- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
jadzia nie bylo gdzie usiasc wiec stanelam zlapalam mala dobrze i cyc na wierzch i pojedzone

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
My po chrzcinach wymęczeni ale zadowoleni

czekam teraz na koleżankę aż mi podrzuci zdjęcia i na pewno coś wstawimy

Alinka my też szukamy pracy niestety ale z ofertami kruchoooo ;/ mój ma 3 zmianówkę za psie pieniądze a tym bardziej, że teraz takie jaja u niego w robocie, ze nie ma tam sensu siedzieć

Monia dziękujemy ale zdjęcie wstawiła koleżanka na fb poczekam na jakieś fajniejsze

Suzi oczywiście, że mikuś nasz jak by mogło być inaczej

Jadzia zdolna z ciebie bestia jak bym po pierwsze nie potrafiła a po drugie się bała....
reszcie odpisze później mój maluch zaczyna się złościć uwagi potzrebuje

- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)
Wczoraj wieczorkiem zahaczyłam jeszcze siłownię

Dominia tak Karwia ładna, wczoraj wpadliśmy na koniec do Jastarni i chyba jeszcze ładniej. Do Karwi mamy 220 km, więc droga szybko dość, autostradą duża część.
Nie ma jak Półwysep Helski. W Karwii byliśmy 2 lata temu to pojechaliśmy tam na szybko w znane.
Morze kocham i chyba tak już zostanie. A biegać nad morzem- suuper.
Justynka Adas ulewa po jedzeniu b. często. A jak kładę na brzuszek to już w ogóle.
Monia fantastyczne fotki z Ciechocinka, uwielbiam to miejsce..
Spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Piękna, kolorowa karuzelka.
Drzyzgunia Bartuś piekny, a jaki silny
Marlena ale zazdroszczę pomysłów męża.
Mój by mi kupił japonki i gadżety sam hehe..
A co do nogi mam większą po ciąży

Któraś z Was też??
Wracając do morza wózek nie jest dobrym pomysłem na plażę, ciężkie to i niewygodne tam. Koniecznie muszę kupić nosidełko jak chcę plażować.
Wstawiałyście linki do nosidełek ale ja mam sklerozę, sorry.
Alina Ty chyba miałaś jakies nie za drogie i dobre?
Zapomniałam jaka to firma. Zarzuć linka.
Alinka i Monia piszę się na nastepne spotkanie

Satine z Marysią jesteście stworzone do pozowania

Paula to ja mam tak jak Twój M. nienawidzę cichych dni, szkoda na to życia.
Kasia jak Cię rozumiem. Adaś w 1 dzień pobytu nad morzem nam spierd... zabawę. Miałam myśli, by go wrzucić do morza

Dopiero po jakimś czasie wpadłam na pomysł, że mam w komórce nagranie suszarki, to teraz jeździmy z suszarką w wózku..
Kiedy można przesiąść się z tej cholernej gondoli na spacerówkę?
Te bym nie chciała lezeć w takiej trumnie..
Dominia Igulek dzidziuś jak z reklamy

Mrufka ale z Ciebie laska!
A córunia księżniczka.
Synuś też słodki.
Jadzia jestem jestem, mam nadzieję, że ból gardła mnie ominie po wariacjach nadmorskich.
A jak Twoje ćwiczenia?
Piękne włosy, też chcę taki blond, boję się bo nigdy nie farbowałam..
Hubcio juz taki samodzielny się wydaje

Ale ciężko się odchudzać na wyjeżdzie. A wybieranie obiadu- masakra. Tylko pierś z grila i surówki, ryżu nigdzie nie mieli, a o brązowym mogę sobie pomatrzyć. A frytki- pożegnałam już dawno..
Dominia ciekawe z tym ściaganiem.
To nie używasz fridy?
Suzi dziecku było się ciężko zaaklimatyzować nad morzem, ale drugiego dnia już był normalny. Brakowało nam leżaczka z wibracjami!
Pliszka jak zwykle kwitnąco wyglądasz, na wiosnę to już w ogóle

Pamiętałam Twoje zdjęcie znad morza tzn wózka i mnie to zainspirowało.

Nad morzem wiało, ale wczoraj pieknie było, grzało słoneczko.
A gdzie jedziecie?
Alinka piękne i kolorowe fotki

Trochę morza..
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Mój urwis wstał o 6 !!! i już od 10 minut śpi

Auto się Nam zjebało !!!

Jadzia w blond wyglądasz słodko i promieniejesz !!!! a w czarnym sexy babeczka z pazurkiem

Alinka na dłuższą metę niestety człowiek jest nie do życia na nockach

Madlen Ty chudzinko gdzie widzisz u siebie grubość ?? wyglądasz naprawdę świetnie

Na spacerówkę dopiero po 6 miesiącu jak zacznie siedzieć

Morze <3 ale wspaniale, a pogoda piękna !!!

A co to jest frida ?? bo ja chyba nigdy w życiu tego nie widziałam

No to się wyspaliśmy .. 30 minut jakby spał ze stoperem i budzikiem koło ucha

- drzyzgunia
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Marlena na szczęście ma uśmiech po mamusi

Sylwia u nas jest Bartosz Sebastian drugie ma po tatusiu (kolejna rzecz do kompletu pod tytułem "po tatusiu "

Ola ja też jestem w szoku jak czytam to dzieci przesypiają całe noce a u nas pobudka co 3h i nie ma że boli jak w zegarku

Satine teściową to ty masz o zgrozoooo :/ ja na swoją na szczęście nie narzekam ale wkurza mnie jak ciągle mówi ooo jak cię mama ubrała nogi gołe zimnoo ci oo mama too mama tamno a weż spływaj kobieto a jak na chrzcinach dostała Bartka na karmienie too miałam ubaw bo nawet trzymać go nie potrafiła szkoda, że mały nie ulał wtedy

Alina ale z ciebie laska

My mamy tego farta, że moja mama na domki letniskowe nad morzem w tym roku co prawda nie jedziemy nooo moze po sezonie ale to się zobaczy ja nad morzem się wychowywałam i tez je uwielbiam

Ja z moim jak się kłócimy to nas wszędzie słychać

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen, Pliszka, Alinka cudne zdjęcia ze spacerów

Jadzia anielico

Monia oby ten kryzys u Iguni szybko minął.
Drzyzgunia super że chrzciny się udały, masz już aniołka w domu.
Alinka, Dominia tak to jest z tą kasą i wydatkami... Ale dziś jest tak a jutro może być o niebo lepiej.
A ja mam dziś od rana pielgrzymki na kibelek, nie wiem czy się strułam czy to wirus, ale czuje się fatalnie..Jak nie urok, to

Jeszcze pogoda kijowa.
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas w końcu po kilku dniach trochę lepsza nocka

Marlena nie żebym się cieszyła, że Filipek marudny...ale miło wiedzieć, że nie tylko Iga tak przechodzi ten skok

Madlen bardzo ładnie wyglądasz! Jeśli naprawdę jakieś kg Ci zostały to rewelacyjnie je schowałaś, bo wg mnie figura idealna

Jadzia kolor ekstra

Hubi....mmm mój cukiereczek

Drzyzgunia uśmiałam się z Bartusia...wie kiedy ma płakać, kochany

Z ssaniem kciuka nie pomogę bo Iga całą ręke do buzi wkłada...obojętnie z której strony

Dominia współczuję wydatków. Ale może naprawa nie będzie droga. Z kasą tak jest, że jak się wali to wszystko naraz...
Dziś jadę popołudniu z m do dentysty, a później złożyć kwity do becikowego. W końcu

Pogoda nieciekawa, wygląda jakby chciało padać, muszę kupić folię na wózek bo mam tylko na spacerówkę.
Madlen, Michasia idziecie na Świadomą Mamę? Ja jadę z Igą i zabieram koleżankę. M przebąknął, że może też by poszedł, ale nie wiem czy mu się nie odmieni

Teraz kawka...idę odpalić ekspres

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas znów pobudka o świcie

Jadzia, super kolor

Ja też dziś będę chyba chałupniczo zmieniac kolor, bo już się nie mogę patrzeć na moje odrosty. Trzymajcie kciuki

Madlen, super zdjęcia! I Ty marudzisz, że jesteś gruba!? Oszalałaś

drzyzgunia, Olek też czasem ssie kciuk, na razie z tym nie walczę bo czytałam, że to jakoś rozwija zmysły i jest naturalnym etapem w procesie poznawania świata

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ostatnio Iga przekuptywała dady, więc skusiłam się na oryginalne pampki, zwłaszcza, że promocja była w Auchan. I co? Od kilku dni każda kupa wychodzi jej jak nie bokiem, to górą...już nie wiem czy to moje dziecię taki talent ma do srania czy ja antytalent do przewijania...

Przed chwilą znowu całe plecki okichane, wsadziłam latorośl do zlewu w łazience bo inaczej się nie dało.
Pliszka a Wy na stałe gdzieś w okolicach morza mieszkacie? Fajnie z takimi wyjazdami

- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
dziś miałam dziwną noc, nie mogłam zasnąć.. budziłam się co godz (ja!!!) eh a Filipek spał od 22 do 3 i potem do 6.30, ale tak niespokojnie.. ogólnie jakiś nieswój ostatnio.. płacze bez powodu- tzn jak msmcia wezmie i przytuli to uspokaja się ładnie. ciekawe ile potrwa ten skok 3 mies....
monia ja używam pampersów baby active 3 i jestem zadowolona ogólnie

oj takiej kawki z ekspresu by się napił

sylwia współczuje rewolucji żołądkowych i biaganki

drzyzgunia mój synuś ten ma po mnie uśmieszek hi
dominia głowa do góry!no widzisz nie przewidzisz pewnych rzeczy.. czasem tak jest, trzeba zacisnąć zęby i przeżyć..
madlen wyglądasz bosko!!!!!!!!!!!!!!! ale ślicznie tak na tle morza..
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

a tak apropo wybieram się wkońcu do fryzjera, podetnę sobie troszkę końcówki. ale mi włosy wypadają po ciąży..eh
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
takie dla cioteczek

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Marlena - moja Lidzia się tej piosenki wystraszyła

Pliszka - bardzo ładne zdjęcie ze spacerku

Alina - mój kot się małej boi. Fajne zdjęcia

Monia - Lidzia przez ostatnie dwie noce budzi się co 3h, a już 5 czy czasem nawet 6 potrafiła przespać. Ja mam nosidełko takie jak Alina, nawet kolor chyba taki sam

Jadzia - mam nadzieję że u Hubiego to nie choroba, tylko ten skok. Bardzo ładny kolorek Ci wyszedł. Ja to się nie mogę napatrzeć jaki ten Hubuś już duży

Drzyzgunia - fajnie że chrzciny się udały

Madlen - aż mi przyszła ochota nad morze, ale od nas to za daleko

Sylwia - u nas jakby zaczęło wychodzić słoneczko... Czasem tak jest że im Ty się gorzej czujesz, tym dzidziuś bardziej marudzi. Buziaki dla Was i wracajcie do formy

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

Monia ja mam z chicco takie jak Kasia kiedyś pokazywała, beżowo-czarne

Jadzia no ja też chyba na Twoim miejscu bym nie szczepiła, poobserwujesz Hubka i zobaczysz czy załapie go coś czy nie

Alina no to czekamy dalej

Drzyzgunia fajnie, że już Bartulek ochrzczony, to czekamy na zdjęcia

Madlen jak Ty ślicznie wyglądasz, ja nie widzę tutaj nigdzie żadnych zbędnych kg u Ciebie

allegro.pl/nosidelko-chicco-go-3-5-9kg-i3218871081.html ja mam takie i jestem zadowolona, bo mały mi mógł nawet wygodnie przespać się w tym przytulony do mnie

Dominia frida to do ręcznego ściągania kataru, a raczej ustami..
Sylwia zdrowiej kochana :* biedni jesteście z Bartusiem..
Marlena Fifi boski :**
I coś dla śmiechu

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Jadzia jesteś jedną z tych osób, o których się mawia "ładnemu we wszystkim ładnie" te refleksy wyszły Ci super! jak u fryzjera, powinnaś moze zostać fryzjerką

Marlena Filipek jaki duży już

Czy ktoś wie czy Dave już urodziła?? Chyba by się nam pochwaliła przecież??
Alina bardzo ładnie Ci w blondzie, wyglądasz młodziej i tak bardziej świezo

Ja też niedługo wybieram się do fryzjera i kontynuuje rozjasnianie, zachęciły mnie wasze blondy

Suzi to prawda, dla tych oczek można wiele znieść

Jesli chodzi o wyłazenie kup poza pieluszki ja nic o tym nie wiem bo mój chłopak lubi srutać na wolnym powietrzu, tylko mu ściągnę pieluszkę i zaczyna kupkać, czesto nawet nie zdąrze złapać i wszystko obesrane

Powiem wam że odkąd małego kąpiemy to strasznie nie lubi. Nie wiem czy nie lubi się kąpać czy po prostu płacze w kąpieli jak zwykle. Także kąpiel to była męczarnia. Jak bliśmy u mamy to nie mieliśmy wanny no a trzeba było już go jakoś umyć i wsadziliśmy go do miski. Matko, całkiem inne dziecko! uwielbia kąpać się w misce, siedzi sobie taki skulony i cieszy się jak głupi. Nawet jak płacze i się drze jak go wsadzam to tylko go włożę i uśmiech na buzi i radość. Teraz od tygodnia kąpiemy go tylko w tej misce. Żałuje teraz że nie kupiłam tego wiadra do kąpieli zamiast wanny....