- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Czytam, że po 72 godzinie życia.. Wydawało mi się, że wcześniej się wychodzi ze szpitala.
Chomiczka trzymaj się tam

Banana ślicznota

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Madlen tak jeżeli nie ma żadnych przeciwwskazań to do domu wychodzi się w trzeciej dobie

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
chomiczka cudowne wiesci cieszymy sie z toba i olusiem teraz za chwile zapomnisz o tym bolu

princess u nas nataszka dopiero sie oswaja z lezaczkiem ale za to uwielbia lezec w zawiazanej tej poduszce co mialam do spania "gieni".. powiem wam ze to generalnie dla mnie rewelacja nie dosc ze marek wygral ja to przydala sie przy spaniu w ciazy czy opieraniu sie o kanape... pozniej swietni mi pomogla przy sadaniu po porodzie bo inaczej nie moglam dupka na niczym siadac a teraz nie dosc ze w czasie karmienia rewelacja to po mala sobie w niej smacznie spi otulona i zabezpieczona i ja spokojnie moge cos zrobic a ona jest bezpieczna....
majkon ja mialam termin z usg na 23 stycznia a z om zle przeliczona na 5 bo powinno wyjsc na 2 i w sumie tak wyszlo tylko ze wieczorem to mala sie urodzila 3 o 2.40 nad ranem

michasia u nas szpital zadzwonil i zanim jeszcze wyszlam zadzwonila pani z przychodni sie upewnic i zaprosic po papierki i m poszedl ja wypelnilam i dwa dni pozniej byly u mnie polozna i lekarka...
chomiczka nasza miala szczepionke i tez to trwalo bo im usnela i stwierdzily ze dadza mi odpoczac a ja sama poszlam bo sie denerwowalam

banana slicznosci

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gratulacje dla mamusi.sliczna dziewczynka:)
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Dominia a mi położna mówiła, że po 2 tygodniach już można jak się odkleją paznokietki od opuszków i trzeba obserwować i na rączkach na półokrągło a na nóżkach na prosto i nawet do ok.3 miechów mogą być nie obcinane także tylko obserwować póki się nie odkleją i wtedy dopiero obciąć

Satine no u Ciebie może być po cewniku, a ja wcale nie trzymam jak pełny pęcherz i zapomne do kibla pójść na zapas to mi po nogach po prostu się leje jakby zwieracze wcale nie pracowały... no i przy kichnięciu czy kaszlnięciu to samo i do tego aż zaboli wtedy przy cewce mnie ;/
Alina no to mnie troszke uspokoiłaś że nie tylko ja takie dolegliwości poporodowe mam

Chomiczka gratulacje

Princess no nie wiem nie wiem jakie oni mają intencje

Majkon wytrzymasz, już niedługo, wiadomo czekanie najgorsze... trzymam kciuki

Michasia u mnie położna dzwoniła i jej powiedziałam, że już urodziłam, ale była powiadomoiona o tym że do szpitala na wywołanie idę i się umówiłyśmy wtedy na konkretny dzień jak wyjde i przyszła i wypełniłam papierki od razu i mały już zarejestrowany u mnie w przychodni jest i już mam na bilans umówione i na pierwsze szczepienie go

Chomiczka ja też się zgodziłam

Bananamana ale śliczności

Kasia dla mnie też małego na siłe dokarmili 2h przed wyjściem ze szpitala, na chama mu położna wcisnęła butelke do buzi, a sobie smacznie spał, ale jak wyszła to ja mu od razu wyciągnęłam tą butelke bo biedak wypluwał...
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wiecie co .. Polozna mi jeszcze powiedziala, ze jak maly spi to mama tez ma sobie robic drzemki, teraz sie da bo Nasze dzieci duzo spia i chodzi o to zeby dojsc do siebie po porodzie i naladowac na kolejne miesiace, dzisiaj troche mnie momentami lapie spanie

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Domina jadlam dzis maslane buleczki z maslem...ale radocha.teraz ide zmierzyc po jablku pieczonym.nie wiem co jutro kazac sobie na obiad kupic.oni maja sznycle...nozke z kurczaka moze wrzuce do zupy..moze jakis wywarr jarzynowy i zasypie grzyikiem..Naprawde nie mam pomyslu na te obiady.
A drozowke z serem po jakim czasie zjadlas?
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

do ziemniaczków możesz sobie ugotować marchewkę ja kupuję taką mrożoną i na masełku robię normalnie pycha

A Kasia podaj mi nazwę maści na hemoroidy bo chyba jakiś ślimak mi wyszedł tam

- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pati to obserwuj kochana i jak najszybciej do lekarza na kontorle . miejmy nadzieje , ze to nie to
ola sliczniiutka

aneta szybko zleci , najwazniejesze , ze juz bedziesz dzidziusia trzymac w rekach

dominia to super wiesci

satine moze mleko jest malo wartosiowe , moja tesciowa mowila , ze mojego M. karmila i tez wiecznie nie spal marudny wiecznie na cycku , zaczela dawac mm , bo jej polozna kazala i lekarz i jak reka odjal ! Marcin spal jak susel , najedzony przebrany i wszytsko bylo wreszcie jak powinno ... Marysia sliczna

pliszka to slicznie przybral na wadze

madlen ja mam z usg wpisane , ale ze z om mam mega odlegle to nie biora z om wogole pod uwage , bo inaczej juz 25 stycznia bym miala termin

chomiczka wielkie gratulacje kochana

princess super , ze filmik sie przydal

nie martw sie waga napewno nadrobi Adaś , jak wyjdziesz do ludzi to powinno samopoczucie sie poprawic , ale kurcze po cc po jakim caasie mozna dzwigac?
a kolezanka jakas cie nie odwiedzi albo znajomi ?
majkon ja mialam termin na 22.02 , ale w pt ide juz na wywolanie , a ty cos wiesz co msz robic ? jakies ktg ? wywolanie? co gin mowi?
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Michasia u mnie podobnie- w szpitalu się daje namiary na przychodnie i oni wysyłają tam jakieś pismo.
- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

- Majkon
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Alina2408 szczerze mówiąc to ja myślę ze dzieciątko kiedy będzie chciało to wtedy sobie wyskoczy. tak jak w Twoim przypadku

gabilee gin stwierdził ze do połowy marca mogę chodzić bo termin z usg wychodzi na 2 marca, a Ktg dobre( byłam w pon i dziś) teraz mam iść 4 czyli w pon. Jak będę musiała (oby nie!) chodzić jeszcze jakiś dodatkowy tydzień czy nie wiadomo ile to nie wiem skąd wezmę siłę na poród...
a Jak Twoje ktg? dzień różnicy między nami Tobie wywołają a ja mam jeszcze pół marca przedźwigać... cały dzień o tym myślę dziś, nie widzę tego nie wyobrażam sobie.
- gabilee
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie martw ie u ciebie szybko tez zleci

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aganobla wielkie gratulacje

Satine Marysia jak aniolek wyglada a ty opowiadasz takie rzeczy

Ola sliczne malenstwo

Bananama ale maluszek slodziutki

Honka moj byl najmniejszy na forum (2885g a tydzien po porodzie 2700g) moze dlatego przybral w ciagu 3 tygodni 1700g! teraz wazy 4400g

Kasia nie przesadzaj z ta dieta cukrzycowa. Zapomnij . Jedz normalnie

XPatii to pewnie przez skorke

Majkon u mnie termin wg OM byl na 4 lutego, wg USG na 28 stycznia i wg zaplodnienia na 28 stycznia a urodzilam 25 stycznia