BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 7 miesiąc temu #430308 przez koticz
vernix fajne jest to co piszesz o wiciu gniazda,chyba tak faktycznie jest:) Ja chodze po domu i patrze co trzeba poprawić,załatwić, kupić i zmienić zanim Mała będzie z nami,a mój mąż kożysta z ostatnich chwil laby:) on sie chce wysypiać i wybyczyć na zapas i za wszystko się wziąść po nowym roku:)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #430313 przez koticz
andzia_zg napisał:

Jak masz gdzieś jakiś lumpeks to jasne, że warto. Ja żałuję, że nic tu nie mam w tym miasteczku gdzie mieszkam :dry: chętnie bym poszukała jakiegos kombinezoniku itp.
Za to przeglądam www.tablica.pl z mojego miasta i jak już będę znała płeć to zamierzam od kogos odkupić trochę ciuszków.

Ja w ogóle nie kupuję kombinezonu :) i tak na samym początku przez chyba 2tyg nie powinno się z Maleństwem wychodzić,a potem to już będzie prawie kwiecień więc ograniczymy sie do otulaczka
allegro.pl/motherhood-otulaczek-antykolk...eal-i2638490205.html
coś tego typu.Myślę,że to plus koc,rożek powinno wystarczyć :blush:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 7 miesiąc temu #430314 przez sylwka727
Co do lumpeksów to jestem za bardzo i często chodzę tym bardziej że koleżanka tam pracuje i przy okazji możemy poplotkować :laugh: . A ciuszki dla dzieci mozna znaleść n :laugh: ew z metką albo nie zniszczone jak nowe :laugh: mam bardzo dużo ciuszków na dziecko bo jeszcze w pierwszej ciąży kupowałam dla chłopców niestety potem przy wynoszeniu ich z pokoju przepłakałam kilka godzin i nie mogłam na nie patrzeć :dry:

Ale ostatnio szalejecie z tymi postami ;)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #430317 przez andzia_zg
koticz no to mamy specjalistkę na forum :lol:
wiesz... nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak otulaczek. Fajna rzecz :-) Ja myślałam dlatego o kombinezonie, bo niby wg miesiączki termin mam na 06.03, ale wg usg mam na 27.02 więc obawiałam się zimna w marcu. Ale może masz rację, że lepiej jakiś kocyk i rożek + ewentulanie ten otulaczek. To może być fajne rozwiązanie :-)
Fajnie, że z nami jesteś :-)

Sylwka727 dawno Cie nie było :-) co u Ciebie?

Koticz i sylwka727 teraz wasza kolej na zdjęcia hihi :silly: my już się pokazałyśmy :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu #430318 przez katarzyna1702
Witajcie dziewczynki ;) nie było mnie dziś cały dzień w domu ;) ale teraz się naczytałam piszecie ostro i dobrze pobijemy rekord stron do porodu ;) Dzięki za miłe słowa ;)czekamy na następne fotki dziewczyny nie bać się;p tylko ujawniać.

Byłam u siostry cały dzień lubię do niej jeździć ma dwójkę kochanych urwisów Mati 3latka chrześniak i roczna Juleczka są niemożliwi;D wizyta raz w tyg musi być zaliczona a po drodze zaliczyłam właśnie 3 lumpeksy zakupy poczynione 2 pary spodni ciążowych h&m mama idealne cena jedne 5zł drugie z nowszej dostawy niecałe 20zl ;D do tego sweterek i super tuniczka aż mi się nastrój poprawił bo nie będę naga chodzić w tej ciąży ;D 2 pary na moje wychodzenia z domu do tego leginsy rajstopy grube w zupełności wystarczą do porodu;)

A więcej hmmm.. wózeczki super niektóre naprawdę kosmiczne mnie osobiście podobają się z wielkimi kołami i koronka allegro.pl/wozek-dzieciecy-retro-wiklino...-03-i2639995272.html coś na po-dobę ;)
ale tylko podobają nie praktyczne zupełnie ;) i zapewne kupimy 3 w1 ale nad tym będę myśleć jak o wszystkim po Nowym Roku ;)

12 lata 7 miesiąc temu #430320 przez mamcia2013
Jagoda ahh piękne imię :)

Tak czytam o tym lumpeksach i jestem za :D mega fajne ciuchy można znaleźć.

A ja i tak mam dalej zbite z Andzi tekstu : "narąbał na mnie ptak" hahaha :P

12 lata 7 miesiąc temu #430321 przez andzia_zg
:lol: :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #430335 przez sylwka727
Katarzyna świetny wózek :laugh:

Andzia kurcze mam lapka po naprawie i nie mam zdjęć jedynie mogę dodać stare przed pierwszą ciążą robione jakiś miesiąc albo dwa czyli w około czerwca 2011

Od razu zaznaczam że włosy doczeniane a zdjęcie robione po schudnięciu 20kg teraz tak nie wyglądam po pierwszej ciąży i zajadaniu stresu przybyło 10 kg Dodam leprze jak poczperam po płytkach bardziej aktualne

Moje Aniołki[*]
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #430337 przez Beata 26
Katarzyna - boski ten wózek!

dziewczyny - ja jestem lumpiarą całą gębą ;) najgorsze, że tu w Holandii słabiutko z lumpami, więc zazdroszczę Wam :)

12 lata 7 miesiąc temu #430341 przez vernix
Katarzyna zerknij na ten:
www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr..._id=649&%3CosCsid%3E

-jest piękny:) Mnie też podobają się tradycyjne, klasyczne i zapewne taki wybierzemy.

12 lata 7 miesiąc temu #430343 przez vernix
Sylwka to kolejna śliczna Ciężaróweczka forumowa:)

12 lata 7 miesiąc temu #430346 przez koticz
andzia_zg napisał:

koticz no to mamy specjalistkę na forum :lol:
wiesz... nawet nie wiedziałam, że jest coś takiego jak otulaczek. Fajna rzecz :-) Ja myślałam dlatego o kombinezonie, bo niby wg miesiączki termin mam na 06.03, ale wg usg mam na 27.02 więc obawiałam się zimna w marcu. Ale może masz rację, że lepiej jakiś kocyk i rożek + ewentulanie ten otulaczek. To może być fajne rozwiązanie :-)
Fajnie, że z nami jesteś :-)

Sylwka727 dawno Cie nie było :-) co u Ciebie?

Koticz i sylwka727 teraz wasza kolej na zdjęcia hihi :silly: my już się pokazałyśmy :silly:[/quote
Ja mam termin wg usg na 4.03 a wg miesiączki na 11.02,ale lekarz mówi zeby sugerowac sie jednak usg:) Mąż chce zebym urodziła tak jak ty masz termin 27.02 bo to też dzień jego urodzin:P

12 lata 7 miesiąc temu #430351 przez katarzyna1702
vernix Cudny ale zerknęłam też na cenę ;p boska!!! Ech... ale może uda się coś znaleźć na po dobę i tańsze ale też kurczę nie praktyczny jak taką gondole przewieść autkiem ;)

12 lata 7 miesiąc temu #430356 przez sylwka727
Pragnę dodać iż zdjęcie zostało dodane na waszą odpowiedzialność za wszelkie koszmary i lęki nocne które wystąpią po obejrzeniu zdjęcia nie odpowiadam. Dziękuję :silly:

Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu #430357 przez vernix
katarzyna1702 napisał:

vernix Cudny ale zerknęłam też na cenę ;p boska!!! Ech... ale może uda się coś znaleźć na po dobę i tańsze ale też kurczę nie praktyczny jak taką gondole przewieść autkiem ;)

[/i]

Masz rację ze stroną praktyczną, no i ceną...ale jest przeuroczy:) i chyba tylko do oglądania. Mam na myśli wózek z dużymi, pompowanymi kołami, koszem na zakupy, sporą gondolą itd.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka