BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #547923 przez Milka
Hej kobietki . Gratulacje dla kolejnych rozpakowanych mamus
Dominia - ja mam ten sam problem tez nie boli mnie kośc tylko typowo krocze jak by mi dziecko miało dosłownie wyjsc , dziś jest lżej ale wczoraj miałam takie bóle ze jak byłam w pozycji stojacej a tak mnie chwyciło to musiałam sie wpół zgiąć :/
princes pierwszy raz słysze taki sposób pobierania wymazu :ohmy: :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #547932 przez aganobla@op.pl
Anoda jeszcze troszkę i wszystkie będziemy trzymać za was kciuki i czekać razem z Tobą na dzidzie :)

Vini myśle że to już nie długo :) mam nadzieje że mąż na miejscu

Dzolka jak tam okna? też miałam ambitny plan choć jedno umyc ale nie dałam rady,jeszcze ucho mnie boli,może w ponidziałek :unsure:

dominia mnie boli krocze codziennie,najczęściej wieczorem i w nocy czuje jakby ktoś nóż mi wbijał,pytałam dr to powiedziała że mogą to być skurcze przepowiadające,z tym sikaniem czasem też tak mam,raz sie obsikałam bo myślałam że juz a tu dalej leci :ohmy:

Princess mi gin pobrał wymaz i kazał zanieść do szpitala

12 lata 3 miesiąc temu #547934 przez natalka
Vini - powodzenia :kiss:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 3 miesiąc temu #547937 przez Alina2408
aga ale masz piekny rowniutki domek :)

michasia ale guziczkow nie masz i marchewkowego noska :P
wyluzuj na te terminy bo ja tez mam poplatany a wpisuja w karte zawsze skonczone tygodnie to stad te 36 :) a moje tez nie piszcza a moze dupke sobie przeziebila??? sprawdz jak czesto siusia i jaki jest kolor siuskow...

gabilee to dobrze ze masz lekarstwa mozesz wcinac kiwi i papryke bo duzo w nich witaminki c :) a zakupki fajnie masz ja nie mam kiedy do ikei pojechac bo m ciagle pracuje a ja juz nieco w strachu nawet dzis na miasto nie poszlam bo pogoda zla i sie terz juz boje przeziebic...

chomiczka ja tez nie robilam 3d bo uznalam ze nie potrzebuje fajna pamiatka ale wole wydac te pieniazki na sesje malej po uroodzeniu...

jadziu dziekuje bo to dosc istotna informacja ktorej nie musza mowic polozne...jadziu szybciutko ten kikucik wam odpadl...

marlena gratulacje jejku poszla pierwsza lutowa heheh w lutym :):) i kolejny chlopak hahah

madlen tutaj u nas tez tak jest ze malo kto przepuszcza ale ja zawsze grzecznie pytam a marek robi grozna mine :P

dominia ja bole mialam duzo wczesniej a pozniej sie uspokoilo...

kasia nie schizuj powiedz co z leczeniem??? co powiedzial lekarz i co na to tesciowa ona musi to ograrnac na spokojnie moja mama tez tak ma na poczatku musisz z nia rozmawiac delikatnie wyczuj jak chce rozmawiac!!!

anoda dziekujemy...

paulaa ja tez tak spie jak ty wylaczam za to wszystkie sprzety ktore sie laduja w nocy albo robia cos bo mam nocna taryfe wiec i zmywarka i pralka i bojler :P

pati to mialas tak jak ja przed szpitalem pewnie to przepowiadajace byly...

katriss mnie tez sie obnizyl tylko wczesniej i nic z tego nie wyszlo :P

anoda juz niedlugo bedzie u ciebie roslo malenstwo zobaczysz...

dominia ja najgorzej mam w nocy z tym kroczem... a nie daj boze zebym chciala wstawac...czy zmieniac pozycje...

vini trzymamy mocno kciuki za ciebie i za monie :)

andzia teraz juz tak bedzie te badania beda coraz bardziej bolesne i moze pojawic sie plamienie...

princess u mnie pani sama pobierala bo wie najlepiej jak...

a mnie dzis spuchla prawa kostka kurcze az sie wystraszylam bo dwa razy wieksza ale chyba jest nieco lepiej... no i cisza lekko mnie brzuchol pobolewa ale szalu nie ma :(

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #547949 przez Madlen
Andzia badanie na fotelu nieprzyjemne ale nie bolało, zobaczymy we wtorek..

Princess piękny ten obrazek..

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #547955 przez xpatiiix3
Alina na pewno przepowiadające, bo nieregularne w bardzo różniących się odstępach czasu, kurde ale to męczarnia była jaka, mam nadzieję, że tak nie będę długo się męczyć, bo nie wyrobię, nawet mamuśka do mnie, żeby brać nospe jakby co, a jak nie pomaga to budzić ją mam gdyby w nocy mnie znowu łapało tak i nie przechodziło... A te puchnięcie to może tak przed porodem albo za dużo wysiłku, ja mówiłam wcześniej że po tym myciu podłóg i malowaniu ścian miałam spuchnięte strasznie, ale przeszło po nocy ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #547970 przez Alina2408
widzisz pati w sumie to dzis nic takiego nie robilam wiec raczej nie zwysilku pewnie efekt przed porodem ale bania straszna... i tylko jedna :P a nospy nie bralam wcale w ciazy jakos nie mam przekonania...

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 3 miesiąc temu #547971 przez ola85
Pati - coś mi się wydaje że Ty 40 tyg nie doczekasz :) :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #547974 przez xpatiiix3
Mi się zdarzyło parę razy na początku ale mi nie pomagała wcale więc sobie odpuściłam, teraz też nie brałam w nocy.. No tak myślę, że już niedługo będzie Nataszka po tej stronie brzuszka jak tutaj nam tak puchniesz ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #547975 przez Satine0
Wysłałam męża po zakupy :P Mam nadzieje, że o herbatce z liści malin nie zapomni.

12 lata 3 miesiąc temu #547982 przez dominia
Satine a to mąż idzie do jakiejś specjalnej herbaciarni ? bo podobno nie ma jej w 'zwykłym' sklepie :)

12 lata 3 miesiąc temu #547985 przez xpatiiix3
Hehee Ola no nie wiem nie wiem może ;) Fajnie by było, żeby synek wcześniej zechciał wyjść, ale dziewczyny też niektóre długo się męczą i nic, mam nadzieję, że powolutku coś mnie ruszy, bo co raz to gorzej się czuję już teraz to jak staruszka, więc tylko czekam na pieniądze i na biegu wszystkie zakupki i torba przede wszystkim do spakowania, a ja prawie nic nie mam do niej jeszcze, bo portfel pusty, same drobniaki tylko.. heheheh :P Więc liczę na wyrozumiałość i że szybko mi pieniążki opieka przyzna, ale na dniach babci emeryturka, więc część zakupów z nią zrobię dla małego i zostanie tylko to co sobie dokupić :D

Satine no to dobrego męża masz, że Ci tak lata po zakupy ;)

...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu #547988 przez Madlen
Satine tez jutro kupie i ten olej z wiesiolka ;)
Napisz czy dostał te herbate, gdzie i czy dobra. W sklepach osiedlowych jej nie widziałam tylko zwykłą malinową :P

12 lata 3 miesiąc temu #547989 przez Satine0
Dominia Wyczytałam, że w aptece może być :)

Patiii Nie ma wyjścia...ja już się nie nadaje do sklepu. Jak sam pojedzie to szybciej zakupy zrobi niż ze mną :P

12 lata 3 miesiąc temu #547993 przez dominia
Satine aaa to super :) napisz czy dobra jak już będziesz pić :)

Zwariuje z tym kroczem .. :dry: :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka