BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #575069 przez Madlen
Pati zapytaj kiedy.
Wypadałoby byś była obecna na uroczystości :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #575076 przez xpatiiix3
tak tak pisałam już żeby siostra Maćka się go zapyała na kiedy zaplanował ślub, bo a nic nie wiem na ten temat :P

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #575085 przez jadziatopol
Natalka gratuluje kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Xpatii no przepraszam, ale oni sa pierdolnieci ! :ohmy:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #575090 przez xpatiiix3
Jadzia no raczej heheh takich komedii to ja jeszcze nie słyszałam, ciekawe, może M też nic nie wie o naszym ślubie :P a może po to mam na wakacje do nich przyjechać hahah może coś planują xD ja to się tak uśmiałam jak to usłyszałam :P

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #575097 przez jadziatopol
Xpatii hahah...chca ci zrobic niespodzianke na wakacje :ohmy: :lol: kto wie ...moze on tez nic nie wie :unsure:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #575099 przez Madlen
Pati może zaręczyny będą oryginalne- przez sms...
A ślub przez skype...

12 lata 2 miesiąc temu #575101 przez jadziatopol
no wcale bym sie nie zdziwila :ohmy: po nich chyba wszystkiego mozna sie spodziewac :dry:

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #575103 przez xpatiiix3
Jadzia tak i wiejska potupaja będzie, weselicho na 200 gości :D

Madlen możliwe, po nich patrzę, że już wszystkigo można się spodziewać :P

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #575133 przez kasia123m
Natalka gratulacje!!!!Olgunia duza i napewno sliczna:)))

Pati no to niezlego newsa walnelas..hheheheh...ciekawie sie robi..jak Ci odpisze ta jego siostra cos to nam napisz:))

u mnie z cyckami coraz gorzej..w lewym juz prawie nic a w prawym niewiele..nagle sie to wszystko rozgrywa..dokarmilam 30ml sztucznym..mala glodna...wiec zdespreowana podpielam sie pod laktator i uciaglam 40ml z oby piersi ale kurde zle skrecilam butle i tylko 30zjadla...i dalej awantura...co ja biore do odbicia to sie wybudza...wiec znow cyc na chwile ale lipa i znow 30sztucznego..dwie godziny to trwalo..teraz maz ja smoczkiem oszukal i chyba zasnela..PO ile jedza wasze dzieci?wyczytalam ze w 5 dobie moze dostac 50ml sztucznego co 2-3 godziny...ta cala akcja trwala od 20 do 22...balam sie ze jej zaduzo dam..
Ide sie myc a potem sprobuje z laktatorem posiedziec pol godziny po 15min na piersi i moze cos uciagne..jak sie to przechowuje? w lodowce? a potem jak podgrzewa...lewa piers tez odciaglam laktartorem bo w niej prawie nic nie ma..wiec musza ja jakos pobudzic...moze sie uda..

12 lata 2 miesiąc temu #575153 przez michasia
Natalka gratulacje:)

Patii no no, to te 2 stówki od teścia to pewnie na "sukienkę" było:)

12 lata 2 miesiąc temu #575154 przez xpatiiix3
Kasia no pewnie, że jak tylko napisze coś to napisze Wam hehe :P ja sama w szoku po takich wiadomościach, ale moim zdaniem to chyba specjalnie przed rodzinką tylko tak gadają dla świętego spokoju, a raczej jego matka tak :P Mój zjadał coś koło 60ml teraz nawet czasem ze 100 jak mocno spragniony jest to wcina :P

Matko wiecie co ja muszę przed każdym karmieniem ściągać i wychodzi mi koło 150ml różnie staram się dużo nie ściągać żeby też ostro nie pobudzić.. Malutki jak zaczyna cycka ciągnąć jak je to mu normalnie pod ciśnieniem sika dzisiaj mi się parę razy zakrztusił biedaczek, no masakra jakaś z tym nawałem ;/ No i jeszcze zjada tylko jednego i dalej jest mleko w cycku... A jak nie ściągnęłam dzisiaj raz to zalało mnie konkretnie mały wypluł cycka a z niego nie dość że pod ciśnieniem tryska to i rzeka popłynęła 5s a ja cała mokra całe spodnie koszulka i wogóle musiałam się przebierać, ja nie wiem co to jest za produkcja, z chęcią bym się podzieliła z Kasią i jeszcze kimś kto ma za mało pokarmu :P

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #575158 przez xpatiiix3
Michasia dokładnie może i tak haha ale za to co najwyżej to ja mogę buty kupić na sukienke musi dorzucić jeszcze pare tysi :P

...
Aniołek [*]

12 lata 2 miesiąc temu #575169 przez Kasica
kasia123m podczytuje czasami wasz wątek u nas był podobny temat ostatnio. Jak na wieczór bądź w nocy to nie dawaj jej do odbijania tylko ułóż na boczku do spania bądź na pleckach i główkę na boczek. Nic maluszkowi się nie stanie, a przy okazji znów się nie rozbudzi Ci :)
pozdrawiam Was serdecznie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=44736

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575184 przez dominia
Ja walcze z malym juz od 2 godzin zeby usnal :( zjadl juz chyba wiecej niz mu sie miesci i dalej nic :( rzuca nozkami, pierdzi i kupka co chwile :( pewnie mu jakies moje jedzenie zaszkodzilo :(

Znowu wzial cyca i narazie odlozylam do lozeczka z zamknietymi slepkami .. Moze sie nie obudzi ;)

Natalka gratuluje corci !! :*:*:*:*

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #575218 przez jadziatopol
Dominia oj ...bidulek...pewnie go meczy cos w brzuszku....jak sie wypierdzi i wykupka to bedzie spal :) moj tez tak raz mial. Zrobilam masaz brzucha...nozkami poruszalam ,zeby sie wypierdzial ,podnosilam do bekania i nic...az w koncu R go ulozyl na boczku w pozycji embrionalnej i usnal sam ...i do tej pory nie wiem o co chodzilo ;) pewnie moje nerwy mu sie udzielily ;) moze Igorek juz spi ladnie?

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka