BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #562524 przez natalka
Dominia dasz rade wierze w Ciebie :kiss:
Chyba dzisiaj nie zasne z emocji

*23.01.2012 ANIOŁEK

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #562531 przez Paulina 77
Dominia myślimy o Tobie i czekamy rano na maluszka i szczęśliwą mamusię :)

12 lata 2 miesiąc temu #562541 przez dominia
Zobaczymy co sie bedzie dzialo w nocy :) teraz powiem Wam, ze niektore skurcze to tragedia a co dopiero bedzie przy porodzie .. :( jakies drobne plamki brazowe mam na bieliznie ale takie serio mini :)

12 lata 2 miesiąc temu #562546 przez anet-a-1401
Domina no to dzisiaj urodzisz pewnie :-) super badz dzielna dasz rade:-)

12 lata 2 miesiąc temu #562552 przez katarinka1
Czesc dziewczynki :)
Czytam Was oczywis ie, ale wybaczcie nie mam w ogole pary zeby pisac. Szpital doluje niestety. Juz 5 dni za mna. Leze na patologii i tyle napatrzylam sie juz na te biedne dziewczyny, ktore czekaja na porod po terminie. Oczywiscie nie wspom.e o innych, trudnych przypadkach.
U mnie dzis gorzej. Zaczely mnie lapac skurcze silne ale nieregularne. Dali mi cos na to by przeczekac do srody bo dopiero wtedy bedzie moja lekarka i tak mam zaplanowana cesarke. Mam nadzieje ze wytrzymam przynajmniej do przyszlego tygodnia.
Ola, Sylwia i pozostale dziewczyny dziekuje za pamiec :kiss:
Dzolka gratuluje :laugh:
Dominia trzymam kciuki
Wybaczcie nie odpowiem kazdej bo trudno z telefonu, alemysle o Was i trzymam kciuki :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #562562 przez Satine0
Dominia A ja Ci zazdroszczę :laugh: Będzie git!! :D

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #562569 przez dominia
Satine to dajesz zamieniamy sie :lol: bo oszaleje z tym bolem, miesiaczka to pikus :D nie powinni mnie zbadac :unsure:
Aa taka cwana to ja jestem miedzy skurczami bo jak mnie lapie to sie wije jak zmija i najchetniej cos bym gryzla ;) masakra ..

12 lata 2 miesiąc temu #562579 przez Martyna
Dominia dasz radę :) pomyśl że już niedługo będziesz miała w ramionach synka i zapomnisz szybko o tym bólu.

Ale emocje :)

Katarinka trzymaj się dzielnie i nie dołuj :) pomyśl ile masz szczęścia :) a do środy dotrwasz. Trzymamy kciuki

12 lata 2 miesiąc temu #562581 przez jadziatopol
Dominia ale sie ciesze!!!!!!!!!!! wreszcie! Kochana ...dasz rade..wierze w ciebie i dzisiaj urodzisz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wszystkie pozytywne mysli sa z toba :kiss: :kiss: :kiss: kurcze tyle sie dzieje a ja zasnelam z Hubusiem.Ech! Az mi forum zaczelo wariowac :ohmy: :lol: Jej ale sie ciesze jakbym samam miala rodzic jeszcze raz takie emocje! :ohmy: :lol: ja tez mialam skurcze bolesne w dole brzucha ale jeszcze w okolicach krzyza z tylu ;) trzymam kciuki oby szybko ci sie rozkrecilo i zebys w krotce tulila Igorka :kiss: A z tymi sutkami to rzeczywiscie twoj gin dogial :lol: wesoly z niego czlowieczek :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Monia ja tez jem normalnie wszystko...za wyjatkiem wzdymajacych rzeczy i ostrych :) nawet pomarancze zaczelam jesc i nic Hubusiowi nie jest :) grzeczne te nasze bobaski :lol:
Sylwia ladna z ciebie dziewczyna i ciaza ci sluzy bo wygladasz przepieknie :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #562590 przez Paulina 77
dominia napisał:

Satine to dajesz zamieniamy sie :lol: bo oszaleje z tym bolem, miesiaczka to pikus :D nie powinni mnie zbadac :unsure:
Aa taka cwana to ja jestem miedzy skurczami bo jak mnie lapie to sie wije jak zmija i najchetniej cos bym gryzla ;) masakra ..

Dominia jak mnie czasem bardzo brzuch boli i chodzę zgięta, to mój mąż mówi, że się SKRADAM :silly:

12 lata 2 miesiąc temu #562594 przez dominia
Jadzia zobaczymy czy cos sie dzieje bo gin ma przyjsc z ciecia i chyba bedzie badal .. No tak mnie boli caly brzuch, ze ja pierdziele chyba padne :( az M oczy wychodza .. I mam parcie na to drugie juz bylam w kibelku ;)

12 lata 2 miesiąc temu #562604 przez kasia123m
No to widze akcja sie rozkreca.moze jeszcze przed 12 w nocy bedzie po wszystkim;)dasz rade....

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #562607 przez Satine0
Dominia Wiem jak to boli...poprzednim razem miała i tragedia. No ale wszystko jest do przeżycia :kiss: :kiss: Tak czy siak zazdroszczę bo zaraz będziesz miała bąbelka przy sobie :laugh:

A powiedźcie mi jeszcze jak liczycie skurcze? Ile minęło od jednego do drugiego??

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #562609 przez dominia
Ojj Kasia ja juz watpie czy dam rade .. Tak boli :/ ;( cos mi sie widzi dlugi porod ..
Satine zaczyna sie skurcz to patrze na zegarek i tyle :)

12 lata 2 miesiąc temu #562612 przez jadziatopol
Dominia rodzisz kochana :lol: :lol: jestem z toba myslami :kiss: :kiss: :kiss: ide z Hubusiem na spacerek i jak wroce to bede czytac....jak dasz rade w miare mozliwosci to pisz :) trzymam kciuki :) szczesciara...ja nawet nie zdazylam sie wyproznic przed porodem ;)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka