BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 7 miesiąc temu #436406 przez kika1985
lusiaczek ja tak miałam z plackami ziemniaczanymi, nasmażyłam , zarobiłam zjadłam 3 i potem rzygać mi się chciało i na sam ich widać mnie odrzucało, oddałam w końcu je siostrze zeby mi z oczu zniknęły

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #436410 przez patrycja85
hej laski:)
dziękuję za gratulacje-przekaże mężowi:)

zachcianki- katarzyna1702 kwaśne to chyba na chłopaka nie?:)
ja mam faze na krówki-wszytskie-kruche, ciągutki, każdej firmy. i na orzechy:) a poza tym pomarańcze i mandarynki ale to zazwyczaj o tej porze roku tak mam. a tak to jem normalnie, ani razu nie wymiotowałam, nie odrzucają mnie zapachy a i tak schudłam 1 kg... może za dużo się uczę:) a dziś uczymy się z dzidzią od 9 rano i tak sobie myślę że przy takiej częstotliwości to będzie najmądrzejsze dziecko na świecie:) albo się zniechęci i zupełnie nie będzie chciało się uczyć:)

miłego dnia i smacznych śledzi, ogórków, szarlotek i całej reszty:))))

12 lata 7 miesiąc temu #436412 przez kika1985
oj ja chyba też jakieś ciasto zrobię na weekend:P

12 lata 7 miesiąc temu #436426 przez katarzyna1702
Kika ja jutro piekę ciasto o wdzięcznej nazwie Cielaczek ;p (masa sernikowa przekładana w łatki ciastem ala'murzynkowym ;))mniam ;) ja to jakoś teraz bez zajęcia wariuję zeszłam do teściowej i właśnie skończyłam robić pasztet z królika ;D ale już padam nogi zaczęły mnie bolec i kurde kręgosłup ;) muszę poleżeć. Kika jak Twoja przesyłka z pszczółką moja już w drodze ;) domówiłam jeszcze dla męża koszulkę z napisem wyborowy tata ;) taka mała niespodziana.
A ruchy myślę że i ja coś czuje (choć na 100% nie wiem czy to to) jak się położę takie muśnięcia ;) i odrazu łapię się za brzuszek i mówię do Szkraba;0

Patrycja chciałabym bardzo ;0 mamusia ma mówi że za ładnie wyglądam jak na dziewczynkę i te kwaśne mniam ;) oby oby o i jeszcze litrami pije kwaśny pomarańczowy sok najlepiej biedronkowy Riviva czy jakoś tak tylko po nim miewam zgagę ;) A z zgaga to chyba taki przesąd że dziecko będzie miało włoski hehe ale to się nie sprawdza moja koleżanka od początku miała straszną zgagę a dzieciaczki bez włosów tylko taki meszek ;)

12 lata 7 miesiąc temu #436453 przez sylwka727
Pozabieram wam komputery i nie oddam dopóki nie kupie okularów bo tyle piszecie że jakbym nie zajrzała przynajmniej ze 3 razy dziennie potem bym nie dała rady nadrobić tego wszystkiego to tylko mnie łepetyna boli

Mamcia wiesz co ja stosuje na włosy? Tylko się nie śmiej szampon dla koni bez kitu tylko taki kupiony z Hiszpanii bo u nas nie ma takich naturalnych i ten nie ma żadnej chemii kuzynka zawsze miała takie marne włosy a teraz jak rodzice byli na wakacjach w Hiszpanii u nich to mówiła że matka koleżanki jej doradziła i teraz ma mega gęste i lśniące włosy :blink: Ja na razie czekam na efekty bo dopiero z 1,5 miesiąca stosuję ale takie błyszczące się powoli robią teraz czekam na zagęszczenie ;)

Co do słodkiego to bardzo bardzo rzadko nachodzi mnie i często jak już zjem to mnie mdli i mi niedobrze.

Ania super że poczułaś ruchy

To i ja się pochwalę że wczoraj (prawdopodobnie) dostałam dwa kopniczki :blush:

Jakoś ponad miesiąc temu zarejestrowałam się na stronie www.bebilon.pl i dziś mi przyszedł śliczny miś od nich w prezencie :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu #436458 przez Lafi
sylwka z tymi preparatami do koni coś musi być, rewelacyjnie odkarzają, i maść dla koni na stłuczenia też była ok. jak kiedyś szałałam na koniach to się różnie kabinowało, z szamponem tego to nie słyszałam,

12 lata 7 miesiąc temu #436460 przez Lafi

12 lata 7 miesiąc temu #436465 przez lenusia7
fajne te strinulki ... zamowie jedne na probe

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #436475 przez vernix
Hej Dziewczyny:)

Jestem nareszcie, wczoraj i dzisiaj zaginęłam, ale miałam powód-zaczęły boleć mnie plecy, kręgosłup i tylko pozycja leżąca przynosiła mi ulgę. Do tego chciało mi się ustawicznie spać, drzemałam przez całe przedpołudnie. Chyba odsypiałam porządki ze środy, trochę pomogłam mężowi, który posprzątał całą chałupę, a i tak po chwili sapałam i dyszałam jak coś zrobiłam :) Przynajmniej mogłam sobie popatrzeć jak mężczyzna pracuje w domu :P

Zrobiłyście mi apetyt na szarlotkę, chyba zaraz wyciągnę mojego D. i jak dojdę do cukierni, to ją zjem z prędkością światła :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #436478 przez lusiaczek82
szarlotka kupiona i połowa już zjedzona najlepsze że przegryzana kawałkami pomarańcza :laugh: moje przeczucia i instynkt macieżyński płata mi figle jak już myślę że to chyba będzie dziewczynka to na drugi dzień znowu jednak myśle że to chłopczyk :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #436482 przez andzia_zg
sylwka727 też słyszałam same dobre rzeczy o tym szamponie dla koni, ze działa cuda itp. Moja babcia z kolei smaruje sobie nogi maścią końska i tylko ta jej pomaga.

A jesli chodzi o stronę www.bebilon.pl to też sie tam zarejestrowałam jakos 3 tygodnie temu ale paczuszki jeszcze nie otrzymałam. Może niedługo przyjdzie :-) Na razie dostałam tylko próbki z Johnsons Baby

Jadę teraz do teściowej. Mąż bedzie kopał ogródek a ja sobie posiedzę na świeżym powietrzu, bo ile można siedziec w domu. Ubrałam się w cieplutkiego polara i mam nadzieję, że sie w między czasie nie rozpada.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu #436483 przez sylwka727
Proszę nie mówcie już o szarlotkach bo mam takiego smaka a nie ma mi kto kupić ani zrobić a ja chora leże więc nie pojade sama :(

Andzia ja w ten sam dzień się rejstrowałam i tu i tu i też johnsons mi dużo wcześniej przyszedł

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 7 miesiąc temu #436500 przez lenusia7
a mi nic nie przyszlo rejestrowalam sie miesiac temu....tez mam ochote na cos a sama nie wiem na co

12 lata 7 miesiąc temu #436526 przez patrycja85
a ja zjem zaraz pysznego lososia:)
powinnyśmy założyć osobny wątek kulinarny:)

12 lata 7 miesiąc temu #436531 przez lenusia7
PIEKNY WOZEK W SMYKU dzis ogladalam na zywo ten kolor jest boski.....
www.smyk.com/x-lander-x-pram-q-antarctic...4,swiat-niemowlaka-p

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka