mówiła że z tym nie trzeba się spieszyć do 8 tyg. bo wtedy przeważnie karzą po 6 tyg. ponownie przyjść, nam mówiła że spokojnie do 3 miesiąca można,my poszliśmy teraz bo akurat załapałam się na termin, ale i tak za 6 tyg. kazali ponownie...I zamiast się kochana denerwować zmień od razu lekarza

Groszek my w tym roku odpuszczamy Maksowi mikołajki

ps. w biedronce są dady po 49,99 my mamy zamiar 3 kupić a tam jest chyba 128 szt

Udanego wieczorku :*
- myszka85
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Właśnie miałam nakarmić moje dzieciątko, bo takie biedne, na pewno nie śpi bo głodne, 2 godziny nie jadło, zaglądam do łóżeczka a tam Adaś słodko śpi, normalnie szok

Jutro zaczyna piąty tydzień a ja chcę wyjść z domu na 3 godziny i zostawić go z siostrą, mam nadzieję że jakoś sobie poradzi. Szkoda tylko, że laktator mi przestał działać a w rezerwach tylko 70ml mleka odciągnięte i może nie starczyć jak się skok rozwojowy zacznie. Martwię się trochę bo jeszcze go z nikim nie zostawiałam oprócz męża. Ale z nim to na 2 godziny i po karmieniu, więc spał grzecznie i mąż nic nie musiał przy nim nawet robić.
Elusia - współczuję, wracaj szybko do zdrowia!
Tośka - to faktycznie jak kolka wygląda, skoro śpi na spacerze to raczej głodny nie jest. Ale jeśli nie ma problemów z brzuszkiem i jest najedzony a płacze to nie wiem o co innego może mu chodzić. Współczuję. Dobrze, że chociaż na córcię możesz liczyć.
Nuśka - jak ja Ci zazdroszczę, że Maksik nie ma problemów z brzuszkiem. Dobrze, że mu się normuje jedzenie wreszcie. Chyba też spróbuję koperek pić, może Adasiowi pomoże na jego cierpienia straszne.
Edzia - współczuję, u mnie jest podobnie z tymi bąkami a z kupami jeszcze gorzej, przerywają Adasiowi sen i płacze. Na ten płacz nie bardzo chcę mu cyca dawać no bo wtedy je nadprogramowo że tak powiem a jak zje to musi się znowu męczyć z trawieniem, bąkami, kupą i takie błędne koło. Suszarki nie mam, specyfiki olewam bo pewnie nie zadziałają, spacer póki co daje radę. Nie wiem jak to przetrwać jeszcze 2 miesiące. Ehh, musimy dać radę!
Trzymajcie się mamusie!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/chicco-lampka-projektor-gwiaz...kol-i3703179397.html
- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A co do Maluszka jest tak zachrypniety mowie wam az mu piszczy :*( Moja Mama przyjechala nawet nic nie powiedziala ululalam Synka po kapieli godzina minela pobudka nakarmilam godzine lulalam nic Mama poszla i tez nie zasypia ale nie PLacze tylko poplakuje aja nie chce juz slyszec placzu jego bo az mi piszczy gardelko :*( Boze co tu robic masakra a gdzie NOC