- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Sylwia pozdrów Monię od wszystkich mamusiek

Martyna małolaty mają ze mną aż za dobrze

Tak mi się dzieciaki rozszaleli, że wyszłam na chwile z pokoju i zaraz słyszę płacz, wchodzę a tam bart za fotelem tylko nogi wystają... Matko stresa złapałam od razu czy mi się tam nie połamał... Ale tylko się wystraszył i wszystko dobrze na szczęście

Kurde i ja tej cytomegalii nie miałam robionej, ani różyczki (miałąm jak byłam mała i jestem szczepiona na to) tylko na toxo 2 razy i drugi na szczęście wyszedł negatywny, a płaczu było na początku ile, że dziecku może się coś stać..
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gabilee biedna, połóż się do łóżka, wygrzej i wyśpij. Zdrówka życzę

Mrufka świetna ta stronka

Kasia przystojniacha z Twojego Kacpra

Andzia super, że z Wojtusiem wszystko ok

Martyna no to teraz czekamy

Pliszka oby plamienie się szybko skończyło. A jakie masz ciśnienie?
Cytomegalii nie robiłam, bo gin nie zlecał.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

a maz bedzie przy porodzie??? a daleko masz od meza do rodzicow??
sylwia to do mnie mama przyjezdza do konca lutego no chyba ze nie wytrzymamy razem za dlugo hihihi
martyna no to szal

vini jutro bedzie zobaczysz

kasiu moja mama nie miala stwierdzonych zmian nowotworowych na watrobie ale zmiany i po tym leku wszystko jej sie zregenerowalo i o ile teraz ma przerzuty to wlasnie watrobe ma zdrowiutenka...
andzia u mnie tez bylo tak ze w 37 tygodniu mala chciala na swiat a pozniej sie cofnela....
pliszka moje badania ostatnio tez byly nieprzyjemne i plamienia oczywiscie tez wystapily wiec spokojnie a ostatnio dosc obfite...
sylwia pozdrow od nas monie niech sie trzyma a mala niech zmienia oplany i wychodzi

zrobilam na kolacje zielone kopytka takie ze szpinakiem i teraz czekam na m zeby je ugotowac...
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jesli chodzi o badanie na cytomegalie to nie miałam robionego tego badania.
- [email protected]
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Aganobla piękny brzusio, taki ma ładny kształt.
A mi też się dziś dziewczyny z forum śniły, już nie pamiętam które. Byłyśmy w 4 na takiej sali z 3 łóżkami, wygląd takiego pokoju w akademiku,wszystkie poza mną w ten dzien rodziły, ale to było jak pójść i wrócić w pełni sił i w ogóle, jak iść gdzieś na chwilę i tyle. 2 zachowywały się normalnie:) a trzecia- w prostych ciemno-brązowych, rozpuszczonych włosach była dziwna. I zostawiła właściwie dziecko, bo miała dużo problemów i miała coś do załatwienia. I okazało się, że ma styczność z jakimiś złodziejami samochodów i ona wchodziła do sklepu, zajmowała jakoś i obserwowała właścicieli jakieś tam aut i wtedy jej koledzy kradli samochody:)
Później z nią po jakimś osiedlu chodziłam. Już nie pamiętam kto był kto, a jeszcze jak się obudziłam, to wiedziałam:)
Princess brałam od tej dziewczyny z allegro, otulaczy akurat nie ma, ale miała naprawdę ładne po 25, a pieluszki 2 ma na aukcji allegro.pl/listing/user.php?us_id=4823988
Pieluszki ma już z wszytym wkładem, więc zmienia się jak pampersy, Nie mają PULa, więc albo na małe siuśki, albo z otulaczem trzeba.Ale ogólnie jak wcześniej od niej kupiła, to jestem bardzo zadowolona z jakości.
Ja kupiłam ten stanik: allegro.pl/czarny-biustonosz-do-karmieni...lna-i2942759407.html jest w miarę, jak mi się piersi karmiące ogarną, to sobie kupię lepszy, jak już będzie wiadomo jakie piersi potrafią być

Alina ja uwielbiam maseczkę też taka błotną ( z minerałami z morza martwego z Avonu) i zawsze P mówi na mnie bagienka:)
A teraz powiedział, że wyglądam jak bałwanek...jednak kulka-głowa, druga- piersi i trzecia -brzuch...
Dominia no proszę

Kasia to udana zabawa za Wami:)
U mnie wizyta taka sobie...wyniki ok, miałam pobierany wymaz, skierowanie na grupę krwi, bo powiedziałam, że mam jedna pieczątkę tylko, a wyjechałam za późno i nie zdążyłam zahaczyć o stacje krwiodawstwa. USG nie było...także niewiem ile Mała przez miesiąc przytyła.za 2 tyg kolejna wizyta i wtedy się dowiem co i jak. A w poczekalni półtorej godz siedziałam...
Nawet zapomniałam się zarejestrować na za te 2 tygodnie...
Kurcze, babka mówiła, że się przeniosłam z drugiej ich placówki, ja tylko przytaknęłam, a przeniosłam się, bo wizyta by mi w nowy rok wypadła, a wtedy nikt nie pracuje i babka sama mi kazała się w to drugie miejsce później rejestrować.
Pytała na końcu czy mam jakieś pytania i mogłam właściwie powiedzieć, że jestem ciekawa ile mała przybrała.
No i liczyła mi wg siebie tygodnie ciąży i dziś miałam 36 plus 5 dni, a dziś liczyła tym kółkiem z terminu porodu określonego na pierwszym USG na 1.03 i wpisała, że 36t...bez tych 5 dni...A sama już kiedyś stwierdziła, że wg pomiarów poprzedniej p. doktor z pierwszego USG, to jej nie wychodzi 1 marca, tylko 24 luty...i tak prowadziła kartę, a teraz znów zmieniła...no i nic jej nie powiedziałam na to...
No nic...poczekam te 2 tygodnie...
Nie byliśmy w focus parku bo już czasu mało...a jeszcze real mieliśmy zaliczyć i biedronkę...
Jak wróciliśmy to pies nasikał na pół korytarza...a teraz poszłam kota wpuścić, bo miauczał za oknem i znów pies nasikał...a jakieś pół godz temu go wypuszczałam i też sikał na dworzu...Już jakiś czas było z nim ładnie, a teraz znowu się zaczyna...Słyszałam, że idzie pod drzwi, ale skoro był niedawno to nie poszła mu otworzyć, a Lusia zamiast piszczeć pod drzwiami albo szczeknąć albo drapać, to nic, ukucnie, zrobi swoje i tyle.
Ach...coś mnie humor opuścił już dziś...do d...
W ogóle chciałam sobie iść na to USG 3D/4D i niewiem czemu nie poszłam...a teraz już prawie 37tydz, więc nieiwem czy jest sens...jakoś tak zła jestem, bo taka fajna pamiątka. Zezłościło mnie teraz chyba to, że nie miałam dziś tego USG.
Brat z Magdą mieli połówkowe na wizycie robione, a i tak sobie prywatnie jeszcze poszli i mają fajne zdjęcia i filmik...
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i jeszcze z n pojechalismy do ikei kupic te pokrowce na przewijak i wgl ten przewijak dmuchany , ale jak na zlosc zabraklo ma byc w marcu , moze przez internet zamowie ...
kupilam sobie zaslonki do Leona do pokoiku i sobie do sypialni i humor odrazu lepszy ^^
tylko mam nadzieje, ze goraczka mnie wieksza nie dopadnie , cholerne zatoki juz zawsze beda wracac

pati super , ze juz na "swoim" , widze , ze humorek bardziej dopisuje

andzia super wiesci Wojtuś pokażnej wagi juz

ola mysle, ze nie ma co sie martwic miednica tak jak polozna powiedziala , jeszcze ma szanse sie rozszerzyc

kasiu super ,ze mlody sie dobrze bawil widac to na fotkach , a temp pewnie troszke pobiegal zgrzal sie i dlatego mam nadzieje, ze szybko mu minie

martyna to super , jeszcze kilka dni ^^
vini a czujesz jakies skorcze mocniejsze ? mam nadzieje , ze na dniach uradujesz nas wspaniala nowina

pliszka powodzenia przy tlumaczeniu

sylwia pozdrow monie od nas rowniez:D mam nadzieje, ze szybko urodzi

aganobla piekny brzuszek

michasia nie przejmuj sie najwazniejesze , ze Ania zdrowiutka , a na usg 3d mozesz jeszcze isc

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Trudno mi się do tego odnieść, myślę że coś w tym jest. Ja pewnie bym zrobiła to badanie ale szkoda kasy, zresztą zaraz maluszki będziemy mieć w 5D

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Już mi trochę lepiej.
Po co mi zdjęcie w brzuchu jak zaraz zrobię masę zdjęć poza brzuszkiem. a minimum 150zł nie chodzi piechotą

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Aganobla ładna piłeczka
Pozdrowienia dla Moni

Michasia ale kryminalne sny

Mi się raz śnił poród- moment i po sprawie, lajcik..
Ja nie wiem jak leżeć, jak spać- chyba na siedzaco

Michasia najważniejsze, ze wizyta ok.
3D też chciałam, ale co gin przełącza to mały jest zasłonięty i nici z podglądania..
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

widze,ze powoli sie rozkrecacie

Alina jezeli chodzi o krysztalki kwasu moczowego (czerwone wygladajace jak krew) wytracaja sie roznie ...od jednego dnia do kilku. U nas na pieluszce byly przez 3 dni.

Aganobla ale fajny domek ma Gabrys

Dzisiaj mielismy wizyte i Hubus juz nie jest zolty jak chinczyk bo juz Radek myslal ,ze jakis chinczyk sie przyplatal

Dominia super ,ze juz po wizycie i dobre informacje

Czytam was caly czas na biezaco i trzymam kciuki

Trzymajcie sie kochane

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
piszę w imieniu żony
o godz 1.15 zostaliśmy rodzicami,mamy ślicznego synka 3300g i 56 cm. Marlenka urodziła poprzez cesarke, ponieważ maluszek miał <<szelki>>. pozdrawiam
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-