BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

13 lata 3 miesiąc temu #562937 przez drzyzgunia
Taaaaaaa co jak co ale piersi to mi się udały :P najgorzej miał mój mąż jak w tym stroju wyszłam na miasto...Powiedział, że ostatni raz tak wyszłam ubrana bo mi wszyscy faceci w cycki zaglądają a ONE są TYLKO jego...a z czasem z Bartkiem się podzieli ale na chwilę tylko :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #562949 przez [email protected]
Drzyzgunia najważniejsze żeby Bartusiowi smakowały :laugh: popatrzeć zawsze miło :) a mąż najbardziej zadowolony

13 lata 3 miesiąc temu #562967 przez xpatiiix3
Sylwia Urodziny brata M są i tego dnia "teściów" poznałam.. No i ogólnie nie miło wspominam to... Wolę, żeby mój synek nie miał urodzin tego samego dnia, co ten idiota :P

Drzyzgunia no no ślicznie wyglądasz :) a co do piersi to masz się czym chwalić :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #562970 przez ola85
Sylwia - ja też się śmiałam do M, że boję się już do kogokolwiek dzwonić, bo wszyscy od razu myślą że urodziłam i chcę się pochwalić. A tu nic... Ale i na nas przyjdzie pora :)
Tableka się nam wypełnia. Szkoda że nie ma wieści od Domi. Mam nadzieje że spokojnie dochodzi do siebie.
Bananamana - ja wieczorem proszę męża żeby nie dzwonił, bo jestem w nastoroju "bojowo-zaczepnym". Może tymi skurczami córeczka już Cię powoli przygotowuje...
Andzia - ja akurat jeśli chodzi o ten wykład i argumenty jestem dokładnie po drugiej stronie :blink: mogę napisać dlaczego, ale będzie długo i nudno :blink:
Kasiu - oby synek do poniedziałku "dozdrowiał"
Drzyzgunia - bardzo ładne zdjęcie :)

13 lata 3 miesiąc temu #562979 przez dominia
Hej :) co tam u Was ? Igi wlasnie poszedl na szczepienie i czekam na niego zeby nakarmic bo mi caly czas spi ;) a to tez niedobrze bo spadnie mi z wagi i bede sie denerwowac :)
Martyna nie karmilam od razu po porodzie, lezal sobie na mojej piersi ale nie calowal, dopiero dzisiaj siary troche zjadl :) ja tez bym w nocy nie dala rady sie nim zajac .. Teraz tez jest ciezko bo ledwo chodze, rano maz mnie przynosil z korytarza bo bylam siku i zemdlalam w momencie :( pozniej jak cos zjadlam i wypilam to doszlam w koncu do lozka :) te szwy strasznie bola, poza tym jest ok :)

13 lata 3 miesiąc temu #563001 przez Alina2408
madlen u mnie do pzu wystarczyla kopia potwierdzona zgodnoscia z oryginalem...

tak kasiu ale to zalezy od chemii bo my sie pytalysmy lekarza co i jak ze wzgledu na to ze mama ciagle sie leczy wiec trzeba sie zapytac dokladniei wyjasnic o co chodzi...

martyna to twoja kruszynka tez sie zaparla :)

pati nie dziwie sie ze tesknisz... ale szybko minie tak jak nasze ciaze :):) to przyszly tydzien zapowiada sie rodzaco... ciesze sie ze jestes juz gotowa i dajesz rade sama :):)

gabilee niech dba dba bo to najwazniejsze :):)

paulaa to u was z planami jak u nas zawsze wtedy cos wyskoczy :P

satine no zobaczysz jak bedzie lepiej cc niz mialyby byc klopoty...

pati ja tez przed porodem myslalam ze to jeszcze potrwa do wtorku a tu siup i dwa tygodnie temu sie zaczelo hehehe :P

aniajulia no coz moze polozna pomoze...

dominia ja ci nie daje nawet tygodnia :):) cale szczescie ze sie odezwalas ale ci zrobili niespodzianke :P a z tymi sutkami to ponoc prawda wiec schowaj wstyd...

katarinka trzymaj sie...

dominia wiedzialam gratulacje kochana hehe :P:P:P gratulacje dla tatusia a nie mowilam ze dasz rade i ze to juz kochana rzeciez wiadomo ze o wszystkim sie zapomina majac malego na raczkach a to zabrali ci go na jakis czas ??? u mnie mala byla caly czas ze mna :) tak sie ciesze ze szok no przegaplam taki moment :)

drzyzgunia spokojnie juz pewnie niedlugo :):)

...nie oddam Cię nikomu...

13 lata 3 miesiąc temu #563002 przez Pliszka
Dominia, kochana, gratuluję z całego serca!!!! Ale się wzruszyłam :) Wspaniale, że szybko poszło i Igorek już z Wami :) Obyś lada chwilka poczuła się dobrze! :kiss: :kiss: Super dzielna z Ciebie mamusia :) Czekamy na zdjęcia maluszka :) :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #563009 przez dominia
Nie wiem czy doda ;)
No i do dupy to forum :(

13 lata 3 miesiąc temu #563013 przez Satine0
Dominia Jak chcesz wrzucić fote to możesz wysłać mi mmsa i ja dodam :)

13 lata 3 miesiąc temu #563016 przez Marlena1888
Dominia gratulacjeeeeeeeeee!!!
ja tak czułam że teraz Twoja kolej!!!!!!!!! rewelacja, szybko poszło, !!!! już nie mogę się doczekać fotki Igorka! odpocznij sobie i dochodź do siebie, ucałuj Twoje małe szczęście :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

13 lata 3 miesiąc temu #563032 przez michasia
Dominia ogromne gratulacje:) fajnie, że tak relacjonowałaś:)
Ucałuj Igorka i niech Ci się tam szybko goi.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #563043 przez xpatiiix3
Alina też się cieszę pakuje dzisiaj tylko rzeczy swoje do torebki i dla małego dla mamy, żeby wiedziała co wziąć i będę już w stu procentach gotowa :D no to tak się szybko dzieje, że nie wiesz nawet kiedy i masz dzieciaczka przy sobie :) już ostatnie chwile wytrzymam, ale nie powiem im bliżej tym jakoś bardziej mi się chce mieć już małego przy sobie, ale i za razem czuję taką dziwną obawę, że ja jednak nie będę nic umiała, chociaż wiem co i jak, ale to co innego i cały obowiązek spadnie na mnie, a nie tylko od czasu do czasu zajmowanie się dzieckiem :P Nie wiem jakoś tak dziwnie przytłoczona się czuje... Ale mam nadzieję, że dam radę :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

13 lata 3 miesiąc temu #563055 przez gabilee
martyna nie wiem co beda mi robili :D tak kazal mi zrobic lekarz :)

katarinka jak nie dasz rady zacisnac nog to inny lekarz zrobi ci cc wiec sie nie martw kochana :kiss:

dominia gratulacje :) to teraz mozesz sie pozadnie najesc :kiss:

sylwia zartownis z twojego M :)

drzyzgunia ladnie wygladasz :D

13 lata 3 miesiąc temu #563066 przez Paulaaa
Posprzątałam cały dom. Sama sobie przestawiłam łóżko, tv i łóżeczko. :silly: Pewnie zaliczę zjebkę jak A. wróci, ale co tam. :blink:
Pościelki z łóżeczka i kołyski się właśnie piorą więc jutro przed wyjazdem zostanie tylko uprasować i naszykować. :)

Kasia trzy cesarki w przyszłym tyg.? Myślałam że ogólnie były trzy. :silly: Ja, Princess i Domi, ale dziewczyny są już po i zostałam tylko ja. No chyba ze coś pokićkałam :silly: :silly:

Patrycja to na 90% obie będziemy miały maluchy przy sobie w Poniedziałek. Ja nie wiem jeszcze na 100% czy cc będzie w poniedziałek czy we wtorek, dopiero jutro się dowiem. :silly:

drzyzgunia co za fota. :lol: Bardzo ładna. :) Co do S. potwierdzam. Dziwię się, ze Monika jeszcze nie zwariowała z tymi jego pytaniami. Gin nie potrzebnie narobił mu nadziei na to, że Bartek będzie w week z Wami. No ale w końcu się doczeka. Obyś tylko Ty mi nie osiwiała do tego czasu. :silly: :woohoo: :lol: :blink:

W ogóle dziewczyny powiem Wam, że się boooojam. :blush: Im bliżej tym coraz większe nerwy. Chyba lepiej było za pierwszym razem jak nie wiedziałam co mnie czeka. Teraz jestem wszystkiego świadoma i ogarnia mnie przerażenie, strach i sama nie wiem co jeszcze. Najgorsze to cewnikowanie, oby zrobili to dopiero po znieczuleniu... No i liczę na to, że gin pozwoli mi jutro wrócić na noc do domu a dopiero w Pon na 8 rano na oddział (nadzieja matką głupich :lol: )

Oliwia póki co lata podniecona, że ''jutro'' jadę wyjąć Amelkę. Zobaczymy co będzie jutro jak zniknę jej z oczu na dłużej niż dwie godziny...

13 lata 3 miesiąc temu #563124 przez Paulina 77
Paulaa wybacz, ze sie Wam wtrącam, ja z marcówek i tez bede miala w lutym cc i tez sie boje cewnikowania... czy zakładanie cewnika boli? Bo podobno to miękka rurka?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka