BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #562799 przez andzia_zg
Dominia wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Całe forum trzymało za Ciebie kciuki... lutówki, marcówki i widze, że nawet kwietniówki :lol: :lol: więc nie było innej opcji - musiało być dobrze :lol: :lol: :lol:
Zdrówka dla Was :kiss: :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562804 przez aganobla@op.pl
Dominia relacja z porodu,tego jeszcze nie było na forum :) bardzo sie cieszę,gratulację :woohoo:

Wczoraj byłam u fryzjera,dziewczyny z salonu myślały że mam dwadzieścia parę lat :blink: uśmiałam sie jak zobaczyły moje siwe włosy i zapytały o wiek,miło mi sie zrobiło

12 lata 3 miesiąc temu #562805 przez andzia_zg
Ciekawy wykład o szczepieniach:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #562825 przez aganobla@op.pl
andzia dzięki,daje do myślenia,jak leżałam na patologi ciąży to jedna dziewczyna mówiła właśnie o szczepieniu na żółtaczkę,ona nie szczepiła swoich dzieci po urodzeniu

12 lata 3 miesiąc temu #562833 przez Paulaaa
Domina GRATULACJE!! :kiss: :kiss: Szybko poszło, bardzo się cieszę. Ucałuj małego. :kiss:

Ja też już chccccccccccccccccccę, a do Poniedziałku tak daleko. :silly: Idę sprzątać i szykować chałupę bo jutro szpital...

12 lata 3 miesiąc temu #562834 przez Paulina 77
Dominia serdecznie Wam gratuluję :) :)

12 lata 3 miesiąc temu #562835 przez Martyna
Kasiu :) dziekuje czuje się tak sobie. Jak nic się nie wydarzy to tak jak pisałam we wtorek mam przyjęcie do szpitala i mam nadzieję że od razu po badaniach dadzą mi oxy ale zobaczymy.

Tabelkę wstawię jak będę przy komputerze bo teraz pisze z komórki. Pewnie Sylwia szybciej wstawi :)

Dominia a dlaczego nie dostałaś Igorka? Karmiłaś od razu po porodzie?

Miłego dnia :)

12 lata 3 miesiąc temu #562856 przez ola85
Widzę że dzisiaj na forum spokojnie. Tak pomyślałam że może teraz za przykładem Domini wybrałyście się na długi spacer, bo pogoda przynajmniej u mnie nie najgorsza. A wieczorem będzie wysyp dzieciaczków :)

12 lata 3 miesiąc temu #562862 przez bananamana
Czesc dziewczyny :)

Wchodze dzis z rana a tu takie wiadomości 3 dziewczyny rozpakowane tulace swoje malenstwa :)

Dziewczynki wielkie GRATULACJE :) to cudownie ze juz urodzilyscie wytulcie swoje malenstwa ode mnie :)

Dominia poprostu jestes debesciak :) relacja na zywo hehe :) teraz czekamy na fotki :)

A ja dzis mam mega dupiaty dzien a zaczal sie wczoraj mega dupiatym wieczorem ehhh...
poklocilam sie z m i bez pogodzenia sie poszlismy spac masakra przebeczalam pol nocy wygladam dzis jakby mnie ktos pobil popuchnieta cala masakra, a poszlo o glupia szafke no szkoda gadac...
Tak sie tym przejelam ze dostalam skurczy co 15 min przez 2h, klocia w kolezance i bol brzucha jak na okres - zasnelam i w nocy minelo, mala tez mi dala do zrozumienia ze nie warto jej denerwowac bo tak bolesnie skopala mi zoladek ze dzis ciezko mi sniadanie bylo zjesc, naprawde mega nisko ja dzis czuje nie wiem czy mam schizy jakies czy przez te skurcze sie w koncu szyjka skrocila wszystko sie okaze w poniedzialek...

No nic nie smece wam wiecej tylko trzymam kciuki za dziewczyny ktore juz moglyby sie zaczac rozpakowywac :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562863 przez xpatiiix3
Hehee ja nie chciałabym dzisiaj urodzić nie lubię tej daty, bo źle mi się kojarzy... A jutro już może Marcyś wyskakiwać jak dla mnie, a jak nie to w poniedziałek powinni już go pośpieszyć :D

Bananamana nie przejmuj się, zrób dzisiaj coś dla siebie :) na poprawę humorku, poleniuchuj :D

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562865 przez sylwia1986
Aganobla to miłe usłyszeć taki komplement, szczególnie w naszym stanie ;) a powiedz mi jest możliwość odmówienia szczepienia? Bo mam wrażenie że obowiązkowe, jest obowiązkowe, a te które są dodatkowe, to jasna sprawa samemu się decyduje.

Andzia fajny wykład, przebrnęłam przez niego :), z kilkoma sprawami się nie zgadzam, ale ogólnie babka mówi do rzeczy.

Olu u Ciebie ładna pogoda? Zazdroszczę, u nas wczoraj było pięknie, a dziś mgła, szaro buro i pluchowato :dry:

Pati a czemu data niefajna jeśli można spytać?

Bananamama z reguły kłótnie są o pierdoły, a my jak na złość bierzemy wszystko zbytnio do siebie.. Pati ma rację, zrób sobie dziś dzień relaksu.

Mamy w tabelce Łucję, ale z tego co kojarzę, to jej wieki nie było B) . Łucja odezwij się :)

Dzwonię przed chwilą do M ( a jest w pracy) i pytam się go o której ma przyjechać kurier. A on do mnie "Rodzisz? Już się zbieram" Ponoć koledzy mieli miny pełne napięcia. Jak jeszcze kilka razy wywinie taki numer to nikt mu później nie uwierzy i nie będą go chcieli puścić do domu jak naprawdę coś zacznie się dziać...
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562870 przez kasia123m
ja dzis lepeij..zjadlam czosnek...szyjka boli duzo mniej...ruszam sie normalnie..Mloda rozpycha sie dosc bolesnie tym razem po lewej stronie brzucha a nie po prawej..mam nadzieje ze sie nie obrocila..cukry idealne od rana..noi wyspalam sie wreszcie..bo nie musialam ani do szpitala jechac ani plytek badac z samego rana.

bananamana glowa do gory,,,po zlym dniu przychodza lepsze:)noi tylko Domina sie rozpakowala...ja pisalam ze trzy dziewczyny cesarki na przyszly tydzien..wiec beda nowe dzidziusie..w sumie to fajnie tak wiedziec kiedy..

ja dzis nigdzie nie wychodze bo syn zasmarkany..wiec napewno nieurodze hehe...musze go potrzymac w domu zeby mogl do przedskola isc od poniedzialku.. w sumie nic mu juz nie jest tylko mega gesty katar ma w nosie...

Olu u mnie niby teraz sloncae ale jednocesnie sypie snieg...juz mam troche dosc tej zimy..

zrobilabym sobie pizze albo placki ziemniaczane a tu dupa.nic jesc nie wolno...i tak sie dziwie ze juz 3,5 mies jestem na tej diecie..jak ja to przezylam..

syn robi wydzieranke a mi sie troche nudzi..

prosze o przesuniecie mnie w tablece...data z miesiaczki rowno 40 tyg wypada 28 lutego

ja juz dzis mojego opierdzielilam..wystarczy ze mnie cos zakluje to odrazu Rodzisz..juz mnie to wnerwia..kazdy telefon Rodzisz?no juz nie moge tego sluchac..tak mi to dziala na nerwy..ech.A lapia Was czasami takie jakby skurcze w nogach po wew stronie ud jakby sie na chwile jakies zyly zatykaly..???ide ide i nagle jakby mi sie zyla zatkala i az sie zginam..czesciej wieczorami tak mam...moze ona uciska na jakies zyly..

12 lata 3 miesiąc temu #562880 przez Monia_T
Dominia, Kochana serdecznie gratuluję :laugh: :kiss: :laugh: :kiss: :laugh: :kiss: :laugh: :kiss: :laugh: :kiss: :laugh:

Dużo zdrówka dla Igusia i wracaj szybko do formy :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562924 przez drzyzgunia
Hej brzuszki :)

DOMINA WIELKIE GRATULACJEEEEE :)

A my nadal 2w1 mimo przewidywań lekarza, że do 15 nie urodzę :P lekarz się odrobinę pomylił:) Małemu jest po prostu za dobrze w sumie gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamy :P
W nagrodę zmieniłam firanki w łazience :) i posprzątałam mieszkanko został mi do zrobienia obiad :)

Kasiu u mnie jest to samo co tel. to rodzisz??? Masz skurcze baaa nawet jak jesteśmy oboje w domu to co 5 min się pyta Jak się czujesz? masz skurcze? nooo kiedy urodzisz??? jak by to wszystko było zależne ode mnie??? Paula była świadkiem można dostać pier*olca za przeproszeniem....

Bananamama nie denerwuj się wiem, że łatwo powiedzieć ale gorzej zrobić...ja ostatnio ćwiczę oddechy jak mnie mój wkurzy..opanowałam tą sztukę do perfekcji przyda się w czasie porodu ;)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #562932 przez aganobla@op.pl
Drzyzgunia pięknie :) ale piersi :lol: moje przy twoich to pieprzyki :blink:

Sylwia wiem że ta dziewczyna nie pozwoliła na szczepienie swojej córki na żółtaczkę i to było trzy lata temu,teraz powiedziała że sie nie godzi na zaszczepienie swojego synka ale już jej nie widziałam po porodzie więc nie wiem jak dalej poszło

zobaczcie co mają w składzie szczepionki 17-18 minuta
!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka