- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopadówki 2013
Listopadówki 2013
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gratulacje jeszcze raz dla Wielomamy

Kicia no mierzę ciśnienie mierzę bo nawet mój mąż mi przypomina, tym bardziej jak wie, że niektóre z nas mają podwyższone :)Pilnuje mnie hihi

Asiulek no odzywaj się kochana częściej

Suzi Kochana szkoda mi Ciebie normalnie. Mi też jest ciężko, ale jeszcze w deprechę nie popadam. Jeszcze troszeczkę musimy wytrzymać. Też już jesteś na ostatniej prostej. Głowa do góry i zrób coś co sprawi Ci przyjemność

Brunetka

Bozenas Dziołcha nie czytaj nic na necie

Nat z tymi szczeniakami to Ci nie zazdroszczę przygody. Szczenięta, choćby nie wiem jakiej rasy, są tak słodkie, że na sam widok serce pęka a co dopiero jak są porzucone...

Izaa no poród niespodziewany i w niebezpieczeństwie mieliście. Współczuję a zarazem zazdroszczę, że ominął Cię dolegliwości ostatniego miesiąca ciąży

Małopolanka daj znać jak po wizycie. I ogólnie jak się czujesz

Kasia widzisz, nie ma co czytać głupot albo po prostu trzeba brać poprawkę na to co piszą, powiem Ci, że zaskoczona byłam, że w tej książce takie bzdety piszą, też ją mam, ale jakoś nie trafiłam na ten artykuł. A wagą się nie przejmuj, taka prawda, że dopiero jak urodzimy to się dowiemy ile nasze maleństwa ważą.
Kicia jak będziesz musiała iść do szpitala to trudno, będzie ciężko, ale z Twoim problemem i wysokim ciśnieniem lepiej być pod kontrolą. Widzisz jakie skutki może mieć wysokie ciśnienie na przykładzie Izy. Bedzie dobrze a my będziemy z Tobą

Patrycja no nie ładnie się tak nie odzywać

Wredota mocna babka z Ciebie

Zrobiłam sobie drzemkę popołudniową i wstałam i piję sobie kawkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Pani_P

Patrycjapowiem CI, że dużego maluszka nosisz w brzuszku

Ja po drzemce wróciłam do żywych, mam ochotę na hmmm kakao

Idę zmierzyć sobie ciśnienie, bo popołudniu miałam 140/81... czekam na wyniki z moczu i morfologii, mam nadzieję, że jest ok... Jak nie jutro przejadę się na oddział do mojej Doktórki, żeby je przejrzała... bo teraz ten długi wknd i nie chcę czekać niepotrzebnie do pon.
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24
- wredota1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Psotka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
No pomeczysz się jeszcze troszkę w szpitalu i będziecie niedługo w domku. Nie bierz do głowy komentarzy położnych, Ty jako mama wiesz intuicyjnie co jest najlepsze dla Twojego dziecka.
Dzisiaj dzwoniła do mnie położna środowiskowa i powiedziała że jak ktoś w szpitalu mnie zdenerwuje to mam do niej dzwonić i się pożalić. Kochana jest. Ja nienawidzę szpitali wrrrrrrr.
- bronchilda85
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mamusie! Tak na przyszłość - Jeśli byłybyście zainteresowane tanimi zaproszeniami na Chrzest, to zapraszam do mnie. Można znaleźć mnie na allegro allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2974654 lub też na blogu malyszkrab.blog.pl/ Nawet jeśli w danym czasie nie będzie aukcji na allegro, to wystarczy wysłać do mnie wiadomość Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. Wówczas specjalnie wystawię zaproszenia na allegro, żebyście miały pewność zakupu

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52337 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=49866 [/url]
- Brunetka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kocham Cię córciu :)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53655
- oki222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Ja tylko na chwilkę bo padam już,dawno nie byłam w tak kiepskiej kondycji (dostaje zadyszki i bóli idąc 10 m do łazienki masakra jakaś)tak bardzo chciałabym już wracać do formy .
Brunetka NIe dobrze

Wredotacudnie ,że u CIebie w porządku mam nadzieję że wyjdziecie do soboty i będziecie już w domku
Ciekawe co Wielomamy ????
Izaa- no zrobiłaś wszystkim niespodziankę,nikt by się nie spodziewał

Ciekawe czy jutro czeka nas jakaś niespodzianka w postaci kolejnego Maleństwa

MIłej nocki
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Patrycja dobrze ze sie odezwalas.Mnie tez lekarz mowil2tyg. temu ze na dniach moge rodzic a tu nic

Wredota mam nadzieje ze was wypuszcza przed weekendem,te polozne moga wkurzac bo inaczej nie znaczy zle.A ty jako mama wiesz najlepiej co dla twojego dziecka jest najlepsze.
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi
Patrycja21 to mezus ma racje oszczedzaj sie jak chcesz by Maluszek poczkal do konca remontu

wredota1 i wszystko pomalutu wrac do normalnosci tylko sie cieszyc

natB bedzie dobrze nie stresuj sie

Psotka fajna masz polozna pogratulowac

Brunetka mleko z miodem tez dobre

A daje Wam foteczke dzisiaj zrobilam jak siedze brzuch leży na nogach juz ta opadl od 2 tyg

- małopolanka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kasia085 dobrze że wyjaśniłaś jak to jest z tą czkawką. Waga synka imponująca

Kicia straszne to ciśnienie i w dodatku jesteś już na lekach. Dobrze że się Tobą zajmą. Nie wiem czy nie doczytałam ale Ty masz mieć cesarkę ? Przy takim ciśnieniu to chyba nie ma wyjścia.
Patrycja dobrze że się odezwałaś i wszystko u Ciebie ok. Duzy synek się zapowiada. Obyscie zdąrzyli ze wszystkim.
Wredota szkoda że pobyt w szpitalu Wam się przedłużył ale co poradzić ;-( spróbuj na ile to możliwe dojść do siebie i zregenerować siły. Oby malutkiej szybko przeszła ta żółtaczka.
Brunetka nie dobrze że złapało Cię teraz to choróbsko. Obyś szybko się wyleczyła.
Gravity piękny brzuszek

- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
NatB ty sie nie stresuj bo widze po sobie ze wtedy cisnienie jest wyzsze.A jak tam pokoik Wladka?
Wredota fajnie masz ze juz po wszystkim.Ja jutro zamierzam rano piec murzynka,moze nie o 5-6 rano,ale pamietam jak ty przed porodem pisalas ze zrobilas ciasto a na drugi chyba dzien pojechalas na porodowke.Moze u mnie skutek bedzie ten sam

A ja dziewczyny mierzylam cisnienie i wczoraj wieczorem i dzisiaj rano bylo juz w normie.W sumie leki zadzialaly...Dzwonilam do tej pani dr co mi skierowanie wypisala i powiedziala mi ze nie ma na razie potrzeby jechac za Ip.Na razie mierzyc i dopiero jak cos sie bedzie dzialo to jechac.Na razie nie czuje kompletnie zadnych objawow...
- kicia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Malopolanka ja nie mam miec cc.Co to to nie!No chyba ze bedzie koniecznosc, z Krakowa to Psotka ma planowane cc. Moja mama miala wyzsze cisnienie a mnie i brata urodzila naruralnie wiec nie zawsze jest koniecznosc.
- Gravity
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- " Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmi